Mäklare Andreas Magnusson

Andreas Magnusson

Om mig

Mitt namn är Andreas Magnusson och arbetar på Fastighetsbyrån i Karlstad sedan 2011. Innan det jobbade jag som fastighetsmäklare i Malmö mellan 2005-2011. Jag studerade till Fastighetsmäklare på Malmö högskola samt vid Lunds universitet. Jag är specialiserad på att sälja villor och fritidshus. Min långa erfarenhet har gett mig kunskap och erfarenhet kring marknaden i Karlstad samt olika områden och hustyper. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte där jag ger er goda råd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun
  • Ons 6 mar kl 17:00
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Granmyrsgatan 20

Villa
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
192 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus längst in på återvändsgata. Här bor ni på lungt och mycket barnvänligt område med närhet till lekplats och förskola. Nybyggda skolan på Stockfallet ligger bara en kort promenad bort. Huset är välplanerat med möjlighet till tre -fyra sovrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Botorpsheden 427, null, Karlstads kommun

Botorpsheden 427

Tomt
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 100 000 kr
1 523 m² tomt

Tomt till salu endast 16 km från stora torget. Här bor ni i en naturskön och lugn miljö med Klarälven som närmaste granne. Här har ni chansen att bygga ert drömhus. Finns djupborrad brunn och minireningsverk ingen extra kostnad för att ansluta sig till vatten och avlopp. El och fiber framdraget till tomtgräns, går att ansluta sig till. Anslutningskostnad för elen (ca 37500 kr) är betald. Finns förhandsbesked för byggnation som går ut i augusti 2023. Man äger genom samfällighet 25% av marken ner mot Klarälven. Se s:11 på fastighetskarta. Varmt välkomna att hör av er för mer info!

Slånbärsliden 19, Granhult, Karlstads kommun

Slånbärsliden 19

Villa
Granhult, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 950 000 kr
131 m²
5 rum
895 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus på populära Granhult. Här bor ni på lugnt och barnvänligt område. Bra planerat med 4 sovrum, nyrenoverat badrum och kök. Garage och uteplats är andra fördelar. Varmt välkomna att höra av er för info!

Melkers väg 29, Skåre, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Melkers väg 29

Villa
Skåre, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 900 000 kr
118 + 68 m²
5 rum
767 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus på populärt och barnvänligt område. Här bor ni nära naturen, förskola, skola, bussförbindelser samt matbutik. Huset har en bra sällskapsyta med en kombination av bra förvaring och bra sällskapsytor. Bergvärme är en annan fördel med huset.

Marmorvägen 30, Skåreberget, Karlstads kommun

Marmorvägen 30

Villa
Skåreberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 400 000 kr
103 + 121 m²
4 rum
952 m² tomt

Trevlig enplansvilla med källare på barnvänliga skåreberget! Huset har en tilltalande planlösning med gott om sällskapsytor. Stor källare där man har möjlighet att ha både sovrum, allrum och hobbyrum. Nära skolor och förskola för en smidig vardag och fantastiska motionsspår precis utanför dörren för en aktiv livsstil. Huset har bergvärme för bra driftskostnader.

Ulvsbyn 311, Ulvsby, Karlstads kommun

Ulvsbyn 311

Övrigt
Ulvsby, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
248 m²
4 rum
4 238 m² tomt

Varmt välkomna till Ulvsbygården, belägen några kilometer norr om centrala Karlstad. Fastigheten erbjuder en större byggnad som ägts och nyttjats av Ulvsby Folkdanslag. Här finns möjligheter för den som är redo att ta steget och förverkliga sin dröm. Kanske vill du driva ett café eller en inredningsbutik? Lockar det kanske att ha uthyrningsverksamhet för fester, tillställningar och dansföreningar? Alldeles intill finns busshållplats och Klarälvsbanan som smidigt tar er till centrala Karlstad eller norrut hela vägen till Uddeholm. På bekvämt avstånd finns sjön Alstern och på Vallargärdet finns matbutik, förskola och skola. Tillträde kan ske om ca 6 mån. Nuvarande byggnad beviljas inte bygglov för att användas för privatbostad. Välkomna att anmäla ert intresse!

Knappstad 312, Knappstad, Karlstads kommun

Knappstad 312

Villa
Knappstad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 595 000 kr
117 m²
4 rum
393 m² tomt

I en lantlig idyll fast ändå nära stan erbjuds exklusiva och påkostade parhus i ägandeform. Parhusen är på 117 kvm stora med träfasad och är ritade av Karlstadsarkitekten Lars Axelsson på Huspartner. Planlösningarna är välplanerade med sociala ytor på nedre plan och utgång till altan och trädgård. På övre plan finns tre sovrum passande för en familj eller önskemål om att ha extra rum för hemmakontor. Bostäderna är försedda med två badrum med dusch och badkar samt tvättmöjlighet. Här får du ett helt nybyggt hus, utan att själv behöva administrera projektet kring ett uppförande. Med arkitektens erfarenhet har huset utformats till yttersta stil och smakfullhet. Här kan du bara flytta in och börja bo! Ägandeform innebär att du äger huset och att du inte har en avgift som ska betalas till en bostadsrättsförening. Bostäderna säljs till fast pris och enligt först till kvarn principen och tillträde är flexibelt. Anmäl ditt intresse för att få mer information om projektet! Välkommen hem!

  • Nyproduktion

Visar alla 7