Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Köping

Fastighetsbyrån Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tornvägen 9, null, Kungsörs kommun
  • Kommande

Tornvägen 9

Villa
Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 750 000 kr
136 + 60 m²
4 rum
738 m² tomt

Välkommen till detta imponerande funkishus med putsfasad beläget på ett högt läge med viss sjöutsikt i centrala Kungsör. Här erbjuds detta unika tillfälle att förvärva en bostad med två separata lägenheter, perfekt för den stora familjen eller för den som vill hyra ut en del av bostaden. Byggt år 1934 erbjuder detta charmiga hus 4 rum med 2-3 sovrum och en total boyta på 136 kvm. Tomtytan är generös med 738 kvm, perfekt för grönska och utomhusaktiviteter. Det centrala läget innebär närhet till allt som Kungsör har att erbjuda, inklusive butiker, restauranger och kommunikationer. Området är lugnt och familjevänligt, perfekt för långa promenader eller andra fritidsaktiviteter. Det här är verkligen ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem i en pittoresk miljö med moderna bekvämligheter och en fantastisk utsikt. Varmt välkommen att upptäcka potentialen i detta charmiga funkishus!

Bygatan 19, null, Kungsörs kommun
  • Kommande

Bygatan 19

Villa
Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 800 000 kr
122 + 29 m²
5 rum
624 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med vidbyggt garage i Kungsör! Med generösa umgängesytor finns det gott om plats att umgås med familj och vänner. Den rymliga tomtytan på 624 kvadratmeter bjuder in till friluftsliv och möjligheter att skapa en trivsam utomhusmiljö. Boytan om 122 kvadratmeter ger gott om utrymme att inreda efter eget tycke och smak. Närheten till grönområden och natur gör detta till en perfekt oas för den naturintresserade. Med endast en kort promenad till lokala bekvämligheter som affärer och restauranger, finns allt du behöver inom räckhåll. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och natur, vilket skapar en harmonisk livsstil för hela familjen. Passa på att upptäcka potentialen i denna charmiga enplansvilla med vidbyggt garage - en plats där du kan skapa minnen för livet!

Odengatan 27, Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
  • Kommande

Odengatan 27

Villa
Centralt I Kungsör, Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 795 000 kr
120 + 72 m²
6 rum
485 m² tomt

Välkommen till ett perfekt planerat och inbjudande boende med fjärrvärme! Detta kedjehus är 120 +78 kvadratmeter stort och har en liten och lättskött gaveltomt med en fin gräsmatta, stor altan och härlig stenlagd uteplats.

  • Plus
Tumgatan 2, Sågen Området, Kungsörs kommun
  • Kommande

Tumgatan 2

Radhus
Sågen Området, Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 795 000 kr
101 m²
3 rum
450 m² tomt

Välkommen till Tumgatan 2 i Kungsör. Fastigheten är belägen nära både förskola och närbutik. Flera grönområden och cykelvägar finns runt husknuten Bostaden är välrenoverad och väldigt hemtrevlig.

Vadarvägen 9, null, Köpings kommun
  • Kommande

Vadarvägen 9

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
3 200 000 kr
125 + 138 m²
7 rum
798 m² tomt

Rymligt, väldisponerat hus med bergvärme, beläget på trivsamma, fridfulla och omtyckta Vadarvägen. Här bor du familjevänligt med närhet till skola, lekparker, vackra grönområden och trevliga promenadstråk i närområdet. Tomt och uteplats med solläge från kl 12:00 till kvällen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 5