Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Pettersson

Amanda Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axvägen 69, Viksjö, Järfälla kommun
  • Tor 1 aug
Axvägen 69, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 69, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 69

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 852 000 kr
124 m²
5 rum
vån 3/3
9 925 kr/mån
23 000 kr/m²

• Högst upp • Stambytt • 2 badrum med dusch och WC • Extra gäst-WC • Klädkammare/arbetsrum • Nära till centrum Unik möjlighet att förvärva en stor 5a med möjlighet för uthyrningsdel! Lägenheten karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp och ljusa fräscha ytskikt. Belägen i barnvänliga och lugna Viksjö, med naturen precis utanför, närhet till Viksjö centrum med ett gediget affärsutbud och kommunikation, olika lekplatser, skola och förskola inom promenadavstånd. Välkommen till detta välplanerade och rymliga hem om 124 kvm. Här finns plats även för den stora familjen med 2 duschrum, 3 WC samt separat tvättrum/matförråd, och för den som vill hyra ut finns en separat ingång till ett av sovrummen med tillhörande WC. Samtliga renoverade i samband med föreningens stambyte 2019. Utöver det finns goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i förråd på samma våningsplan. Det moderna köket är ljust, har plats för stort matbord och inbjuder till sociala tillställningar och matlagningsglädje. På den utbyggda och soliga balkongen i syd/östläge kan du avnjuta långa bruncher och grönskande utsikt. Välskött HSB-förening med stora renoveringar utförda såsom fönster, balkonger och stambyte. I avgiften ingår dessutom bredband och Kabel-TV. Gemensamt elavtal i föreningen. I närområdet ligger även populära Viksjö golfklubb och en kort cykeltur bort är du vid Mälarens vatten och dess vackra promenadstråk. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med riktligt affärsutbud. Sällan ute på marknaden! Endast bokade visningar gäller. Kontakta mäklaren på 070-847 16 02 för att boka visning

  • Premium
  • Balkong
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
5 237 kr/mån
35 643 kr/m²

+ Byggår 2018 + Stenkast från centrum + Exklusiva materialval + Fönster i tre väderstreck + Uteplats Endast ett stenkast från Kallhälls station finner du denna fina lägenhet som stod klar för inflytt 2018. Det är på Källtorpsvägen 11 som denna optimalt planerade gavellägenhet ligger. Här disponerar du en yta om 70 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. De sociala ytorna med kombinerat vardagsrum och kök gör det lätt för både familj och vänner att umgås. Höga fönster åt tre olika håll som skapar ett underbart ljusinsläpp. För dem boende i Kallhäll har man alltid naturen nära inpå sig, vilket bidrar till att göra området till en mycket populär del av Järfälla. Här är det nära till Grönområden samtidigt som du tar dig in till Stockholm C och Odenplan på ca 20 min. Föreningen erbjuder gemensamhetsytor som tvättstuga, gemensamhetslokal, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd och grillplats. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Axvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Axvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
950 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
2 640 kr/mån
43 182 kr/m²

Här finner du en optimalt planerad etta, stambytt och inflyttningsklar belägen i en eftertraktad förening. smidig kokvrå och gott om förvaring i garderober samt externt förråd vilket ingår. Gångavstånd till Viksjö Centrum, kommunikationer och natur. Närhet till Jakobsberg som har pendeltåg och Barkarbystaden med stor handelsplats samt kommande tunnelbana. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Välkommen!

  • Premium
Fänriksvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Fänriksvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 860 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1/4
5 374 kr/mån
35 705 kr/m²

Välplanerad och stilren 3:a i nyproduktionsstandard byggd 2011. Optimerad planlösning med klädkammare och stort modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Superhärlig inglasad balkong i soligt läge. Fullutrustad stort kök med fina stora fönster och plats för matbord. En bostad utöver det vanliga!

  • Balkong
  • Hiss
Ekedalsvägen 15D, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug
Ekedalsvägen 15D, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Ekedalsvägen 15D, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Ekedalsvägen 15D

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 800 000 kr
50 m²
2 rum
3 740 kr/mån
36 000 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a med stor uteplats omgiven av grönska. Hög standard med påkostat fint parkettgolv, spotlights i tak och alla bekvämligheter du kan önska. Stort kök i gavel i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utgång till en trevlig trädäckad uteplats Helkaklat badrum med tvättmaskin och värmegolv. Hall med god förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Mysigt sovrum med fönster mot uteplats. Välskött BRF som gjort bra investeringar i exempelvis bergvärme, solceller ( under 2024), renoverat tak och konverterat tidigare lokaler till lägenheter. Bland annat värme, VA och bredband på 500/500Mbit/s samt TV-lagom från Telia ingår i avgiften! Hus med hiss. Lägenheten är belägen i ett lugnt och attraktivt område ett stenkast från Jakobsbergs C, restauranger samt pendeltåget som på 20 minuter tar dig till City.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Drakengatan 8, Våning 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Drakengatan 8, Våning 5/5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 5/5
3 794 kr/mån
53 372 kr/m²

Känn dig som hemma i denna fantastiska hörn-tvåa med högt till tak och öppen planlösning! Här bor ni högst upp i huset utan någon granne ovanpå. Ett modernt boende för dig som söker något utöver det vanliga. Direkt genom ytterdörren slås man av den generösa takhöjden med lutande tak - vilket gör detta hem helt unikt. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp med balkong i bästa solläge (sydväst, sol från morgon till kväll). Perfekta boendet för dig som söker ett hem med alla tänkbara bekvämligheter. Dubbelt så mycket förvaring i kök med extra överskåp. I fortsatt nyskick med fräscha ytskikt. Nytt fint parkettgolv (2022) i vardagsrum / kök. Vilsamt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Fönster mot föreningens innergård. Rymligt badrum med kombimaskin. Tryggt med säkerhetsdörr, externt förråd ingår. Extra förråd går även att hyra mot en kostnad. Möjlighet till parkering i lättillgängligt garage. Det finns förutom garaget gott om parkering precis utanför huset samt gratis besöksparkering i garage under Ica Maxi och handelsplatsen. Trevlig gemensam innegård. Stora torget intill med närhet till allt från ICA Maxi och Stockholm Quality Outlet till kommunikationer: bussar, pendeltåg samt kommande tunnelbana. Fina promenadstråk i naturreservatet precis intill. Cykelavstånd till vattnet i sjön mälaren för skärgårdskänsla med båtliv och badplatser, på vintern finns det skidspår i närheten. Denna bostad måste upplevas på plats! Flexibelt tillträde. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Barkarbyvägen 96

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 750 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2
2 990 kr/mån
51 471 kr/m²

Bli den första som flyttar in i denna bostad mitt i pulsen! Ett nyproducerat boende med balkong i perfekt solläge. 34 otroligt välplanerade kvadratmeter. Balkongen vetter mot innergården och nås från vardagsrummet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Perfekt för matlagning och sociala sammanhang med vänner och familj. Vacker ekparkett i vardagsrum, hall och sovrum. Sovalkoven är separat med plats för säng och förvaring. Brf Watt är den andra etappen av fyra i Credentias kvarter i Barkarbystaden. Färdigbyggt 2024! Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna, har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala. Watt är Svanenmärkt vilket innebär att bostäderna klarat alla Svanens hårda miljökrav! Du kan därför ansöka om grönt bolån när du köper en bostad här. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sunnanvindsgränd 107, Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun

Sunnanvindsgränd 107

Lägenhet
Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 800 000 kr
79 m²
3 rum
5 504 kr/mån
22 785 kr/m²

Kontakta mäklare för visning + Egen ingång, (radhuskänsla) + Balkong i syd/västläge med utsikt över gård + Två badrum + Stort kök + Lugnt område nära natur Äntligen en chans att förvärva en 3:a med stor potential i idylliskt område. Den välplanerade och rymliga bostaden om 79 kvm erbjuder egen ingång, stort kök med matplats, två rymliga sovrum, två badrum, generöst vardagsrum med utgång till stor insynsskyddad balkong i sydväst som erbjuder fantastiskt solläge och utsikt mot innergård och allmänning. Här bor ni i en mysig lägenhet i lugna och barnvänliga Berghem, endast en kort promenad från skolor, förskolor samt kommunikationer. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet, festlokal, gym och bastu. Bostaden ligger ett stenkast från Jakobsbergs C med sin shopping och närhet och du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Köpare ska känna till att det stora originalbadrummet behöver renoveras omgående. Då det vid besiktning har upptäckts brister. Detta är ett krav från föreningen. Kontakta mäklare eller bostadsrättsföreningen för mer information. Välkommen!

  • Balkong
Idunslingan 3, Skälby, Järfälla kommun

Idunslingan 3

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 800 000 kr
109 m²
5 rum
vån 3/4
6 595 kr/mån
34 862 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka in visning! Varmt välkommen till denna sprillans nya 5a på hela 109 kvm. En unik bostad med dubbla balkonger, spröjsade fönster, påkostade material samt en utmärkt planlösning där inget har lämnats åt slumpen. Bostaden disponeras med 3 till 4a sovrum, rymligt vardagsrum, fantastiskt kök i halvöppen planlösning, TVÅ badrum (det ena med tvättdel). Genomgående fin enstavsparkett. Garanterat lägre avgift tom. 2026-06-27 (5 770 kr/mån). Tillträde är flexibelt, här blir du den första som flyttar in. På bekvämt avstånd finns skolor, barnomsorg, vackra naturstråk, Viksjö golfklubb, mataffärer och Barkarby handelsplats. Ca 10 min cykelväg till Viksjö centrum. Bostädernas balkonger, trädgårdar och mark-eller takterrasser ansluter direkt mot områdets natur med ängsmark och blomster - detta förenat med modernitet, hög kvalité och smakfull design skänker dig och din familj ett bekvämt och bekymmersfritt boende för många år framöver. Omsorgsfullt skapat och framtaget av Franka Bostad tillsammans med arkitekterna på Studio Moi. Lämna gärna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information till dig!

  • Balkong
  • Hiss
Frihetsvägen 2C, vån 4/5, Jakobsberg, Järfälla kommun

Frihetsvägen 2C, vån 4/5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 849 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 119 kr/mån
40 196 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Varmt välkomna till denna ljusa 1:a i populära Söderdalen. Välplanerad lägenhet med hög standard och enorm balkong i soligt söderläge. Bostaden om 46 kvm erbjuder ett stort och härligt kök från Marbodal, ljusa sällskapsytor, helkaklat badrum med kombimaskin samt rymlig sovalkov med plats för både dubbelsäng och platsbyggda garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till härliga sociala tillställningar när vi kan samla våra nära och kära igen samt är i anslutning till den magiska balkongen. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten och i källarförråd. Populär förening med sund belåningsgrad och bra kassaflöde! Bostaden befinner sig i snabbväxande, attraktiva och trivsamma Söderdalen med härliga grönområden i närheten. Vill du åka skridskor på vintern eller bada på soliga sommardagar cyklar du till Görvälnsbadet på bara ett par minuter. Pendeltåget finner du endast 200 meter bort och tar dig in till Sthlm City på ca 19 minuter. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud och golfbana. Välkomna på visning önskar Amanda på Fastighetsbyrån.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10