Mäklare Susanne Hävergren

Susanne Hävergren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Koltorpsvägen 1, null, Storfors kommun

Östra Koltorpsvägen 1

Villa
Storfors kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
895 000 kr
112 + 62 m²
6 rum
972 m² tomt

En mycket trivsam enplansvilla med attraktiv planlösning. Hörntomt och stort härligt uterum som ger lite extra boende kvalité. Det perfekta läget för barnfamiljen och för er som är aktiva och gillar naturen. Här bor ni granne med skola, idrottsanläggning, fina promenadstråk och Mögsjön. Storfors har ett väldigt bra geografiskt läge med rimligt pendlingsavstånd till Kristinehamn, Karlstad, Filipstad, Karlskoga och Örebro. Varmt välkomna på visning!

Djurgårdsvägen 51 C, Djurgården, Kristinehamns kommun
 • Tis 5 mar kl 16:30

Djurgårdsvägen 51 C

Lägenhet
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 100 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 225 kr/mån
14 570 kr/m²

Otroligt fin 3:a i toppskick med smakfulla materialval. Belägen på 1:a våningen med hörnläge och inglasad balkong. Här bor ni i en mycket lugn och trygg bostadsrättförening med fina gemensamma lokaler och härlig gemenskap och med en fantastisk låg månadsavgift. Bor man på Djurgårdsplatån så har ni närhet till skogen med fina motionsspår och hela Björkövallens IP utbud. Några minuters promenad till välsorterad ICA Nära butik. Varmt välkomna på visning av denna lägenhet som är något utöver det vanliga!

 • Plus
 • Balkong
Fastingsgatan 30, Stenstaliden, Kristinehamns kommun

Fastingsgatan 30

Villa
Stenstaliden, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 750 000 kr
103 + 75 m²
6 rum
635 m² tomt

Rymlig souterrängvilla som passar barnfamiljen perfekt. Stort kök och vardagsrum med luftig planlösning. Den längsgående balkongen med ett härligt västerläge, ger delvis tak åt uteplatsen på framsidan och en trevlig plats att sitta och avnjuta en kopp kaffe eller en god bok. Inbjudande trädgård som är insynsskyddad mot gatan och bra garageinfart till det inbyggda garaget. Fiber finns installerat. Huset ligger på en gata i populärt och mycket trivsamt område nära skolor, förskolor och kommunikationer med närhet till resecentrum och E18.

Ryssebovägen 24, Skärgården, Kristinehamns kommun

Ryssebovägen 24

Villa
Skärgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
4 300 000 kr
127 m²
3 rum
2 252 m² tomt

Varmt välkomna till denna härliga enplansvilla från Älvsbyhus, med en tomt om hela 2252 kvm. Här erbjuds en mycket tilltalande planlösning, med riktigt stort kök och vardagsrum. Ett perfekt boende för er som vill ha stora sociala sällskapsytor för både familj och nära och kära. Möjlighet att skapa ett extra sovrum, men annars kanske det nya Attefalls-huset kan passa perfekt, inte bara för gästerna utan som ett attraktivt ungdomsboende. Inbjudande stor altan i västerläge och med vackert utsikt mot Picasso skulpturen och sundet. Bastu och bubbelbad. o Här bor ni på en lugn återvändsgata med naturskönt läge med närhet till skogen och med närhet till motionsspår och vackra skärgårdens hela utbud. Detta är inte bara en villa utan en investering i livskvalitet för hela familjen. Här har du några av argumenten som talar för att flytta till denna tilltalande villa, som lämpar sig väl både för unga och äldre. Varmt välkomna på visning!

Södra ringvägen 61 B, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra ringvägen 61 B

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
250 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 1/3
4 581 kr/mån
4 266 kr/m²

Otroligt charmig 2:a belägen en 1/2 halv trappa upp. Toppfräscht badrum-22 och inglasad balkong. Gemytligt arbetskök och trivsamt matrum ger en väldigt mysig planlösning. Bra läge med promenadavstånd till centrum och närhet till busshållplats. Varmt välkomna på visning!

Adolfsbergsvägen 10 E, Kvarnbyn/mellankvarn, Kristinehamns kommun

Adolfsbergsvägen 10 E

Radhus
Kvarnbyn/mellankvarn, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 495 000 kr
101 m²
4 rum
4 200 kr/mån
14 802 kr/m²

På Adolfsbergvägen 10 E ligger detta påkostade radhus. Här bor ni med hög boende kvalité med bra standard på kök och badrum, egen ingång och inglasat uterum och balkong i västerläge. Ett mycket välplanerat radhus där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Lägenheten erbjuder en yta om 101 som fördelar sig på yta på 3rum och kök (tidigare 4 rok) som passar såväl barnfamiljen eller paret som längtar efter ett lättskött och bekvämt boende. Det ingår ett garage och tre egna förråd. HSB:s Brf Mellankvarn är en välskött och stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och låga avgifter. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga. Kvarnbyn är ett mycket populärt och lugnt område med trevliga promenadstråk, förskolor samt direkt närhet till Ica Maxi. Välkommen till erat nya hem!

Lillforsvägen 8, null, Storfors kommun

Lillforsvägen 8

Villa
Storfors kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
300 000 kr
85 + 48 m²
4 rum
1 263 m² tomt

Prisvärd villa med fönster från ca -17 och luftvatten-värmepump, instllerad-14. Stor trädgård med potential för den intresserade. Ett trivsamt boende för den mindre familjen. Fiber finns indraget i fastigheten. Storfors erbjuder en lugn och trygg boende miljö med närhet till sjö, skog och natur. Här finns omtyckta vandringsleder, fiskevatten, bra grundskola och mataffärer. Varmt välkomna på visning!

Boklövsvägen 5, Kvarnbyn/mellankvarn, Kristinehamns kommun

Boklövsvägen 5

Villa
Kvarnbyn/mellankvarn, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 995 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
753 m² tomt

Smakfull renoverad villa med riktigt trevlig planlösning och stora sociala ytor. Mycket omtyckt läge på lugn återvändsgata. Närhet till fin lekpark, naturen och Maxi. Bra läge även för er som pendlar via E18 el Rv26. Bergvärmepump ger låg driftkostnad. Välkomna på visning!

Vintervägen 9, Djurgården, Kristinehamns kommun

Vintervägen 9

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 600 000 kr
158 + 110 m²
6 rum
789 m² tomt

Härlig villa i genomgående gott skick, som bjuder på väl tilltagna sociala ytor och som rymmer den stora familjen. Spännande planlösning i etage och en härligt stor altan. Rejäl infart för flera bilar och garage för två bilar. Bra Djurgårdsläge med närhet till skola, skogen och skärgården. Bergvärmepump, nyare dränering av garaget och fiber.

 • Plus
Almvägen 30, Djurgården, Kristinehamns kommun

Almvägen 30

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 400 000 kr
157 + 10 m²
6 rum
803 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väl omhändertagna villa med högsta läge på härliga Djurgården, med Björkvallens idrotts och friluftsområde som granne. I denna villa samsas luftiga öppna sällskapsytor med fyra bra sovrum, stort och smakfullt kök och två fräscha badrum. Denna villa har allt för ett härligt villaliv och läget är mycket familjevänligt och lugnt. Fiber finns indraget i fastigheten.

Skaraborgsvägen 6, Centralt, Kristinehamns kommun

Skaraborgsvägen 6

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 610 kr/mån
8 411 kr/m²

LÄGENHET I TOPPSKICK!! Renoverad lägenhet-2021 med nytt kök och badrum med smakfulla materialval, som är ngt utöver det vanliga. Fin planlösning och en stor härlig balkong att njuta på och som ger extra boendekvalitet sommartid. Det helt perfekta boendet för er som söker hög standard och vill ha med närhet till grönområde, centrum, restauranger, närbutik. Varmt välkomna på visning.

Småstugevägen 23, null, Storfors kommun

Småstugevägen 23

Villa
Storfors kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
750 000 kr
96 + 46 m²
4 rum
815 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa,, som invändigt är genomgående nyrenoverad av firma-2022. Neutrala och smakfulla materialval som ger en neutral bas. Prisvärt boende med luftvatten-Värmepump. Friköpt hörntomt i lugnt villakvarter i natursköna Storfors.

Hökstigen 5, Jakobsberg, Kristinehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hökstigen 5

Villa
Jakobsberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 595 000 kr
117 m²
5 rum
433 m² tomt

Välskött och trivsam villa i det mycket omtyckta och lugna bostadsområdet Wulfsäng, i övre Jakobsberg . Den lättskötta trädgården och husets planlösning gör detta till ett bekvämt boende för de flesta, Passar både gammal som ung och även den mindre så väl som den större familjen då planlösningen enkelt kan förändras. Närhet till Sunnebergsskogen, mataffärer och hembygdsgården. Fiber finns indraget i fastigheten-23.

 • Plus
Karlskogavägen 13 B, Liljebäck/irisdal, Kristinehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlskogavägen 13 B

Lägenhet
Liljebäck/irisdal, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
210 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 220 kr/mån
7 000 kr/m²

Mysig 1:a i välrenommerade brf HSB: s Liljebäck. Ett mycket prisvärt boende vilket och kanske det optimala " första boendet". Lägenheten har ett bra läge med lugn innergård och närhet till centrum.

Valunda 1, null, Kristinehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valunda 1

Villa
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 000 000 kr
130 m²
5 rum
8 712 m² tomt

Tillfälle för er som drömmer om livet på landet! Här finns möjlighet att förvärva ett charmigt äldre hus med bra uthusbyggnader med bla garage och lösdriftstall. Stor tomt på ca 8700 kvm med massor av möjligheter. Bra lantligt läge med Nybble ca 2 km bort där det finns Ica affär och vägkrog/gatukök. Fin kommunal badplats i Bengtsgård. Fiber finns indraget i fastigheten,

Västra Klintvägen 3, Djurgården, Kristinehamns kommun

Västra Klintvägen 3

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
3 200 000 kr
191 + 131 m²
7 rum
1 022 m² tomt

Nu fins det tillfälle att förvärva en fantastiskt villa. Med en totalyta på drygt 300 kvm fördelade på tre våningsplan och påkostat uterum, stora fönsterpartier mot den fina trädgården, gör detta till ett boende utöver det vanliga. Här finns fem sovrum, stora sällskapsrum och dessutom plats för gym och biorum om så önskas. En enastående villa på en av Djurgårdens mest attraktivaste adresser som kan bli det perfekta boendet för både den stora familjen och för er som söker representativa ytor för såväl familjära och sociala sammankomster. Här på Västra Klintvägen bor ni på friköpt tomt och har naturen och storskogen in på knuten. Närhet till Björkvallens motionsanläggning med bla padel, ute gym, ishall och fotbollsplan. För er som vill springa eller cykla finns flertalet fina motionsspår/leder. Grundskola och flera förskolor samt mataffär och närbutik finns i närområdet och en cykeltur bort når ni fina badplatser och hela skärgårdens utbud. Fiber finns indraget i fastigheten. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Skaraborgsvägen 8, Södermalm, Kristinehamns kommun

Skaraborgsvägen 8

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
160 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 543 kr/mån
3 137 kr/m²

Välkommen till en ljus och hemtrevlig 2:a med ny stor balkong som bjuder på extra livskvalitet och fin utsikt över grönområden. Effektivt planerad planlösning, rymliga och lättmöblerade rum och neutral bas i hela lägenheten med vitmålade väggar samt fräscht badrum. Ett mycket trivsamt boende i en lugn HSB förening. Härifrån har ni gångavstånd till hela centrums utbud och närhet till närbutiker och trevliga grönområden. Missa inte denna ypperliga möjligheten att förvärva denna trivsamma lägenhet!. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Stampbrogatan 24, Sunneberg, Kristinehamns kommun

Stampbrogatan 24

Lägenhet
Sunneberg, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/6
3 676 kr/mån
11 111 kr/m²

Genomgående smakfullt renoverad 2:a ii omtyckta och välskötta HSB Brf Strandskatan. Här trivs både gammal som ung i en lugn och trygg boende miljö, nära mataffärer, skog och natur. Prisvärd månadsavgift, nyare badrum-19 och stor inglasade balkong som blir ett extra rum delar av året. Ett riktigt bra köp för er som vill ha hög boende standard och slippa renovera. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Nordanvinden 10, Strand, Kristinehamns kommun

Nordanvinden 10

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 750 000 kr
167 m²
6 rum
787 m² tomt

Den perfekta villan för barnfamiljen och för er som söker ett boende med det där lilla extra. En helt fantastisk utemiljö med altaner, spa bad och rymligt uterum, ger extra livskvalité för familj och vänner. Ett härligt boende som bjuder in till social samvaro. Denna fint planerade villan, ligger med ett attraktivt högt läge och från den insynsskyddade trädgården, har ni vacker utsikt mot Varnumsviken, med en lantlig känsla. Här kan ni njuta av vackra solnedgångar och ha närhet till trevliga promenadstråk. Strand är ett barnvänligt bostadsområde med säkra cykelbanor, lugnt med trafik i villakvarteren samt förskola/skola. Det perfekta läget för er som arbetspendlar via E18. Fiber är indraget.

Andgatan 2A, Sörkastet, Kristinehamns kommun

Andgatan 2A

Lägenhet
Sörkastet, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
2 200 000 kr
110 m²
5 rum
5 533 kr/mån
20 000 kr/m²

Fantastiskt fint boende i välplanerat parhus med genomgående hög standard. Hörntomt med uteplats på fram och baksidan samt förråd, carport och parkering. Ett boende för er som ställer höga krav på boendet och närmiljön. På Sörkastet bor du i en del av Kristinehamns fantastiska skärgård med hela dess utbud. I den attraktiva boende miljö har du närhet till Vänern, båtliv, restauranger, caféer, badplatser och storskogen, med fina motionsspår och cykelleder. På Sörkastet bor dina grannar året runt och flera förskolor finns i närområdet. Endast drygt 3 km in till centrum med säker cykelbana ändå in. Ett lugnt och barnvänligt område. Här kommer ni att trivas!

Andersforsvägen 3, Marielund, Kristinehamns kommun

Andersforsvägen 3

Villa
Marielund, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 200 000 kr
89 + 57 m²
4 rum
947 m² tomt

Mysig och välplanerad villa med vidbyggt garage och solig altan med markiser. Belägen med hörnläge med en riktigt fin och mysig trädgårdstomt som inbjudet till lek, avkoppling och odling. Yttertak-14. Dränering-08. Uppvärmning; Pelletsbrännare och luftvärmepump-19. Här bor ni ett lugnt villakvarter med närhet till skog, motionsspår, frisbee och golfbana samt underbara Haga koloniträdgårdsområde.

Kullstigen 39, Djurgården, Kristinehamns kommun

Kullstigen 39

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
1 550 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
800 m² tomt

Påkostad villa med nyare yttertak-20, fönster och fasad-22.. Ombonad och hemtrevligt känsla som även passar barnfamiljen då det finns två inredda rum i källaren som kan lämpa sig mycket väl som ungdomsboende. Bergvärmepump och braskamin ger låga driftkostnader. Fiber finns indraget i fastigheten. Här kommer ni att bo med ett ypperligt Djurgårdsläge med närhet till Björkvallens motionsanläggning och spår. Djurgårdsskolan och förskolor samt omtyckt och välsorterad Ica Nära butik. Varmt välkomna på visning. Fiber och larm finns installerat i fastigheten.

Grenviken 13, null, Kristinehamns kommun

Grenviken 13

Fritidshus
Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
490 000 kr
50 m²
2 rum
5 115 m² tomt

Högt och naturskönt läge i Grenviken med strålande sjöutsikt mot Bergsjön, Stor härlig altan som blir den naturliga samlingsplatsen mot sjön och med eftermiddag och kvällssol. Stugan har enkel sommarstugestandard men erbjuder ett kravlöst fritidsboende sommartid. Stor friköpt naturtomt på hela 5115 kvm. Möjlighet till bad och flytbrygga på andra sidan vägen. 13 km till Kristinehamns tätort och busshållplats finns precis i närheten.

Djurgårdsvägen 1C, Sanna, Kristinehamns kommun

Djurgårdsvägen 1C

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
340 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 076 kr/mån
5 000 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Djurgårdsvägen 1C och denna ljusa välplanerade 3:a på trivsamma Sanna. Lägenheten ligger på första våningen en halv trappa upp och är ljus hemtrevlig med en välplanerad planlösning. Här disponerar du en yta om 68 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 3 rum och kök med balkong. Sanna är ett mycket härligt och omtyckt område, i närheten finns skog, natur, matbutik, gym/badhus samt närhet till Kristinehamns härliga skärgård.

Enserudsgatan 1, Centralt, Kristinehamns kommun

Enserudsgatan 1

Villa
Centralt, Kristinehamns kommun
Fastighetsbyrån Kristinehamn
3 100 000 kr
300 m²
7 rum
1 084 m² tomt

Ett rymligt och centralt beläget sekelskifteshus i gott skick. Till stora delar renoverat med mycket av den gamla stilen bevarad. Vacker trädgårdstomt som gränsar direkt till Varnan. Huset innehåller i dagsläget två lägenheter (en är idag uthyrd) på vardera 3-4 rum o kök, men huset kan likaväl göras om till representativ enfamiljsbostad. Total boyta är 300 kvm! Här har barnen gångavstånd till grundskola och gymnasium. Någon minut bort finner ni centrums hela utbud. Nuvarande hyresintäkt har varit 282 000/år.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 27