Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon

Om mig

Registrerad fastighetsmäklare, specialiserad på villor och fritidshus. Genom att anlita mig för din bostadsförsäljning kan du förvänta dig en engagerad och professionell mäklare med kundnöjdhet som högsta prioritet. Låt mig guida dig genom hela försäljningsprocessen som kan komma att bli en av livets största affärer och se till att just din bostadsförsäljning blir lyckad. Kontakta mig redan idag för en kostnadsfri värdering så tar vi det första steget tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Doktorsgatan 1, Vålberg, Karlstads kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Doktorsgatan 1, Vålberg, Karlstads kommun, bild 2
Doktorsgatan 1, Vålberg, Karlstads kommun, bild 3

Doktorsgatan 1

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
88 + 80 m²
5 rum
1 133 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta trevligt hus med källare och vidbyggt garage på en bra tomt i Vålberg. Till sin stora fördel så har huset hörnläge och är beläget på en lugn gata. Här finns det gott om plats för trädgårdsaktiviteter samt tid för avkoppling och umgänge på den tillhörande altanen. Dessutom har huset genomgått delvis ny dränering, vilket ytterligare förbättrar dess övergripande kvalitet och hållbarhet. I övrigt erbjuder bostaden en välplanerad planlösning fördelad på en boarea om 88kvm och en biarea om 80kvm som till stor del också nyttjas som boyta. Här finner ni ett stort kök, rymligt vardagsrum, två sovrum, renoverat badrum med kakel och klinker, samt gästrum, gillestuga, tvättstuga och pannrum på källarplan. Om du är ute efter en kombination av bekvämlighet och funktionalitet så är detta hem en önskvärd investering för den som söker en trivsam och modern boendemiljö. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Söderängsgatan 24, Vålberg, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 13 maj kl 17:30
Söderängsgatan 24, Vålberg, Karlstads kommun, bild 2
Söderängsgatan 24, Vålberg, Karlstads kommun, bild 3

Söderängsgatan 24

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
107 + 86 m²
5 rum
923 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta charmiga 1 1/2-planshus med källare! Detta hus har fördelen av ett hörnläge och ligger på en lugn och trevlig gata. Med generöst utrymme för trädgårdsaktiviteter och möjligheten till avkoppling och umgänge på den tillhörande uteplatsen, finns det gott om möjligheter att trivas här. Bostaden är genomtänkt och erbjuder en generös totalyta på över 190 kvadratmeter. Den är fördelad enligt följande: tre rymliga sovrum, två vardagsrum varav ett även inkluderar en matsalsdel, kök, ett nyrenoverat badrum, en gäst-WC, duschrum i anslutning till bastun, tvättstuga och garage. Planlösningen i kombination med läget ger dig som köpare goda förutsättningar att få det hemmet du önskar och som uppfyller dina behov. Så är ni ute efter en villa med betydande potential där ni kan förena funktionalitet och bekvämlighet så kan Söderängsgatan 24 bli erat nya hem. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Acksjön 372, null, Karlstads kommun
  • Tor 9 maj kl 12:00
Acksjön 372, null, Karlstads kommun, bild 2
Acksjön 372, null, Karlstads kommun, bild 3

Acksjön 372

Fritidshus
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
107 + 51 m²
5 rum
5 196 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta vackra fritidshus i natursköna Acksjön strax utanför Molkom i lantlig miljö. Beläget i hjärtat av naturen, omgivet av frodig grönska och närliggande vattendrag, är detta fritidshus en fristad som giver dig ro. Med en boyta om 107 kvm som fördelas på två rymliga sovrum , kök, vardagsrum, matsal, stort allrum på övervåningen, badrum, samt en inglasad veranda med ljuvligt ljusinsläpp finns det gott om plats att trivas i gott sällskap. I den lummiga utomhusmiljön bjuder en rymlig trädgård in till gott om plats för lek, grillkvällar och trivsamma stunder med vänner och familj. Omgivningen har också mycket att erbjuda. Utforska de omgivande skogarna, ta en avkopplande promenad längs närliggande sjöar och vattendrag eller varför inte prova på ädelfiske? För de äventyrliga själarna finns det vandringsleder för att utforska den omgivande naturen på nära håll. Vare sig du drömmer om en lugn tillflyktsort eller en plats för härliga utomhusaktiviteter så är denna natursköna idyll något som bör upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Dalsängsvägen 22, Edsvalla, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 13 maj kl 16:30

Dalsängsvägen 22

Villa
Edsvalla, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 500 000 kr
94 m²
4 rum
1 478 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa på en lugn gata nära skogen och lekplatsen. Badrummet renoverades nyligen genom firma och köket är från 2019. Huset är dränerat, stambytt och flertalet fönster och dörrar är bytta. I källaren finns möjlighet att ha en extra lägenhet eller ett hemmakontor. I trädgården hittar ni många uppskattade växter som syren, flera äppelträd och olika lökar. Kontakta oss för mer information om försäljningen!

  • Plus
  • Balkong
Acksjön 626, Molkom, Karlstads kommun

Acksjön 626

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 500 000 kr
80 + 62 m²
5 rum
2 220 m² tomt

Välkommen till natursköna Acksjön. Här bor du med skog och natur inpå knuten med lugn och avskildhet. Fastigheten består utav en nybyggd villa (80 kvm) med ett dubbelgarage (62 kvm), som stod inflyttningsklar 2022. I sjön Acksjön finns fiskemöjligheter och för den äventyrliga kan du vandra längs Acksjöleden i omväxlande natur med vildmarkskänsla. Bostaden håller en genomgående hög standard med fina och genomtänka materialval. Villan har värmegolv och värms upp med frånluftsvärmepump och har i tillägg en kamin att elda i, både för mys och komfortkänslan och för att spara energi. Villan är besiktigad. Vid intresse kan man även köpa mot en extra kostnad fritidshuset (38 kvm) som ligger på tomten bredvid. Fritidshuset (2022) har alla önskvärda bekvämligheter: vardagsrum med öppet kök, badrum, två sovrum samt altan. Tomtarean är 2 123 kvm (trädgårdstomt). Fritidshuset har goda uthyrningsmöjligheter (125 000 kr/år i hyresintäkter) eller kan användas som generationsboende eller för familj och vänner som besöker er. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller eventuella frågor.

  • Plus
  • Uteplats
Botorpsheden 453, null, Karlstads kommun

Botorpsheden 453

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 500 000 kr
158 + 70 m²
6 rum
3 751 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa med sociala ytor och stor tomt! Bostaden har idag fyra sovrum och det tidigare köket skulle kunna bli ytterligare sovrum för den som önskar eller kanske badrum och klädkammare. Det rymliga köket med sin köksö och den öppna planlösningen med vardagsrummet bjuder in till festliga sammankomster. Huset fick en rejäl till- och ombyggnation 2017 och ännu finns det kvar för ny ägare att färdigställa vissa delar enligt eget tycke och smak. Avloppsbytet har fått dispens och ny ägare har fram till sista november 2024 på sig att utföra åtgärden. Här lever ni nära naturen och Klarälvens vatten - där det finns servitut för att ha en egen brygga! Bara några meter från tomtgränsen stannar bussen som tar dig till centrala Karlstad på 20 minuter. Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6