Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hatice Demirtas

Hatice Demirtas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Birgittavägen 27, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Birgittavägen 27

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 539 kr/mån
29 556 kr/m²

+ Etagevåning högst upp i huset! + I avgiften ingår värme, varmvatten, kabelTV och bredband (250 mbit/s) + Hiss finns + Omtyckt förening med god ekonomi Välkommen till en av Jakobsbergs i särklass trevligaste 2:a högst upp i huset! Det är något speciellt att få åka högst upp i huset och när du öppnar ytterdörren och kliver in möts du av denna speciella etagelägenhet. Lägenheten är optimalt disponerad och har i vardagsrummet en takhöjd om ca 3,50 meter. Denna generösa takhöjd tillsammans med de sluttande taken skapar en känsla av rymd och förstärker atmosfären i lägenheten. Välskött HSB-förening! Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finns ett stort förråd vilket fulländar lägenhetens i övrigt goda förvaring. Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för sociala sammankomster. Vardagsrummets ljusa väggar matchar de fina trägolven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet har en härlig rymd med sina 3,50 meter i takhöjd. I det trevliga och renoverade köket finns gott om förvaringsutrymmen. Arbetsytor, bänkskivorna tillsammans med de ljusa köksluckorna och stora fönster skapar harmoni. Matplats för 6-8 gäster. Det stora sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang och har en härlig rymd. Badrummet är rymligt och är utrustat med dusch, tvättmaskin, handduksvärmare, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme.

  • Premium
  • Hiss
AVSTYCKNINGSGRÄND 10F, Viksjö, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
AVSTYCKNINGSGRÄND 10F, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
AVSTYCKNINGSGRÄND 10F, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

AVSTYCKNINGSGRÄND 10F

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 958 kr/mån
42 584 kr/m²

+ Hus i bästa läge! + Balkong utan insyn + Tillhörande förråd + Låg avgift inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni + Flera lediga parkeringsplatser tillgängliga! Svårslagen 2:a om 45 kvm med genomgående hög standard och öppen planlösning. Bästa läget i föreningen med balkong i ostört och soligt sydostläge och utsikt över lummig natur utan insyn. Kök med bra arbetsytor i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till den mysiga balkongen. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg, helkaklat stilrent badrum tvättmaskin. Här bor du i ett lugnt och idylliskt område med skolor och förskolor runt hörnet och närhet till både Viksjö och Jakobsberg centrum med all tänkbar service och kommunikationer som tar dig till Stockholm C på ca. 20 min. Busshållplats inom 100 m från ytterdörren. På andra sidan gatan finns härliga grönområden och Mälaren och dess badstränder inom räckhåll. Även närhet till Görvälns slott med mysiga promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong
Järfällavägen 94A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Järfällavägen 94A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 220 kr/mån
37 157 kr/m²

+ Gavellägenhet + Fönster i två väderstreck + Öppen planlösning + Bra förvaring + Stor Balkong + Populär förening med sund belåningsgrad om ca 11900kr/kvm och bra kassaflöde. Upptäck denna stiliga 2:a med fantastiskt ljusinsläpp och en öppen planlösning! Modern lägenhet på 52 kvm, perfekt för ett trivsamt boende med smart planering. Generöst vardagsrum och kök skapar en rymlig och social yta, idealisk för underhållning och umgänge. Ett drömhem för dig! I denna gavellägenhet omges du av fönster som släpper in naturligt ljus från två olika väderstreck. Ett modernt och stilrent kök. De vitmålade väggarna och den genomgående ekparketten ger en lyxig och tidlös atmosfär. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Badrummet är helkaklat och utrustat med högkvalitativa detaljer som höjer standarden. Det mysiga sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder en avskild och avkopplande miljö. Dessutom har du tillgång till en härlig balkong från vardagsrummet, där solen skiner generöst hela dagen. Starta dagen på bästa sätt genom att sitta på balkongen med en kopp kaffe i handen! Bostaden är belägen i det snabbväxande och eftertraktade området Söderdalen, med närhet till vackra grönområden. På bara några minuters cykeltur når du Görväln, där du kan åka skidor på vintern eller njuta av soliga sommardagar vid vattnet. Med pendeltåget som ligger endast 200 meter bort tar du dig smidigt till Stockholms city på bara ca 19 minuter. Dessutom finns det ett rikt utbud av butiker inom bekvämt avstånd från Barkarby handelsplats. Missa inte chansen att förvärva denna flexibla och lockande bostad! Kontakta Hatice Demirtas idag för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Frihetsvägen 5, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Frihetsvägen 5, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Frihetsvägen 5, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Frihetsvägen 5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 195 000 kr
73,7 m²
3 rum
vån 2/2
4 233 kr/mån
29 783 kr/m²

Varmt välkomna till Frihetsvägen 5, en mycket central adress. Utbyggd och inglasad balkong som kan nyttjas året runt! Invändigt finnes ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkongen, renoverat kök med gott om förvaring samt separat matplats, en stor hall som leder er in till två bra sovrum med fönster in mot föreningens innergård, till sist ett helkaklat badrum med bl.a. badkar och tvättmaskin. Eftertraktad och uppskattad förening med låga avgifter och uppstyrd ekonomi. Grönskande innergård med grillplats och flertalet sittgrupper. Till lägenheten fås tillgång till separat källarförråd samt matförråd. Här bor ni lugnt och bekvämt endast några minuter från Jakobsbergs Centrum med ett utbud av butiker, restauranger och kommunikationer. Pendeltåg in till Stockholm City på ca. 20 minuter. Anmäl er till visning via mäklare eller Fastighetsbyråns egen hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Vegagränd 4, Skälby, Järfälla kommun
Vegagränd 4, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Vegagränd 4, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Vegagränd 4

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
2 195 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
3 906 kr/mån
33 769 kr/m²

- Populär adress - Radhuskänsla - P-plats ingår i avgift - Låg belåning, endast 4 931kr/kvm - Bra Kassaflöde - Låg avgift - Bra förvaringsmöjligheter. Både förråd och vind. - Fiber Ljus och välplanerad 3:a med balkong. Belägen i ett lugnt och attraktivt område med radhuskänsla. Trivsamma sällskapsytor med öppen planlösning, två rymliga sovrum och badrum med dusch. Egen P-plats med el ingår i avgiften. Gott om förvaring i förråd och på vind. Nära till natur och golfbana. Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats önskar Hatice på Fastighetsbyrån!

  • Premium
  • Balkong
Svetsarvägen 15, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Svetsarvägen 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/8
4 505 kr/mån
26 250 kr/m²

+ Inglasad balkong i fantastiskt sydvästläge med många soltimmar + Gångavstånd till Mälaren + Låg belåning, endast 2 476 kr/kvm + Låg avgift + Bra förvaringsmöjligheter + 3 010 kr i reparationsfond + Vindsförråd Yteffektiv 3'a med balkong i soligt sydvästläge med lummig grönskande utsikt. Läget på bostaden i föreningen gör att balkongen vetter i sydväst vilket gör att du har sol nästan hela dagen och vackra solnedgångar att beskåda. Man har tagit väl tillvara på varje kvadratmeter och lägenheten erbjuder såväl ett kök med diskmaskin och plats för matbord, vardagsrum samt två rymliga sovrum, hall med gott om garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin för din bekvämlighet. Låg avgift! Omtyckt förening med god ekonomi och låg belåning om endast 2 476 kr/kvm. Barnvänligt område med lekplats och grönska utanför lägenheten. Nära till skolor, förskolor, Kallhäll C med kommunikationer och butiker samt Mälaren med dess badplatser. Busshållplats två minuter från porten, parkeringsplatser för bil utanför. Gästlägenhet finns att hyra för föreningens medlemmar (300 kr/dygn och kan bokas 1-3 dygn). Sällan till salu. Missa inte chansen att komma på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Minutgränd 29, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Minutgränd 29, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Minutgränd 29, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Minutgränd 29

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 764 kr/mån
30 813 kr/m²

+ Renoverat kök + Balkong med fri utsikt! + Populär huslänga! + Gym i föreningen + Solceller på taket + Källarförråd Nu ges äntligen chansen att köpa en av föreningens bäst belägna lägenheter om 2 rok i populära och lågt belånade HSB:s Brf Wibbla Äng i Järfälla - Härligt läge och fri utsikt mot grönskande omgivning. I denna bostad på Minutgränd 29 erbjuds ni bland annat ett renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för stor matplats, ett ordentligt sovrum med balkong, stor klädkammare med smarta förvaringslösningar samt badrum. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Källarförråd ingår och närhet till tvättstuga. Härlig innergård med plats för umgänge och lek. Med föreningens många gemensamma utrymmen och lägenhetens charm är detta verkligen ett hem att trivas i. Nära till natur, idrottsplats, busshållsplats samt Jakobsberg centrum med service och pendeltåg.

  • Premium
  • Balkong
Rondellen 24, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Rondellen 24, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Rondellen 24, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Rondellen 24

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 850 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
6 208 kr/mån
25 342 kr/m²

+ Gavelläge + Fönster i tre väderstreck + Nära Mälaren + Balkong + Nära Kallhäll C & kommunikationer + Välplanerad Välkommen till denna välplanerade trea i gavelläge! Med två rymliga sovrum, fräscht badrum och en praktisk garderobsvägg är det här ett hem där du kan flytta in och omedelbart känna dig hemma. Köket har matplats, och del av mellanväggen kan tas bort om man vill ha en stor, öppen social yta. Vardagsrummet intill är ljust med stora fönsterpartier och en fönsterdörr ut till balkongen med utsikt över parken. Njut av eftermiddags- och kvällssolen på balkongen i västläge. En perfekt plats att trivas på! Populär förening med egen, lummig park och stora gräsytor för aktiviteter och med grillplats. Låg belåning, endast 3 104 kr/kvm (2022). Läget i Kallhäll är svårslaget, bara tre minuters promenad till centrum som erbjuder pendeltåg, bussar, mataffärer och butiker. En kort promenad bort finns även naturområden, idrottsanläggningar och Mälaren. Njut av bad, natur och klippor. Kontakta ansvarig mäklare för att komma på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8