Fastighetsbyrån Kungsbacka

Fastighetsbyrån Kungsbacka

Mäklare

Gottskärsvägen 154, Onsala, Kungsbacka kommun
 • Sön 19 feb kl 12:00
Gottskärsvägen 154, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Gottskärsvägen 154, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Gottskärsvägen 154

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

7 300 000 kr

183 m²

8 rum

555 m² tomt

Välkommen till Kustroddarens hus i Onsala. Här gifter sig den tidiga 1900-tals charmen väl med den moderna renoveringen och med stora öppna ytor blir detta ett hem för den sociala familjen. Den inbjudande altanen i sydost har vattenutsikt över småbåtshamnen och området erbjuder massor av natursköna vyer på promenaden längs havskanten. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

 • Premium
Bissmarksgatan 11A, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Bissmarksgatan 11A

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

2 350 000 kr

54 m²

2 rum

3 343 kr/mån

43 519 kr/m²

Välkomna till denna härliga lägenhet om 2 rum och kök med balkong i bästa västerläge. Lägenheten är välplanerad och fräscht inredd med en känsla för detaljer. På Bissmarksgatan bor ni i ett populärt område med gångavstånd till allt vad Kungsbacka innerstad har att erbjuda. Nyttja Kungsbackaskogen för härliga löprundor eller promenader. Annonsen kompletteras snart med fler bilder. Den här lägenheten bör upplevas på visning! Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Balkong
Gårdskullavägen 37F, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Gårdskullavägen 37F

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

2 575 000 kr

64 m²

2.5 rum

4 494 kr/mån

40 234 kr/m²

Välkommen till en ljus och smakfull 2,5:a med insynsskyddat läge. Mysig balkong mot grönområde. Renoverat kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden innehar färger som enkelt matchas enligt din egen smak. På Gårdskullavägen bor ni en populär förening med gångavstånd till allt vad Kungsbacka innerstad har att erbjuda. Promenera fem minuter och nå Kungsbacka station varifrån pendeln tar dig till Göteborgs Central på endast 26 minuter. Lägenheten ligger i ett lugnt område nära naturen med löparslingor och golfbana. Välkommen på visning!

 • Balkong
Västergatan 21, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Västergatan 21

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

3 395 000 kr

100 m²

4 rum

5 924 kr/mån

33 950 kr/m²

På Västergatan 21 väntar en välplanerad fyra med solig västerbalkong med utsikt över Kungsbackaån. Rymligt kök med köksö (ej fastskruvad), 3 väldisponerade sovrum, helkaklat badrum som totalrenoverades 2019 med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom erbjuds även en gästtoalett. Ytterligare bekvämlighet ges då fastigheten är utrustad med hiss. Unikt läge med Kungsbackas citypuls utanför porten. Adressen är belägen ett stenkast från Kungsbackaån och ca 150 meter från Torget. Därtill tar det omkring fem minuter att gå till Kungsmässan. Gångavstånd till restauranger, matbutik, service och gym såväl som bio, shopping och caféer. Närheten till stationen gör att resan från porten till Göteborg C går på endast ca 25 minuter – perfekt för pendlaren! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Tennvägen 18, Onsala, Kungsbacka kommun

Tennvägen 18

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

6 350 000 kr

140 m²

5 rum

1 165 m² tomt

Välkommen till Tennvägen 18, här finner du en modern enplansvilla med en inbjudande framsida och tillhörande carport, beläget i ett mysigt bostadsområde med närhet till kommunikationer såväl som skola samt mataffär. Bostaden erbjuder härliga utomhusmiljöer, då både en stor insynsskyddad altan samt uteplats försedd med tak och infravärme ger möjligheten att förlänga säsongen och njuta av den roingivande omgivningen i större utsträckning. Utöver uteplatserna utgörs fastigheten av en trädgårdstomt med bärbuskar, plommonträd samt två vackra äppleträd, som lockar till spel och lek. Önskar ni ett modernt energisnålt hus, är denna villa precis vad ni söker.

 • Plus
 • Uteplats
Kusseredsvägen 7, Anneberg - Älvsåker, Kungsbacka kommun

Kusseredsvägen 7

Villa
Anneberg - Älvsåker, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 650 000 kr

182 m²

7 rum

1 147 m² tomt

Denna gedigna enplansvilla ligger i ett naturskönt område och erbjuder en hemtrevlig samvaro. Huset har en generös golvyta på 182 kvadratmeter som består av tre sovrum på ena delen av huset med möjlighet till ett fjärde "tonårsrum"/lekrum eller kontor på andra sidan. Huset har en stor trädgård med en väl underhållen gräsmatta, perfekt för att njuta av sommarsolen samt en nyrenoverad pool, där du kan svalka dig under varma sommardagar i en härlig oas.

Aranäs Allé 3, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Aranäs Allé 3

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

3 650 000 kr

68,1 m²

3 rum

4 272 kr/mån

53 598 kr/m²

Välkommen till Söderstaden och Aranäs Allé 3. En våning upp i huset finner ni en väldisponerad och ljus trea med stor uteplats i söderläge mot innergården. Denna bostad är väl omhändertagen och bostaden erbjuder en lugn samt hemmatrevlig känsla. Detta beror dels på hur bostaden är belägen med ingen direkt insyn men med vacker utsikt, planlösningen och att den har ljusinsläpp åt två håll. Här bor du nära stan och Skansens grönska som varierar med årstiderna. Inom några minuters promenad har du allt du behöver – mataffärer, caféer, restauranger, skola, teater, bio, simhall, gym och Kungsbacka centralstation.

 • Uteplats
 • Hiss
Älvsåkersvägen 1256, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Älvsåkersvägen 1256

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

2 500 000 kr

124 m²

5 rum

1 793 m² tomt

Välkommen till denna 70-talsvilla i Röshult! Renoveringsobjekt för den som vill göra till sitt eget men med bra ytor och fibernätverk installerat. Med 4 sovrum på ett plan, badrum samt gäst-wc är platsen väldisponerad på entréplan. Busshållplats, med bra förbindelser, finner du några hundra meter från huset och endast 1,5 km bort ligger ljuvliga Gärdsjön med både sand och klippor. Här bor du rofyllt med ett rikt djurliv och har möjlighet till bär-och svampplockning runt knuten. Fastigheten har en stor tomt på (1 793 kvm) vars baksida vetter mot en fin skog. Här bor ni lugnt och skönt med natur som närmsta granne!

Enbärsvägen 18, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Enbärsvägen 18

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 650 000 kr

152 m²

7 rum

1 336 m² tomt

Trivsamt souterränghus med högt läge och vacker vy över Kungsbackafjorden. Planlösningen bjuder på en totalyta om nästan 250 kvm fördelat på två plan. Utöver sällskapsytor och kök så finns det bl.a. fyra sovrum, allrum och gillestuga. Underbar utemiljö med uppvuxen trädgård, uterum och pool. Här njuter man av utsikten över fjordens skiftande färger. Praktiskt med stort dubbelgarage. Fiber finns. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Uddavägen 24, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Uddavägen 24

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 150 000 kr

84 m²

4 rum

659 m² tomt

Välkommen till Uddavägen 24 och detta populära och barnvänliga område i centrala Kungsbacka. Här bor man med omedelbar närhet till allt vad innerstaden har att erbjuda. Huset har under det senaste året genomgått stora förändringar i och med helt nylagt tak, ny planlösning och nytt kök samt renoverat badrum. Det som tidigare var garage har rivits och byggts upp på nytt. Välkommen på visning!

Skårs - Tun 3, Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun

Skårs - Tun 3

Villa
Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 802 000 kr

1 564 m² tomt

5 tomter kvar! Tänk dig en plats som du når efter en rogivande färd förbi röda ladugårdar och öppna landskap. När du svänger av vägen kör du några hundra meter i uppväxt skog och där öppnar en glänta upp sig. En glänta där en modern by håller på att ta form. En by dit likasinnade söker sig, där du kan forma ditt drömhus med hög standard att trivas i under många år. I Skårs bor man med närhet till grundskola, förskola och mysiga Gällinge Lanthandel. Prisbelönta Etikhus hjälper dig med rätt val för att allt ska falla på plats och är med dig från första mötet när drömmen tar form till dess nyckeln överlämnas och det är dags för inflyttning. I köpet ingår staket och ett träd på tomten. På förgården läggs det makadam och ett entrésteg i betong till entrén på framsidan ingår, samt även 300 kvm finplanerad matjord för gräsmatta. Fyra utomhusarmaturer ingår. De tre grundhusen har ett gemensamt formspråk vilket skapar ett harmoniskt område. Nyckelfärdigt i ordets rätta bemärkelse! Läs mer i broschyrerna som finns att ladda ner. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Rökerivägen 75, Anneberg - Älvsåker, Kungsbacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 16:30

Rökerivägen 75

Villa
Anneberg - Älvsåker, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 250 000 kr

205 m²

7 rum

1 192 m² tomt

Välkommen till detta hus i populära Anneberg med natur och grönska inpå knuten! På Rökerivägen 75 bor ni på slutet av gatan och har en fantastisk tomt om 1 192 kvm. Här får hela familjen plats då det är ett större hus som har uppdaterats och byggts ut under åren. Huset ligger på en höjd så att ni har en fri och grönskade utsikt runt om hela huset. Runt bostaden ena del har ni en terrassdel med både matplats möjlighet eller Lougedel. I trädgården finns det även olika sitt ytor, grönska och blomster som ger ett härligt liv till trädgården. Det finns även en gäststuga i trädgården som kan användas om man har många gäster på besök. Här kan ni njuta av härliga sommardagar då ni har sol runt om bostaden under hela dagen och kvällen. Detta hem erbjuder idag hela fem sovrum som är rymliga och funktionella, två vardagsrum på olika plan, ett stort och härligt kök med magisk utsikt via stora fönsterpartier, två helkaklade badrum, en funktionell tvättstuga som renoverades för ca tre år sedan och gott om yta för förvaring runt om i hemmet. Behövs inte alla rum till sovrum så kan man även använda det som kontor, gästrum eller barnrum. Skulle ni vara i behov av ytligare ett rum så går det med enkelhet att göra ett till i bostaden på entréplanet. Huset fördelar sig på tre plan som är funktionella och välplanerade. Huset har även solpaneler som sattes upp juli 2021. Tack vare dessa så har huset idag en väldigt låg driftkostnad. Detta hem passar perfekt till en familj som har barn i olika åldrar, eller ett par som vill ha extra yta. Här bor ni lugnt och fridfullt med en hästhage utanför som granne. I området finns det olika hus men just här ni ingen insyn då huset är sist på gatan. Här bor ni även med närhet till båda Kungsbacka och Göteborg. Från huset är det cirka 2,5 km till pendelstationen i Anneberg. Möjlighet till ett flexibelt tillträde för er som köpare. Detta är ett hus och hem som behöver upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Lovisa Österberg för att boka in visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Lundmans väg 8, Frillesås, Kungsbacka kommun

Lundmans väg 8

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

6 590 000 kr

190 m²

8 rum

1 430 m² tomt

Välkommen till Lundmans väg 8 och detta mycket trevliga läge i populära Frillesås. Här bor man med kort promenadavstånd till fina badplatser. Den rymliga villan erbjuder bland annat hela 5 sovrum, 3 badrum, goda sällskapsytor och integrerat garage. Välkommen på visning!

Ekelöws väg 12, Onsala, Kungsbacka kommun

Ekelöws väg 12

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

6 400 000 kr

141 m²

4 rum

1 064 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt område i Vickan hittar vi denna trevliga villa. Trevlig planlösning med gott om sällskapsyta i kök och vardagsrum på entréplanet. Hela tre sovrum på entréplanet och ett rum i källarplanet som kan användas som sovrum eller kontor. Här hittar vi även en underbar altan där man kan njuta av solen från morgon till kväll med plats för många olika sittgrupper. Friliggande garage. Här når man med en kort cykeltur Vickans badplats med bad, småbåtshamn, padel- och tennisbana och bor samtidigt endast 300m från hästhagar och öppna fält. Närhet även till både skola, förskola, lekplatser och servicebutik.

Tröskvägen 5A, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Tröskvägen 5A

Radhus
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 800 000 kr

126 m²

5 rum

246 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade parhus i populära och barnvänliga Tölö. Bekvämt boende med nära till allt! Bra planlösning med kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett sovrum på entréplan. En trappa upp finns sovrumsavdelningen med tre sovrum, allrum och ytterligare ett badrum. Trevlig baksida med stor altan i bästa solläge och Insynsskyddat läge! På nära avstånd finns förskolor, skolor, pendelstation och Kungsbacka centrum.

 • Uteplats
Skårs - Tun 3, Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun

Skårs - Tun 3

Villa
Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 802 000 kr

1 633 m² tomt

5 tomter kvar! Tänk dig en plats som du når efter en rogivande färd förbi röda ladugårdar och öppna landskap. När du svänger av vägen kör du några hundra meter i uppväxt skog och där öppnar en glänta upp sig. En glänta där en modern by håller på att ta form. En by dit likasinnade söker sig, där du kan forma ditt drömhus med hög standard att trivas i under många år. I Skårs bor man med närhet till grundskola, förskola och mysiga Gällinge Lanthandel. Prisbelönta Etikhus hjälper dig med rätt val för att allt ska falla på plats och är med dig från första mötet när drömmen tar form till dess nyckeln överlämnas och det är dags för inflyttning. I köpet ingår staket och ett träd på tomten. På förgården läggs det makadam och ett entrésteg i betong till entrén på framsidan ingår, samt även 300 kvm finplanerad matjord för gräsmatta. Fyra utomhusarmaturer ingår. De tre grundhusen har ett gemensamt formspråk vilket skapar ett harmoniskt område. Nyckelfärdigt i ordets rätta bemärkelse! Läs mer i broschyrerna som finns att ladda ner. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Lexes väg 7, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Lexes väg 7

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 889 000 kr

100 m²

3 rum

1 206 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt där ett hus från Varbergshus kommer uppföras i naturskönt område i Vinterkärr med närhet till handel och kommunikation samt Björkris skola och förskola. Vill du bygga ett hus på landet men ändå behålla närheten till staden är det här en perfekt möjlighet för dig. Här kan du välja fritt ur Varbershus fina huskatalog. Endast 10 minuter från Kungsbacka Centrum och 30 minuter från Göteborg. Ta chansen och förverkliga din dröm om en nybyggd villa! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Carlsson för mer information.

Hjälmbergsvägen , Hjälm , Kungsbacka kommun

Hjälmbergsvägen

Tomt
Hjälm , Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

1 900 000 kr

947 m² tomt

Säljstart har börjat! Unikt tillfälle att förvärva någon av de femton tomter i vackra Hjälm vi fått äran att förmedla. Hjälm ligger naturskönt bara 10 minuter med bil från centrala Kungsbacka och på promenadavstånd finner ni badplats/strand vid Stensjön. Tomterna är ej knutna till någon husleverantör utan ni får bygga fritt i enlighet med detaljplanens bestämmelser. Planbeskrivning, prislista och prel. fastighetskarta finner ni under dokument. Tomterna: 4:5, 4;6 och 4:14 är tingade. Först till kvarn med pris enligt prislistan!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Skårs 3B-3F, Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun

Skårs 3B-3F

Villa
Gällinge - Förlanda, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 802 000 kr

1 542 m² tomt

5 tomter kvar! Tänk dig en plats som du når efter en rogivande färd förbi röda ladugårdar och öppna landskap. När du svänger av vägen kör du några hundra meter i uppväxt skog och där öppnar en glänta upp sig. En glänta där en modern by håller på att ta form. En by dit likasinnade söker sig, där du kan forma ditt drömhus med hög standard att trivas i under många år. I Skårs bor man med närhet till grundskola, förskola och mysiga Gällinge Lanthandel. Prisbelönta Etikhus hjälper dig med rätt val för att allt ska falla på plats och är med dig från första mötet när drömmen tar form till dess nyckeln överlämnas och det är dags för inflyttning. I köpet ingår staket och ett träd på tomten. På förgården läggs det makadam och ett entrésteg i betong till entrén på framsidan ingår, samt även 300 kvm finplanerad matjord för gräsmatta. Fyra utomhusarmaturer ingår. De tre grundhusen har ett gemensamt formspråk vilket skapar ett harmoniskt område. Nyckelfärdigt i ordets rätta bemärkelse! Läs mer i broschyrerna som finns att ladda ner. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
Tomvägen, Fjärås, Kungsbacka kommun

Tomvägen

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

5 348 000 kr

1 464 m² tomt

Nu har vi äran att erbjuda två tomter i natursköna Fjärås! Här bor man med närhet till natur, grönska och fina badsjöar men ändå nära E6/E20 samt Fjärås och Kungsbacka. I priset ingår tomten och Etikhus välplanerade enplansvilla S1, som är en ljus villa med öppen planlösning och tre sovrum. Se mer information under dokument och länkar. Möjlighet finns även att välja andra husmodeller från Etikhus.

Åsa Snäckväg 4, Åsa, Kungsbacka kommun

Åsa Snäckväg 4

Tomt
Åsa, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

4 750 000 kr

1 005 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att köpa en obebyggd tomt med havsutsikt på attraktiva Hästholmen i Åsa där kommunalt VA är betalt (ca 320.000 kr). Här är det barfotaavstånd till Skytteviken med sandstrand och fina bad. Båthamn, tennisbana och lekplats finns bara några hundra meter bort. Ta cykeln och du är snart vid Näsbokroks storslagna, vilda naturreservat. Hästholmen ligger fantastiskt fint med sitt havsnära läge men ändå med gångavstånd till Åsa centrum och skola. Här vid havet kan du bygga ditt eget drömhus på upp till 250 kvm. Servitut för väg till tomten finns från Snäckvägen. Tomten är ej kopplad till någon husleverantör så ni bestämmer själva vem som ska bygga ert hus. Välkommen att gå in och titta på tomten och ta en tur i omgivningarna. För mer information och intresseanmälan, kontakta mäklare Mattias Carlsson på 0701 680038. För mer information om vad som kan byggas enligt detaljplan, kontakta Stadsbyggnadskontoret i Kungsbacka kommun, tel. 0300-83 40 00 eller [email protected] Planbestämmelser med detaljplan för området finns under fliken dokument.

 • Plus
Lunnavägen 61, Vallda, Kungsbacka kommun

Lunnavägen 61

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka

6 990 000 kr

141 m²

6 rum

1 157 m² tomt

På denna mycket fina tomt på Lunnavägen 61 med utsikt över ängar men bara kort promenadväg till Vallda Heberg kommer trivsamt enplanshus i vinkel från Eksjöhus uppföras. Bygglov är klart och i priset är allt uppbyggt inklusive grovplanerad tomt med grus på uppfart. För mer information är det bara att kontakta mäklare Mattias Carlsson.

 • Plus

Visar alla 22