Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Österberg

Lovisa Österberg

Om mig

Jag brinner för mitt jobb, mina kunder och ger allt i din affär! Målet är att överträffa dina förväntningar och att du vill rekommendera mig vidare. Jag började på Fastighetsbyrån 2019 och har under mina år som registrerad mäklare varit med om olika marknader. Detta har gett mig en stor erfarenhet om mäklaryrket och hur man trots en bostadsmarknad i förändring ändå får ihop en bostadsaffär. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa dig med din bostadsförsäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tonabacken 46, Frillesås, Kungsbacka kommun

Tonabacken 46

Radhus
Frillesås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 895 000 kr
99 m²
4.5 rum
6 852 kr/mån
29 242 kr/m²

Här bor ni bekvämt med härligt bostadrättsparhus med fin villakänsla. Här kan ni bara flytta in och känna er som hemma. Denna bostad fördelar på två plan och erbjuder ett rymligt och renoverat kök med god arbetsyta och förvaring, ett öppet vardagsrum med plats för matgrupp, tre rymliga sovrum, två badrum med fina ljusinsläpp, en välkomnade hall och ett extra rum som är omgjort till ett extra sovrum. Njut av solen på bostadens fram och baksida och den vackra utsikten!

  • Uteplats
Bissmarksgatan 9A, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Bissmarksgatan 9A

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
4 343 kr/mån
42 537 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa gavelbostad belägen på Bissmarksgatan 9A. Här kan ni flytta in direkt och börjas trivas i denna charmiga lägenhet med ett centrat läge i Kungsbacka. Lägenheten är välplanerad och har ett nyrenoverat badrum från 2024. Högt till tak och vacker fiskbensparkett är några av de charmiga detaljerna bostaden erbjuder. Njut av en balkong i västerläge med grönskade utsikt!

  • Balkong
Dyrestensvägen 82C, Vallda, Kungsbacka kommun
Dyrestensvägen 82C, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 2
Dyrestensvägen 82C, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 3

Dyrestensvägen 82C

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 150 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 330 kr/mån
38 889 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och stor 4:a om 80,9 kvm. Här bor ni i ett lummigt område med en kort cykeltur till Sandö. Lägenheten pryds av sociala ytor och genomgående enhetligt parkettgolv. Denna bostadsrätt ligger med ett förmånligt läge i området med en stor och härlig uteplats med kvällssol. Bostaden ligger även på gaveln och har fint ljusinsläpp från tre håll.

  • Premium
  • Uteplats
Klockaregatan 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Klockaregatan 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Klockaregatan 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Klockaregatan 1

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 650 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
5 471 kr/mån
36 301 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Varmt välkomna till Klockaregatan 1 och denna trivsam trea med härlig huskänsla. Denna bostad är något utöver det vanliga och ger en genomgående otrolig charm och värme. Detta hem fördelar sig på ett kök, två väl tilltagna sovrum, stort vardagsrum, solsäker balkong med eftermiddag och kvällssol, mycket förvaring, helkaklat badrum och stor hall. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och ett oslagbart läge med 2 min till Kungsbacka resecentrum.

  • Premium
  • Balkong
Norra Torggatan 7B , Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Norra Torggatan 7B

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
4 195 000 kr
73,3 m²
3 rum
vån 1/3
5 498 kr/mån
57 231 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna fina trea på eftertraktade Norra Torggatan mitt i centrala Kungsbacka. Vill ni bo centralt med gångavstånd till allt som Kungsbacka centrum har att erbjuda så är denna lägenhet perfekt för er. Lägenheten präglas av fint genomgående ljusinsläpp från två håll, en generös takhöjd och en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ena av bostadens fantastiska balkonger är belägen mot Kungsbacka torg som ger er en vacker utsikt och sol hela dagen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5