Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Jergees

Amanda Jergees

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 45, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 45

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
97 m²
5 rum
vån 3/3
8 060 kr/mån
19 536 kr/m²

Bostaden om hela 97 kvm erbjuder 5 rum och ett stort kök med plats för många middagsgäster. Stambytt och toppfräscht badrum samt extra gäst-wc. Fyra sovrum samt ett härligt och socialt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen i söderläge. Stort separat förråd. Bostaden passar perfekt till den stora familjen eller den som önskar extra utrymme. Lägenheten ligger ett stenkast till förskolan och den populära Viksjöskolan. Kommunikationer och butiker finns i närbelägna Viksjö C. Det finns även simhall, sporthall, fotbollsplan, badplats, skidbacke och golfbana på bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 9

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
4 402 kr/mån
46 395 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare om 43 kvadratmeter i populära och expansiva Barkarbystaden. Här hittar du en öppen och stilren lägenhet med mycket dagsljus och bra förvaring. Dessutom erbjuder bostaden alla bekvämligheter du kan önska, som diskmaskin, tvättmaskin mm. Lägenheten består av en stilren hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns det gott om ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Här finner du utgången till den soliga balkongen. Köket är modernt i öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet ger plats för säng, och förvaring. Fönster mot innergården. Den trevliga balkongen ligger fint till mot föreningens lugna och lummiga innergård. För dig som söker ett centralt, naturnära och familjevänligt läge är Barkarbystaden ett utmärkt val. I detta trendiga och pulserande område är det lätt att trivas – i närområdet finns all den service som behövs med bland annat skola, förskola, butiker, restauranger, caféer och tågstation. Med pendeltåget är du inne i Stockholm City på ca 15 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 4, våning 5/5, Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäldgatan 4, våning 5/5, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 4, våning 5/5, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 4, våning 5/5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 449 kr/mån
43 302 kr/m²

+ Två inglasade balkonger i bra solläge + Högst upp i huset + Gavellägenhet + Insynsskyddat + Externt förråd ingår Välkommen till denna unika 2:a med två inglasade balkonger och smart planlösning! Lägenheten är belägen högst upp i huset och ligger dessutom på gaveln, vilket gör läget ännu mer ostört och insynsskyddat. Den väl genomtänkta planlösningen utnyttjar varje kvadrat till max. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten en härlig känsla av rymd. Från vardagsrummet når man de båda inglasade balkongerna varav en i fantastiskt västerläge vilket innebär eftermiddag och kvällssol. Stilrent duschrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring. Ett separat förråd finns tillhörande lägenheten. Bo bekvämt och modernt i expansiva Söderdalen som ligger endast några minuter från pendeltåg och centrum med all tänkbar service samt med närhet till Barkarby Handelsplats och Stockholm Quality Outlet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lädersättravägen 107, Kallhäll, Järfälla kommun
Lädersättravägen 107, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Lädersättravägen 107, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Lädersättravägen 107

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/8
7 224 kr/mån
24 691 kr/m²

+ Stambytt badrum + Källarförråd + Bra förvaringsutrymmen + Stor balkong i soligt läge + Välskött förening med låg skuldsättning på 3 830 kr/kvm Välkommen till denna toppfräscha fyra i barnvänligt och lugnt läge på omtyckta och trivsamma Lädersättravägen. En stor, ljus och välplanerad lägenhet med stora sällskapsytor, balkong i perfekt västerläge med sol från tidig eftermiddag till kväll och stora fönster med fint ljusinsläpp och underbara solnedgångar. Socialt kök med bra förvaringsmöjligheter samt matplats invid fönster. Tre bra sovrum, en stor klädkammare, öppet och rymligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Stort, fräscht helkaklat badrum renoverat i samband med stambytet. En av bostadens absoluta höjdpunkter förutom det sociala vardagsrummet är balkongen med härlig kvällssol och lättmöblerade ytor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 56 , Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 56

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
5 149 kr/mån
34 178 kr/m²

+ Exklusivt renoverat (2021) + Genomgående fiskbensparkett + Stambytt badrum (2019) + Stor inglasad balkong + Öppen spis i vardagsrummet + Externt förråd På Hammarvägen 56 väntar en välplanerad och exklusiv 3:a. Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten renoverades under (2021) och håller en riktigt hög standard. Det fina gråa köket är utrustat med allt som man kan tänka sig behöva. I det rymliga vardagsrummet finner ni den öppna spisen som ger rummet extra mysfaktor, här når ni även den stora inglasade balkongen. Vidare finner ni två stycken sovrum med plats för både säng och garderober. Helkaklat badrum med duschutrymme och tvättmaskin. Med en kort promenad når ni Jakobsberg centrum där det finns både handel, vårdcentral, restauranger samt kommunikationer. Med pendeltåget är ni inne i Stockholm C på ca. 20 min. Ni har även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA och Plantagen.

  • Premium
  • Balkong
Axvägen 2, vån 6, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 2, vån 6

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 595 000 kr
40 m²
1 rum
vån 6/6
3 611 kr/mån
39 875 kr/m²

I trevliga och lugna Viksjö finner du denna optimalt planerade 1:a om 40kvm som är ombyggd till en mini 2:a. Bostaden är ljus och fräsch och här är det bara att flytta in! Föreningen Brf Eken är stabil med låg månadsavgift som inkluderar bredband från Bredbandsbolaget. Gångavstånd till Viksjö Centrum och bussförbindelser med Jakobsbergs C och Barkarbystaden med pendeltåg och stundande tunnelbana. Varmt välkommen på visning önskar William på Fastighetsbyrån!

  • Hiss
Veddestastråket 13, Veddesta, Järfälla kommun

Veddestastråket 13

Lägenhet
Veddesta, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 650 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 800 kr/mån
46 479 kr/m²

Härlig etta med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och här finns goda möjligheter för matlagning när vänner kommer på besök. Kläder, skor och eventuell hobbyutrustning förvaras praktiskt i den väl tilltagna klädkammaren eller nere i källarförrådet. Kvällarna spenderar man gärna på den fina balkongen i nordvästläge med en kopp kaffe eller en middag tillsammans med en vän. Inflyttningsklar i början av 2024 men lägenheten är redo att överlåtas till nästa köpare som söker de perfekta första boendet. I Veddestaden kommer du att bo bra och ha nära till det mesta. I direkt anslutning till de 1200 bostäder vi uppför i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet.

  • Balkong
  • Hiss
Veckovägen 4, Jakobsberg, Järfälla kommun

Veckovägen 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
5 206 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkommen hem! Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna välplanerade och fräscha trea. Tre trappor upp finner vi denna bostad med ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Två stora sovrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Trevlig balkong högt upp i fritt läge med god utsikt. Vardagsrum och master bedroom med utsikt över föreningens lugna och grönskande innergård. Ultimata förvaringslösningar i klädkammare, garderober samt källarförråd. Stambytt badrum med tillval i hög kvalitet. På gångavstånd från bostaden finns Jakobsbergs pendeltågsstation som tar dig till Stockholm City på c.:a 20 minuter och bredvid pendeltåget ligger en av norra Stockholm största bussterminaler. I närområdet finns även IKEA och Barkarby Outlet, sportfält med ny simhall, Järväfältets och Görvälns trevliga grönområden samt Viksjö Golfklubb. Det finns även en Coop-nära precis utanför porten. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Högbyvägen 212, Viksjö, Järfälla kommun

Högbyvägen 212

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 595 500 kr
133 m²
4 rum
7 472 kr/mån
27 034 kr/m²

Äntligen! De större bostäderna i Brf Högby är mycket sällan till salu och däribland denna som utgör en av föreningens största bostäder till ytan. Fantastiska sällskapsytor med tilltagen takhöjd, möjlighet till fyra sovrum, helkaklat badrum, gott om förvaring både inne i bostaden samt utanför i förråd. Uteplats på både fram- och baksida som erbjuder sol från morgon till kväll. Fräscht och rymligt kök samt ett helkaklat badrum med lyxig interiör. Barnvänligt område i Viksjö, bostad belägen på mycket lugn återvändsgata. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en lekpark och parkeringsplatser med carport. Nära till naturskönt friluftsområde med badplatser vid Mälarens stränder. I närområdet finns såväl förskola, skola, bussförbindelser mot Jakobsberg C alternativt Barkarby. Även nära till Viksjö C och Barkarby handelsplats med dess rikliga affärsutbud. Ta chansen att kontakta ansvarig mäklare för mer info redan idag.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 9