Mäklare Markus Almén

Markus Almén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Landsvägsgatan 12B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Tor 14 dec kl 15:30

Landsvägsgatan 12B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
765 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
1 982 kr/mån
30 600 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostad med nyrenoverat helkaklat badrum och nylagda golv. Hallen bjuder på en klädkammare med bra förvaring. Allrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, tv-hörna och soffa. Denna lägenheten lämpar sig väl för studenten, övernattningslägenhet men också till den som vill flytta hemifrån och vill ha ett lite billigare boende. Ett stenkast bort ligger matbutiken Willys och ett härligt promenadavstånd in till Karlskrona city längs havet. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (uppgifter från föreningen 2023-05-19). Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Drottninggatan 21 C Lgh 1304, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 21 C Lgh 1304

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/5
4 462 kr/mån
26 600 kr/m²

Här kommer möjligheten att förvärva en totalt nyrenoverad lägenhet som är i skick som nyproduktion fast i en förening med låg belåning. Bli först ut att använda köket då ingen har bott eller använt kök och badrum sedan den totalrenoverades. Lägenheten byggdes om från en 3a till en 2a, vilket gör att det är stora och öppna ytor, men med möjlighet att bygga om till en 3a igen om behovet av fler sovrum behövs. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun, bild 2
Storgatan 23, Kristianopel, Karlskrona kommun, bild 3

Storgatan 23

Villa
Kristianopel, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
5 395 000 kr
356 + 40 m²
11 rum
1 650 m² tomt

Här kommer möjligenheten att förvärva och förbereda din verksamhet lagom tills vår och sommargästerna flockas på det vackra och natursköna läget i omtyckta Kristianopel. Här kan man både bo och bedriva sin verksamhet. Nu saluförs magnifika och Bullerbycharmiga gästgiveriet på Storgatan 23. Gästgiveriet är en av de äldsta byggnaderna i Kristianopel och byggdes år 1714, då i egenskap av privatbostad. Sedermera blev Kristianopels Gästgiveri Blekinges första Gästgivargård, hit kom dåtidens resande och vattnade hästarna i stallängan medan de själva intog en god måltid och vilade en natt. Möjligheterna för olika verksamheter är många och trots att fastigheten ursprungligen nyttjades i egenskap av privatbostad har nuvarande ägare fortsatt på det framgångsrika Gästgiverikonceptet. Lyckligt är att gästgiveriet helt utan annonsering haft över 300 nattgäster om året, med stor efterfrågan på ytterligare öppettider och sängplatser. Fastigheten har en 1650 kvadratmeter stor tomt med alla rätt, på de magiska grönytorna har omtalade middagsbjudningar, historiska gästgiverikvällar och härliga bröllop ägt rum. Det lummiga blomstret och fruktträden skapar tillsammans med ljudet från havet harmoni för både kropp och själ. Boningshuset är ett anrikt sådant från 1700-talet som idag fördelas över entréplan med två salar som har gott om utrymme för bjudningar, en serveringsgång, bar och ett restaurangkök där all köksutrustning samt samtliga möbler ingår. En trappa upp finns en hemtrevlig våning med vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Ovan mellanvåningen gömmer sig en oinredd vind som erbjuder enorma möjligheter att skapa flera sovrum och umgängesytor. Utöver boningshuset är det dags att presentera gästhuset. Via gårdsplanen finns detta stora annex som idag utgörs av flertalet sovrum för gästerna som besökt gästgiveriet. Likt boningshuset finns även här en outnyttjad vind som har stor potential. Med 45 minuter i bil från Kalmar, och 30 minuter från Karlskrona centrum hittar du nordens första renässansstad som dessutom är en av Sveriges solsäkraste platser. Här finns små butiker, restauranger och omtyckta caféer. Att ställa bilen och strosa omkring bland de små trähusen där rosorna dignar i trädgårdarna är det bästa sättet att uppleva Kristianopel. Slå dig ner i hamnen och titta ut över vattnet där du kan ana Ölands södra udde i horisonten. Vill du se byn lite från ovan kan du gå runt delar av byn uppe på den mäktiga, gamla ringmuren. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Salebodavägen 15, Fur/saleboda, Karlskrona kommun

Salebodavägen 15

Villa
Fur/saleboda, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
595 000 kr
102 + 53 m²
6 rum
1 206 m² tomt

Välkomna till denna trevliga fastighet i Saleboda med sjöutsikt från huset. En plan trädgårdstomt och ett integrerat garage med en tillhörande förrådsbyggnad på tomten. Huset innehåller tre sovrum och badrum på övre plan med vardagsrum som är till fördel för barnen att hänga i medans entréplan har fokus på de sociala ytorna som kök och vardagsrum/matrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bellmans väg 3, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bellmans väg 3

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 395 000 kr
146 m²
6 rum
1 946 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskötta familjevillan med stort altandäck i söder med pool och en inglasad del om ca 25 kvm. Garage och carport intill huset samt möjligheter att bygga ett större garage/Attefall på de 400 kvm tomt som familjen köpte till intill fastigheten. Förråd och vedförråd finns på denna prydliga och välvårdade tomt som är inramad av en tät och fin ligusterhäck som gör baksidan insynsskyddad. vardagsrummet bjuder på en stor och nyinstallerad täljstenskamin för de mysiga höst/vinterkvällarna. Praktisk planlösning och plats för en större familj i populära Nättraby ges nu chansen att förvärva detta hus med närhet till förskola/skola och allt som Nättraby kan erbjuda. varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Bruksvägen 34 lgh 1103, Nättraby, Karlskrona kommun

Bruksvägen 34 lgh 1103

Lägenhet
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 295 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/4
4 505 kr/mån
27 651 kr/m²

Här kommer den tredje chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet, de två tidigare lägenheterna såldes snabbt. En möjlighet att bli den första som bor i bostaden och till fördel slippa vänta på att bygget ska bli klart. Hög standard och en extremt stor balkong som rymmer flertalet möblemang. Två ljusa sovrum och ett fantastiskt fint badrum/tvättstuga med tidlösa färgval. Öppen och modern planlösning mellan vardagsrum och kök. Enhetligt parkettgolv i hela lägenheten. En bostad att verkligen trivas i och med närhet till all Nättrabys service. Det är fritt fram för juridiska personer i denna föreningen att köpa bostad och hyra ut. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Arkitektgatan 8, Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun

Arkitektgatan 8

Lägenhet
Långö & Lilla Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
995 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 221 kr/mån
37 547 kr/m²

Ta hissen från markplan utan trappor upp till våning 7 av 7. Kliv in i denna renoverade lägenhet och njut av den fantastiska utsikten över Karlskrona. Perfekt som studentlägenhet eller till sjukvårdspersonal då högskola och sjukhus är inom nära avstånd. Vardagsrummet och köket som är i öppen planlösning badar i ljus från flertalet fönster och en fransk balkong. Vardagsrummet har en platsbyggd uppfällbar säng som man kan fälla upp mot väggen för att skapa dagligt utrymme. Vardagsrummet har stor yta för soffgrupp vid tv-hörnan. Helkaklat badrum med golvvärme och en större dusch. Här på Långö bor du nära BTH-högskola, Långö badstrand, Willys-mataffär, Karlskrona centrum.

 • Plus
 • Hiss
Västra Kvarngatan 4B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Västra Kvarngatan 4B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
4 214 kr/mån
34 600 kr/m²

Stilsäker och modern lägenhet med havsglimt från den stora inglasade balkongen i västerläge! Flytta rakt in i denna ljuvliga bostad med rikligt ljusinsläpp och ljusa väggar samt enhetligt parkettgolv genom hela bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in för härliga middagar och samkväm. Här bor du praktiskt med egen tvättmaskin i det stora helkaklade badrummet för att underlätta vardagen. Trevlig innergård med gemensamma utrymmen som bland annat inglasat uterum/orangeri för att förlänga sommarkvällarna efter grillmiddagen. Lekpark för småttingarna. Gångavstånd till Willys och sköna promenadstråk längst havet till Karlskrona centrum och olika badstränder. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bruksvägen 23 (Hus 6), Nättraby, Karlskrona kommun

Bruksvägen 23 (Hus 6)

Radhus
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
3 395 000 kr
94 m²
3 rum
4 907 kr/mån
36 117 kr/m²

Här kommer ett bra alternativ till er som har kommit till stadiet där bekvämlighet i livet är viktigt. Som uppskattar att inte ha det yttre underhållet och där allt är nytt. Flytta rakt in i något som har villakänsla centralt i Nättraby där du har naturen och servicen nära men också den sociala biten av att bo i ett område som detta med stora föreningslokaler där du och dina grannar kan mötas upp och umgås. Närhet till badplatser och promenadstråk längst havet och allt vad Nättraby kan erbjuda. Med Nättrabyån porlande lite fint i bakgrunden kommer atriumhusen på sikt att ligga inbäddad i grönska i Villa Fehrs trädgård. Här lever du bekvämt i markplan med en både insyns- och vindskyddad innergård. Inomhus möts du av en luftig planlösning med vita väggar och enhetligt parkettgolv. Köket är ett påkostat HTH-kök med exklusiva vitvaror från Siemens med bland annat inbyggd kaffemaskin. Högt i tak samt takfönster i korridoren/hallen som skapar både rymd och ljusinsläpp. Två rymliga sovrum som leder ut till innegården via altandörrar samt ett mindre rum som går att använda som sovrum/gästrum/kontor.

 • Plus
Sommarvägen 13, Sturkö, Karlskrona kommun

Sommarvägen 13

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona
1 249 000 kr
5 216 m² tomt

Går du i husbyggartankar? Här kommer chansen att förvärva en stor och fin tomt på 5 216 kvm. Belägen precis intill ett naturreservat som ramas in av en vacker stenmur och fina promenadstråk på natursköna Sturkö! Bygglov för ett 2-plans hus och en carport samt förråd finns till fördel om man vill bygga enligt det befintliga bygglovet. Tomten är inte bunden till en specifik husleverantör, man kan med andra ord själv välja vilket hus man vill bygga. Det som är gjort på tomten är: * Kommunalt vatten och avlopp är framdraget, anslutet och betalt. * El är framdraget till den tilltänkta husgrunden och även till andra platser på tomten * Fiber är framdraget * Dränering och stenkista är anlagt. * En stor grusad vändplan * Förberett markarbete till husets grund * Anlagt väg fram till fastigheten * Röjt bort buskar och träd från tomten

Visar alla 10