Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Gelin

Jesper Gelin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 7, Askersund, Askersunds kommun

Slånbärsvägen 7

Villa
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 795 000 kr
124 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla adresserad Slånbärsvägen 7 på familjevänliga Lustenrust, i Askersund! Exteriört erbjuds en generös tomt om 1004 kvadratmeter med underbar trädgård som ger möjligheter för lek, odling och avkoppling utomhus. Invändigt tillhandahålls tre sovrum vilket möjliggör gott om plats för hela familjen. Här finner du även ett stort vardagsrum som passar perfekt för umgänge tillsammans med släkt och vänner, vars centrum utgörs av en mysig kamin. Passa på att förvärva denna pärla med potential att bli ditt drömhem. Kontakta oss för att få veta mer och upptäck tillsammans möjligheterna som detta hem har att erbjuda. Fler exteriörbilder tillkommer inom kort. Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Hellbyvägen 9B, Mosås, Örebro kommun

Hellbyvägen 9B

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
117 m²
5 rum
6 990 kr/mån
17 051 kr/m²

Välkommen till detta moderna radhus med västerläge som ger dig soliga dagar och vackra solnedgångar att njuta av. Radhuset erbjuder fem rum (tre sovrum) vilket är perfekt för en växande familj eller för att ha gott om plats för gäster. Beläget på Hellbyvägen i populära Mosås, får du tillgång till lugn och ro samtidigt som det är nära till allt du behöver. Området erbjuder en trivsam miljö att vistas i, med närhet till både skola, kommunikationer och butiker! För den som vill koppla av efter en lång dag finns ett härligt spabad där du kan varva ner och njuta av en stund för dig själv. Perfekt för att skapa en avslappnad atmosfär mitt i vardagen. Vänta inte med att göra detta till ditt nya hem där modern design och bekvämlighet möts för att skapa en underbar tillvaro för hela familjen. Vi ser fram emot att visa dig denna härliga bostad! Vid förhandsintresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

  • Energieffektiv
Västanliden 6, null, Kumla kommun
Västanliden 6, null, Kumla kommun, bild 2
Västanliden 6, null, Kumla kommun, bild 3

Västanliden 6

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 995 000 kr
110 + 51 m²
4 rum
1 192 m² tomt

Välkommen till denna idylliska 30-talsvilla belägen på attraktiva adressen Västanliden 6 i Kumla! Här erbjuds ett unikt hus som erbjuder både charm och komfort. Huset har under de senaste åren genomgått flertalet kostsamma renoveringar, där tak är bytt 2017 samt fönster och luftvattenvärmepump är från 2018. Exteriört finner du en lummig tomt om 1192 kvadratmeter att spendera dina lediga dagar på. Invändigt möter du en renoverad smakfull interiör med färgkombinationer som smälter in väl med husets utvändiga stil. Fiber är indraget. Här bor du i en lugnt område med Bullerbyn-känsla. Närhet till både förskola, skola samt Kumlas centrumkärna med livsmedelsbutiker och tågstation. Denna unika bostad med sin historia och moderna bekvämligheter är ett perfekt val för den som vill ha det bästa av två världar - gammaldags charm kombinerat med modern bekvämlighet. Välkommen att utforska denna pärla tillsammans med oss! Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

  • Premium
Rättarevägen 1, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Rättarevägen 1

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
595 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 793 kr/mån
5 749 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad adresserad Rättarevägen 1 i Hallsberg! Detta radhus med hörnläge har en härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Med tre rymliga sovrum erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen eller för den som önskar extra utrymme. Med närhet till grönområden och bekvämligheter är detta ett utmärkt boende för dig som söker en harmonisk tillvaro. Området runtom är lugnt och trivsamt, perfekt för långa promenader eller för att koppla av i naturen. Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Norra Belltorpsvägen 4B

Radhus
Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
5 529 kr/mån
28 688 kr/m²

Välkommen till Södra Lindhult och Norra Belltorpsvägen 4B! Här finnes ett välvårdat radhus med ljuvlig uteplats samt balkong som vetter mot baksidan. Genomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplan, badrum på respektive våningsplan samt 2 sovrum. Förråd och bilplats i anslutning till bostaden. Ett attraktivt boende med närhet till sköna grönområden, goda kommunikationer samt en kort promenad till områdets förskola. Välkommen på visning!

  • Premium
Bäck 146, null, Hallsbergs kommun

Bäck 146

Villa
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 250 000 kr
77 m²
5 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till denna charmiga renoverade bostad utanför Hallsberg med en mysig eldstad. Här får du ett drömboende med plats att förverkliga dina idéer och skapa ett hem att trivas i. Med en boyta på 77 kvm och en stor tomt på 1560 kvm finns det gott om utrymme att njuta av det lantliga lugnet. Området erbjuder en harmonisk miljö med närhet till grönområden och vacker natur. Hallsbergs centrum ligger endast en kort bilresa bort med bekväma shoppingmöjligheter och restauranger att utforska. Denna renoverade bostad är den perfekta kombinationen av lantlig charm och modern komfort. Ge dig själv möjligheten att tillsammans med detta hem skapa nya minnen och upplevelser. Välkommen att upptäcka allt det här underbara boendet har att erbjuda! Välkommen att anmäla intresse till Jesper Gelin på 070-349 59 03!

  • Plus
Hörsta Mellangården 108, null, Kumla kommun

Hörsta Mellangården 108

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 695 000 kr
113 m²
3 rum
1 658 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med ett lantligt läge på adressen Hörsta Mellangården 108, utanför Kumla. Omgiven av natur och lugnande omgivningar, är detta hem perfekt för dig som söker ro och avkoppling. Samtidigt har du närhet till Kumla som med sin tillgång till service och bekvämligheter har mycket att erbjuda. Om du jobbar i Örebro och har bil så är det bra pendlingsavstånd. Exteriört erbjuds dubbelgarage samt en generös tomt på 1658 kvadratmeter som ger gott om utrymme att njuta av utomhusaktiviteter eller skapa en vacker trädgård. Interiört finner du tre rum och kök samt ett renoverat badrum. Kommunalt vatten och avlopp. Slutligen, med fiberanslutning till hands, kan du vara säker på att hålla dig uppkopplad. Kom och upptäck potentialen i detta lantliga hem! Intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Apelvägen 38, Gamla Hjärsta, Örebro kommun

Apelvägen 38

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
4 795 000 kr
124,5 + 40 m²
5 rum
755 m² tomt

Nu kan vi med nöje presentera detta charmiga hus adresserat Apelvägen 38 i eftertraktade Gamla Hjärsta! Här kommer du till en utmärkt familjevilla om 124,5 kvadratmeter som totalrenoverats invändigt under de senaste åren. Interiören är modern där såväl kök, vardagsrum som de två helkaklade badrummen går i vita färgtoner. I husets centrum står det öppna vardagsrummet vars kamin ger en lugn och mysig känsla till din vardag. Vid intresse varmt välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Smedstorpsvägen 4 F, Smedstorp, Kumla kommun

Smedstorpsvägen 4 F

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
6 641 kr/mån
23 026 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i markplan, belägen på den attraktiva adressen Smedstorpsvägen 4F! Lägenheten är 76 kvadratmeter och består av 3 rum och kök med ljusa och moderna ytskikt som ger en härlig och hemtrevlig känsla. Bostadsrätten är belägen på markplan vilket möjliggör tillgänglighet och trivsamhet för alla åldrar. På baksidan av fastigheten finns ett stort trädäck som ger möjlighet till härliga grillkvällar eller att bara koppla av och njuta av solen. Läget är utmärkt med närhet till skolor, förskolor och affärer. Med goda kommunikationer tar du dig enkelt till centrala delar av både Kumla och Örebro. Det här är en unik möjlighet att förvärva en bostadsrätt med en härlig känsla och goda förutsättningar för ett bekvämt boende. Kontakta ansvarig mäklare Jesper Gelin på 070- 349 59 03.

Vattugatan 10A, Kumla, Kumla kommun

Vattugatan 10A

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/2
3 953 kr/mån
10 917 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt på Vattugatan 10A, som besitter stora kvaliteter! Denna bostadsrätt passar både för förstagångsköpare och den som söker ett mindre och lättskött boende. Här erbjuds ett stort och luftigt vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Köket är stilrent och fräscht, vilket ger en inbjudande känsla. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är den härliga uteplatsen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Området kring HSB Brf Östergården präglas av lugn samtidigt som du bor väldigt centralt. Ta en promenad i nere vid Sjöparken eller upptäck Kumlas mysiga centrum med restauranger och butiker inom bekvämt avstånd. Ta chansen att skapa ditt eget lilla paradis här tillsammans med oss på Fastighetsbyrån. Välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03 vid intresse!

Esplanaden 29, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Esplanaden 29

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 150 000 kr
115 + 63 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla adresserad Esplanaden 29 i Hallsberg! Med en boyta på 115 kvadratmeter och en biyta på 63 kvadratmeter finns gott om utrymmen för hela familjen. Här har ni en perfekt plats att kalla hemma – med fjärrvärme, bytta fönster, och renoverat kök så kan ni bo bekvämt och tryggt. Med en stor tomt på 1050 kvadratmeter finns det gott om plats för lek och umgänge utomhus. Ett lugnt och familjevänligt område ger er en trivsam vardag, samtidigt som närheten till centrum och bekvämligheter inte är långt borta. Låt denna familjevilla bli ert nya hem och skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till ert nya boende! Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Hellbyvägen 6D, Mosås, Örebro kommun

Hellbyvägen 6D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 150 000 kr
117 m²
5 rum
6 990 kr/mån
18 376 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus adresserat Hellbyvägen 6D i familjevänliga Mosås. Med en boyta på 117 kvadratmeter fördelat på hela fem rum och kök finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den här bostaden besitter stora kvaliteter. Invändigt erbjuds en genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum/matrum på entréplan samt en övervåning med TV-rum och tre sovrum. På baksidan finns ett sällskapsvänligt trädäck som kommer bli en favoritplats för såväl morgonkaffet som kvällsgrillningarna med nära och kära. Altanen kan även lysas upp om så önskas, vilket förlänger de ljumma sommarkvällarna. Mosås erbjuder allt du kan önska dig - förskola, skola samt närhet till Mariebergs köpcentrum. Det här är det perfekta boendet för dig som söker ett välplanerat och trivsamt hem i en härlig miljö. Tveka inte, hör av er idag och låt oss tillsammans utforska denna fantastiska möjlighet! Kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

  • Energieffektiv
Gullrisgatan 103, Skogsgläntan, Kumla kommun

Gullrisgatan 103

Radhus
Skogsgläntan, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 104 kr/mån
17 733 kr/m²

På Gullrisgatan 103 finner ni detta moderna radhus från 2017. En välskött och stilren bostad med fem rum och kök samt två kaklade badrum. Ett välplanerat boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På baksidan väntar ett trädäck, lättskött gräsmattta samt förråd. Bilen parkeras enkelt på den stenlagda uppfarten. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, livsmedelsbutik samt Skogtorpsskolan. Boendet passar perfekt för dig som vill ha det smidigt och modernt! Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare Jesper Gelin.

Vilebacken 9, Skottvalla, Kumla kommun

Vilebacken 9

Villa
Skottvalla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 495 000 kr
157 + 27 m²
6 rum
620 m² tomt

På Vilebacken 9 presenteras en stilren familjevilla belägen på hörntomt. Exteriört väntar en grönskande trädgård med trevlig takbelagd altan i österläge. Här bor ni barnvänligt och bekvämt! Husets insida erbjuder bland annat fem sovrum, ljust och trevligt kök, kaklade badrum och rymligt vardagsrum. En av höjdpunkterna i huset är braskaminen! Fiberoptik är installerat. Varmt välkommen med din intresseanmälan till Jesper Gelin på Fastighetsbyrån!

Stora Forsa Forsaviken 115, null, Askersunds kommun

Stora Forsa Forsaviken 115

Villa
Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
7 995 000 kr
288 + 145 m²
3 810 m² tomt

Nu kan vi på Fastighetsbyrån Askersund presentera denna magnifika fastighet adresserad Stora Forsa Forsaviken 115! Denna bostad är något utöver det vanliga! Här erbjuds 288 + 145 renoverade kvadratmeter, som kan användas till både permanentbostad och fritidsbostad. På baksidan möts du av drömlik utsikt av fantastiska Vättern, dubbla terrasser, swimspa, tillgång till egen sandstrand och gedigen brygga. Tomten som är hela 3810 kvadratmeter stor har inbjudande bergsinslag. Detta drömboende erbjuder en unik kombination av komfort och oslagbar miljö. Missa inte chansen att förvärva denna exklusiva oas vid Vättern! Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03. Fastighetsägaren har en egen hemsida med ytterligare bilder, som går att följa via denna länk: http://villaforza.se/

Nävesta 201, null, Kumla kommun

Nävesta 201

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 895 000 kr
112 + 8 m²
4 rum
2,7 ha tomt

Varmt välkomna till Nävesta 201, en lantlig fastighet med 2,7 hektar tomt belägen strax utanför Ekeby i Kumla kommun! Här kommer du till en bostad om 112 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Fastigheten passar utmärkt för dig som söker det lantliga men samtidigt inte vill bosätta dig allt för långt ifrån stadspulsen. Huset tillhandahåller bland annat stora sällskapsutrymmen, en härlig trädgård samt carport. Uppvärmningssystemet är Jordvärme! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Gelin vid intresse!

Hagendalsvägen 20A, Kumla Kommun, Kumla kommun

Hagendalsvägen 20A

Lägenhet
Kumla Kommun, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 090 kr/mån
15 702 kr/m²

Välkommen till denna ombonade lägenhet i centrala Kumla. Här saluförs en luftig bostadsrätt om 57 kvadratmeter. Bostaden erbjuder bland annat ett ljust kök från 2013 och härlig balkong i söderläge. Här bor du i en väl omhändertagen förening med god ekonomi och tilltalande månadsavgift. Hagendalsvägen är beläget i hjärtat av centrala Kumla med närhet till allt du önskar, med kortare promenadavstånd till torget, ICA maxi och tågstationen. Hiss finns! Vid intresse, välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03.

  • Hiss
Skrubby Norrgården 105, Östansjö, Hallsbergs kommun

Skrubby Norrgården 105

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 295 000 kr
275 + 10 m²
7 rum
8 680 m² tomt

Nu ges chans att förvärva en unik fastighet med rymligt bostadshus, fristående gästhus samt litet verkstadshus. Det gedigna bostadshuset om hela 275 kvm erbjuder ett stort kök, trägolv, flertalet kakelugnar (ej besiktigade) samt badrum på respektive våningsplan. Här finns möjligheter att skapa ett fint hem att trivas i under lång tid framöver. Exteriört väntar en tomt om 8680 kvm. Eget vatten och avlopp. Från fastigheten är det enkelt att ta sig till kringliggande orter via motorvägen. Välkommen på visning!

Leksandsgatan 9, Haga, Kumla kommun

Leksandsgatan 9

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
825 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/2
3 326 kr/mån
21 711 kr/m²

Möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad 2:a om 38 kvm med genomgående hög standard! Lägenheten har en öppen planlösning, separat sovrum samt balkong! Här har du tillgång till både diskmaskin, egen tvättmaskin samt parkeringsplats. Här bor du i det lugna och populära villaområdet Haga men har samtidigt gångavstånd till både tågstation, matvaruaffär och restauranger! Varmt välkommen på visning. Säljaren är flexibel gällande tillträdesdatum.

  • Plus
Lunna Solhaga 208, null, Askersunds kommun

Lunna Solhaga 208

Villa
Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 095 000 kr
103 m²
4 rum
1 492 m² tomt

Nu kan vi med glädje presentera denna trevliga fastighet adresserad Lunna Solhaga 208! Här kommer du till ett lantligt hus som ger dig den eftertraktade möjligheten att bosätta dig omgiven av fridfull landsbygd samtidigt som du med enkelhet kan navigera dig till både Hammar och Askersund. Fastigheten besitter stora kvaliteter, där de flesta fönsterna är bytta och uppvärmningssystemet utgörs av Bergvärme! Fiber är indraget. Välkommen att kontakta mäklare Jesper Gelin vid intresse på 070-349 59 03!

Bondgårdsgatan 9C, Fylsta, Kumla kommun

Bondgårdsgatan 9C

Radhus
Fylsta, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 795 000 kr
178 + 37 m²
5 rum
405 m² tomt

Nu har vi nöjet att meddela att denna familjevilla belägen på Bondgårdsgatan 9C kommer att saluföras! Här kommer du till ett hus om 178 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök som har många kvaliteter. Exteriört erbjuds 3 glas isolerfönster från 2013 och en trevlig baksida med stor trädäck! Invändigt tillhandahålls sällskapsutrymmen och sovrum för hela familjen! I vardagsrummets centrum står den fantastiska täljstenskaminen i centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Gelin för att boka in dig på visning, 070-349 59 03!

Dragmo Rullstugan 314, Pålsboda, Hallsbergs kommun

Dragmo Rullstugan 314

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 295 000 kr
90 m²
3 rum
1 402 m² tomt

Låt oss presentera denna villa om 90 kvadratmeter belägen i utkanten av Pålsboda! På adressen Dragmo Rullstugan 314 hittar du detta hus som ger dig möjligheten att bo med närhet till skola, livsmedelsbutik och kommunikationer samtidigt som du bor med den lantliga känslan omgiven av grönska och fält. Utöver finns dessutom ett uthus/garage som ger dig goda möjligheter till förvaring. Kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03 vid intresse!

Visar alla 22