Mäklare Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon

Om mig

Registrerad fastighetsmäklare, specialiserad på villor och fritidshus. Genom att anlita mig för din bostadsförsäljning kan du förvänta dig en engagerad och professionell mäklare med kundnöjdhet som högsta prioritet. Låt mig guida dig genom hela försäljningsprocessen som kan komma att bli en av livets största affärer och se till att just din bostadsförsäljning blir lyckad. Kontakta mig redan idag för en kostnadsfri värdering så tar vi det första steget tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valthornsgatan 19, Kronoparken, Karlstads kommun
  • Mån 26 feb kl 16:30
Valthornsgatan 19, Kronoparken, Karlstads kommun, bild 2
Valthornsgatan 19, Kronoparken, Karlstads kommun, bild 3

Valthornsgatan 19

Villa
Kronoparken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
134 m²
5 rum
264 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta fina parhus i två plan på Kronoparken. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med härlig uteplats. Detta hus har många möjligheter och passar både för familjen som för en ensam ägare. I dagsläget finns fem rum varav två används av säljaren som sovrum, två som allrum och ett som kontor. På övre plan har ett av sovrummen från början varit två sovrum så för den som önskar kan man enkelt dela av igen. Huset har två duschrum, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Garageplats i länga följer fastigheten. Här bor ni ett trivsamt och lugnt område med närhet till både skola, förskola och Karlstad Universitet i området, samt goda kommunikationsförbindelser till Karlstad centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Acksjön 626, Molkom, Karlstads kommun

Acksjön 626

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 500 000 kr
80 + 62 m²
5 rum
2 220 m² tomt

Välkommen till natursköna Acksjön. Här bor du med skog och natur inpå knuten med lugn och avskildhet. Fastigheten består utav en nybyggd villa (80 kvm) med ett dubbelgarage (62 kvm), som stod inflyttningsklar 2022. I sjön Acksjön finns fiskemöjligheter och för den äventyrliga kan du vandra längs Acksjöleden i omväxlande natur med vildmarkskänsla. Bostaden håller en genomgående hög standard med fina och genomtänka materialval. Villan har värmegolv och värms upp med frånluftsvärmepump och har i tillägg en kamin att elda i, både för mys och komfortkänslan och för att spara energi. Villan är besiktigad. Vid intresse kan man även köpa mot en extra kostnad fritidshuset (38 kvm) som ligger på tomten bredvid. Fritidshuset (2022) har alla önskvärda bekvämligheter: vardagsrum med öppet kök, badrum, två sovrum samt altan. Tomtarean är 2 123 kvm (trädgårdstomt). Fritidshuset har goda uthyrningsmöjligheter (125 000 kr/år i hyresintäkter) eller kan användas som generationsboende eller för familj och vänner som besöker er. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller eventuella frågor.

  • Plus
  • Uteplats
Botorpsheden 453, null, Karlstads kommun

Botorpsheden 453

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 500 000 kr
158 + 70 m²
6 rum
3 751 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa med sociala ytor och stor tomt! Bostaden har idag fyra sovrum och det tidigare köket skulle kunna bli ytterligare sovrum för den som önskar eller kanske badrum och klädkammare. Det rymliga köket med sin köksö och den öppna planlösningen med vardagsrummet bjuder in till festliga sammankomster. Huset fick en rejäl till- och ombyggnation 2017 och ännu finns det kvar för ny ägare att färdigställa vissa delar enligt eget tycke och smak. Avloppsbytet har fått dispens och ny ägare har fram till sista november 2024 på sig att utföra åtgärden. Här lever ni nära naturen och Klarälvens vatten - där det finns servitut för att ha en egen brygga! Bara några meter från tomtgränsen stannar bussen som tar dig till centrala Karlstad på 20 minuter. Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3