Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Elin Svenhed

Elin Svenhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Aroniavägen 40, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Sön 2 apr kl 11:00

Aroniavägen 40

Radhus
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

6 500 000 kr

167 m²

6 rum

335 m² tomt

Välkommen till ett modernt och smakfullt hus från 2006 med generösa ytor och härliga uteplatser i två väderstreck. Fritt beläget gränsande till skog på baksidan och en underbar oas med pool och trädäck. En insynsskyddad plats där familj och vänner gärna samlas. Ute- och innemiljön flätas samman tack vare vardagsrummets stora fönster och öppna planlösning i direkt anslutning till trädäcket. Husets tre våningar skänker oändliga möjligheter till variation på rummen - gästrum, tonårsrum, arbetsrum etc. Carport med förråd. Nära skola, dagis och en kort cykeltur från pendeln. Välkomna!

  • Plus
Magnoliavägen 30, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Magnoliavägen 30

Radhus
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 980 000 kr

127 m²

5 rum

257 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och barnvänliga område. Här är huset för dig som bara önskar flytta in i ett bekymmersfritt hus i Kungsbacka. Huset stod färdigt 2017 och har genomgående smakfulla materialval såsom ljus askparkett och silestoneskivor i köket. Lättskött trädgård med gräsyta samt ett trevligt uterum som förlänger utesäsongen med flera månader. Det finns även en härlig terrass ovanför carporten för sköna sommarkvällar. Huset erbjuder en optimerad planlösning med tre sovrum med möjlighet till fyra, allrum, tvättstuga/grovingång, kök och vardagsrum i öppen planlösning, carport, förråd och stor terrass samt badrum på båda planen. Här bor man granne med naturen, golfbanan, skola och barnomsorg. Dessutom är det goda kommunikationer till stan tack vare en busshållplats ett stenkast bort. Från Magnoliavägen är det kort cykelväg till Kungsbacka centrum. I direkt närhet ligger även Forsgårdens fina golfbana och förskolor. Flertalet lekplatser finns i närområdet samt multiplan för barnens lek. Välkommen hem till ett bekymmersfritt boende med "Bullerbykänsla" och mycket låga driftskostnader.

  • Balkong
  • Uteplats
Södra Kullevägen 1, Åsa, Kungsbacka kommun

Södra Kullevägen 1

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 980 000 kr

128 m²

6 rum

2 162 m² tomt

En vacker stenmur markerar tomtgränsen till denna villa som är ett boende av högsta klass och som utmärker sig med kvalitativa materialval, fina ytskikt och väl tilltagna sociala ytor. Efter ett kvällsdopp på någon av alla stränder som finns ett stenkast bort kan ni värma er i bastun eller framför den öppna spisen och under ljumma sommardagar är det träpanelsbeklädda uterummet en självklar plats för mindre och större tillställningar. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3