Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kenan Ibishi

Kenan Ibishi

Om mig

Som mäklare är det viktigt att ha en stark drivkraft och engagemang för att kunna göra det bästa jobbet för mina kunder. Jag är inte bara en fastighetsmäklare, utan också en pålitlig rådgivare som alltid sätter dina behov i fokus. Med min gedigna kunskap om Kungälv och dess omgivningar, samt min fingerfärdighet för marknadsanalyser och prissättning, skräddarsyr jag en strategi som passar just dig och din situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvetgatan 233, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00

Tvetgatan 233

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 895 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 757 kr/mån
24 771 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma bostad i populära och lågt belånade HSB Fridhem. Här finner ni en välplanerad och rymlig lägenhet om 76,5 kvm. Ni erbjuds stora sociala ytor, två sovrum, rymligt kök och helkaklat badrum. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna och möblerbara balkongen. I Tveten bor ni lugnt och naturnära med gångavstånd till Fontins vackra naturområde. Omtyckta ICA Skafferiet ligger endast en kortare promenad bort. För er som gillar att shoppa eller behöver pendla kommer särskilt uppskatta närheten till Kongahälla center och resecentrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Hiss
Selma Lagerlöfs Gata 9, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs Gata 9

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/7
6 938 kr/mån
37 308 kr/m²

Välkommen till Selma Lagerlöfs gata 9! Här finner ni en riktigt fin fyra med modern planlösning, helkakat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett och tre rymliga sovrum. Ni finner även en uteplats som erbjuder egen fristad för avkoppling eller middagar under stjärnklara nätter. Här bor ni med närhet till matbutiker, förskolor och skolor samt Kongahälla shoppingcenter med alla dess butiker och service. På ca. 10 min går ni till Kungälv resecentrum för enkel pendling till Göteborg.

  • Hiss

Visar alla 2