Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon

Om mig

Registrerad fastighetsmäklare, specialiserad på villor och fritidshus. Genom att anlita mig för din bostadsförsäljning kan du förvänta dig en engagerad och professionell mäklare med kundnöjdhet som högsta prioritet. Låt mig guida dig genom hela försäljningsprocessen som kan komma att bli en av livets största affärer och se till att just din bostadsförsäljning blir lyckad. Kontakta mig redan idag för en kostnadsfri värdering så tar vi det första steget tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägar Malms väg 2, Mjölnartorpet, Karlstads kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Jägar Malms väg 2, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Jägar Malms väg 2, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Jägar Malms väg 2

Villa
Mjölnartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
135 m²
6 rum
785 m² tomt

Varmt välkommen till Jägar Malms väg 2! Här finner du en trevlig 1 1/2-plansvilla med en boarea om 135 kvm, som erbjuder en flexibel planlösning för att optimera dina önskemål och behov. Bostaden disponeras om fyra rymliga sovrum, två stora allrum, kök, badrum, gäst-WC med dusch samt en tvättstuga med groventré. Det finns stor potential att sätta din egen prägel och skapa ett bekvämt och trivsamt boende. Belägen på en lugn gata, erbjuder denna villa en lättskött trädgård i bra storlek på en av gatans hörntomter. Tomten inkluderar en carport med sammanhängande förråd på framsidan samt en trevlig altan längs ena långsidan av huset, perfekt för umgänge och avkoppling. Jägar Malms väg 2 är ett hem med stor potential att skapa en funktionell och bekväm vardag. Området erbjuder närhet till Välsvikens handelsområde, Karlstads universitet, förskolor och grundskolor, vilket gör det till ett optimalt familjevänligt område. Hjärtligt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Sanna 1:91, Skåre, Karlstads kommun
Södra Sanna 1:91, Skåre, Karlstads kommun, bild 2
Södra Sanna 1:91, Skåre, Karlstads kommun, bild 3

Södra Sanna 1:91

Tomt
Skåre, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
2 485 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna charmiga villatomt i ett naturskönt och lantligt läge. Tomten är cirka 2500 kvm stor och ligger i Södra Sanna, en idyllisk landsbygd bara 15 minuters bilresa från Karlstad. Här finner du en lugn och trevlig miljö, med cykelavstånd till matbutik, vårdcentral, förskola och skola upp till nionde klass, samt härliga badmöjligheter längs Klarälven och Södra Hyn. Detta fantastiska läge har stor potential och är perfekt för den som är redo att förverkliga drömmen om ett liv på landet! Positivt förhandsbesked för byggnation av enbostadshus finns. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Nytthöjden 603, Väse, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Nytthöjden 603, Väse, Karlstads kommun, bild 2
Nytthöjden 603, Väse, Karlstads kommun, bild 3

Nytthöjden 603

Villa
Väse, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
88 m²
3 rum
2 178 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Nytthöjden 603 och det här mysiga enplanshuset som är beläget i ett trevligt område med en blandning av åretrunt boende och sommarboende. Läget är perfekt för den som önskar att bo med skogen inpå knuten och en kort promenad ner till sjön. Utan att bo ensligt bor du med naturen som närmsta granne! Huset är mycket gemytligt och erbjuder en boarea om 88 kvm och är disponerad enligt följande: Två rymliga sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Utöver huset finns även en gäststuga som komplement om man önskar ytterligare ett sovrum. Tomten är om ca 2200kvm och erbjuder en härlig trädgård där många dagar kommer kunna avnjutas, här ges även gott om plats för större trädgårdsmöblemang och odlingsmöjligheter för den som önskar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Dingelsundet 319, null, Karlstads kommun
Dingelsundet 319, null, Karlstads kommun, bild 2
Dingelsundet 319, null, Karlstads kommun, bild 3

Dingelsundet 319

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
495 000 kr
30 m²
1 rum
1 396 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta mysiga fritidsboende på omtyckta Dingelsundet! Tomten är drygt 1400kvm och erbjuder gott om plats för aktiviteter med skogen in på knuten. Fritidshuset är på 30 kvm och erbjuder ett sovrum och kök med plats för matbord eller mindre vardagsrumsmöbler. Intill huset finns även ett uthus beläget med dass och förråd i anslutning som erbjuder praktisk förvaringsplats. Den natursköna miljön erbjuder variation av träd och vackra blommor. Här finns möjligheter till friluftsliv och ett lugn att trivas i.

  • Premium

Visar alla 4