Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Svenhed

Elin Svenhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lottavägen 7, Åsa, Kungsbacka kommun
Lottavägen 7, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 2
Lottavägen 7, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 3

Lottavägen 7

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
6 400 000 kr
161 + 13 m²
5 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till ett mycket trivsamt enplanshus med högt och fritt läge. Huset har en spännande arkitektur och bjuder på en modern planlösning med bl.a. stora fina fönsterpartier, högt i tak, täljstenskamin och smakfulla materialval. Låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump och solpaneler. Underbar altan med sol hela dagen. Uterum och spabad med naturen som granne sätter guldkant på vardagen. Fristående garage med förrådsdel. Jättemysigt område med närhet till salta bad, affärer, kommunikationer, förskola och skola. Varmt välkomen med er intresseanmälan.

  • Premium
Näsbergsvägen 59D, Åsa, Kungsbacka kommun

Näsbergsvägen 59D

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 475 000 kr
58 m²
3 rum

Med badrocksavstånd till Kuggavikens salta bad och havsbrisen ända fram till huset ligger denna arrendefastighet bebyggd med en vinterbonad stuga. Planlösningen bjuder på två sovrum, badrum och separat wc. Kök och vardagsrum i öppen lösning med kamin och öppet i nock. Naturskön tomt med altaner som sträcker sig runt huset och en underbar utsikt över ängarna. Utekök, gästhus och redskapsbod. För den som har gröna fingrar och tycker om en lummig och uppvuxen tomt finns här oändliga möjligheter. Mysiga omgivningar med möjlighet att bli medlem i Kuggavikens bastuförening, promenadstråk längs med kustvägen i Åsa och 5 minuter till Freadals Gårdskrog. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Plus
Mavägen 10, Onsala, Kungsbacka kommun

Mavägen 10

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
4 750 000 kr
134 m²
6 rum
1 008 m² tomt

På Mavägen 10 presenteras detta trivsamma enplanshus med solig altan samt grönskande tomt som angränsar fint mot skogen. Huset är i genomgående bra skick och erbjuder bland annat renoverat kök och badrum. Adressen är belägen på en barnvänlig återvändsgata nära golfklubb och havet. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Backmans väg 6, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Backmans väg 6, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Backmans väg 6, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Backmans väg 6

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
5 950 000 kr
192 m²
5 rum
2 630 m² tomt

Mycket charmig fastighet från 1927 med genuina grundmurar och plankstomme. Högt och fritt belägen på stor trädgårdstomt med berg delvis i dager, stora gräsytor, välskötta växter, fågelkvitter och lugn kännetecknar fastigheten. Nytt kök med ytterst smakfulla materialval och färgsättning. Tre sovrum på entréplan och ett stort master bedroom på övre plan med spännande vinklar och stora fönsterpartier. Stuga på tomten om 30 kvm, perfekt för hemmakontor eller gäststuga. Mycket trivsamt område och direkt närhet till havet.

  • Premium
Onsala Högåsväg 81, Onsala, Kungsbacka kommun

Onsala Högåsväg 81

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 450 000 kr
90 + 39 m²
4 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till detta mysiga souterränghus med insynsskyddat och naturnära läge! Huset har en totalyta på 129 kvm fördelat på två plan. Entréplan bjuder på två sovrum, gästtoalett, vardagsrum och kök. Vardagsrummet är öppet och bjuder in till sociala sammankomster. I anslutning till vardagsrummet finns det ett uterum. Här sitter man gott och tittar ut över grönskan. En trappa ner finns det ett nyrenoverat badrum med dusch samt ett sovrum och utgång till trädgården. På tomten finns också ett friliggande garage. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till friluftsliv med promenadavstånd till grönområden och havet. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter. Ta chansen att bo bekvämt i detta trevliga hem - välkommen på visning!

Bränneklevsvägen 106, Fjärås, Kungsbacka kommun

Bränneklevsvägen 106

Fritidshus
Fjärås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
1 180 000 kr
57 m²
3 rum
3 499 m² tomt

Välkommen till Bränneklevsvägen 106! Här erbjuds en fastighet med en tomt om hela 3 499 kvadratmeter. Stugan som står på tomten är välbevarad men i äldre skick. Planlösningen bjuder på stort vardagsrum, matplats i anslutning till köket, wc och två sovrum. Vatten via grävd brunn. Godkänt avlopp saknas i dagsläget. Här bor man lugnt och fridfullt med skog och natur som granne. Kort avstånd till trevlig badsjö. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 6