Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Nordstedt

Johanna Nordstedt

Om mig

Jag är uppvuxen och bosatt i Karlsborgs kommun, vilket har gett mig bra lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag drivs av hög kundnöjdhet, vill överträffa dina förväntningar och gör jobbet med glädje. Med stort engagemang och noggrannhet vägleder jag dig genom en trygg affär, som ger resultat. Välkommen att kontakta mig om du har frågor om bostadsmarknaden eller funderar på att förändra din boendesituation. Jag hjälper dig gärna. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnbäcksvägen 8B, Mölltorp, Karlsborgs kommun

Kvarnbäcksvägen 8B

Lägenhet
Mölltorp, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
875 000 kr
106,4 m²
4 rum
vån 1/1
7 239 kr/mån
8 224 kr/m²

I omtyckta Brf Friden på Kvarnbäcksvägen i Mölltorp finns nu chansen att förvärva ett radhus i bostadsrättsform. Här bor du i ett mycket smakfullt renoverat radhus om fyra rum och kök, en stensatt uteplats på husets framsida samt en altan på baksidan, där sena sommarkvällar kan spenderas med nära och kära. Detta boende ligger i ett lugnt och tryggt område med flertalet olika familjeuppsättningar, både yngre som äldre. Bekvämligheter som eget förråd bara ett par kliv utanför dörren, och dessutom har föreningen en gemensam redskapsbod. I närheten ligger lekpark, fotbollsplan och det är inte långt till bad i Kyrksjön. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skogvaktaregatan 34, Södra Skogen, Karlsborgs kommun

Skogvaktaregatan 34

Lägenhet
Södra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
4 802 kr/mån
7 333 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med härlig utsikt över Bottensjön från både kök och sovrum. Lägenheten var ursprungligen en etta med kokvrå samt 2 rum och kök som slagits ihop och blivit denna trivsamma trea. Fräscht och fint kök, ett renoverat badrum som nås från hallen samt en wc i anslutning till det stora sovrummet. Utöver detta finns det lite extra vardagslyx med både fransk och vanlig balkong. Brf Snickaren är en populär förening och de som bor här har tillgång till gym, bastu och på gräsmattan mot Bottensjön finns lusthus och grillplats att nyttja. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rosendala Älgstråket 12, Viken, Karlsborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosendala Älgstråket 12

Fritidshus
Viken, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 475 000 kr
90 + 4 m²
4 rum
1 312 m² tomt

Välkommen till Älgstråket 12 och fritidshusområdet Rosendala som ligger vid sjön Viken! Här erbjuds ett renoverat fritidshus med året runt standard. Interiört har hela huset fått nya ytskikt och ett nytt kök samt badrum har satts in. Så sent som 2023 stod den ca 27 m² stora utbyggnaden klar med stora fönster och ryggåstak som ger ljus och rymd. Från kök och allrum öppnar du enkelt upp mot altanen med de stora skjutdörrarna i glas. På den stora altanen som ligger insynsskyddad mot skogen bjuds det in till långa middagar i kvällssolen och vintertid passar det perfekt med en stund i spabadet. Frukosten och morgonkaffet intas gärna i morgonsolen på den lite mindre altanen som nås inifrån matrummet. På tomten finns en gäststuga med två bra sovrum samt ett nytt badrum där familj och vänner smidigt kan checka in när de är på besök. Området är vackert med fin badplats, småbåtshamn och precis intill tomten ligger svampskogen med vilda djur och fågelsång. Vill du ut på sjön är Viken en fiskrik sjö och via Göta kanal kan du slussa dig vidare både ut till Bottensjön och Vättern. Till fastigheten ingår en båtplats i småbåtshamnen. Välkommen på visning!

Sörhamn 12, Landsbygd Norra, Karlsborgs kommun

Sörhamn 12

Fritidshus
Landsbygd Norra, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 200 000 kr
67 + 5 m²
3 rum
1 413 m² tomt

Med ett högt läge vid Sörhamnsviken intill Vättern hittas denna fastighet med två bra hus där det finns plats för stora familjen och många vänner. Naturskönt och fridfullt intill skogen med underbar utsikt över sjön och endast några meter ner till bryggan för att ta ett svalkande dopp eller för att ta en tur med båten. Huvudbyggnad har 3 rum och kök samt en härlig glasveranda, där ni alla samlas för goda middagar och spelkvällar. På det stora trädäcket på husets framsida njuter ni av härlig sol samtidigt som ni blickar ut över sjön. Gäststugan som stod färdigbyggd 2005 har 2 rum och kök samt ett loft, som säkerligen uppskattas av gästerna. Trädgården är full av grönska, blommande växter och omsluts av en vacker stenmur. På tomten finns även garage, carport och nere vid bryggan ligger en båt som ingår i köpet. Närheten till Tivedens nationalpark och Stenkällegårdens friluftsområde gör det enkelt att uppleva den fantastiska omgivningen. Missa inte denna idyll, varmt välkommen på visning!

Sjövägen 27, Hanken, Karlsborgs kommun
  • Borttagen före visning

Sjövägen 27

Villa
Hanken, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
4 200 000 kr
108 + 99 m²
4 rum
966 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Tallåsvägen 8, Hanken, Karlsborgs kommun

Tallåsvägen 8

Villa
Hanken, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 850 000 kr
146 + 60 m²
6 rum
1 124 m² tomt

Välkommen till Tallåsvägen 8! Längst in på en återvändsgata, med skogen precis intill, hittar ni denna rymliga familjevilla i mycket gott skick. Här bor ni bekvämt i ett hus där flera bra renoveringar är gjorda, bland annat är kök och badrum renoverat i fina neutrala färger. 2013 byggdes huset ut och skapade stora sociala ytor samt rymliga sovrum. Runt knuten kan barnen utforska skogen för kojbygge och i skogsgläntan intill finns möjlighet till pulkaåkning under vintern. Sommartid njuter ni vid Hankens fina badplats med sandstrand eller ta en promenad i skogen för att plocka svamp och bär. Ett hus som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

Närlunda Stenvillan 1, Undenäs, Karlsborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Närlunda Stenvillan 1

Villa
Undenäs, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
795 000 kr
106 + 65 m²
4 rum
2 214 m² tomt

Välkomna till Närlunda Stenvillan 1 och denna trevliga villa! Här erbjuds ett mycket prisvärt hus där bra renoveringar har utförts. Nytt yttertak, nytt avlopp och nya golv är lagda i stora delar av huset. Ytorna fördelar sig på två våningsplan samt källarplan och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i uthuset. Huset ligger på en stor tomt med odlingsmöjligheter och insynsskyddad uteplats i soligt sydvästläge. Här bor du strax utanför Undenäs med fritt läge mot skogen med närhet till naturen och sjön Viken. Den omtyckta nationalparken i Tiveden nås med cirka 30 minuters bilfärd och mataffär hittas närmast inne i Undenäs. Välkommen på visning!

Visar alla 7