Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christopher Rubin

Christopher Rubin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudsbol 3140, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Rudsbol 3140

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
795 000 kr
165 + 48 m²
5 rum
4 568 m² tomt

Här har du chansen att skaffa ett fantastiskt boende med charm och karaktär i idylliska Rudskoga. Med genomgående fint skick och möjlighet till eget stall eller garage med verksamhet, finns det gott om potential att förverkliga dina drömmar här. Detta rymliga hus från 1940 erbjuder gott om utrymme med sina 5 rum och 3 sovrum. Perfekt för dig som vill ha lite extra plats att sträcka ut sig på. Trädgården med gräsmatta är perfekt för trädgårdsfester eller kanske en lugn stund i solen. Här ges härliga möjligheter till ett liv med fyrbenta vänner eller annan verksamhet i det egna stora garaget. Om du gillar det lantliga livet kommer du att älska läget här,. Här finns möjligheter till både skogspromenader och utflykter i närområdet med Skagern i närheten. Så varmt välkommen till ditt nya drömboende i Rudskoga, där möjligheterna är lika stora som din fantasi!

  • Balkong
  • Uteplats
Kantarellvägen 64, Sandfallet, Kristinehamns kommun

Kantarellvägen 64

Villa
Sandfallet, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
995 000 kr
148 + 12 m²
6 rum
628 m² tomt

Välkommen till detta optimala familjehus beläget i det barnvänliga och lugna området Sandfallet i Kristinehamn. Med fyra mysiga sovrum och en trädgård med gräsmatta, är detta hemmet där drömmar blir verklighet för din familj. Låt oss inte glömma det lilla extra - en avkopplande spabad för dig att njuta av efter en lång dag. Perfekt för att slappna av och skapa minnen tillsammans. Området erbjuder en vacker natur med närhet till grönområden och lekplatser för barnen att utforska samt gångavstånd till Stenstalidsskolan (F-9). Kristinehamn har också ett blomstrande kulturliv och många trevliga restauranger att upptäcka. Ta chansen med pensel och hammare och skapa ett hem fyllt med kärlek och skratt - boka din visning idag och upptäck varför detta hus är det perfekta familjehemmet för er alla!

  • Uteplats
Björnbovägen 2B, Björneborg, Kristinehamns kommun

Björnbovägen 2B

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
290 000 kr
85 + 40 m²
3 rum
1 655 m² tomt

Här kan renoveringsfantasten släppa loss sin kreativitet och skapa sitt drömhem. Med en boyta på 85 kvadratmeter och en biyta på 40 kvadratmeter finns gott om utrymme att skapa något alldeles unikt här kan du ge din kreativa sida fritt spelrum och förvandla denna pärla till din personliga oas. Med en generös tomt på 1655 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsäventyr eller en grillplats för sommarkvällar med nära och kära. Detta hem från 1939 bjuder på tre rum, perfekta för den lilla familjen eller paret som vill ha extra utrymme. Med en eldstad för mysiga kvällar och garage för bekvämt parkerande är trivseln given. Läget erbjuder lugn och ro samt närhet till vacker natur och promenadstråk. Kavla upp armarna och gör dig redo att förvandla denna pärla till ditt alldeles eget ställe där du kan skapa nya minnen och njuta av livet. Tillsammans tar vi nästa steg mot din nya bostad!

  • Uteplats
Dye 3, null, Kristinehamns kommun

Dye 3

Villa
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 500 000 kr
141 + 34 m²
5 rum
2 848 m² tomt

På Dye 3 finner du detta öppna hus som rymmer 141 kvadratmeter fördelade på 5 rum och kök. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare. Det vilar något väldigt harmoniskt över den lummiga tomten med en underbar utsikt över ängar och hagar. Här kan man verkligen koppla ner och koppla av. I Dye bor du med ett otrafikerat, barnvänligt och attraktivt läge med Björkvallen Idrottscentra, joggingspår, skog och natur inom gångavstånd, badplats, Djurgårdsskolan (F-9) och Kristinehamn centrum en cykeltur bort och Karlstad och Karlskoga inom pendlingsavstånd. Ett riktigt familjehus med ett lantligt och fridfullt läge!

  • Plus
  • Uteplats
Bråtenvägen 68, Ölme, Kristinehamns kommun

Bråtenvägen 68

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 095 000 kr
58 m²
4 rum
2 025 m² tomt

Nu erbjuds ett charmigt boende för den händige här i Bråten, Kristinehamn! Denna pärla från 1968 är perfekt för dig som drömmer om sommardagar vid sjön, klippbad och kanske en egen båtplats. Med fyra rum och tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för oväntade gäster som vill njuta av den lantliga omgivningen. En välplanerad bostad som lockar den som gillar att fixa och trixa för att göra det till sitt eget. Uteplatsen bjuder in till grillkvällar och avkoppling med möjlighet att njuta av den svenska sommaren till fullo. I detta idylliska område finns det gott om möjligheter till vackra promenader och utflykter. Här kan du njuta av naturen till fullo och bara vara. Kanske finns det till och med ett litet hemligt smultronställe längs vägen som du kan upptäcka och göra till ditt eget. Så varför inte ta chansen att förvandla denna sommarstuga till ditt drömboende? Kontakta oss för mer information och en möjlighet att se detta unika objekt på nära håll. Tillsammans kan vi utforska alla möjligheter som detta sommarparadis har att erbjuda!

  • Uteplats
Grindvaktarvägen 8, Marieberg, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Grindvaktarvägen 8, Marieberg, Kristinehamns kommun, bild 2
Grindvaktarvägen 8, Marieberg, Kristinehamns kommun, bild 3

Grindvaktarvägen 8

Villa
Marieberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 895 000 kr
120 m²
4 rum
1 762 m² tomt

På Grindvaktarvägen 8 hittar vi denna villa från 1951. Ett välplanerat och inbjudande hus med spiskasett och härlig atmosfär. Till fastigheten hör en lummig och rogivande trädgårdstomt med skogen som granne samt ett garage. Läget på trivsamma och mysiga Marieberg är uppskattat av många – i området finns bland annat restaurang, lekparker, förskola, fina skogspartier och trevliga promenadstråk vid Vänern.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Ringvägen 46A, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Södra Ringvägen 46A, Centralt, Kristinehamns kommun, bild 2
Södra Ringvägen 46A, Centralt, Kristinehamns kommun, bild 3

Södra Ringvägen 46A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
395 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/3
3 547 kr/mån
5 809 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt i centrala Kristinehamn! Här bor du i en trygg och stabil förening med en stor balkong som bjuder in till härliga sommarkvällar och morgonkaffe i solen. Föreningen, HSB:s Brf Irisdal, är som en liten pärla med en inbjudande innergård där du kan njuta av lugnet mitt i stan. Den välplanerade lägenheten om 68 kvm är belägen på andra våningen och ger dig en skön utsikt över området, den grönskande innergården och närheten till allt du kan önska dig. Med centralt läge har du bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och grönområden. Perfekt för dig som uppskattar stadslivet men ändå vill ha en lugn oas att återvända till. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag utan onödiga krussiduller. En praktisk planlösning ger dig gott om utrymme att trivas på, och den väl tilltagna balkongen förlänger sommaren med sköna kvällar utomhus. Perfekt för kaffekoppen med vänner eller en stunds egentid i solskenet. Kristinehamn bjuder på ett levande kulturliv och vacker natur runt knuten. Passa på att besöka konstutställningar, ta en fika vid Vänerns strand eller utforska områdets många vandringsleder. Här finns något för alla smaker och intressen. Tillsammans ser vi till att du hittar din nya drömlägenhet! Välkommen hem till Irisdal!

  • Premium
  • Balkong
Ryssebovägen 29, Skärgården, Kristinehamns kommun

Ryssebovägen 29

Villa
Skärgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 800 000 kr
85 m²
3 rum
872 m² tomt

Nu erbjuds denna charmiga enplansvilla belägen i vackra Skärgården, Kristinehamn. Ett perfekt hem för dig som drömmer om lugn och ro med närhet till naturen. Byggåret 1956 ger en genuin känsla samtidigt som huset har byggts om 2017 och moderniserats smakfullt och är i toppskick. Med ett rymligt vardagsrum som bjuder in till gemensamma stunder och ljusa ytor att trivas på, blir detta en plats där minnen skapas. Tomtytan på 872 kvm erbjuder en trädgård med gräsmatta och en härlig uteplats där du kan njuta av solnedgången varje kväll. Här erbjuds också en uteplats där du kan njuta av frukosten med morgonsol. Beläget nära sjön är detta ett paradis för den som älskar vatten och naturen. Ta morgonpromenader längs stranden eller utforska närområdet med dess vackra omgivningar. Med ett sovrum och tre rum totalt finns det gott om plats för både avkoppling och arbete. Eldstaden ger en extra mysfaktor under kalla kvällar och skapar en inbjudande atmosfär. Denna bostad erbjuder det bästa av två världar - en vardag i harmoni med naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till ditt drömboende i Kristinehamns Skärgård!

  • Uteplats
Jakobsbergsgatan 32C, Jakobsberg, Kristinehamns kommun

Jakobsbergsgatan 32C

Villa
Jakobsberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 150 000 kr
140 + 49 m²
6 rum
953 m² tomt

På Jakobsbergsgatan 32C finner du detta väldisponerade enplanshus som rymmer 140 + 41 kvadratmeter fördelade på sex rum och kök. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett hemtrevligt boende i mycket välskött skick med gott om rum och förvaringsytor. Som ägare njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Det faktum att huset är så öppet gör det enkelt att möblera och inreda. Till huset hör en rogivande trädgårdstomt där du kan släppa ut ungarna eller bara slå dig ner i en skön solstol och koppla av. På Jakobsbergsgatan 32C erbjuds ett centralt, attraktivt och fint läge med Brogårdsgymnasiet och Kristinehamns centrumutbud inom gångavstånd. Med Södermalmsskolan, Ica Maxi och resecentrum en cykeltur bort har du och din familj alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende i Jakobsberg innebär. Här kan familjen bo och trivas i många härliga år framöver! Varmt välkomna till en trevlig visning

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 9