Mäklare Kenan Ibishi

Kenan Ibishi

Om mig

Som mäklare är det viktigt att ha en stark drivkraft och engagemang för att kunna göra det bästa jobbet för mina kunder. Jag är inte bara en fastighetsmäklare, utan också en pålitlig rådgivare som alltid sätter dina behov i fokus. Med min gedigna kunskap om Kungälv och dess omgivningar, samt min fingerfärdighet för marknadsanalyser och prissättning, skräddarsyr jag en strategi som passar just dig och din situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
  • Idag kl 17:00
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Grindbacken 6, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Grindbacken 6

Villa
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
7 595 000 kr
170 m²
5 rum
830 m² tomt

Välkomna till ett vackert klassiskt hus i ett väl eftertraktat område. Hög takhöjd, vackert burspråk och rymlig takbalkong är extra kvaliteter i detta fina hus. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum och en stor uteplats. För skolfamiljen finns närheten till fina skolor och den växande stadskärnan samt utmärkta pendlingsmöjligheter och direktbussar till centrala Göteborg. Detta är en plats där vardagens bekvämlighet möter drömmarnas verklighet.

  • Premium
Selma Lagerlöfs Gata 9, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs Gata 9

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
3 500 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/7
6 938 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till Selma Lagerlöfs gata 9! Här finner ni en riktigt fin fyra med modern planlösning, helkakat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett och tre rymliga sovrum. Ni finner även en uteplats som erbjuder egen fristad för avkoppling eller middagar under stjärnklara nätter. Här bor ni med närhet till matbutiker, förskolor och skolor samt Kongahälla shoppingcenter med alla dess butiker och service. På ca. 10 min går ni till Kungälv resecentrum för enkel pendling till Göteborg.

  • Hiss
Kongahällagatan 42A, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Kongahällagatan 42A

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
1 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/5
4 863 kr/mån
23 456 kr/m²

Nu erbjuds en ljus och genomgående lägenhet med rymlig hall som erbjuder goda förvaringsutrymmen. Kök från 2021 med luckor som går i en tidlös vit nyans, ovanför diskbänk finns stilrent kakel som går ända upp till tak. Badrum renoverades 2021 och erbjuder bland annat egen tvättmaskin. Fantastiskt rymligt vardagsrum med plats för såväl större soffa och matgrupp. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som har en trevlig utsikt över innergården. I närheten finner ni matbutiker, förskolor och skolor samt Kongahälla Center med alla dess butiker och service. För smidig pendling till Göteborg går flera bussar från Kungälv resecentrum. Anmäl ert intresse för visning!

  • Plus
  • Hiss
Kastalagatan 8, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun

Kastalagatan 8

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Fastighetsbyrån Kungälv
2 250 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/4
6 412 kr/mån
27 439 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga bostad i centrala Kungälv. Här erbjuds en bostad i välvårdat skick med möjlighet att sätta en egen prägel. Lägenheten bjuder på helrenoverat och utbyggt badrum med tvätt- och torkmaskin, rymliga rum samt större balkong med kvällssol. Här bor ni med närhet till flera skolor, förskolor och Kongahälla shoppingcenter. På knappt 5 minuter promenerar ni också till Kungälv resecentrum för smidig pendling till Göteborg.

  • Plus

Visar alla 4