Mäklare Johanna Nordstedt

Johanna Nordstedt

Om mig

Jag är uppvuxen och bosatt i Karlsborgs kommun, vilket har gett mig bra lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag drivs av hög kundnöjdhet, vill överträffa dina förväntningar och gör jobbet med glädje. Med stort engagemang och noggrannhet vägleder jag dig genom en trygg affär, som ger resultat. Välkommen att kontakta mig om du har frågor om bostadsmarknaden eller funderar på att förändra din boendesituation. Jag hjälper dig gärna. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogvaktaregatan 15, Södra Skogen, Karlsborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogvaktaregatan 15

Lägenhet
Södra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
375 000 kr
51,6 m²
2 rum
vån 4/6
3 600 kr/mån
7 267 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en trivsam tvårummare på Skogvaktaregatan 15. Lägenheten är belägen på våning fyra av sex och nås bekvämt med husets hiss. Här erbjuds ett hemtrevligt boende med samtliga ytskikt är uppfräschade sedan -21. På 51,6 kvm får ni ett ljust kök med nymålade luckor, ett rymligt sovrum, badrum och stort vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till balkongen där ni kan njuta av utsikten över småbåtshamnen. I Södra Skogen bor ni med närhet till vatten och fina promenadstråk. Gångavstånd till centrum och dess serviceutbud. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 4, Centrum, Karlsborgs kommun

Storgatan 4

Lägenhet
Centrum, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
475 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 291 kr/mån
8 716 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa på Storgatan! Här får du ett praktiskt boende i mycket gott skick med smakfulla och tidlösa material- och färgval. Badrummet är nyligen renoverat i fina neutrala färger och arbetet är utfört av Mölltorp Golvtjänst AB. Ett riktigt stort plus för lägenheten är den stora, härliga inglasade balkongen som känns som ett extra rum. Från lägenheten har du bara några steg till mataffär, gym och busstation. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rosendala Älgstråket 12, Viken, Karlsborgs kommun

Rosendala Älgstråket 12

Fritidshus
Viken, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 475 000 kr
90 + 4 m²
4 rum
1 312 m² tomt

Välkommen till Älgstråket 12 och fritidshusområdet Rosendala som ligger vid sjön Viken! Här erbjuds ett renoverat fritidshus med året runt standard. Interiört har hela huset fått nya ytskikt och ett nytt kök samt badrum har satts in. Så sent som 2023 stod den ca 27 m² stora utbyggnaden klar med stora fönster och ryggåstak som ger ljus och rymd. Från kök och allrum öppnar du enkelt upp mot altanen med de stora skjutdörrarna i glas. På den stora altanen som ligger insynsskyddad mot skogen bjuds det in till långa middagar i kvällssolen och vintertid passar det perfekt med en stund i spabadet. Frukosten och morgonkaffet intas gärna i morgonsolen på den lite mindre altanen som nås inifrån matrummet. På tomten finns en gäststuga med två bra sovrum samt ett nytt badrum där familj och vänner smidigt kan checka in när de är på besök. Området är vackert med fin badplats, småbåtshamn och precis intill tomten ligger svampskogen med vilda djur och fågelsång. Vill du ut på sjön är Viken en fiskrik sjö och via Göta kanal kan du slussa dig vidare både ut till Bottensjön och Vättern. Till fastigheten ingår en båtplats i småbåtshamnen. Välkommen på visning!

Visar alla 3