Mäklare Mikael Kjellsson

Mikael Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Arklimästaregatan 14, Trossö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 16:00

Arklimästaregatan 14

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

1 450 000 kr

77,1 m²

3 rum

4 196 kr/mån

18 807 kr/m²

Trevligt planerad 3:a med lugnt centrumläge, generösa förvaringsutrymmen och stora sovrum. Praktiskt med egen ingång från loftgång i öster samt stor balkong i härligt västerläge med skön eftermiddags- och kvällssol att avnjuta! Bekvämt med hiss från markplan samt möjlighet till garageplats i huset. Fin stensatt innergård med uteplats och grillmöjligheter. Här bor man lugnt samtidigt som man har nära till stadskärnan med service- och nöjesutbud. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Klimatgatan 2, Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun

Klimatgatan 2

Villa
Hässlegården & Bastasjö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

4 250 000 kr

205 m²

9 rum

950 m² tomt

Längst in på lugn återvändsgata i populära Hässlegården ligger denna stora och påkostade 1-plansvillan med pool. Huset har en genomgående stilren interiör med fina ljusa ytskikt. Villan erbjuder bl.a. ett stilrent Marbodalkök i öppen planlösning, ett stort helkaklat badrum med dusch och jacuzzi, fem möjliga sovrum samt två väl tilltagna sociala umgängesytor. På villans baksida finns ett rejält trädäck som fint omsluter poolen, ett rymligt poolhus samt en stensatt uteplats perfekt lämpad för grill och utemöblemang- allt i behagligt söder-/österläge. Luft/vatten-, luft/luftvärmepump samt braskamin med inbyggd elektrisk fläkt skapar en kostnadseffektiv och behaglig drift. Hässlegården är ett populärt område med bekvämt gångavstånd till bl.a skola, förskola, lekplats och affär. Till Karlskronas centrum är det ca 8 km. Bostadsområdet har skogen nära inpå och är granne med Bastasjö friluftsområde. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Drottninggatan 50 A lgh 1201, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 50 A lgh 1201

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 195 000 kr

79 m²

3 rum

5 136 kr/mån

27 785 kr/m²

Välkomna till denna välrenoverade och funktionella bostadsrätt med bra planlösning, hiss och balkong i behagligt västerläge! Bostadsrätten erbjuder vackra tidstypiska 20-tals drag med djupa fönstersmygar och generös takhöjd på 2,67 meter som skapar en trevlig rymd. Det senaste året har bostadsrätten genomgått en större renovering som inneburit nya fina väggar i neutrala toner, nytt parkettgolv i kök/ vardagsrum/ sovrum 3, ny el samt en flyttbar vägg mot vardagsrumsdelen. Nya fönster från -20 och ljusinsläpp från två väderstreck bidrar till en tyst och rogivande inomhusmiljö. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Långängsvägen 5A, Lösen, Karlskrona kommun

Långängsvägen 5A

Villa
Lösen, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

5 295 000 kr

153,5 m²

6 rum

1 193 m² tomt

Välkomna till denna högklassiga villa belägen i lantlig och rogivande miljö! Villan i två plan har en modern och stilren interiör med flera fina och påkostade tillval samt en underbar baksida med pool, utespa, pergola och ett stort trädäck med vackra vyer ut över beteshagar. På fastigheten finns även ett stort fristående garage med ett bakomliggande rum och helkaklad toalett som idag nyttjas till företagsverksamhet. Vill man bo i lantlig miljö med inslag av gräsytor, utedäck, pool, pergola och SPA men med endast 15 minuter restid till Karlskrona centrum så är detta den perfekta fastigheten! Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Madviksvägen, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Madviksvägen

Tomt
Aspö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

450 000 kr

3 000 m² tomt

Tilltänkt tomt belägen mindre än 1 km från Aspö färjeläger och Aspö Kastell! Avstyckning om cirka ca 3000 m2 med positivt förhandsbesked för byggnation av 2-planshus, enbostadshus eller fritidshus om ca 120-200 kvm, 1-2 våningar. Anslutningsavgifter, avstyckningskostnader, bygglov m.m. tillkommer och bekostas av köparen.

 • Premium
Kyrkvägen 9, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkvägen 9

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

3 750 000 kr

190 m²

8 rum

1 351 m² tomt

Högt beläget på lugna Kyrkovägen, med utsikt över betesängar, ligger det f.d prästhuset i Nättraby. Villan på 190 kvm har de senaste åren genomgått flera renoveringen vilket gör villan helt inflyttningsklar. Med två badrum, ett rejält kök i öppen planlösning, hela sex sovrum samt en insynsskyddad baksida i väst är detta en perfekt villa för den stora familjen! Därutöver finns ett stort fristående garage med bakomliggande förråd. Bergvärme, braskamin och vacker kakelugn för god och behaglig drift. Fiber. Populära Nättraby erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, padelhall, restauranger och täta kommunala förbindelser. Nättraby ligger naturskönt cirka en mil väster om Karlskrona vid Nättrabyån. Samhället sträcker sig från skärgård till skogsbygd. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Sillesås 310, Fågelmara, Karlskrona kommun

Sillesås 310

Villa
Fågelmara, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

2 695 000 kr

320 m²

10 rum

2 072 m² tomt

I lugna Sillesås ligger denna stora och påkostade villa i naturskön miljö. Med en hörntomt på över 2000 kvm, genomgående fräscha och fina ytskikt, sju möjliga sovrum, tre toaletter, garage med förråd och en stor härlig altan i söderläge är detta en perfekt villa för den stora familjen som måste ses på plats! Från Sillesås tar det ca fem minuter med bil till Fågelmara. Byn har ungefär 400 invånare och är belägen ca tre mil från Karlskrona och cirka två mil från Torsås. Här finns förskola, skola F-6 samt fritids, idrottsplats, livsmedelsaffär med posthantering, pizzeria och bensinmack. Härifrån går även bussar mot både Karlskrona (ca 45 minuter) och till Kalmar (ca en timme). Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Roslundavägen 30, Nättraby, Karlskrona kommun
Roslundavägen 30, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Roslundavägen 30, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Roslundavägen 30

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

3 195 000 kr

160 m²

6 rum

1 601 m² tomt

Med ett fint läge på lugna Roslundavägen ligger denna fina 1-plansvilla i souterräng med stor och tilltalande tomt. Villan är genomgående välskött och erbjuder en bra planlösning med fyra till fem möjliga sovrum, två helkaklade toaletter samt ett helt soutterängplan med uppvärmt klinkergolv. Till villan hör även ett garage med bakomliggande kontor och uppgång till övernattningslägenhet, ett höggarage, en lackeringsbox samt en carport- dvs bra utrymmen för egenföretagare eller för utrymmeskrävande hobby. Vattenburet värmesystem och täljstenskamin för god och behaglig drift. Fiber. Populära Nättraby erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, padelhall, restauranger och täta kommunala förbindelser. Nättraby ligger naturskönt cirka en mil väster om Karlskrona vid Nättrabyån. Samhället sträcker sig från skärgård till skogsbygd. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Guldsmedsgränd 5 A, Trossö, Karlskrona kommun

Guldsmedsgränd 5 A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Fastighetsbyrån Karlskrona

1 550 000 kr

58 m²

2 rum

4 507 kr/mån

26 724 kr/m²

Högst upp i huset, med balkong i västerläge finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma tvåa. Bostaden har en genomgående planlösning med rymliga ytor och modernt renoverat kök. Från kök och sovrumsfönster har man viss havsutsikt där man kan se båtarna och färjorna passera. Här bor man på ett bekvämt gångavstånd till Karlskronas stadskärna. Bara någon minuts promenad till gågatan, biograf och matbutik.

 • Balkong

Visar alla 9