Fastighetsbyrån Kristinehamn

Fastighetsbyrån Kristinehamn

Mäklare

Spjutbäcken 3, null, Kristinehamns kommun

Spjutbäcken 3

Villa
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 500 000 kr

103 m²

5 rum

1 807 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Spjutbäcken och detta hemtrevliga hus, har du alltid drömt om att bo på landet? Nu finns möjligheten att uppfylla din dröm, strax utanför Kristinehamn finner ni detta charmiga hus från tidigt 1900-tal, här bor man bland kossor och åkrar med naturen som närmaste granne. Vill man ha de bästa av två världar så hägrar centrumutbudet strax bortanför trädtopparna. Huset har uppdaterats genom åren med b.l.a bergvärmepump, nyare fasad, dränering, samt fått taket bytt och mår i grunden väldigt bra. Till bostaden hör också en större komplementsbyggnad med dubbelgarage som byggdes 2005/06, kommunalt vatten finns indraget till huvudbyggnad som kompletteras med en trekammarbrunn. Bostaden känns rymlig och luftig med högt i tak, vad sägs om ett stort och lantligt kök, tre sovrum med möjlighet till fyra, två toaletter, duschkabin på markplan samt badrum i källaren. Bra hus som passar både den mindre som lite större familjen att finna sig till rätta vid. Viss behov av uppdatering finns vad gäller ytskikt och diverse andra områden men inga måsten. Perfekt hus för dig som vill uppdatera allt eftersom och skapa ditt drömboende efter eget smak och tycke. Med sina knappt 5 km in till centrum finner ni bekvämligheter som Stenstalidskolan med F-9, Ica Maxi, resecentrum, E-18 m.m Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Västerlånggatan 18 A, Centralt, Kristinehamns kommun

Västerlånggatan 18 A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

900 000 kr

79 m²

3 rum

3 199 kr/mån

11 392 kr/m²

Ett riktigt prisvärt boende i en stor 3:a på 79 kvm med inglasad balkong. Här bor ni i en centralt belägen och välplanerad lägenhet i HSB:s välskötta brf Kometen med hiss och en utmärkande låg månadsavgift. Här kan ni enkelt nyttja hela centrums utbud och fina närbelägna parker, samt har gångavstånd till resecentrum. Varmt välkomna på visning.

 • Hiss
Fogdegatan 4, Sunneberg, Kristinehamns kommun

Fogdegatan 4

Villa
Sunneberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 995 000 kr

96 m²

5 rum

692 m² tomt

Välkomna till "charmiga villan" med bra läge på omtyckta Sunneberg. Nyare kök, bergvärme och braskamin samt extra rum i källaren. Friköpt tomt och fristående garage. Närhet till fina promenadstråk och skogen samt både Pekås och Ica Maxi. Bra gång/cykelväg till Stenstalidens grundskola, Brogymnasiet och resecentrum. Även bra läge för er som arbetspendlar via E18 och Rv26. Varmt välkomna att boka er på visning!

Martingatan 4, Björneborg, Kristinehamns kommun

Martingatan 4

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

549 000 kr

105 m²

4 rum

1 276 m² tomt

Välkomna till Björneborg och denna trevliga 1,5-plans tegelvilla från 50-talet med hörntomt och garage i källaren. Här bor ni bekvämt och mysigt med skogen runt hörnet i barnvänligt område. Huset har genomgått flertalet renoveringar genom åren och är i grunden ett praktiskt och prisvärt boende. Bl.a. är taket bytt -08 samt altanen ombyggd 2012. Huset är fördelat med tre sovrum ett på första plan samt två på övervåningen varav balkong finns från ett av sovrummen. Kök med mindre matrum, vardagsrum med kamin och utgång till en rejäl och mysig altan med tak. Två toaletter varav en på första plan samt ett badrum på övervåningen med ett mindre allrum utanför. Bra och praktisk källare med flertalet rum som ger plats för både tvättrum, torkrum och övrig förvaring, duschkabin finns i tvättrum. Uppvärmning består av Kombinerad pellets och el panna från 2006 samt kamin i vardagsrum. Bostaden har inte varit bebodd de senaste åren varav tomten har blivit överväxt, dock har pelletspannan varit igång hela tiden. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Oscar Stjernegatan 10 B, Södermalm, Kristinehamns kommun

Oscar Stjernegatan 10 B

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

550 000 kr

76 m²

3 rum

4 551 kr/mån

7 237 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet om 3 rok med en neutral och harmonisk bas. Välplanerad och rymlig med ett extra WC samt balkong i Västerläge. Låg månadsavgift, som ger ett riktigt prisvärt och bra boende. Lägenhetens planlösning ger även möjlighet till uthyrningen av en del av lägenheten. Bostaden tillhör HSB brf Södermalm som är en välskött bostadsrättsförening med bla motionsrum och övernattningsrum. Belägen i ett lugnt område endast ett stenkast från stadskärnan samt förskola och skola, busshållplats och fina cykelvägar. Boende i föreningen har tillgång till en stor gemensam innergård med grillplats och trevliga grönytor. På innergården finns även odlingslådor samt en sandlåda för de yngre familjemedlemmarna.

 • Balkong
Havsvinden 36, Strand, Kristinehamns kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00

Havsvinden 36

Lägenhet
Strand, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 100 000 kr

116,5 m²

5 rum

4 979 kr/mån

9 442 kr/m²

Välkomna till Strand och Havsvinden 36. Här finner ni ett hemtrevligt och optimalt planerat radhus med hörnläge om fem rum och kök. Lägenheten är ljus med fräscha ytskikt både på golv och väggar, som ger ett värmande och behagligt intryck. I dagsläget finns 3 sovrum med möjlighet till 4a för den stora familjen. Badrum finns både uppe och nere. Det finns bra med utrymme överlag som t.ex. ett mindre TV rum på nedre plan, eller varför inte en stor och lyxig klädkammare som alternativ. Lägenheten har ett bra ventilationssystem som går att styra manuellt. Uppvärmning är el-element samt luftvärmepump från 2019. I månadsavgiften ingår även ett garage med eluttag. Mysig insynsskyddad uteplats på baksidan med motordriven markis, pergola och praktiskt utekök. I anslutning finns även ett mindre förråd. Vatten finns framdraget både på baksidan och framsidan. Mysig trädgård med odlingsmöjligheter och extra stor tomtplats på baksidan då detta är en hörntomt. Området är familjevänligt och har ett lugnt och tryggt läge i trivsamma kvarter. Här bor du alldeles intill förskola, skola F-3, lekparker, busshållplats och trevliga promenadstråk. För dig som pendlar så är du ett stenkast från E-18. En kort promenad bort finner man både badplats, restaurang/café samt stadsbondgården. Föreningen är HSB:s Brf Molnet och är en välskött och aktiv förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. T.ex. under 2022 bytte man tak på samtliga byggnader. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Västanvägen 20, Ölme, Kristinehamns kommun

Västanvägen 20

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 195 000 kr

114 m²

5 rum

1 510 m² tomt

Hemtrevligt och väldisponerat suterränghus beläget i trygga och omtyckta Ölme. Här bor du naturnära med Ölmes slätter som närmaste granne i barnvänligt område, i närområdet finner vi förskola, skola (1-6) samt skogspartier och vackra grönområden. Bra läge med närhet till E18 för dig som pendlar. Bra hus för den stora familjen med fyra sovrum fördelat på två plan, renoverat badrum från 2017 samt mindre toalett på nedervåningen. Nytt kök från 2018 med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. Uppvärmning med både bergvärme samt luftvärmepump för låg driftkostnad. Genomgående fräscht och ombonat hus med gott om plats för hela familjen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Lägerstigen 4, Kurlanda, Kristinehamns kommun

Lägerstigen 4

Villa
Kurlanda, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

895 000 kr

68 m²

3 rum

981 m² tomt

Charmigt och naturnära hus beläget på fridfulla Lägerstigen. Här bor du naturnära och familjevänligt med förskola, fina skogspartier och trevliga promenadstråk i närområdet. Perfekt 1,5-plansvilla med källare för dig som är på jakt efter något mindre och som tycker om att renovera. Då huset är i behov av en uppdatering är detta ett perfekt läge att inreda efter eget smak och tycke. Huset har idag två sovrum med möjlighet till ett tredje, badrum och en extra toalett samt kök och vardagsrum. Här finns också en nyare inglasad altan på baksidan med mysig trädgårdstomt och skogen som granne. Uppvärmning är kombinerad ved och pelletspanna med vattenburet system samt en extra luftvärmepump. Välkomna till ert framtida hus med bra läge!

 • Uteplats
Sibbesvägen 6, Centralt, Kristinehamns kommun

Sibbesvägen 6

Villa
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 690 000 kr

130 m²

5 rum

502 m² tomt

Nu kan vi hälsa er familj välkomna till Sibbesvägen 6! Ett hemtrevligt och inbjudande boende med charm från 1920 som fördelar sig på fem rum och kök och passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som vill ha nära till allt. Villan är tilläggsisolerad sen tidigare och värms upp med bergvärme som installerades -20, som ger låga driftkostnader. Huset har också bland annat genomgått takbyte -21 samt dränering -14. På Sibbesvägen bor du centralt men ändå i ett lugnt område med närhet till det mesta. Kristinehamns centrumutbud och Södermalmsskolan ligger inom gångavstånd och en cykeltur bort ligger Björkvallens IP och Kristinehamns Arena. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Karis änggatan 4, Björneborg, Kristinehamns kommun

Karis änggatan 4

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

850 000 kr

97 m²

3 rum

1 003 m² tomt

Välkomna till Karis Änggatan 4 i Björneborg. Här finner vi ett mycket trevligt enplanshus från tidigt 70-tal med inredd gillestuga i lugnt och barnvänligt område. Fastigheten har genomgått flera renoveringar genom åren och har genomgående fräscha ytskick i hela huset, för dig som önska minimalt med renovering så är det här huset för dig. Underbar baksida med en lättskött och trevlig tomt med stort fokus på odling. Här har vi både växthus och en större iordningställd damm som förgyller baksidan till en mysig sommaroas. Stor altan som delvis är inglasad samt bra med gräsyta för barnen att umgås på. Stilren och inbjudande entré med iordningställd parkering med gott om plats för flera bilar. Huset har idag två sovrum med möjlighet till ett tredje för den lite större familjen, mysigt kök samt stort vardagsrum med en stor och delvis inglasad altan på baksidan. Två badrum varav ena är helt nyrenoverad samt ytterligare en i källaren där renoveringen är påbörjad. På nedre plan finner vi en inredd gillestuga/källare med stort allrum som erbjuder generösa ytor att umgås på. Vad sägs om en öppen spis, hobbyrum/lekrum samt en stor och praktisk tvättavdelning med anslutning till bastu med dusch. Ytterligare ingång finns till det stora garaget med plats för både bil och båt Huset värms idag upp med en vedeldad panna med tillkopplad ackumulatortank samt en extern vattenberedare. Ytterligare luftvärmepump finns ovan ytterdörr. Goda möjligheter för den som önskar billig driftkostnad. Välkomna på visning i Björneborg.

 • Uteplats
Södra Ringvägen 63, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 63

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

370 000 kr

89,4 m²

3 rum

5 599 kr/mån

4 139 kr/m²

Denna smakfulla etagelägenhet på 3 rok med balkong, erbjuder ett riktigt fint boende. Lägenheten har ett hörnläge som ger utsikt åt tre håll. Helt nytt badrum-22. Perfekt boende för er med barn på Södermalmsskolan. Närhet till busshållplats och från Resecentrum pendlar du smidigt via tåg till Sthlm, Oslo och Gtb.

 • Balkong
Lillvägen 1B, Djurgården, Kristinehamns kommun
 • Borttagen före visning

Lillvägen 1B

Radhus
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 450 000 kr

113 m²

4 rum

171 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett mycket välplanerat, trivsamt och FRIKÖPT radhus i bra skick. Parkeringsplats och garageplats ingår. Fiber. Här bor ni med säker gång/cykelväg till centrum, närhet till skolor/förskola och stort grönområde vid Älvängen. Det perfekta boendet för er som söker ett bekvämt boende men inte vill tumma på storleken eller kvalitén. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Södra Ringvägen 61 A, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 61 A

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

340 000 kr

58,6 m²

2 rum

4 368 kr/mån

5 802 kr/m²

Fräscht renoverad 2:a med bra planlösning. Helt nyrenoverat badrum-- 22 och nytt kök-20. Inglasad balkong i söderläge. Bra läge med promenadavstånd till centrum och närhet till busshållplats.

 • Balkong
Hammargränd 5, Marielund, Kristinehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargränd 5

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 650 000 kr

109 m²

5 rum

814 m² tomt

Här Hammargränd erbjuds nu en mycket hemtrevlig och fin 1,5-plansvilla som står på en generös trädgårdstomt med trevliga grönytor. Bostaden erbjuder 109 kvadratmeter fördelade på 5 rum och kök med en mycket trevlig och öppen planlösning, detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Interiört möts du av ett totalt nyrenoverat hem, det är bara att flytta in och koppla av. Lugnt, tryggt och omtyckt familjekvarter, med närhet till lekpark, naturen med fina promenadvägar och golfbanan. Välkommen till ert nya hem!

 • Uteplats
Kungsgårdsvägen 22, Djurgården, Kristinehamns kommun

Kungsgårdsvägen 22

Lägenhet
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

820 000 kr

72,7 m²

3 rum

4 110 kr/mån

11 279 kr/m²

Smakfull 3:a med balkong i vinkel i välskötta och lugna brf Nya Granaten, med vackert Djurgårdsläge. Prisvärd månadsavgift och låg elkostnad för hushållselen. Här bor ni tryggt och bekvämt med portkod och hiss som går ända ner till källaren, med direkt närhet till föreningens parkeringar. Ett praktiskt läge för barnfamiljen med direkt närhet till grundskola. Varmt välkomna på visning för att uppleva denna inbjudande och attraktiva lägenhet, som kan bli ditt nya drömbonde.

 • Balkong
 • Hiss
Fallvägen 21, null, Storfors kommun

Fallvägen 21

Villa
Storfors kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

495 000 kr

105 m²

5 rum

1 350 m² tomt

Välkomna till Storfors och Fallvägen 21. Här finner ni ett tidigt 30-tal hus på en rogivande och mysig tomt med möjlighet för både lek och spring för barnen, gott om plats för både en och två bilar. Huset har en hel del att erbjuda som vedeldad panna med förugn samt luftvärmepump som komplement, här finns möjlighet till låga driftkostnader. Ytterligare smårenoveringar har gjorts genom åren som t.ex. en praktiskt tillbyggd farstukvist med plats för alla ytterkläder och luftvärmepump. Överlag en trevlig insida där golven har uppdaterats i flertalet av rummen men sjävklart finns en del att göra för den som vill uppdatera standarden efter eget smak och tycke. Äldre praktiskt kök med gott om plats och matsal i anslutning samt vardagsrum på bottenplan. På övervåningen finner vi tre sovrum samt toalett och förvaring i kattvind. Källarplan erbjuder dusch med toalett och tvättmaskin, pannrum med plats för vedförvaring samt ytterligare förvaringsutrymmen och luftvärmepump. På tomten finns ytterligare uthus med flertalet förvaringsutrymmen där det idag har bedrivits loppisverksamhet. Garage med betongplatta som används som vedförvaring idag, samt ytterligare äldre förrådsbyggnad som går att använda som förvaring av redskap eller kanske utrymme för den djurintresserade som hönshus eller hundgård. Utöver detta en trevlig tomt med flera äppelträd, stor gräsmatta samt växthus för den odlingsintresserade. Varmt välkomna på visning.

 • Uteplats
Fältvägen 41, Fältet, Kristinehamns kommun

Fältvägen 41

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 595 000 kr

103 m²

5 rum

665 m² tomt

Trivsam villa som är smakfullt renoverad och erbjuder ett lättskött och fint boende. Inredd vind med stort allrum och sovrum. Ljus och trivsam planlösning. Nytt yttertak, kök och badrum samt nya fönster-17. Inglasad altan med vacker utsikt. Friköpt fastighet belägen på omtyckta Fältet med närhet till det mesta, centrum, förskola och skogen. Ett prisvärt boende för er som inte vill renovera, utan bara flytta in och bo bra!! Fiber finns installerat.

Nordenfeltsgatan 3, Björneborg, Kristinehamns kommun

Nordenfeltsgatan 3

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

55 000 kr

61 m²

2 rum

3 860 kr/mån

902 kr/m²

Bo i prisvärt boende i lugna och natursköna Björneborg. Här erbjuds en rymlig 2:a med bra planlösning och ett badrum som renoverades -18, och med balkong i sydväst läge.

 • Balkong
Ölme Sandtorp 2, Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Sandtorp 2

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 495 000 kr

66 m²

4 rum

1,6 ha tomt

Vid korsningen E18 Stolpen har ni inte långt kvar till Ölme Sandtorp 2, här finner vi en rejäl skogstomt på strax över 1,6 hektar med stor lada som delvis är inredd plus några trevliga guldkorn värt att nämna. Huvudbyggnaden som är en timmerstuga i grunden är väl omhändertagen och har genomgått flertalet renoveringar samt utbyggnader. Här erbjuds ett mysigt kök, vardagsrum med kamin och luftvärmepump, wc med dusch och tvättmaskin samt ett helt nytt sovrum på nedervåningen. En trappa upp finner vi inredd vind med två rum som funkar som både sällskapsrum eller sovrum/kontor. Bekvämligheter som vatten från djupborrad brunn (grannfastigheten) samt egen trekammarbrunn med infiltrationskassett. Förutom huvudbyggnad erbjuds även ett fristående uterum med gott om plats att umgås med nära och kära samt ett eget trädäck, en riktig sommaroas för sociala sammankomster. För övernattningsgäster finns en egen byggnad på ca 40 kvm som är smakfullt inrett och som med små medel skulle kunna funka som en egen permanent bostad. En kort promenad bort finner vi Älgsjön med trevliga badmöjligheter. Missa inte chansen till ditt nya sommarparadis eller permanentboende. Varmt välkomna på visning att utforska Sandtorp 2 där man även ges möjlighet att förvärva grannfastigheten Sandtorp 1. (För mer information se annons för Ölme Sandtorp 1 eller kontakta mäklaren)

 • Plus
 • Uteplats
Ölme Sandtorp 1, Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Sandtorp 1

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 075 000 kr

65 m²

2 rum

3 320 m² tomt

Välkomna till mysiga Ölme Sandtorp 1, med en kort tur från E18 Stolpen finner ni denna härliga fastighet som överraskar med både extra bostad och stort garage. Huvudbyggnaden på 65 kvm bjuder in med en mysig inglasad altan att umgås på under varma sommardagar. Här finner vi ett lagom stort hus med trevligt kök, vardagsrum, ett sovrum samt duschrum med wc och tvätt. Vad sägs om både djupborrad brunn och nyare 3 kammarbrunn med filtrering samt möjlighet att inreda övervåningen med extra boyta. Till Fastigheten följer också ett stort isolerat garage på 35 kvm med betongplatta och extra takhöjd. I den stora ladan finner vi en inredd lägenhet på ca 40 kvm med egen uteplats, litet pentry, vardagsrum, sovrum samt ett loft som funkar både som kontor eller extra sovplatser, övrig del av ladan finner vi förvaringsutrymme för både större och mindre maskiner. För övrigt erbjuds en härlig stor lättskött tomt med mycket gräsmatta för bus och lek, en kort promenad bort finner ni Älgsjön med trevliga badmöjligheter. Varmt välkomna på visning att utforska Sandtorp 1 där man även ges möjlighet att förvärva grannfastigheten Sandtorp 2. (För mer information se annons för Ölme Sandtorp 2 eller kontakta mäklaren)

 • Plus
 • Uteplats
Blomstervägen 1 A, Centralt, Kristinehamns kommun

Blomstervägen 1 A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

225 000 kr

64 m²

2 rum

4 351 kr/mån

3 516 kr/m²

Här erbjuds en stor och fint planerad 2:a på hela 64 kvm med riktigt stort kök och med mysig balkong i sydväst läge. Beläget en halv trappa upp. På Blomstervägen bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Kristinehamns centrum ligger ett stenkast från lägenheten och en cykeltur bort hittar du även flera gym samt badhus/padelhall. I området finns dessutom vårdcentral och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
Brinken 24, Östermalm, Kristinehamns kommun

Brinken 24

Villa
Östermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 350 000 kr

101 m²

4 rum

1 004 m² tomt

Välkomna till Brinken 24 på populära Östermalm, här erbjuds en charmig villa med tre sovrum, två toaletter och ett fräscht helkaklat badrum. Stort praktiskt garage med plats för både bil och förvaring. Huset värms upp med Pelletspanna samt ny luftvärmepump från -22 och lämpar sig till dig som söker något i lagom storlek. Här finns plats både för ett par eller den lilla familjen, trivsam altan på framsidan samt ett inglasat uterum på kortsidan. Stor lättskött tomt med stora gräsytor för barnen att springa omkring på. Bra läge med närhet till både Ica Maxi, Södermalmsskolan samt förskola, en kort cykeltur bort tar ni er både till centrum och mysiga hembygdsgården. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Bjurön 13, null, Storfors kommun

Bjurön 13

Fritidshus
Storfors kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

695 000 kr

30 m²

2 rum

2 980 m² tomt

Mindre fritidshus med enkel standard på friköpt strandtomt. Nu har ni möjlighet att bli ägare av en tomt med egen brygga ca 10 min båtfärd i norra Ullvettern. Bjurön som ligger strax utanför Storfors är en populär ö som idag innehavs av flera sommarbostäder. Här finner vi en tomt med inssynsskyddat läge på en rogivande plats med sjöutsikt. Koppla av med en härlig båttur med förhoppningsvis både fiskelycka och trevligt bad, eller varför inte ta en promenad och prova lyckan med både bär och svamp plockning. Samfällighet finns med egen båtplats som tillhör fastigheten.

 • Uteplats
Sannagatan 50 C, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 50 C

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

250 000 kr

49,5 m²

2 rum

3 894 kr/mån

5 051 kr/m²

Välkomna till denna fina 2:a med balkong. Prisvärt boende i en mysig och välplanerad lägenhet i en omtyckt HSB föreningen med ypperligt läge på Sanna. Närhet till skärgården, skog/natur, matbutiker och stor motionsanläggning med bla badhus och Padelhall. TV/bredband ingår i månadsavgiften.

Hanbovägen 13, Björneborg, Kristinehamns kommun

Hanbovägen 13

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

495 000 kr

116 m²

5 rum

1 071 m² tomt

Välkomna till Björneborg och denna 1,5-plansvilla med delvis inred källare, en praktisk och trivsam villa med bra planlösning för familjen. Här har ni möjlighet att med små medel skapa ert nya boende efter eget smak och tycke. Huset värms upp med 3st luftvärmepumpar en på varje plan. Vattenburet system finns i huset men används inte av nuvarande ägare, perfekt för dig som vill installera bergvärme. Mysig Altan med plasttak finns på baksidan. Björneborg har ett trivsamt läge med närhet till bland annat natursköna områden, sjön Vismen, motionsspår med el-ljus vintertid. Varmt välkomna på visning

 • Uteplats
Andersforsvägen 19, Marielund, Kristinehamns kommun

Andersforsvägen 19

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 695 000 kr

122 m²

5 rum

833 m² tomt

Välkomna till den perfekta familjevillan i Marielund, här har man nära både till grönområden med härliga stigar och lekplats. Förskola, skola F-9 och affär ligger en kort promenad bort. Till Centrum är det endast 2,5 km. Huset är fördelat på fyra sovrum med stort nyrenoverat kök från år 2014 och öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet är stort, luftigt och har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns två fräscha toaletter, en på nedervåningen och en på övervåningen. Huset har en källare med stor potential och ett stort garage för den händige. Huset har bergvärme och nya treglas fönster samt tilläggsisolerat, optimalt för billig driftkostnad. Välkomna på visning

 • Plus

Visar alla 26