Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2022

Mäklare Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Onsalavägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Mån 4 mar kl 12:30
Gamla Onsalavägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Gamla Onsalavägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Gamla Onsalavägen 4

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
7 950 000 kr
225 + 75 m²
6 rum
1 147 m² tomt

Gamla Onsalavägen 4 är ett modernt och välbyggt hus som erbjuder stora ytor och problemfritt boende! Med sina 300 kvm kan alla i familjen hitta sin favorithörna i det stora huset! Undrar vem som lägger beslag på trippelgaraget med verkstaden? Huset har en separat lägenhet på 75 kvadratmeter som är perfekt för generationsboende eller uthyrning. Ett hus utöver det vanliga i Kungsbacka stad.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vassmustavägen 29B, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Mån 4 mar kl 16:30
Vassmustavägen 29B, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Vassmustavägen 29B, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Vassmustavägen 29B

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 975 000 kr
115 m²
5 rum
791 m² tomt

Trivsamt parhus på Vassmustavägen i Onsala som bjuder in till det bekväma livet, med en sydvästvänd altan som lockar till långa stunder av avkoppling. Beläget på en lugn gata med närhet till kommunikationer och fotbollsplan samt fin utsikt över den lilla sjön intill. Detta är verkligen en plats där hela familjen kan trivas och njuta av allt det underbara som Onsala har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
Lygneviksvägen 5, Fjärås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lygneviksvägen 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
8 300 000 kr
170 + 12 m²
7 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem vid Lygnerns början! Detta helt nya hus erbjuder en modern planlösning där kök, vardagsrum och matsal är optimalt planerade för att rama in den hisnande panoramautsikten över sjön. Med möjlighet till fyra rymliga sovrum och omgiven av rogivande skog och sjö, är detta din tillflyktsort för harmoni och äventyr. En unik kombination av natur och komfort. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och ta steget mot att förverkliga din dröm om det naturnära livet!

  • Uteplats
Åsa Snäckväg 4, Åsa, Kungsbacka kommun

Åsa Snäckväg 4

Tomt
Åsa, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
4 750 000 kr
1 005 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att köpa en obebyggd tomt med havsutsikt på attraktiva Hästholmen i Åsa där kommunalt VA är betalt (ca 320.000 kr). Här är det barfotaavstånd till Skytteviken med sandstrand och fina bad. Båthamn, tennisbana och lekplats finns bara några hundra meter bort. Ta cykeln och du är snart vid Näsbokroks storslagna, vilda naturreservat. Hästholmen ligger fantastiskt fint med sitt havsnära läge men ändå med gångavstånd till Åsa centrum och skola. Här vid havet kan du bygga ditt eget drömhus på upp till 250 kvm. Servitut för väg till tomten finns från Snäckvägen. Tomten är ej kopplad till någon husleverantör så ni bestämmer själva vem som ska bygga ert hus. Välkommen att gå in och titta på tomten och ta en tur i omgivningarna. För mer information och intresseanmälan, kontakta mäklare Mattias Carlsson på 0701 680038. För mer information om vad som kan byggas enligt detaljplan, kontakta Stadsbyggnadskontoret i Kungsbacka kommun, tel. 0300-83 40 00 eller [email protected] Planbestämmelser med detaljplan för området finns under fliken dokument.

  • Plus

Visar alla 4