Mäklare Christopher Rubin

Christopher Rubin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Eldaregatan 16B, Villastaden, Kristinehamns kommun
 • Tis 14 feb kl 17:00

Eldaregatan 16B

Lägenhet
Villastaden, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

375 000 kr

56 m²

2 rum

3 258 kr/mån

6 696 kr/m²

Här finner du en bostad i fint skick som har något för de allra flesta. På första våningen en halvtrappa upp ligger denna ljusa lägenhet vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Här disponerar du en yta om 56 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Lägenhetens mysiga balkong i västerläge erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning. Här lär du som flyttar in tillbringa mycket tid.

 • Plus
 • Balkong
Sannagatan 50B, Sanna, Kristinehamns kommun
 • Mån 13 feb kl 16:30

Sannagatan 50B

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

350 000 kr

54 m²

2 rum

4 252 kr/mån

6 481 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Sannagatan 50B ligger denna välplanerade lägenhet vars hemtrevliga känsla inte undgår någon som besöker den. Detta hem utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en smart planerad och hemtrevlig bostad vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Något som skapar extra trivsel i denna lägenhet är det härliga burspråket samt den balkongen med utsikt åt två håll där ena sidan är inglasad och den andra sidan är öppen. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
Karlskogavägen 13D, Centralt, Kristinehamns kommun

Karlskogavägen 13D

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

395 000 kr

61 m²

2 rum

3 834 kr/mån

6 475 kr/m²

På Karlskogavägen 13D finner du denna hemtrevliga och luftiga tvårummare vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Lägenhetens charm gör den till en bostad som man verkligen tycker om att komma hem till varje dag. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Den mysiga balkongen med söderläge gör att du inte behöver lämna lägenheten för att få njuta av vårsolen eller ta en nypa frisk luft. Här kan du slappna av i solen med en kopp kaffe. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Kristinehamn har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Kristinehamns centrumutbud ligger ett stenkast från lägenheten och en cykeltur bort finns även Ica Maxi och Kristinehamns resecentrum. Här har du dessutom nära till förskola, skola, busshållplats och vackra grönområden.

 • Balkong
Sibbesvägen 6, Centralt, Kristinehamns kommun

Sibbesvägen 6

Villa
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 690 000 kr

130 m²

5 rum

502 m² tomt

Nu kan vi hälsa er familj välkomna till Sibbesvägen 6! Ett hemtrevligt och inbjudande boende med charm från 1920 som fördelar sig på fem rum och kök och passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som vill ha nära till allt. Villan är tilläggsisolerad sen tidigare och värms upp med bergvärme som installerades -20, som ger låga driftkostnader. Huset har också bland annat genomgått takbyte -21 samt dränering -14. På Sibbesvägen bor du centralt men ändå i ett lugnt område med närhet till det mesta. Kristinehamns centrumutbud och Södermalmsskolan ligger inom gångavstånd och en cykeltur bort ligger Björkvallens IP och Kristinehamns Arena. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hammargränd 5, Marielund, Kristinehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargränd 5

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

1 650 000 kr

109 m²

5 rum

814 m² tomt

Här Hammargränd erbjuds nu en mycket hemtrevlig och fin 1,5-plansvilla som står på en generös trädgårdstomt med trevliga grönytor. Bostaden erbjuder 109 kvadratmeter fördelade på 5 rum och kök med en mycket trevlig och öppen planlösning, detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Interiört möts du av ett totalt nyrenoverat hem, det är bara att flytta in och koppla av. Lugnt, tryggt och omtyckt familjekvarter, med närhet till lekpark, naturen med fina promenadvägar och golfbanan. Välkommen till ert nya hem!

 • Uteplats
Sannakajen 3, Sannakajen, Kristinehamns kommun

Sannakajen 3

Lägenhet
Sannakajen, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn

2 195 000 kr

104,6 m²

5 rum

5 406 kr/mån

På Sannakajen utvecklas just nu ett helt nytt område i Kristinehamn, här bor du i ett av dom mest attraktiva och sjönära områden i Kristinehamn, med promenadavstånd in till Kristinehamns centrum. I området finns också restaurang, minigolf, livsmedelsaffär, vårdcentral, gym/badhus samt en padelhall. Nu presenterar vi kommande projektet Sannakajen 3! I detta mycket spännande projekt planeras nu att bygga tre lägenhetshus med 8 lägenheter i varje byggnad som byggs modernt, ljust med öppen planlösning där tvåorna som ligger i markplan har egen uteplats, treorna ligger på våning 3 i ett av husen med terass, fyrorna och femmorna som byggs i två plan har både balkong samt en egen härlig terass med utsikt över båthamnen! Samtliga lägenheter kommer att ha vattenburen golvvärme i alla rum. Tre byggnader med åtta lägenheter i varje, totalt 26 st lägenheter. Två rum och kök 59,3 kvm från 1.295 000 :- Tre rum och kök 85 kvm från 2.100 000 :- Fyra rum och kök 96,9 kvm från 2.095 000 :- Fem rum och kök 104,6 kvm från 2.195 000 :- Femrummarna går även att göra om till fyrarummare! Under dokument på varje objekt så finns det ett Lokalfaktablad där man kan se var lägenheten ligger i byggnaderna. Beräknad inflyttning kvartal 2 år 2023. Detaljer i Illustrationerna kan kommas att ändras. DETTA ÄR NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA SOM NI INTE VILL MISSA! LÄMNA INTRESSEANMÄLAN PÅ VÅRAN HEMSIDA OCH KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION, FÖRST TILL KVARN!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6