Mäklare Adam Varberg

Adam Varberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stinsgatan 8, Viken, Karlstads kommun
 • Idag kl 18:30
Stinsgatan 8, Viken, Karlstads kommun, bild 2
Stinsgatan 8, Viken, Karlstads kommun, bild 3

Stinsgatan 8

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
70 m²
2 rum
vån 5/6
3 666 kr/mån
32 786 kr/m²

Nu har jag det stora nöjet att presentera denna fantastiskt fina tvåa högt upp i huset i populära BRF Viken. Interiört bor du med renoverat kök och badrum, genomgående fina ytskikt samt en inglasad balkong mot lugn innergård. Brf Viken är en solid förening med oerhört bra ekonomi vilket också ger en låg avgift samt en trygg boendeekonomi. Låg belåning på bara 1542kr/kvm. Rikligt med förvaring erbjuds genom en generös klädkammare. Viken har allt du behöver, mataffärer, restauranger och bagerier samt närhet till vatten och vackra Mariebergsskogen. Dessutom får du populära Stadsträdgården som närmsta granne. Varmt välkommen med er anmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Malmtorgsgatan 22D, Klara, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:45
Malmtorgsgatan 22D, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Malmtorgsgatan 22D, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Malmtorgsgatan 22D

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 549 kr/mån
34 875 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi denna mycket härliga 1:a med härlig känsla från början av sekelskiftet. Lägenheten är helt nybyggd från 2010 med allt från ytskikt till duschrum och kök. Med stora fönster från två väderstreck tillsammans med dess volym och takhöjd upplevs lägenheten luftig och härlig. Här bor man i en välplanerad lägenhet med kvadratmetrarna på rätt ställen. Utsikt mot fin innergård åt ena hållet och villaområdet åt andra. Här bor du nära allt som Karlstads centrum har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av tystnaden och lugnet på den lummiga innergården. Denna fantastiska bostad ska upplevas på plats!

 • Premium
Ulvsbygatan 20B, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 19:30
Ulvsbygatan 20B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 20B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 20B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
1 950 kr/mån
29 265 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna genomfina etta med låg avgift på Norrstrand! Bostaden håller en hög standard. Köket är rymligt. Tack vare sovalkoven upplevs vardagsrummet större och därtill möjliggörs flertalet alternativ till möblering. Från vardagsrummet får ni direkt tillgång till en balkong med härligt solläge och utsikt mot en lugn och grön innergård. Bostadens duschrum är nyrenoverat. I hallen finns även en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det är en bostad som verkligen bör upplevas på plats. Varmt välkomna till visning!

 • Premium
 • Balkong
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 18:30
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun, bild 2
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun, bild 3

Leopold Nygrens plats 1

Lägenhet
Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 13/17
4 059 kr/mån
46 636 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna fantastiska bostad högt över stad och vatten på våning 13 i landmärket Brf Södertull. Bostaden sträcker sig över 53,5 kvadratmeter och inkluderar ett sovrum, kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning samt ett duschrum av hög standard. Den generösa inglasade balkongen skapar en oslagbar atmosfär som inbjuder till trevliga sammankomster med familj och vänner. Praktiskt taget året om. Från bostaden erbjuds en oslagbar vy över staden. I Tullholmsviken omges man av vatten samtidigt som stadens puls bara är en kort promenad bort. Här erbjuds närhet till allt man kan önska sig; restauranger, serviceanläggningar, och i samma fastighet hittar man även en matbutik, café och barberare. Garageplatser i källaren nås enkelt med hiss och har separat kö. Brf Södertull erbjuder sina invånare en rymlig festlokal, ett gym med dubbel rumshöjd och en övernattningslägenhet för gäster. Detta boende är verkligen svårt att överträffa – en plats där man kan flytta in och omedelbart känna sig hemma!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tallmarksgatan 13A, Stockfallet, Karlstads kommun
Tallmarksgatan 13A, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Tallmarksgatan 13A, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Tallmarksgatan 13A

Lägenhet
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 795 000 kr
117 m²
5 rum
5 297 kr/mån
23 889 kr/m²

Söker ni efter något utöver det vanliga som både kombinerar det lantliga med en hög standard? Då kan vi med nöje erbjuda detta fantastiska bostadsrättsradhus med uteplats och hörnläge. Här finner ni ett nybyggt hem från 2019 i toppskick på omtyckta Stockfallet. Här kan ni njuta av lugnet med det vackra natursköna läget där ni har både skog och vatten nära till hands. De väldisponerade ytorna på 117 kvm erbjuder stora glaspartier som öppnar upp för ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt i samtliga rum, här finns även 3 sovrum, 2 badrum, två uteplatser samt en egen uppfart med plats för två bilar. I anslutning till entrén finns även ett förråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Detta bostadsrättsradhus är verkligen för er som söker en kombination av ett modernt nybygge och ett fantastiskt naturnära läge. Tallmarksgatan 13A ligger i ett lugnt och familjärt område med goda kommunikationsmöjligheter in till Karlstad centrum. Välkomna att kontakta mig!

 • Premium
 • Uteplats
Bergslagsgatan 7, Herrhagen, Karlstads kommun
 • Idag kl 17:30
Bergslagsgatan 7, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Bergslagsgatan 7, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Bergslagsgatan 7

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 0/3
2 568 kr/mån
24 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:a belägen på lugnt läge på populära Herrhagen. Smart planering med sovalkov, rymligt kök och badrum. Lägg därtill en rymlig uteplats där man gärna spenderar tid i gott sällskap över något gott att äta och dricka. Denna ligger dessutom väldigt privat och insynsskyddat. Stabil förening vilket ger en behaglig boendeekonomi för den boende. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Strandvägen 29, Vågmästaren, Karlstads kommun
Strandvägen 29, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 2
Strandvägen 29, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 3

Strandvägen 29

Lägenhet
Vågmästaren, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 195 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/11
5 898 kr/mån
41 535 kr/m²

Fantastiskt belägen vid inloppet till Inre hamn i Karlstad. Huset står nästan ute i kanalen och har inget hus synligt varken vid sidan eller framför. Planritningen är idealisk med kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum och gästtoalett. Den inglasade balkongen ligger i bästa västerläge med magisk utsikt dygnets alla timmar, kvällssol och solnedgång, glittrande ljus från restaurangerna i hamnen och båtarna i vattnet på kvällen/natten. Något som även är unikt med detta läge är avsaknaden av insyn från alla fönster och vinklar, detta gör att bostaden upplevs väldigt privat. Förening med en solid ekonomi och låg belåning. Varmt välkommen med er anmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun
 • Idag kl 16:30
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 8 A

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
4 893 kr/mån
48 837 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna nybyggda och mycket smakfulla lägenhet alldeles intill vattnet på ett av Karlstads absolut bästa områden - Tullholmsviken! Lägenheten om 86 kvm är mycket välplanerad med sociala öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek, duschrum samt gästtoalett. Lägg därtill hela två inglasade balkonger, varav en stor inglasad balkong i bästa sydvästläge med vattnet som tavla utanför fönstren. Stora plus för hiss från entré samt källarplan, fin innergård och strandpromenad precis utanför bostaden. Ta tillfället i akt och förvärva ert nästa drömboende. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Kartlavsstigen 13B

Lägenhet
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
72 m²
3 rum
5 838 kr/mån
31 875 kr/m²

På barnvänliga Stockfallet, med närhet till både stadens puls och vacker natur, finner ni denna härliga bostad om 3 rok i absoluta toppskick. Finn lugnet vid skogsbrynet med en alldeles egen och avskild uteplats. Här kan man samlas med familj och vänner för att avnjuta såväl sällskapet som den stillsamma tillvaron. Väl i bostaden slås man av det ljus som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Planlösningen är både praktisk och inbjudande med generösa sällskapsytor och gott om praktisk förvaring. Dessutom ingår en egen parkeringsplats till lägenheten. Här bor ni i en fridfull omgivning med naturen som närmsta granne. Föreningen erbjuder en uppvärmd pool för härliga dopp samt möjligheten att njuta av skogens lugn. Stockfallet erbjuder dessutom gott om vackra promenadstråk, närheten till stadskärnan med cykel och gott om service inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen med er anmälan!

 • Premium
Kopparlönnsvägen 27, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun

Kopparlönnsvägen 27

Lägenhet
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 195 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
28 527 kr/m²

Nu har du möjligheten att bli den första som flyttar in i ett av de fina bostadsrättsradhusen med en mysig tomt på lugna och barnvänliga Kroppkärr. Bostaden har ett fantastiskt läge med två uteplatser vilket gör att du väljer om du vill ha sol eller skugga. Egen uppfart med plats för en bil på framsidan där det också är förberett för att installera elbilsladdare. På baksidan finns förråd i fristående byggnad. Interiört är bostaden mer än standard - extra tillval har gjorts, exempelvis kakel/klinker, köksinredning och andra materialval. De stora och vackra fönstren i bostaden ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är optimal med sociala ytor på nedervåningen i form av en välkomnande hall, ett fräscht och ljust kök, rymligt vardagsrum med utgång till altanen samt badrum med dusch och tvättavdelning. Övervåningen har tre sovrum, badrum med dusch samt ett allrum och en rymlig hall. Fast avgift gäller i 2 år från 2023-06-22. Här bor du i hjärtat av familjära och attraktiva Södra Kroppkärr i ett riktigt naturskönt läge. Med både förskola och skola på gångavstånd är detta område perfekt för barnfamiljen som söker ett lugnt och rogivande läge med närhet till Karlstad centrum. Varmt välkommen med er anmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Strandvägen 25, Vågmästaren, Karlstads kommun
Strandvägen 25, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 2
Strandvägen 25, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 3

Strandvägen 25

Lägenhet
Vågmästaren, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 795 000 kr
114 m²
4 rum
vån 4/7
6 399 kr/mån
33 289 kr/m²

Nu presenteras denna fantastiska bostad på fjärde våningen med bästa vattenläge på Vågmästaren. Läget i huset bjuder på fantastisk vattenkontakt med rymlig inglasad balkong med vy över Inre hamn och båtarna. Här sitter man gärna och njuter av alla solnedgångar. Ett underbart läge intill kanalen som erbjuder en lugn och lummig miljö samtidigt som stadens puls och bekvämligheter finns några minuter bort. Interiört bjuder bostaden på 114 kvm fördelat på fyra rum och kök. Stor social yta mellan kök och vardagsrum gör att man enkelt kan bjuda hem större sällskap över något gott att äta och dricka. Privat del med alla sovrum gör detta till en optimal planlösning. Stabil och välmående förening med god ekonomi. En bostad som ska upplevas på plats. Välkommen med er anmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Våxnäsgatan 44A, Strand, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Våxnäsgatan 44A, Strand, Karlstads kommun, bild 2
Våxnäsgatan 44A, Strand, Karlstads kommun, bild 3

Våxnäsgatan 44A

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 0/3
2 400 kr/mån
20 729 kr/m²

Med stort nöje presenterar vi denna kvadratsmarta 2:a som är har ett renoverat kök, duschrum samt mycket fräscha ytskikt. Här bor man på ett lugnt, centrumnära läge med med vattnet slingrande precis utanför dörren. Med en låg månadsavgift bor ni inte bara bekvämt utan även billigt. Kom och upplev den trevliga lägenheten på plats i detta härliga och charmiga 30-tals hus!

 • Premium
Östra Torggatan 17, Centrum, Karlstads kommun

Östra Torggatan 17

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
3 869 kr/mån
24 052 kr/m²

Välplanerad 2:a i kärnan av centrum med renoverat badrum, stort kök och genomgående fräscha ytskikt. Ta hissen upp från allt centrum har att erbjuda till den lugna lägenheten eller hissen ner för att möta stadens puls & service precis runt hörnet. En viktig faktor som ska tas i beaktande är att avgiften inkluderar både värme, vatten, kabel-tv, bredband. Varmt välkomna på visningen!

 • Hiss
Sundsta Torg 5, Sundsta, Karlstads kommun

Sundsta Torg 5

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/11
1 851 kr/mån
39 815 kr/m²

OBS: Nuvarande avgift är den redan höjda avgiften. Varmt välkomna till en helt nyproducerad 2:a i markplan i Karlstads nya flaggskepp - Sundsta Torg. Här kommer du in som den första boende i en helt ny bostad och får ta del av allt vad detta lyxiga projekt har att erbjuda. Interiört bor ni med öppna sociala ytor. Kök och vardagsrum på nästan 30 kvadratmeter! Lägg därtill ett stort sovrum på 15kvm med bra förvaringsmöjligheter, ett stort badrum med stilren design samt ett lyxigt kök från Marbodal. Balkongen som hör till bostaden är hela 13kvm. Här kan man skapa sin egna oas med möblemang och gröna planteringar. På Sundsta bor du tryggt, praktiskt och modernt med närhet till Sundstatjärn, centrum, Klarälven, aktiviteter och goda förbindelser. Ta kontakt med mig för mer information.

 • Hiss
Hööksgatan 31c , Marieberg, Karlstads kommun

Hööksgatan 31c

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/2
3 742 kr/mån
28 452 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt välplanerade och fina 2 rummare på populära och naturnära Marieberg! Interiört bjuder bostaden på ett fint kök, badrum med kakel och klinker och fina ytskikt. Tack vare en vägg mellan kök och vardagsrum skapas en social och öppen planlösning samtidigt som rummen får sin egen plats. Från kök och vardagsrum så blickar man ut över Mariebergsviken och dess glittrande vatten där det på sommaren även åker båtar. Detta är verkligen den optimala 2:an. Föreningen är solid med en låg belåning per kvm. Grillplats, bord och sittplatser finns för de boende att utnyttja fritt. Just nu håller man på att se över att bygga till ett fitnessrum för de boende. Varmt välkommen med din anmälan!

Sydvärnsgatan 1A, Våxnäs, Karlstads kommun

Sydvärnsgatan 1A

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
990 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/7
3 732 kr/mån
17 368 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna fina tvåa på naturnära Våxnäs. Den stora inglasade balkongen mot söder är en perfekt plats att avnjuta solen i gott sällskap. Bostaden har renoverats med smakfulla val i det rymliga köket, ett helkaklat badrum och fina ytskikt. Planlösningen är öppen och inbjudande, vilket ger utrymme för olika möbleringsalternativ. Läget är utmärkt med närhet till Våxnäs centrum och utmärkta kommunikationer till både Bergvik och Karlstad centrum. Du kommer att bo i en stabil och välskött HSB-förening, vilket ger dig en trygg och säker boendemiljö. Varmt välkomna till visningen av denna underbara bostad!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sundsta Torg 5, Sundsta, Karlstads kommun

Sundsta Torg 5

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/11
1 851 kr/mån
36 944 kr/m²

OBS: Nuvarande avgift är den redan höjda avgiften. Varmt välkomna till en helt nyproducerad 2:a i markplan i Karlstads nya flaggskepp - Sundsta Torg. Här kommer du in som den första boende i en helt ny bostad och får ta del av allt vad detta lyxiga projekt har att erbjuda. Interiört bor ni med öppna sociala ytor. Kök och vardagsrum på nästan 30 kvadratmeter! Lägg därtill ett stort sovrum på 15kvm med bra förvaringsmöjligheter, ett stort badrum med stilren design samt ett lyxigt kök från Marbodal. Uteplatsen som hör till bostaden är hela 13kvm. Här kan man skapa sin egna oas med möblemang och gröna planteringar. På Sundsta bor du tryggt, praktiskt och modernt med närhet till Sundstatjärn, centrum, Klarälven, aktiviteter och goda förbindelser. Ta kontakt med mig för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss
Värmlandsgatan 11, Herrhagen, Karlstads kommun

Värmlandsgatan 11

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/5
5 516 kr/mån
21 452 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna stora och genomfina 4:a på charmiga Herrhagen. Bostaden är omsorgsfullt renoverad och genomsyrar hög standard från såväl ytskikt till materialval. Den hemtrevliga känslan skapas inte endast av omgivningen på Herrhagen, utan även tack vare det stilrena köket, enhetliga golven, inglasad balkong med den lugna innergården som närmsta granne samt den trivsamma och smarta planlösningen. Här finns även flera förskolor, skola, grönområden, trevliga parker, livsmedelsbutiker och restauranger ett stenkast bort från bostaden. Varmt välkomna på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Sundsta Torg 5, Sundsta, Karlstads kommun

Sundsta Torg 5

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/11
1 885 kr/mån
36 273 kr/m²

OBS: Nuvarande avgift är den redan höjda avgiften. Varmt välkomna till en helt nyproducerad 2:a i markplan i Karlstads nya flaggskepp - Sundsta Torg. Här kommer du in som den första boende i en helt ny bostad och får ta del av allt vad detta lyxiga projekt har att erbjuda. Interiört bor ni med öppna sociala ytor. Kök och vardagsrum på nästan 30 kvadratmeter! Lägg därtill ett stort sovrum på 15kvm med bra förvaringsmöjligheter, ett stort badrum med stilren design samt ett lyxigt kök från Marbodal. Uteplatsen som hör till bostaden är hela 13kvm. Här kan man skapa sin egna oas med möblemang och gröna planteringar. På Sundsta bor du tryggt, praktiskt och modernt med närhet till Sundstatjärn, centrum, Klarälven, aktiviteter och goda förbindelser. Ta kontakt med mig för mer information.

 • Hiss
Horsensgatan 62, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 62

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 165 kr/mån
18 091 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna totalrenoverade 2:a med bra planlösning på Rud. Bostaden är totalrenoverad under 2023 med genomgående fina materialval så som parkettgolv i hela lägenheten, smakfullt kök från Epoq samt vita ljusa ytskikt. Stort plus för stor inglasad balkong där man kan sitta ute större delen av året. Planlösningen är optimal och ger plats för all typ av möblemang samtidigt som den känns luftig med rundgång från hall till sovrum. Parkering medföljer bostaden. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Plus
Knud Dahls Gata 18, Jakobsberg, Karlstads kommun

Knud Dahls Gata 18

Lägenhet
Jakobsberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/6
5 827 kr/mån
30 561 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva en attraktiv bostad i Jakobsberg, Karlstads nya gröna stadsdel! Här bor man i en harmonisk balans mellan naturen och stadspulsen, som att bo på landet men precis utanför stan. I närområdet finns Jakobsbergsskogen med elljusspår, Mariebergsskogen, strandängarna med vackra strövområden och Klarälven som flyter förbi. Dessutom ligger Sommaro golfbana, tennisbanor, padelbanor och en fotbollsplan inom kort avstånd, vilket erbjuder en aktiv livsstil. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med ett öppet kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, två duschrum, en stor inglasad terrass med fin eftermiddagssol . Solpaneler på taket ger möjlighet till grönt bolån (energiklass B). Bostaden ligger mindre än 1 km från centralsjukhuset i Karlstad, och i närheten finns förskolorna Rödklövern och Vitsippan samt grundskola Kvarnbergsskolan (1,5 km) och Mariebergsskolan (900 m). Busshållplatsen ligger precis utanför, vilket underlättar resor till och från centrum. Välkommen att boka en visning och upptäcka detta fantastiska boende nära både stad och natur!

 • Hiss
Bogsprötsgatan 23 , Inre Hamn, Karlstads kommun

Bogsprötsgatan 23

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/7
4 891 kr/mån
34 826 kr/m²

Nu erbjuds tillfället att förvärva denna mycket fina och välplanerade 3:a med inglasad balkong. Från lägenheten erbjuds utsikt över hamninloppet med dess båttrafik samt Vänerns spelande vatten. Här bor man omringad av vatten på ett område där det är otroligt lugnt trots dess väldigt centrala läge med stadens puls runt hörnet. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt, ekparkett, fint Marbodalkök, klädkammare och stort duschrum med tvättmöjligheter. Här bor du med en rimlig månadsavgift där bredband ingår. Ska upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mossgatan 211, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 211

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0/3
2 333 kr/mån
18 289 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fina och välplanerade etta med inglasad balkong på Rud. Bostaden är genomgående ljus och har välvårdade ytskikt. Här har man möjligheten att få flytta in direkt om man så önskar. Renoverat duschrum i föreningens regi i samband med rot renoveringen 2009. Den inglasade balkongen blir som ett extra stort rum och skapar en hög trivselfaktor. Perfekt lägenhet som första bostad, övernattningslägenhet eller studentbostad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Mossgatan 223, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 223

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
3 920 kr/mån
13 561 kr/m²

Välkomna till denna mycket ljusa och attraktiva gavellägenhet i populära BRF Rud. Det är en välplanerad 2:a med stora rum och fönster i tre väderstreck som skänker lägenheten extra ljus. Lugnt läge med utsikt mot natur, ostört utan insyn. Det öppna och hemtrevliga vardagsrummet ger plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når man den fina inglasade balkongen som möts utav solen från morgon till tidig kväll. Här bor du i en stabil och trivsam boendemiljö omgiven av vackra grönområden och närhet till kommunikation och skolor. Parkering ingår även i avgiften. Välkomna hit, välkommen hem.

 • Balkong
Norrstrandsgatan 73B, Norrstrand, Karlstads kommun

Norrstrandsgatan 73B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 669 kr/mån
23 542 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade lägenhet om 3 ROK belägen på omtyckta Norrstrand! Bostaden håller en genomgående hög standard. Här erbjuds luftiga rum och en välplanerad planlösning. Stort plus för ett mycket smakfullt renoverat kök i grå kulör med matplats samt ett helkaklat badrum i tidlösa materialval. Vidare finns även två rogivande sovrum samt rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Från det generösa vardagsrummet nås den ljuvliga balkongen i sydväst läge. På Norrstrand bor du i ett lugnt område med Centrum inom gångavstånd, livsmedelsbutiker, restauranger, grundskola, förskola med mera. På andra sidan Norrstrandsgatan finns Norrstrandsparken med både lekplats, pulkabacke och grönområden. Brf Ritaren är en stabil och välskött HSB förening. Bredband och TV-paket ingår i avgiften och ger dig en god boendeekonomi. Varmt välkomna att uppleva denna bostad på plats!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 27