Fastighetsbyrån Karlsborg

Fastighetsbyrån Karlsborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogvaktaregatan 15, Södra Skogen, Karlsborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogvaktaregatan 15

Lägenhet
Södra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
375 000 kr
51,6 m²
2 rum
vån 4/6
3 600 kr/mån
7 267 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en trivsam tvårummare på Skogvaktaregatan 15. Lägenheten är belägen på våning fyra av sex och nås bekvämt med husets hiss. Här erbjuds ett hemtrevligt boende med samtliga ytskikt är uppfräschade sedan -21. På 51,6 kvm får ni ett ljust kök med nymålade luckor, ett rymligt sovrum, badrum och stort vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till balkongen där ni kan njuta av utsikten över småbåtshamnen. I Södra Skogen bor ni med närhet till vatten och fina promenadstråk. Gångavstånd till centrum och dess serviceutbud. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 4, Centrum, Karlsborgs kommun

Storgatan 4

Lägenhet
Centrum, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
475 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 291 kr/mån
8 716 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa på Storgatan! Här får du ett praktiskt boende i mycket gott skick med smakfulla och tidlösa material- och färgval. Badrummet är nyligen renoverat i fina neutrala färger och arbetet är utfört av Mölltorp Golvtjänst AB. Ett riktigt stort plus för lägenheten är den stora, härliga inglasade balkongen som känns som ett extra rum. Från lägenheten har du bara några steg till mataffär, gym och busstation. Välkommen på visning!

 • Balkong
Vaberget Skackan 26, Vaberget, Karlsborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vaberget Skackan 26

Fritidshus
Vaberget, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 425 000 kr
63 m²
2 rum
3 300 m² tomt

Vaberget Skackan 26 bjuder på ett alldeles unikt läge med första parkett mot Bottensjön. Här på den arrenderade tomten står både bostadshus, två gästhus och en stor verkstad till ert förfogande. Idylliska och vidsträckta vyer över Bottensjön gör det omöjligt att inte falla pladask för detta magiska ställe. Här får hela familjen plats att samlas och blir en perfekt plats för avkoppling. Här kan ni njuta av både ett morgon- och kvällsbad eller varför inte ta en tur på sjön? Runt hörnet har ni även fina möjligheter för svamp- och bärplockning. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vasabron 25, Brevik, Karlsborgs kommun

Vasabron 25

Villa
Brevik, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
980 000 kr
76,5 + 22,7 m²
3 rum
1 056 m² tomt

Önskar ni ta vid ett fritidsställe med åretrunt standard eller vill ni bosätta er permanent, på Vasabron 25 kan ni välja! Ett vinterbonat mindre hus som är byggt för dig som vill ha nära till vatten och natur. Vättersvallens fantastiska badplats endast ca 800 meter nedanför med en badstrand att ta vid samt bara någon kilometer till Breviks golfbana. Det rymliga uterummet är en förlängning av hemmet och ger dig möjlighet att njuta av naturen i alla väder. Inte nog med huvudbyggnaden, här finns också en gäststuga som är perfekt för uthyrning eller för att ge dina gäster en bekväm plats att bo på. Gäststugan har ett pentry samt ett separat wc/duschrum för deras bekvämlighet. Välkomna!

 • Plus
Rågvägen 12, Svanvik, Karlsborgs kommun

Rågvägen 12

Övrigt
Svanvik, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 400 000 kr
238 m²
1 346 m² tomt

Tillfälle att förvärva en hyresfastighet med hela sex lägenheter och goda hyresintäkter. Tilltalande storlek på flera av lägenheterna vilket passar perfekt för exempelvis veckopendlande militärer. Två plan där varje våningsplan inrymmer 3 lägenheter; en 2 r.o.k. á ca 60 kvm samt två 1 r.o.k. á ca 30 kvm. Fastigheten är i gott skick och värms upp med bergvärme som ger låga driftskostnader och ett bra driftsnetto. Lättskött tomt. Fastigheten är fullt uthyrd. Välkomna att anmäla intresse!

 • Plus
Rosendala Älgstråket 12, Viken, Karlsborgs kommun

Rosendala Älgstråket 12

Fritidshus
Viken, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 475 000 kr
90 + 4 m²
4 rum
1 312 m² tomt

Välkommen till Älgstråket 12 och fritidshusområdet Rosendala som ligger vid sjön Viken! Här erbjuds ett renoverat fritidshus med året runt standard. Interiört har hela huset fått nya ytskikt och ett nytt kök samt badrum har satts in. Så sent som 2023 stod den ca 27 m² stora utbyggnaden klar med stora fönster och ryggåstak som ger ljus och rymd. Från kök och allrum öppnar du enkelt upp mot altanen med de stora skjutdörrarna i glas. På den stora altanen som ligger insynsskyddad mot skogen bjuds det in till långa middagar i kvällssolen och vintertid passar det perfekt med en stund i spabadet. Frukosten och morgonkaffet intas gärna i morgonsolen på den lite mindre altanen som nås inifrån matrummet. På tomten finns en gäststuga med två bra sovrum samt ett nytt badrum där familj och vänner smidigt kan checka in när de är på besök. Området är vackert med fin badplats, småbåtshamn och precis intill tomten ligger svampskogen med vilda djur och fågelsång. Vill du ut på sjön är Viken en fiskrik sjö och via Göta kanal kan du slussa dig vidare både ut till Bottensjön och Vättern. Till fastigheten ingår en båtplats i småbåtshamnen. Välkommen på visning!

Orkestervägen 18, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 18

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
5 975 000 kr
172 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Med ett enastående läge och fantastisk utsikt över vattnet saluförs nu detta exklusiva enplanshus som uppfördes så sent som 2021. Här erbjuds ni ett modernt hem med optimalt planerade ytor om 172 kvm. Husets exteriör är utformad med stilrena linjer och en kombination av material som passar harmoniskt in i den omgivande naturen. Den ljusa fasaden med stora fönster och panoramavyer ger en öppen och luftig känsla samtidigt som den tillåter det naturliga ljuset att strömma in i varje rum. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum utgör den naturliga samlingspunkten i detta hem och här får hela familjen plats. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet öppnar upp mot ett stort trädäck med utsikt över sjön. Här skapas en perfekt plats för att ställa fram utemöblerna, grillen och umgås med familj och vänner. Huset har en tilltalande planlösning och erbjuder hela fyra sovrum varav ett master bedroom med eget badrum och tillgång till en walk in closet separerad från husets övriga sovrum. Den andra sovrumsavdelningen består av ett större och två mindre sovrum, med tillgång till ett rymligt badrum och klädkammare. All inredning i såväl badrum och kök kommer från Vedum. Genom hela huset löper ekparkett med underliggande golvvärme. Parkerar bilen gör ni bekvämt i carporten. Här finns även förrådsutrymme. Här bor ni omgivna av fin natur och i området finns bra motionsspår. I närområdet finns förskolan Kompassen. Ett stenkast bort finns busskommunikationer som tar er in till centrum med butiker och service. Här finns även förskolor och skolor F-9. Vill ni bli nästa ägare till detta drömboende vid Bottensjön? Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Källebacksvägen 2, Undenäs, Karlsborgs kommun

Källebacksvägen 2

Fritidshus
Undenäs, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 500 000 kr
160 m²
4 258 m² tomt

Med utsikt över sjön Viken, beläget på höjden, ligger denna toppstuga med serveringsdel och ägarlägenhet ovan. Områdets stugor som är totalt 25 stycken är sålda till enskilda privatpersoner nyligen vilket ger liv och rörelse i området. Ni får nu bra intäktsmöjligheter för uthyrning av lägenheten och kanske en kommande restaurang/café som hade varit uppskattat i Undenäs. Inom kort avstånd finns Tivedens omtyckta nationalpark med dess skog och sjöar.

Parkgatan 12 A-D och Centralgatan 9, Mölltorp, Karlsborgs kommun

Parkgatan 12 A-D och Centralgatan 9

Övrigt
Mölltorp, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
4 300 000 kr
1 602 m² tomt

Tillfälle att förvärva två hyreshus belägna på samma tomt mitt i Mölltorp med totalt åtta lägenheter och goda hyresintäkter. Centralt läge precis intill Ica, pizzeria och kommunikationer med mera. Huset på Centralgatan 9 inrymmer fyra lägenheter: 2 st á 2 r.o.k samt 2 st á 3 r.o.k och Parkgatan 12 A-D inrymmer fyra lägenheter á 2 r.o.k. Fastigheten kan även förvärvas tillsammans med ytterligare en fastighet på Järnvägsgatan 2 i Mölltorp, endast c:a 100m ifrån varandra. Välkomna att anmäla intresse!

Järnvägsgatan 2, Mölltorp, Karlsborgs kommun

Järnvägsgatan 2

Övrigt
Mölltorp, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
2 500 000 kr
340 m²
634 m² tomt

Tillfälle att förvärva en hyresfastighet mitt i Mölltorp med fyra lägenheter och goda hyresintäkter. Centralt läge precis intill Ica, pizzeria och kommunikationer med mera. Första våning inrymmer en lägenhet om 3 r.o.k. á c:a 104 kvm och en lägenhet om 2 r.o.k. á c:a 58 kvm. Övre plan inrymmer i sin tur 3 r.o.k á c:a 70 kvm samt 4 r.o.k á c:a 108 kvm. Bergvärme ger låga driftskostnader och ett bra driftsnetto. Fastigheten kan även förvärvas tillsammans med ytterligare en fastighet med två hus på Centralgatan 9 och Parkgatan 12 A-D i Mölltorp, endast c:a 100m ifrån varandra. Välkomna att anmäla intresse!

Orkestervägen 35, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 35

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 020 m² tomt

Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 52, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 52

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 086 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan enplanshusen Löjtnanten, Kaptenen och Översten i nästa etapp i Parkenområdet. Vill ni hellre ha ett tvåplanshus finns även hustyperna Majoren och Generalmajoren att välja mellan. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 21, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 21

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
1 066 m² tomt

Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Orkestervägen 6, null, Karlsborgs kommun

Orkestervägen 6

Villa
Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
5 rum
1 085 m² tomt

Vill du bo med härlig utsikt mot vattnet? Då bör du besöka dessa ljusa, moderna och väldisponerade hus på Parkenområdet! Nu har ni möjlighet att välja fritt mellan tvåplanshusen Majoren och Generalmajoren I & II. Möjligheternas hus då de går att anpassa efter just era behov och där alternativa planlösningar är möjliga. Välkomna att hitta just ert drömboende med sjönära läge.

 • Nyproduktion
Parkenområdet, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Parkenområdet

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
Pris saknas
5 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till Parkenområdet i Karlsborg. Med ett fantastiskt läge, intill Bottensjön och mitt i Norra skogens friluftsområde, får du ett högkvalitativt boende. På området uppför Kiselstaden 48 villor i varierande storlek och typ. Projektet första etapp påbörjades redan våren 2020. Nu finns möjligheten att nästintill välja fritt bland Kiselstadens olika hustyper, ritade av arkitekten PG Ylander, på de lediga tomterna. Välkomna att hitta er tomt och bygga ert drömhus!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15