Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hatice Demirtas

Hatice Demirtas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Birgittavägen 27

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 095 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 539 kr/mån
31 037 kr/m²

+ Etagevåning högst upp i huset! + I avgiften ingår värme, varmvatten, kabelTV och bredband (250 mbit/s) + Hiss finns + Omtyckt förening med god ekonomi + Möblerade bilder ger uppfattning om rymligheten. Välkommen till en av Jakobsbergs i särklass trevligaste 2:a högst upp i huset! Det är något speciellt att få åka högst upp i huset och när du öppnar ytterdörren och kliver in möts du av denna speciella etagelägenhet. Lägenheten är optimalt disponerad och har i vardagsrummet en takhöjd om ca 3,50 meter. Denna generösa takhöjd tillsammans med de sluttande taken skapar en känsla av rymd och förstärker atmosfären i lägenheten. Välskött HSB-förening! Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finns ett stort förråd vilket fulländar lägenhetens i övrigt goda förvaring. Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för sociala sammankomster. Vardagsrummets ljusa väggar matchar de fina trägolven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet har en härlig rymd med sina 3,50 meter i takhöjd. I det trevliga och renoverade köket finns gott om förvaringsutrymmen. Arbetsytor, bänkskivorna tillsammans med de ljusa köksluckorna och stora fönster skapar harmoni. Matplats för 6-8 gäster. Det stora sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang och har en härlig rymd. Badrummet är rymligt och är utrustat med dusch, tvättmaskin, handduksvärmare, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme.

  • Premium
  • Hiss
Majorsvägen 16, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Majorsvägen 16, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 16, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 16

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
3 695 000 kr
92 m²
4 rum
vån 5/6
6 374 kr/mån
40 163 kr/m²

+ Dubbla balkonger där ena balkongen är inglasad + Syd-västläge + En av de största 4:orna i området + Badrum & WC + Förening med mycket god ekonomi + Källarförråd tillhör lägenheten + Bredband & TV ingår i avgiften + Tillval i kök och badrum Välkommen till en av Barkarbystadens största lägenheter om hela 92 kvm med dubbla balkonger, varav en är inglasad. Här har du fri utsikt från balkongen och kan njuta av vackra solnedgångar. Denna toppmoderna bostad erbjuder tre rymliga sovrum, klädkammare som också kan användas som kontor, badrum och wc, samt ett stilrent kök. Allt är inramat i en imponerande och stor social planlösning som är utöver det vanliga. I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband samt förråd. Föreningen har en mycket god ekonomi och är en av de lägst belånade i Barkarbystaden med cirka 9 200 kr/kvm. Under 2022 amorterades 1 mkr. Sedan 2021 har föreningen även installerat en solcellsanläggning på byggnadens tak. Lägenheten är belägen i nya Barkarbystaden med gångavstånd till kommunikationer, butiker, ICA Maxi, Systembolaget, IKEA, Barkarby Outlet, Järvafältets naturreservat och mycket mer. Från Barkarby station når du Odenplan i Stockholm på endast 12 minuter. Det är också kort gångavstånd till Herrestaskolan och flera förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 13 vån 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Flygfältsvägen 13 vån 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13 vån 5/5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13 vån 5/5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
40 m²
2 rum
vån 5/5
4 111 kr/mån
47 375 kr/m²

+ Sällan till salu + vån 5/5 + Imponerande takhöjd på 3,5 meter! + Hiss + Ombyggd till en 2:a + Fönster i två väderstreck + Bra förvaring Här bor du högst upp i huset med en soldränkt balkong. Denna optimalt planerade och yteffektiva 2:a har fönster i två väderstreck och en imponerande takhöjd på hela 3,5 meter. Snygga genomgående parkettgolv och ett toppmodernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fantastiskt med helkakling och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I sovrummet finns en stor garderob med plats för en dubbelsäng. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett förstaboende eller en övernattningslägenhet med det lilla extra, och fungerar lika bra för ensamstående som för par. Källarförråd ingår i avgiften. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till matbutiker som ICA Maxi och Lidl, flertalet restauranger, pendeltågsstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb ligger tio minuter bort, och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats är knappt en halvtimme från bostaden. Källsortering finns på Flygfältsvägen 17 samt Karlslundsvägen 20. Om du söker ett boende med ett centralt läge, har du hittat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hästskovägen 86, Jakobsberg, Järfälla kommun
Hästskovägen 86, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hästskovägen 86, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hästskovägen 86

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4
4 467 kr/mån
39 058 kr/m²

+ Gavel lägenhet, fönster i två väderstreck! + Stor inglasad och insynsskyddad balkong! + Ljus och fräsch trea + Takterrass + Närhet till allt man kan tänka sig behöva, vilket gör livet bekvämt och tillgängligt + I avgiften ingår bredband och kabel-TV! + Extra förråd! Tillfälle att förvärva en populär lägenhet i Brf Brandstationen! Den ljusa bostaden erbjuder fönster i två väderstreck och bland annat ett stort sällskapsrum i öppen planlösning mot kök. Härifrån nås den stora inglasade balkongen. Vidare finner du två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med duschutrymme och separat tvättdel. Föreningen har även en soldränkt takterrass som går att nyttja. Här finns även en trevlig innergård och ett garage som är utrustad med flera elbilsplatser beläget under huset. Övernattningslägenhet går att hyra via föreningen. Bara några minuter bort finner man Jakobsberg Centrum vilket bland annat erbjuder caféer, restauranger och butiker. På nära gångavstånd ligger även simhall, gym, pendeltåg samt Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Även nära till Barkarby Handelsplats med butiker, ICA Maxi, IKEA, Barkarby Outlet samt stundande tunnelbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
TROMBVÄGEN 9, Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun
TROMBVÄGEN 9, Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
TROMBVÄGEN 9, Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

TROMBVÄGEN 9

Villa
Berghem - Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
6 695 000 kr
132 + 94 m²
5 rum
771 m² tomt

+ Bästa läget! + Stort garage om 94kvm! + Insynsskyddat + Flera olika kryddor och fruktträd! + Familjeidyll Välkommen till en enplansvilla på barnvänlig återvändsgata i populära Berghem. Insynsskyddad trädgårdstomt om 853 kvm med gångavstånd till skolor och barnomsorg. Härlig stenlagd uppfart med plats för flera bilar. I soligt läge finns altan på fram och baksida av huset samt stenlagd uteplats där större lounge möbler kan placeras. Huset erbjuder 3-4 sovrum, 1 badrum , gäst WC och tvättstuga med egen ingång. Stort fristående garage om ca 100kvm med plats för bil med lyft, verkstad/hobbyrum. I anslutning till garaget finns ett stort varmbonat förråd. På tomten finns även en friggebod som är isolerat. En lummig baksida gränsar mot skogen, där trädens sus ger en känsla av ro och avskildhet. I trädgården spirar det av liv och färg; här frodas en mängd olika kryddor och fruktträd. Huset är optimalt placerat, omgiven av grönska som effektivt ljudisolerar det från omgivande vägar och buller. Den lugna och fridfulla miljön ger en oas av stillhet, där man inte hör några ljud från trafiken. Ett perfekt läge för den som söker ro och avskildhet. Lugnt villaområde nära förskolor och skolor, bekvämt gångavstånd till kommunikationer och strövområden kring Järvafältet. Grönt naturnära läge med solig tomtsida i bästa söderläge med sol från morgon till kväll. Lugnt villaområde nära förskolor och skolor, bekvämt gångavstånd till kommunikationer och strövområden kring Järvafältet. Närheten till skogen bakom huset för vandring eller motion. Bra belysning runt huset.

  • Premium
  • Uteplats
Frihetsvägen 2B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Frihetsvägen 2B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/5
7 156 kr/mån
27 222 kr/m²

Här är din chans att köpa denna fantastiska lägenhet till ett otroligt pris! + Stor balkong i söderläge + Halvöppen planlösning + Plats för hemmakontor! + Hiss finns + Två badrum! + I avgiften ingår Bredband 1000/1000 Mbit/sek + Insynsskydd i sovrummen + mörkanläggningsrullgardiner Ljus 4 i populära Söderdalen. Välplanerad lägenhet med hög standard och balkong i soligt söderläge. Bostaden på 99 kvm erbjuder ett rymligt kök från Marbodal, ljusa sällskapsytor, två helkaklade badrum med golvvärme och tre sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och i källarförråd. Populär förening med sund belåningsgrad och stabil ekonomi med intäkter från bland annat en frisörsalong. Gångavstånd till flera matbutiker, simhall och gym. Bostaden ligger i snabbväxande, attraktiva och trivsamma Söderdalen med härliga grönområden i närheten. Vill du åka skridskor på vintern eller bada på soliga sommardagar cyklar du till Görvälnsbadet på bara ett par minuter. Närmaste busshållplats ligger ca 50 meter bort. Pendeltåget ligger endast 600 meter bort och tar dig till Stockholm City på cirka 19 minuter. Ca 300 meter bort har ni flera träningsanläggningar som gym och paddelhall. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med ett rikt affärsutbud och tunnelbana inom kort! Kontakta mig för att komma på visning! :)

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun
Vasavägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Vasavägen 77, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Vasavägen 77

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 450 000 kr
41 m²
1 rum
vån 0/3
2 718 kr/mån
35 366 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS + Låg månadsavgift + Stabil förening med låg skuld om 479 kr/kvm + Billig parkering + Källarförråd + Nyttjas som en 2:a Tillfälle att förvärva denna kvadratsmarta minitvåa om 41 kvm i centrala Jakobsberg med en stor inglasad balkong vilken bjuder på många härliga soltimmar. Här finns även ljust kök med matplats, mindre sovrum invid köket, ett ljust vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbler och säng samt en hall med gott om förvaring och klädkammare. Bra förening med låg avgift och låg belåning. Utöver förvaringsutrymmet i lägenheten ingår både källar- och matförråd. Med bara några minuters promenad når ni Jakobsberg centrum där det finns både handel, restauranger samt kommunikationer. Med pendeltåget är ni inne i Stockholm C på ca. 20 min. Det är även nära till Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud med bl.a. ICA Maxi, IKEA och Plantagen.

  • Premium
  • Balkong
Gjutarplan 32, Kallhäll, Järfälla kommun

Gjutarplan 32

Övrigt
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
650 000 kr
44 m²
3 rum
3 898 kr/mån

Med det väl valda läget så lämpar sig lokalen för en rad olika verksamheter. Ta chansen att öppna din egna butik, kontorslokal eller fortsätt i andan med skönhetslokal. Lokalen överlåtes i befintligt skick. Månadsavgift 3 898kr inkl moms. Möjlighet till p-plats finns (250kr/mån) För mer information och visning kontakta Amanda Jergees, 076-495 13 29

Aspnäsvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Aspnäsvägen 32

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 450 000 kr
42 m²
1 rum
vån 10/11
3 567 kr/mån
34 524 kr/m²

+ Våning 10/11 + Mycket fint skick + Förening med låg belåning (267kr/kvm 2022) och otroligt bra kassaflöde. + Stambytt; nytt badrum april 2024 + Möjligt med snabbt tillträde + Källarförråd + Lediga parkeringar! Välkommen till denna eftertraktade 1:a i populära Brf Aspnäs! Belägen högt upp i huset på 10e våningen med milsvid utsikt. Nu kan denna trevliga bostad bli ert hem och ni blir en del av Brf Aspnäs som är en av Jakobsbergs mest populära föreningar med låg belåning om endast 239 kr/kvm. Stor 1:a på 42 kvm med väldisponerad planlösning och möjlighet att enkelt göra om till en 2:a. Väl tilltaget sällskapsrum, rymligt kök med ordentliga arbetsytor och matplats invid fönster samt samt ett helt nytt stambytt badrum med tillval och förberett för tvättmaskin. Rymlig hall med gott om plats för förvaring. Moderna hissar finns i huset. Separat förråd tillhör lägenheten. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Brf Aspnäs är en av Jakobsbergs mest populära föreningar med väldigt stabil ekonomi. I föreningen finns stort garage, föreningslokal, gästrum, fullt utrustat gym, hobbylokal, bastu, vävstuga, tennisbana. På innergården finns förutom välskötta planteringar även flera grillplatser, lekplatser, minigolfbana, fotbollsplan och boulebana. Lägenheten är belägen på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och Jakobsbergs centrum med bl.a. affärer, apotek, bibliotek, serveringar, banker, vårdcentral och torghandel. Nära finns också det natursköna Järvafältet och Barkarby handelsplats med rikligt shoppingutbud. Missa inte denna möjlighet att skapa din egna drömlägenhet samt bo både centralt och naturnära!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 9