Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jacob Wahlberg

Jacob Wahlberg

Om mig

Jag heter Jacob Wahlberg och jag är född och uppvuxen i Karlstad. När du väljer mig som din mäklare, strävar jag efter att skapa en känsla av förtroende, trygghet och ett djupt engagemang som följer med dig genom hela processen. Specialist på bostadsrätter i Karlstad kommun, ger mig möjligheten att vara din pålitliga partner i en av livets största affärer. Med min lokalkännedom och erfarenhet kan jag guida dig genom varje steg i försäljnings- eller köpprocessen. Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tolvmansgatan 29, Hagaborg, Karlstads kommun

Tolvmansgatan 29

Lägenhet
Hagaborg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 695 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 5/5
6 292 kr/mån
29 779 kr/m²

Äntligen ges möjlighet att förvärva en av de eftertraktade takvåningarna på Hagaborg! Bostaden har en stor terrass som ligger i ett av områdets högsta hus vilket ger en slående utsikt och är fri från insyn, ett av områdets trevligaste läge. Från terrassens soldäck och inglasade uterum kan ni njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Bostadens 4 rum är fördelat över 90,5kvm och erbjuder trevliga sällskapsytor samt 3 sovrum av god storlek. Sovrummen kan även nyttjas som kontor, tv-rum alternativt gästrum. Sist men inte minst har bostaden ett fantastiskt ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck. På Hagaborg bor ni i ett fint och lugnt område med närhet till såväl service, grönska som vatten. Härifrån tar ni er smidigt in till centrum via gång- och cykelväg som följer vackra Klarälven. Ett tillfälle som sällan kommer åter!

  • Balkong
  • Hiss
Horsensgatan 72, Rud, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 16:30
Horsensgatan 72, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 72, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 72

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 156 kr/mån
15 208 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna presentera denna rymlig trea på Horsensgatan 72. På andra våningen finner ni denna ljusa och välplanerade lägenhet om 72 kvm helt fri från insyn. Stor inglasad balkong med utsikt över den lummiga omgivningen där ni kan spendera större delen av året. Här bor du i en stabil HSB-förening där parkeringsplats ingår i avgiften. Läget på Rud är fantastiskt med närhet till natur, matbutik, apotek och vårdcentral. Bra kommunikationer alldeles runt hörnet, både till universitetet och centrum. Ett par hundra meter från lägenheten finns elljusspår samt förbindelse till populära Tyrstugan. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Råtorps Allé 87, Södra Råtorp, Karlstads kommun
Råtorps Allé 87, Södra Råtorp, Karlstads kommun, bild 2
Råtorps Allé 87, Södra Råtorp, Karlstads kommun, bild 3

Råtorps Allé 87

Radhus
Södra Råtorp, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
129 m²
5 rum
7 264 kr/mån
23 217 kr/m²

Drömmer ni om ett modernt boende med egen uteplats och tillgång till pool? Nu kan det bli en del utav er vardag. Nu har vi det stora nöjet att presentera ett boende utöver det vanliga, ett tvåplansradhus på populära Södra Råtorp. Ett drömboende centralt beläget, välplanerat, påkostat och lättskött - med pool i föreningen. Välkomna hem! Bostaden håller en genomgående hög standard, två uteplatser samt en balkong. Välplanerade 129 kvm fördelat på fem rum. På entréplan finns stort vardagsrum med kamin och utgång till den ljuvliga altanen med tillgång till föreningens poolområde, rymligt kök med matplats, ett sovrum som idag används som kontor samt generöst badrum/tvättstuga. På övre plan finns tre rogivande sovrum, klädkammare, generös hall med utgång till balkong samt ett stort badrum. Södra Råtorp erbjuder allt familjen behöver med skolor, förskolor, rekreation i form av Friskis och Svettis samt fina möjligheter till både bad och skogspromenader. Hjärtligt välkomna att uppleva detta unika boende på plats! Kontakta ansvarig mäklare Jacob Wahlberg för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bergkantsgatan 4B, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 4B

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
695 000 kr
38,9 m²
1 rum
vån 1/3
3 120 kr/mån
17 866 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en väldisponerad etta som passar perfekt som studentbostad eller första boende. Bostaden säljs möblerad. Lägenheten ligger på populära Bellevue nära fin natur och strövområden. Goda bussförbindelser samt fina cykelvägar gör att du smidigt tar dig till andra stadsdelar samt matbutiker. Lägenheten har en trevlig planlösning vilket erbjuder många alternativ för möblering. Stort plus för den inglasade balkongen som ligger i ett härligt västerläge. Bellevue är ett lugnt och naturskönt område med bra kommunikationer till både centrum och Bergvik. Endast 1,5 km bort ligger Göteborgsudden där det finns bra möjligheter till sol, bad och grillning. Här är det underbart på sommaren! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fadderortsgatan 17, Rud, Karlstads kommun
  • Ons 15 maj kl 16:15

Fadderortsgatan 17

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
4 425 kr/mån
12 134 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket välplanerad 3 ROK om 82 kvm på omtyckta Rud. Här bor du i stillsamt och naturskönt område med närhet till matbutik, apotek, vårdcentral, förskolor, skolor samt goda kommunikationer och fina motionsspår alldeles runt hörnet. Bostaden disponeras om två rogivande sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett, ett rymligt kök med matplats samt ett generöst vardagsrum med plats för olika möblemang. Stort plus är den inglasade balkongen som förlänger både bostaden och årstiderna. HSB Brf Rud är Karlstads största förening och är otroligt välskött med god ekonomi. Vid överlåtelse följer reperationsfond bostaden om 4 574 kr. Hjärtligt välkomna att uppleva bostaden på plats. Kontakta ansvarig mäklare Jacob Wahlberg för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Kanikenäsbanken 19C, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 19C

Lägenhet
Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
63 m²
3 rum
vån 0/1
3 894 kr/mån
36 429 kr/m²

Med största möjliga nöje kan vi nu erbjuda denna fantastiska och unika bostad med ett härligt läge alldeles vid Vänern! Då allt är nybyggt från 2018 är det bara att flytta in i detta toppfräscha boende. En lägenhet som erbjuder två uteplatser varav en blickar ut över vattnet och gör detta till något alldeles utöver det vanliga. På Kanikenäsholmen har nu en helt ny stadsdel vuxit fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern finns nu nybyggda lägenheter i en unik miljö där land möter sjö. Kanikenäsholmen har skapats med stort fokus på att byggnader och mark ska passa in i den marina miljön.

Malmtorgsgatan 5, Klara, Karlstads kommun

Malmtorgsgatan 5

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/4
2 979 kr/mån
29 432 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt i hjärtat av Klara erbjuder en unik sekelskiftesetta med fantastisk potential. Byggår 1903 ger bostaden karaktär och charm som få moderna lägenheter kan mäta sig med. Med sina 44 kvadratmeter och direkt tillgång till hiss, erbjuder den optimalt boende för den som uppskattar enkelhet och stil. Bostaden har en genomtänkt planlösning och bjuder på en generös boyta som ger möjlighet till olika inredningsalternativ. Lägenheten har ett ljust och öppet vardagsrum som erbjuder gott om plats för både sällskap och avkoppling. Oavsett hur du vill inreda, blir du garanterat nöjd med den flexibilitet som dessa utrymmen erbjuder. Dessutom finns en rad spännande möjligheter att upptäcka i Klara som fina promenadstråk längs med älven och närhet till centrala Karlstad. Här finns allt du behöver på bekvämt avstånd. Från trevliga restauranger och mysiga caféer till shopping och grönområden är det aldrig långt till liv och rörelse. Här kan du njuta av stadens utbud samtidigt som du kan koppla av i den lugna och familjevänliga atmosfären. Sekelskiftesettan i Brf Hybelejen 4 är en unik möjlighet för den som vill bo i ett historiskt bostadshus med charm och stil. Passa på att förvärva detta fantastiska boende nu och skapa ditt drömhem i Klara!

  • Hiss

Visar alla 7