Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Klippan

Fastighetsbyrån Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Riseberga 1122, null, Klippans kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Riseberga 1122, null, Klippans kommun, bild 2
Riseberga 1122, null, Klippans kommun, bild 3

Riseberga 1122

Villa
Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
3 275 000 kr
161 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Välkommen till Riseberga 1122 och denna fantastiska fastighet som nu står och inväntar en ny ägare. Här erbjuds en fastighet med två bostadsbyggnader och stor tomt som är på nästan 4,5 hektar! Det "lilla" huset som nuvarande ägare gjort en mycket smakfull tillbyggnad på är om ca 100 kvm och är uppfört under 1930. Den andra huset uppfördes i slutet av 70-talet och har en boarea om 160 kvm. Till detta finns en fantastiskt trädgård, en helt nybyggd förrådsbyggnad och andra förrådsbyggnader som kan komma väl till pass! Från fastigheten har man även gångavstånd till Bandsjön vilken ligger strax norr om fastigheten! Bostadshuset från slutet av 70-talet är välskött och har en mycket bra planlösning med hela fyra sovrum i bra storlek som ligger fördelade på båda plan. Vidare finner man här ett stort kök, två badrum, ett på varje plan, allrum på det övre planet samt ett stort vardagsrum i vinkel på entréplanet som går att dela av om man behov av flera sovrum. På baksidan i anslutning till trädgården finns en härligt uteplats i söderläge i form av ett stort trädäck som löper längs med hela långsidan. Det "lilla" huset om ca 100 kvm erbjuder ett stort modernt kök som tar upp hela ytan i tillbyggnaden. Utöver det finns här två sovrum, ett badrum med duschmöjlighet samt det gamla köket vilket nuvarande ägare hade som plan att göra om till tvättstuga men som nu nästa ägare har friheten att göra vad man vill med och låta fantasin flöda fritt! Sammanfattat en mycket trevlig fastighet som ligger på ett mycket fint läge! Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vinkelgatan 10, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Sön 23 jun kl 11:00

Vinkelgatan 10

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 195 000 kr
177 + 122 m²
7 rum
939 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad belägen på centralt läge inne i Ljungbyhed. Med en boyta på hela 177 kvadratmeter som sträcker sig över två våningar inklusive källare. Bostaden är i behov utav renovering men som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Det behöver lite kärlek och omsorg för att återfå sin forna glans, men möjligheterna är oändliga. Renovera och anpassa huset efter dina personliga preferenser och behov. Bostaden har även den extra fördelen med ett garage under huset, vilket ger gott om utrymme för förvaring samt skydd för fordon och andra ägodelar. Det finns ytterligare ett till garage samt ett förråd på tomten. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett stort hus med enorm potential till ett bra pris. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Söndraby 7622, null, Klippans kommun
 • Sön 23 jun kl 12:00
Söndraby 7622, null, Klippans kommun, bild 2
Söndraby 7622, null, Klippans kommun, bild 3

Söndraby 7622

Villa
Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
995 000 kr
95 m²
5 rum
2 516 m² tomt

Välkommen till Söndraby 7622 och detta trevliga boende som ligger på lugnt och naturskönt läge! Ett perfekt boende för den lilla familjen men passar också utmärkt som fritidsboende. Stor tomt om ca 2500 kvm med uppväxt och vacker trädgård. Den totala boytan om 95 kvm fördelar sig enligt följande. På entréplanet finns en mindre entréhall där badrummet med duschmöjlighet ligger i direkt anslutning. Rakt fram från hallen ligger köket som leder vidare till allrum, vardagsrum och ett av de två sovrummen som finns på entréplanet. Från trappan i köket kommer man vidare upp till det övre planet med ytterligare ett allrum och sovrum. Boendet är i behov av renovering/modernisering och säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Lycke 42, Lycke, Klippans kommun

Lycke 42

Fritidshus
Lycke, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
695 000 kr
56 m²
3 rum
800 m² tomt

Söker du en bostad där du har skogen som närmsta granne och endast en kort promenad bort från sjön? - Se hit, för nu finns möjligheten att förvärva Lycke 42. Här bor du naturskönt i ett vinterbonat fritidshus med 2 sovrum samt ett allrum med kamin och utgång till altanen. Huset har under 2024 fått nya fönster, ny ytterdörr samt ett nyrenoverat badrum. Fastigheten upplåts med arrende Välkommen på visning! Mäklare Evelina Stolfer, 070-710 39 36

 • Uteplats
Bökesåkra 2285, Perstorp, Klippans kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bökesåkra 2285

Villa
Perstorp, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
595 000 kr
45 + 20 m²
2 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus mitt ute i skogen, där du kan njuta av tystnaden och lugnet, här finns inga grannar som stör, bara naturens egna ljud. Bostaden är belägen nära Perstorp och erbjuder en charmig stuga om 45 kvm fördelat över ett sovrum, ett stort allrum med kamin samt ett mindre kök. Den inhägnade tomten erbjuder stora ytor på hela 1128 kvm där vi även har en fin gäststuga som ger extra utrymme för besökare eller förvaring. Badrummet är beläget i gäststugan och är utrustat med en mulltoa. Fastigheten är omgiven av en fridfull miljö med skog och natur precis utanför dörren. Detta är den perfekta platsen för dig som vill komma bort från stadens stress och njuta av naturens skönhet. Detta fritidshus erbjuder en unik möjlighet att uppleva enkelhet och stillhet i en naturskön miljö. Kom och upplev ditt eget paradis mitt ute i skogen. Bostaden kommer att säljas med möbler. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Vedbyvägen 68A & B, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Vedbyvägen 68A & B

Villa
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
3 300 000 kr
240 m²
10 rum
5 889 m² tomt

Utmed Vedbyvägen i Klippan ligger denna trevliga fastighet som har stor potential. Här finner man ett stort bostadshus om ca 240 kvm boyta med gott om plats. Idag erbjuder bostaden bl.a. hela 10 rum i varierande storlekar, stort kök, badrum och rymlig tvättstuga. Utöver det finns även en modern lägenhet om ca 90 kvm i en av sidobyggnaderna vilken passar utmärkt att hyra ut eller använda som bostad i samband med renovering av den stora villan. Till detta följer garage, maskinhall, växthus, stort kylrum m.m. För den som söker ett boende och önskar sätta sin egen prägel på boendet har hittat rätt! Här har man stora möjligheter att göra just det. Möjligheterna för att både göra om planlösning samt inreda ytterligare på vindsplanet är stora! Villan är i fint skick men är i behov av en modernisering. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
Infanterigatan 2A, Ljungbyhed, Klippans kommun

Infanterigatan 2A

Lägenhet
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
495 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 618 kr/mån
7 557 kr/m²

Välkommen till Infanterigatan 2A och denna fina 3-rumslägenhet som ligger belägen på första våningen. Här erbjuds ett trevligt boende med ett snyggt modernt kök, stort och ljust vardagsrum, två rymliga sovrum och ett fräscht helkaklat badrum med duschmöjlighet. Här finns en fräsch och modern tvättstuga på källarplanet samt 2 rymliga förråd som tillhör lägenheten. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Klintarp 2284, Klippan-klövahallar, Klippans kommun

Klintarp 2284

Villa
Klippan-klövahallar, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 995 000 kr
180 + 50 m²
12 rum
2 158 m² tomt

Välkommen till denna pampiga villa belägen i det idylliska området Klippan-Klövahallar. Nu erbjuds ett fantastiskt tillfälle att förvärva Klintarp 2284, en fantastiskt bostad som andas historia och besitter en otrolig potential. Bostaden sträcker sig över två våningar och för närvarande är det uppdelat i två separata bostäder, vilket ger flexibilitet och mångsidighet för olika livsstilar och familjekonstellationer. Med enkel omgestaltning kan detta också förvandlas till ett stort och enhetligt boningshus för den som söker en stor och vacker villa. Med 180 kvadratmeter att utforska finns det gott om plats att forma huset efter önskemål. Huset är flexibelt och kan antingen användas som ett rymligt hem för en stor familj eller delas upp i två separata bostäder. Men det är utanför husets väggar där denna egendom verkligen skiljer sig. En vidsträckt trädgård sträcker sig runt omkring, ett paradis för den som älskar naturen. Tomten är prydligt omgiven av grönska och träd, hjortar som möter din blick när du avnjuter ditt morgonkaffe samt en vacker bäck fylld av laxöring inpå vårkanten som rinner nedanför tomtgränsen. Här finns också två förråd som ger extra förvaringsmöjligheter och utrymme för dina verktyg och trädgårdsredskap. Det lantliga läget ger dig möjligheten att njuta av lugn och ro, samtidigt som du har nära till bekvämligheter och service i närbelägna Klippan. Här finns fina promenadstråk och naturen precis runt hörnet. Perfekt för den som önskar en naturnära livsstil. Även om detta hem redan är en pärla, krävs det lite kärlek och omsorg för att återuppliva dess fulla potential. Med lite renovering kan du skapa ditt dröm hem och låta dess karaktär och skönhet lysa ännu starkare. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kollebergavägen 1, Ljungbyhed, Klippans kommun
Kollebergavägen 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Kollebergavägen 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Kollebergavägen 1

Övrigt
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
2 200 000 kr
320 + 235 m²
8 rum
2 129 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och mångsidiga fastighet belägen i hjärtat av Ljungbyhed, med en unik historia som den gamla handelsboden i Spången. Många Ljungbyhedsbor minns nog den gamla livsmedelsbutiken som fanns här förr, där man kunde handla ny styckat kött, grönsaker och mjölk över disk. En av Edvard Perssons filmer har en scen som spelats in den inglasade verandan på andra våningen. Fastigheten har en fantastisk möjlighet för både kommersiellt och privat bruk då det finns både en bostadsdel samt butiksdel, perfekt belägen ut mot gatan. Här finns oändliga möjligheter för en mängd olika affärsidéer, bara din fantasi som sätter stop. Med stora skyltfönster och en strategisk placering i centrum av Ljungbyhed är butikslokalen perfekt för detaljhandel, service eller andra kommersiella ändamål. Fastigheten har gott om parkeringsutrymme utanför, vilket gör det bekvämt för både kunder och boende. Dessutom erbjuder det generösa utrymmet möjligheter för marknadsföring och skyltning, vilket ger maximal synlighet för eventuella affärsverksamheter. Denna unika fastighet kombinerar historisk charm med oändlig potential. Ta chansen att bli en del av denna inspirerande gemenskap och utforska potentialen hos denna fantastiska fastighet! https://www.livsstil.se/hemma/hemma-hos/a/QMR6ax/lanthandel-edvard-persson https://www.hd.se/2023-10-07/gamla-handelsboden-i-spangen-till-salu Välkommen att anmäla ditt intresse hos ansvarig mäklare! Evelina Stolfer 070-710 39 36

 • Premium
Järnvägsgatan 3A , Klippan, Klippans kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 3A

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
260 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
5 353 kr/mån
4 906 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rumslägenhet belägen högst upp på fjärde våningen. Här erbjuds en trevlig planlösning fördelat över 2 rum och kök och med lite renovering och färg kommer du enkelt kunna skapa dig en drömlägenhet! Välkommen att kontakta mig för att boka en visning, 070-710 39 36

Föreningsgatan 4, Ljungbyhed, Klippans kommun

Föreningsgatan 4

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 495 000 kr
99 + 70 m²
5 rum
660 m² tomt

Välkommen till denna 1,5 plans villa belägen i Ljungbyhed. Här bor du bekvämt med närhet till natur samt bekvämligheter såsom skola, dagis och mataffär. Villan erbjuder bland annat 3 sovrum, öppen planlösning på entréplan med braskamin och stort badrum samt lättskött tomt med större altan på baksidan. Det finns ett förråd på tomten och kan användas som gästhus för besökande vänner och familj eller som extra förvaringsutrymme eller verkstad. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Långgatan 49, Ljungbyhed, Klippans kommun

Långgatan 49

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 595 000 kr
165 + 135 m²
6 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Långgatan 49 i Ljungbyhed och denna välskötta villa som haft samma ägare sedan byggåret! Lugnt och trevligt läge på lättskött tomt. Här erbjuds ett mycket rymligt och välskött boende med plats för den stora familjen. På entréplanet finner man förutom kök, badrum och ett stort vardagsrum även hela 4 sovrum! En trappa ner ligger källarplanet som bl.a. erbjuder gillestuga, stor tvättstuga, ett enormt hobbyrum samt massor av förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Uteplats
Brf Bofinken i Klippan - Hus 2  NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 2 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
5 027 kr/mån
24 538 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning någon gång under hösten 2025. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan! Just detta hus är tyvärr redan uppbokat men det finns fler 3-rummare kvar för den som siktat in sig på det. Det finns endast två 3--rummare kvar i projektet vilka är hus 6 och hus 14. Har ni ytterligare frågor gällande projektet eller är sugen på att boka ett av husen så kontakta ansvarig mäklare Patric Leo

 • Nyproduktion
Brf Bofinken i Klippan - Hus 8  NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 8 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
4 331 kr/mån
23 125 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning kvartal 4 2024. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 Brf Bofinken i Klippan - Hus 1  NYPRODUKTION, Klippan, Klippans kommun

Brf Bofinken i Klippan - Hus 1 NYPRODUKTION

Radhus
Klippan, Klippans kommun
Fastighetsbyrån Klippan
1 750 000 kr
77 m²
4 rum
5 955 kr/mån
22 727 kr/m²

Äntligen byggs det enplans radhus på centralt läge i Klippan! Här bor du enkelt och bekvämt, med egen trädgårdstäppa och två p-platser direkt utanför huset. Husen är nyckelfärdiga och allt du som köpare behöver göra är att flytta in och trivas! Byggnationen av de 15 husen kommer starta så snart som möjligt och vi siktar på att husen ska vara färdiga för inflyttning kvartal 4 2024. Projektet kommer ha både 2:or, 3:or och 4:or. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion

Visar alla 15