Mäklare Robert Löwkrantz

Robert Löwkrantz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Lövsångaren 3, Stäket, Järfälla kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Lövsångaren 3

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 898 000 kr
72-92 m²
3-4 rum
4 402 kr/mån

I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen och med en grönskande park på baksidan, uppför vi två vackra parkvillor i tre plan. Varje hus rymmer nio välplanerade lägenheter. Perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad, eller för dig som ännu inte bildat familj, men börjar planera för framtiden. I Brf Lövsångaren 3 bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära håll. I Stäket har du förskolor och skolor, livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang.Två kilometer bort ligger Kallhälls centrum med sin mysiga marina. Här finns ett större utbud butiker och restauranger, samt bibliotek, vårdcentral och apotek. Från Kallhälls station pendlar du enkelt till Stockholm under en halvtimme. Det finns mycket att göra i området för den som vill njuta av naturen och vara aktiv. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser och lekytor. I området finns flera upplysta motionsspår och i Kallhäll finns idrottsplatser för friidrott, fotboll och en tennishall. 2018 invigdes den nya simhallen med vattenrutschkanor, ett vattenland för barn och ett modernt gym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort. I närheten finns även ett naturreservat och småbåtshamnen i Stäket.

 • Nybyggnadsprojekt
Almarevägen 12B, Stäket, Järfälla kommun

Almarevägen 12B

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
2 898 000 kr
72 m²
3 rum
4 402 kr/mån
40 250 kr/m²

I Stäket uppför vi Brf Lövsångaren 3 med inflyttning sommaren 2024. Sommaren 2024 kan du flytta in i en av de sista lediga 3:orna i Brf Lövsångaren 3 längs med Almarevägen i Stäket. Välplanerade kvadratmeter med ljust kök i vitt, två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klassisk ekparkett på golvet, praktisk förvaring via skjutgarderober, kädkammare och invändigt förråd. Möblerad visningslägenhet med samma planlösning finns att se! - Rymlig trea med öppen planlösning - Helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare - Sovrum med klädkammare - Balkong

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Balkong
 • Hiss
Almarevägen 12B, Stäket, Järfälla kommun

Almarevägen 12B

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
3 198 000 kr
72 m²
3 rum
4 402 kr/mån
44 417 kr/m²

I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen bygger vi nu Brf Lövsångaren 3 med inflyttning maj 2024! 72 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna trea som blir inflyttningsklar maj 2024. Högst upp i huset och med en grönskande park på baksidan, här är det bara att flytta in och trivas. Möblerad visningslägenhet med samma planlösning finns att se i intilliggande förening! Missa inte chansen att bo nyproducerat i Stäket! - Rymlig trea med öppen planlösning - Helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare - Sovrum med klädkammare - Balkong

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Balkong
 • Hiss
Almarevägen 12B, Stäket, Järfälla kommun

Almarevägen 12B

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
3 998 000 kr
92 m²
4 rum
5 188 kr/mån
43 457 kr/m²

En av de sista eftertraktade fyrorna i OBOS sista etapp vid Almarevägen, Brf Lövsångaren 3. Här bor du med lugnt läge med två balkonger mot den gröna parkmiljön på baksidan. Föreningen har en gemensam mindre innergård med pergola. Stort kök med kontakt med vardagsrum, tre välplanerade sovrum, helkalklat badrum med tvätt och en extra wc. I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen och med en grönskande park på baksidan, uppför vi två vackra parkvillor i tre plan med inflyttning 2024. Varje hus rymmer nio välplanerade lägenheter. Perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad, eller för dig som ännu inte bildat familj, men börjar planera för framtiden.

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
Veckovägen 31, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Veckovägen 31, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 31, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 31

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 675 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 307 kr/mån
30 734 kr/m²

Välkommen till denna smart planerade 2:a högst upp i huset! Genomgående fina och nya ytskikt i hela lägenheten, stambytt badrum och ett modernt kök. Stort lättmöblerat vardagsrum och ett sovrum med egen utgång till den inglasade balkongen i rakt söderläge! Den rymliga klädkammaren med fönster används idag som arbetsrum och gör så att lägenheten känns som en 2,5:a Stabil förening med god ekonomi. Här bor du på trivsamma Veckovägen med närhet till Jakobsbergs centrum med dess butiker, restauranger och kommunikationer. Pendeltåg från Jakobsberg C tar dig in till Stockholm City på endast 21 minuter. Gratis parkering på gatan utanför. För mer information kontakta Robert Löwkrantz på Fastighetsbyrån i Järfälla!

 • Premium
 • Balkong
Tornérplatsen 10, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tornérplatsen 10, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Tornérplatsen 10, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Tornérplatsen 10

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla
1 175 000 kr
27,6 m²
1 rum
2 116 kr/mån
42 572 kr/m²

*Hiss finns i huset* *Perfekt första lgh* *Sällan till salu* *Stambytt* Välplanerad 1:a på en mycket central adress! Här möts du av en bostad som har ett stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I övrigt disponeras bostaden med en välkomnade hall med flera garderober, ett ljust rymligt allrum där plats finns för såväl säng som mindre soffa och matplats samt en kokvrå med plats för matlagning. Stort fönsterparti ger lägenheten ett generöst ljusinsläpp. Bostaden är belägen i Jakobsberg C, med endast 1 min till allt du kan tänkas behöva med affärsutbud och kommunikationer. Uppskattad och populär förening som genomfört alla tänkbara renoveringar inklusive stambyte.

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 6