Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Pettersson

Amanda Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birgittavägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun

Birgittavägen 25

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1
6 322 kr/mån
26 188 kr/m²

Det är med nöje jag kan presentera denna ljusa trea belägen på populär adress. På Birgittavägen 25 finner ni denna fina bostad om hela 80 kvm med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck. Härlig inglasad balkong i soligt läge med plats för bord och stolar. Lägenheten har också en fransk balkong från köket. Viss renoveringsbehov i bostaden. Luftig och modern öppen planlösning samt spännande vinklar. Generöst vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Ljust och rymligt kök som bjuder in till mysiga måltider. Två sovrum och rymlig hall med anslutning till klädkammare/förråd samt helkaklat stort badrum. Attraktiv bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Här ingår både kabel-TV (basutbud) och bredband i avgiften. Perfekt läge med ett stenkast från Jakobsbergs Centrum och kommunikationer, samt Barkarby handelsplats med all tänkbar service. För den bilburna finns lediga platser i carport. Modern fastigheten från 2001 med hiss, tvättstuga och externt förråd direkt på bottenplan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsvägen 37, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Engelbrektsvägen 37, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Engelbrektsvägen 37, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Engelbrektsvägen 37

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 295 000 kr
41,1 m²
1 rum
vån 2/3
3 041 kr/mån
31 509 kr/m²

+ Inglasad balkong + Bra förening med mycket låg skuld/kvm, endast ca. 1 660 kr + Lugnt område, nära kommunikationer + Två förråd tillhör lägenheten + Parkeringsplatser och garage i föreningen Mysig och yteffektiv 1:a med stort allrum, inglasad balkong samt rymligt kök med matplats. Lägenheten tillhör populära och stabila Brf Margareta som bland annat har en belåningsgrad på endast 1 660 kr/kvm. Finns möjlighet att göra om bostaden till en 2:a. Lägenheten är belägen på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och Jakobsbergs centrum med bl.a. affärer, apotek, bibliotek, serveringar, banker, vårdcentral och torghandel. Pendeln in till Stockholm city tar endast ca. 20 min med flera avgångar varje timme. Nära finns också det natursköna Järvafältet och Barkarby handelsplats med rikligt shoppingutbud. Missa inte denna möjlighet att skapa din egen drömlägenhet samt bo både centralt och naturnära! Lägenheten är belägen med gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med dess rika utbud på olika butiker och nöjen. Här har du även nära till Jakobsberg Station som bland annat tar dig in till Stockholm City på endast 21 min. Varmt välkommen på visning önskar Amanda på Fastighetsbyrån!

  • Premium
  • Balkong
Kopparvägen 63, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Kopparvägen 63

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5
5 425 kr/mån
25 909 kr/m²

På våning 5 med milsvid utsikt presenterar vi nu denna trevliga 3:a om 77 kvm till försäljning. Ett ljust och trivsamt boende centralt benägen med gångavstång till både centrum och kommunikationer. Denna fina lägenhet har genomgående hög standard med stilfullt kök samt ett modernt kaklat och stambytt badrum. Parkettgolv i hela bostaden samt nyrenoverade ytskikt. Ett rymligt sovrum och ett extra sovrum/arbetsrum idealiskt för hemmakontor eller som barnrum. Utgång till en rymlig balkong med högt härligt syd/västläge med sol i många timmar! Stort vardagsrum med plats för matbord och yta för soffhörna och TV-möbel. Bra förvaring via klädkammare med inbyggda garderober. Här bor ni i stabila BRF Koppartackan med flera tunga renoveringar som hissbyte 2019 och stambyte bakom sig. Förskola finns på Kopparvägen 55A. Bastu i föreningen samt kanonläge centralt i Kallhäll med kort gångavstånd till Kallhälls centrum med dess butiksutbud och kommunikationer i form av både buss- och pendeltågsförbindelser. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på cirka 20 minuter. Även närhet till grönområden, idrottsanläggningar och Mälaren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 45, 2 tr., Kallhäll, Järfälla kommun
Kopparvägen 45, 2 tr., Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Kopparvägen 45, 2 tr., Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Kopparvägen 45, 2 tr.

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/8
4 374 kr/mån
27 787 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka visning + Stambytt helkaklat badrum 2018 + Externt förråd + Hiss finns + Positivt kassaflöde + Boendeparkering för 100 kr/mån Välkommen till denna välplanerade och ljusa 2:a med balkong i den största föreningen på Kopparvägen. Här bor ni bekvämt på våning 2. Lägenheten erbjuder genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv, stilrent kök, rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum som är möjligt att separera, utgång till den soliga balkongen, stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin, rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter samt praktisk klädkammare. Separat förråd finns. Hiss finns. Tvättstuga i samma trappuppgång, bekvämt på bottenplan. Säkerhetsdörr. Bostad belägen i stabil förening som utfört många tunga renoveringar (fjärrvärme, stambyte, hissar och tak). Brf Koppartackan tillhandahåller också sina medlemmar gemensamma utrymmen så som bastu, gästrum och föreningslokal. Garage finns i föreningen (kö förekommer), upp till 2 boendeparkeringstillstånd utomhus per hushåll. Förskola finns på Kopparvägen 55A. Kort gångavstånd till Kallhälls centrum med dess butiksutbud och kommunikationer i form av både buss- och pendeltågsförbindelser. Pendeltåget tar er in till Odenplan på cirka 20 minuter. Även nära till grönområden, idrottsanläggningar och promenadstråk samt badplatser längs Mälaren. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 96

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 850 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2
2 990 kr/mån
54 412 kr/m²

Bli den första som flyttar in i denna bostad mitt i pulsen! Ett nyproducerat boende med balkong i perfekt solläge. 34 otroligt välplanerade kvadratmeter. Balkongen vetter mot innergården och nås från vardagsrummet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Perfekt för matlagning och sociala sammanhang med vänner och familj. Vacker ekparkett i vardagsrum, hall och sovrum. Sovalkoven är separat med plats för säng och förvaring. Brf Watt är den andra etappen av fyra i Credentias kvarter i Barkarbystaden. Färdigbyggt 2024! Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna, har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala. Watt är Svanenmärkt vilket innebär att bostäderna klarat alla Svanens hårda miljökrav! Du kan därför ansöka om grönt bolån när du köper en bostad här. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungavägen 18, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Folkungavägen 18, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Folkungavägen 18, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Folkungavägen 18

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 395 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2
6 179 kr/mån
27 529 kr/m²

Välkommen till Folkungavägen 18, äntligen en fyra till salu i populära Brf Hammarskogen 2. En ytterst välplanerad gavel-lägenhet som är belägen i centrala Jakobsberg med närhet till all tänkbar service, sjukhus och rikliga butiksutbud. Här bor du i ett hem som erbjuder hög livskvalité och bekvämlighet. Hiss i huset och enkel åtkomst till garage under huset (lediga platser finns). Lägenheten är bekvämt belägen på våning 2, generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och minimal insyn. Stor inglasad balkong i soligt läge. I övrigt erbjuds 3 sovrum, stort badrum med tvättmaskin, lättmöblerat vardagsrum och ett mycket trevligt kök med burspråk. Goda förvaringsmöjligheter i hela bostaden via stor klädkammare och flera garderober. Tvättstuga finns i huset samt förråd. I föreningen finns möjlighet till många aktiviteter. Här finns ett stort samlingsrum där föreningen anordnar pubkvällar och fika. Dessutom finns ett övernattningsrum som medlemmarna kan hyra. Bra förening med sund belåningsgrad (9 181 kr/kvm), med mycket fokus på amortering de senaste åren. Föreningen är ett 55+ boende, vilket innebär att den i första hand är avsedd för medlemmar som fyllt 55 år. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
995 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2
2 640 kr/mån
45 227 kr/m²

Här finner du en optimalt planerad etta, stambytt och inflyttningsklar belägen i en eftertraktad förening. smidig kokvrå och gott om förvaring i garderober samt externt förråd vilket ingår. Gångavstånd till Viksjö Centrum, kommunikationer och natur. Närhet till Jakobsberg som har pendeltåg och Barkarbystaden med stor handelsplats samt kommande tunnelbana. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Välkommen!

  • Premium
Sunnanvindsgränd 107, Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun

Sunnanvindsgränd 107

Lägenhet
Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
5 504 kr/mån
25 253 kr/m²

+ Egen ingång, (radhuskänsla) + Balkong i syd/västläge med utsikt över gård + Två badrum + Stort kök + Lugnt område nära natur Äntligen en chans att förvärva en 3:a med stor potential i idylliskt område. Den välplanerade och rymliga bostaden om 79 kvm erbjuder egen ingång, stort kök med matplats, två rymliga sovrum, två badrum (badkar, tvättmaskin och dusch), generöst vardagsrum med utgång till stor insynsskyddad balkong i sydväst som erbjuder fantastiskt solläge och utsikt mot innergård och allmänning. Här bor ni i en mysig lägenhet i lugna och barnvänliga Berghem, endast en kort promenad från skolor, förskolor samt kommunikationer. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet, festlokal, gym och bastu. Bostaden ligger ett stenkast från Jakobsbergs C med sin shopping och närhet och du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Järfällavägen 94B, Jakobsberg, Järfälla kommun

Järfällavägen 94B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 073 kr/mån
41 196 kr/m²

+ Stor balkong + Stor klädkammare + Kök i vinkel + Nära till kommunikationer Ett av områdets snyggaste 2:or till salu med stor balkong som vetter mot innergården. Fräscht och lyxigt badrum, rymligt sovrum samt vitt kök med köksö i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten med klädkammare och i källarförråd. Populär förening med sund belåningsgrad om ca 11900kr/kvm och bra kassaflöde. Gångavstånd till flertal matbutiker, simhall och gym. Bostaden befinner sig i snabbväxande, attraktiva och trivsamma Söderdalen med härliga grönområden i närheten. Vill du åka skridskor på vintern eller bada på soliga sommardagar cyklar du till Görvälnsbadet på bara ett par minuter. Pendeltåget finner du endast 200 meter bort och tar dig in till Sthlm City på ca 19 minuter. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud och golfbana. Välkommen önskar Amanda på Fastighetsbyrån!

  • Balkong
  • Hiss
Fänriksvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Fänriksvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 374 kr/mån
35 625 kr/m²

** ACCEPTERAD PRIS** Välplanerad och stilren 3:a i nyproduktionsstandard byggd 2011. Optimerad planlösning med klädkammare och stort modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Superhärlig inglasad balkong i soligt läge. Fullutrustad stort kök med fina stora fönster och plats för matbord. En bostad utöver det vanliga!

  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 4, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 4

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3
3 508 kr/mån
34 875 kr/m²

+ Stambytt, renoverat badrum (2023) med tvättmaskin och golvvärme + Välplanerad 1:a ombyggd till 2:a + Lugnt område + Bredband ingår i avgiften + Nära naturområde och Viksjö C + Hiss i huset Välkommen till populära och attraktiva Axvägen! Här erbjuds en välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Köket vetter mot rymligt vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster för härligt ljusinsläpp. Nyrenoverat och stambytt badrum (2023) med tvättmaskin och golvvärme. Mysigt sovrum med plats för säng och nattduksbord. Rymlig hall, där inbyggda garderober ger gott om plats för förvaring. Extra förråd finns till bostaden beläget på fastighetens entréplan. Viksjö är ett populärt område tack vare dess lugn och närhet till naturen. På Axvägen bor du också med bara några minuters gångavstånd till Viksjö centrum som har ett stort affärsutbud, restauranger, vårdcentral, apotek m.m. Bussförbindelse till pendeltåget finns nära bostaden och tar dig smidigt till Jakobsberg centrum. En lägenhet som måste ses på plats!

  • Plus
  • Hiss
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun

Idunslingan 3

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 995 000 kr
109 m²
5 rum
vån 3/4
6 595 kr/mån
36 651 kr/m²

Varmt välkommen till denna sprillans nya 5a på hela 109 kvm. En unik bostad med dubbla balkonger, spröjsade fönster, påkostade material samt en utmärkt planlösning där inget har lämnats åt slumpen. Bostaden disponeras med 3 till 4a sovrum, rymligt vardagsrum, fantastiskt kök i halvöppen planlösning, TVÅ badrum (det ena med tvättdel). Genomgående fin enstavsparkett. Garanterat lägre avgift tom. 2026-06-27 (5 770 kr/mån). Tillträde är flexibelt, här blir du den första som flyttar in. På bekvämt avstånd finns skolor, barnomsorg, vackra naturstråk, Viksjö golfklubb, mataffärer och Barkarby handelsplats. Ca 10 min cykelväg till Viksjö centrum. Bostädernas balkonger, trädgårdar och mark-eller takterrasser ansluter direkt mot områdets natur med ängsmark och blomster - detta förenat med modernitet, hög kvalité och smakfull design skänker dig och din familj ett bekvämt och bekymmersfritt boende för många år framöver. Omsorgsfullt skapat och framtaget av Franka Bostad tillsammans med arkitekterna på Studio Moi. Lämna gärna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information till dig!

  • Balkong
  • Hiss
Frihetsvägen 2C, vån 4/5, Jakobsberg, Järfälla kommun

Frihetsvägen 2C, vån 4/5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 849 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 119 kr/mån
40 196 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Varmt välkomna till denna ljusa 1:a i populära Söderdalen. Välplanerad lägenhet med hög standard och enorm balkong i soligt söderläge. Bostaden om 46 kvm erbjuder ett stort och härligt kök från Marbodal, ljusa sällskapsytor, helkaklat badrum med kombimaskin samt rymlig sovalkov med plats för både dubbelsäng och platsbyggda garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till härliga sociala tillställningar när vi kan samla våra nära och kära igen samt är i anslutning till den magiska balkongen. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten och i källarförråd. Populär förening med sund belåningsgrad och bra kassaflöde! Bostaden befinner sig i snabbväxande, attraktiva och trivsamma Söderdalen med härliga grönområden i närheten. Vill du åka skridskor på vintern eller bada på soliga sommardagar cyklar du till Görvälnsbadet på bara ett par minuter. Pendeltåget finner du endast 200 meter bort och tar dig in till Sthlm City på ca 19 minuter. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud och golfbana. Välkomna på visning önskar Amanda på Fastighetsbyrån.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13