Mäklare Matilda Kärrman

Matilda Kärrman

Om mig

Som mäklare är jag positiv, ambitiös och noggrann. Min drivkraft är att tillsammans med kunderna genomföra deras livs största affär med stort engagemang och att ständigt överträffa deras förväntningar. Jag brinner för mitt jobb och kommer därför alltid göra mitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären. Jag ser fram emot att sälja er bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skålahusvägen 14, Vä, Kristianstads kommun

Skålahusvägen 14

Villa
Vä, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 350 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
883 m² tomt

NYTT UTGÅNGSPRIS! Välkomna till Skålahusvägen 14 i populära och barnvänliga Vä. En trivsam villa där ytorna är fördelade i två plan. På entréplan har vi fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med möjlighet till ett tredje, badrum samt ett inglasat uterum. En trappa ner finner vi en renoverad källare där två rum används som sovrum. Tvättstuga, toalett och förvaringsutrymmen finns också i källarplan. Trevlig hörntomt med sol hela eftermiddagen. Ett stenkast från förskola och skola - Vä centrum finns bara en kort promenad ifrån. Villan är besiktigad för er trygghet. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Björkgatan 27, Tollarp, Kristianstads kommun

Björkgatan 27

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 550 000 kr
118 + 76 m²
6 rum
1 227 m² tomt

SÄNKT UTGÅNGSPRIS! Välkommen till denna charmiga familjevilla med rymlig trädgård. Här erbjuds stora sällskapsytor på entréplan med tidstypiska detaljer bevarade så som burspråk. På entréplan finns ett hemtrevligt kök som passar in i denna 30-talsvilla, vidare finns ett stort vardagsrum och två sovrum samt ett vinterbonat inglasat uterum. En trappa upp finns tre sovrum och ett badrum. I källaren finns tvättstuga och förvaringsutrymme. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ekervägen 17, Norra Åsum, Kristianstads kommun

Ekervägen 17

Villa
Norra Åsum, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 195 000 kr
95 + 26 m²
3 rum
700 m² tomt

Tillfälle att förvärva denna moderna familjevilla - byggd 2021 av Smålands Villan. Huset är beläget på en stor och välskött hörntomt i ett lugnt och trivsamt villakvarter. Utöver den nybyggda känslan så erbjuds ett driftssnålt hus med nyinstallerade solceller. För den som önskar fler kvm så finns möjligheten att renovera ovanvåningen. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3