Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Jergees

Amanda Jergees

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Banmästargatan 3, Veddesta, Järfälla kommun

Banmästargatan 3

Lägenhet
Veddesta, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4
4 726 kr/mån
40 507 kr/m²

+ Räntegaranti av Nordr! + Gemensam takterass i föreningen + Säljs på ritning + Fina materialval + Stor balkong + Utegym + Tvättmaskin och torktumlare + Garage & hiss i föreningen + Cykelförråd + Direkt närhet till kommunikationer Välkommen till denna moderna lägenhet i Veddestaden med bästa söderläge och fri utsikt mot villaområdet. Lägenheten har en optimal planlösning, stora fönster som ger mycket ljus, ljust parkettgolv och en rymlig balkong från vardagsrummet. Här finns två rymliga sovrum, ett fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena, fullutrustade köket har öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har 167 lägenheter och äger marken. Medlemmarna har tillgång till en gemensam terrass, utegym, garage med vanliga och elplatser, grönskande gård med flera zoner, ett orangeri för mindre sällskap, cykelförråd samt rum för rullstolar och barnvagnar. Föreningen erbjuder också källsortering. I anslutning till de 1200 nya bostäderna i Veddestaden kommer det att finnas förskola, parkstråk, butiker, restauranger, lekplatser, skogspromenader och en inomhushall för skidåkning. Pendeltåg och tunnelbana kommer att ligga nära. Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti som skyddar köpare från räntehöjningar i tre år från tillträde. Garantin innebär att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent under denna period. Läs mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti För mer information och bilder, kontakta ansvarig mäklare Amanda Jergees. Varmt välkommen till Banmästargatan 3!

  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 9

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
4 402 kr/mån
46 395 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare om 43 kvadratmeter i populära och expansiva Barkarbystaden. Här hittar du en öppen och stilren lägenhet med mycket dagsljus och bra förvaring. Dessutom erbjuder bostaden alla bekvämligheter du kan önska, som diskmaskin, tvättmaskin mm. Lägenheten består av en stilren hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns det gott om ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Här finner du utgången till den soliga balkongen. Köket är modernt i öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet ger plats för säng, och förvaring. Fönster mot innergården. Den trevliga balkongen ligger fint till mot föreningens lugna och lummiga innergård. För dig som söker ett centralt, naturnära och familjevänligt läge är Barkarbystaden ett utmärkt val. I detta trendiga och pulserande område är det lätt att trivas – i närområdet finns all den service som behövs med bland annat skola, förskola, butiker, restauranger, caféer och tågstation. Med pendeltåget är du inne i Stockholm City på ca 15 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
3 637 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare i nyskick. Den ljusa bostaden om 55 kvadratmeter erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till den stora härliga balkongen i söderläge. Balkongen bjuder även på en utsikt mot den trivsamma innergården i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader och djärva vinklar. I föreningen finns också tillgång till en soldränkt terrass. Vidare i lägenheten finnes ett stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med separat tvättdel, generösa förvaringsytor i hall och invändigt förråd som även kan nyttjas som arbetsrum/mindre sovrum. Bara några minuter bort finner man Jakobsberg Centrum vilket bland annat erbjuder caféer, restauranger och butiker. På nära gångavstånd ligger även simhall, gym, pendeltåg samt Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Även nära till Barkarby Handelsplats med butiker, ICA Maxi, IKEA, Barkarby Outlet samt stundande tunnelbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frihetsvägen 24, vån 4/4, Jakobsberg, Järfälla kommun
Frihetsvägen 24, vån 4/4, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Frihetsvägen 24, vån 4/4, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Frihetsvägen 24, vån 4/4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 695 000 kr
47 m²
1 rum
vån 4/4
3 305 kr/mån
36 064 kr/m²

Varmt välkomna till Frihetsvägen 24 och denna rymliga etta på hela 47 kvm! Högst upp med balkong i soligt sydläge. Välplanerad och fräsch med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Hög trivselfaktor med mysig sovalkov - plats för en 180 säng. Vilket gör att det går utmärkt att bo två i bostaden, för en låg månadskostnad. Påkostat kök med fina tillval. Genomgående ekparkett. Fint ljusinsläpp tack vare lägenhetens gavelläge. Förvaring i stor klädkammare i direkt anslutning till bostadens hall. Här bor du centralt med närhet till allt du kan tänkas behöva för en trivsam vardag samtidigt som du har naturen runt husknuten. Bara några hundra meter till Jakobsberg centrum med flertal butiker samt pendeltåg. Endast 20 min till city! En lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning önskar Amanda på Fastighetsbyrån!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 45

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
97 m²
5 rum
vån 3/3
8 060 kr/mån
19 536 kr/m²

Bostaden om hela 97 kvm erbjuder 5 rum och ett stort kök med plats för många middagsgäster. Stambytt och toppfräscht badrum samt extra gäst-wc. Fyra sovrum samt ett härligt och socialt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen i söderläge. Stort separat förråd. Bostaden passar perfekt till den stora familjen eller den som önskar extra utrymme. Lägenheten ligger ett stenkast till förskolan och den populära Viksjöskolan. Kommunikationer och butiker finns i närbelägna Viksjö C. Det finns även simhall, sporthall, fotbollsplan, badplats, skidbacke och golfbana på bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Väderkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun

Väderkvarnsgatan 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 195 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
6 641 kr/mån
35 899 kr/m²

+ Högst upp i huset + Gavellägenhet + Bra förvaringsmöjligheter + Externt förråd Ljus 4:a i populära Söderdalen. Välplanerad lägenhet med hög standard och stor balkong i soligt söderläge. Bostaden om 89 kvm erbjuder ett stort och härligt kök från Marbodal, ljusa sällskapsytor, helkaklat modernt badrum med separat tvättdel , en gäst-WC, tre sovrum. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten och i källarförråd. Förening med god ekonomi och sund belåningsgrad om 10073 kr/kvm. Föreningen gör ett positivt resultat/år och har fint kassaflöde och möjlighet att nyttja överskottet för amortering vilket kommer att medföra en lägre belåning för varje år. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är garage, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Förråd finns i källaren. Allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom några hundra meter finner du en helt nybyggd simhall med gym, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Här bor du även nära skola och förskolor. Endast en kort promenad bort finner ni Görvälns vackra naturreservat, där känslan av landet infinner sig med härliga promenadstråk, Görväln slott, badstrand, skidbacke samt vacker natur. Vill du enkelt ta dig till gymmet finns Friskis & Svettis en kort promenad bort på två minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 21 min. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud, matbutiker och restauranger. Några minuters bilfärd bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt handelsplatsen Flottiljen. Och E18 når ni på några minuter med bil.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnplan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun

Kvarnplan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
111 m²
5 rum
vån 4
10 208 kr/mån
17 973 kr/m²

+ Stambytt 2022 + Hörnlägenhet + Inglasad balkong med milsvid utsikt + Stenkast till pendeltåg och bussar + Två hissar i denna uppgång + Ljust och insynsskyddat Yteffektiv och välplanerad hörnlägenhet med 5 rok på 111 kvm med inglasad balkong i soldränkt västerläge och endast ett stenkast till Jakobsbergs. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med matplats för 6-8 personer, ett ljust stort helkaklat stambytt badrum (2022), stambytt gäst WC (2022), fyra rymliga sovrum samt rymligt sällskapsrum. Bostaden har ett mycket generöst ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Här kan du bo med hög livskvalitet: njut av utsikten från lägenheten eller boka föreningens takterrass och ta vara på de fina sommardagarna. Eller varför inte boka föreningens bastu en kall vinterdag? Tvättstuga på samma våningsplan samt ytterligare en tvättstuga i källaren. Separat förråd i källaren. Stabil och välskött förening med 187 st lägenheter. Resultat på drygt 6,5 mkr, positivt kassaflöde på drygt 8,9 mkr samt 17,3 mkr i kassan (ÅR 2022). Här har du som boende tillgång till bastu, takterrass, pingisrum och hobbyrum. Gott om parkerings- och garageplatser som nås direkt från hissen. Perfekt läge med närhet till förskolor och skolor. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby Handelsplats. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, padelhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 56

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
5 149 kr/mån
34 178 kr/m²

+ Exklusivt renoverat (2021) + Genomgående fiskbensparkett + Stambytt badrum (2019) + Stor inglasad balkong + Öppen spis i vardagsrummet + Externt förråd På Hammarvägen 56 väntar en välplanerad och exklusiv 3:a. Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten renoverades under (2021) och håller en riktigt hög standard. Det fina gråa köket är utrustat med allt som man kan tänka sig behöva. I det rymliga vardagsrummet finner ni den öppna spisen som ger rummet extra mysfaktor, här når ni även den stora inglasade balkongen. Vidare finner ni två stycken sovrum med plats för både säng och garderober. Helkaklat badrum med duschutrymme och tvättmaskin. Med en kort promenad når ni Jakobsberg centrum där det finns både handel, vårdcentral, restauranger samt kommunikationer. Med pendeltåget är ni inne i Stockholm C på ca. 20 min. Ni har även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA och Plantagen.

  • Premium
  • Balkong
Veddestastråket 13, Veddesta, Järfälla kommun

Veddestastråket 13

Lägenhet
Veddesta, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 650 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 800 kr/mån
46 479 kr/m²

Härlig etta med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och här finns goda möjligheter för matlagning när vänner kommer på besök. Kläder, skor och eventuell hobbyutrustning förvaras praktiskt i den väl tilltagna klädkammaren eller nere i källarförrådet. Kvällarna spenderar man gärna på den fina balkongen i nordvästläge med en kopp kaffe eller en middag tillsammans med en vän. Inflyttningsklar i början av 2024 men lägenheten är redo att överlåtas till nästa köpare som söker de perfekta första boendet. I Veddestaden kommer du att bo bra och ha nära till det mesta. I direkt anslutning till de 1200 bostäder vi uppför i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet.

  • Balkong
  • Hiss
Veckovägen 4, Jakobsberg, Järfälla kommun

Veckovägen 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
5 206 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkommen hem! Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna välplanerade och fräscha trea. Tre trappor upp finner vi denna bostad med ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Två stora sovrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Trevlig balkong högt upp i fritt läge med god utsikt. Vardagsrum och master bedroom med utsikt över föreningens lugna och grönskande innergård. Ultimata förvaringslösningar i klädkammare, garderober samt källarförråd. Stambytt badrum med tillval i hög kvalitet. På gångavstånd från bostaden finns Jakobsbergs pendeltågsstation som tar dig till Stockholm City på c.:a 20 minuter och bredvid pendeltåget ligger en av norra Stockholm största bussterminaler. I närområdet finns även IKEA och Barkarby Outlet, sportfält med ny simhall, Järväfältets och Görvälns trevliga grönområden samt Viksjö Golfklubb. Det finns även en Coop-nära precis utanför porten. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong

Visar alla 10