Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madelen Frödfält

Madelen Frödfält

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Tis 18 jun kl 17:00
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Gårdskullavägen 37B

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
1 850 000 kr
35 m²
1.5 rum
2 700 kr/mån
52 857 kr/m²

Trivsam etta i populära Gårdskulla med uteplats i bästa sydvästläge. Välplanerad med sovalkov som erbjuder fönster, fina materialval, smakfullt kök, helkaklat badrum samt rikligt ljusinsläpp. Boendet bjuder på ett rofyllt och grönlummigt gårdsläge i en populär föreningen med gångavstånd till allt vad Kungsbacka innerstad har att erbjuda. Promenera fem minuter och nå Kungsbacka station varifrån pendeln tar dig till Göteborgs Central på endast 26 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Turkosvägen 6

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 295 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 2/8
2 634 kr/mån
50 440 kr/m²

I populära Brf Utsikten ges nu ges chansen att förvärva en smakfull och generös 1:a med inglasat uterum och förmånlig månadsavgift. Här bor man med naturen inpå och kan njuta av årstidens alla skiftningar. Interiört erbjuds genomgående stilren design och ljus interiör. Den genomtänkta planlösningen skapar trivsamma sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en ljus och öppen planlösning samt en stilren avskärmning till sovplatsen. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör även en parkeringsplats utomhus. Bostadsrättsföreningen jobbar aktivt för att få en lägre lånebild och en mer hållbar ekonomisk prognos för hela föreningen. Nuvarande ägare har betalt ett kapitaltillskott om 88 000kr under 2022 och avgiften sänkes då med 20%. Idagsläget har föreningen en generell belåningsgrad runt 9 000kr/kvm som planeras att sänkas den 1 juli 2024 till ca 7500kr/kvm och den nya månadsavgiften kommer bli 2360kr/mån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gnejsvägen 30, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Gnejsvägen 30

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
5 188 kr/mån
52 708 kr/m²

Stilrena trerumslägenhet, vars läge i Kolla Parkstad är något utöver det vanliga. Här bor ni i populära Brf Solstenen med garagemöjligheter. Underbar solig och inglasad balkong som erbjuder en fri och trivsam vy mot innergården. Interiört väntar bland annat ett trendriktigt kök, trivsamt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning samt bra förvaringsmöjligheter. Med en skön harmoni av ljusa ytor, parkettgolv, fönsterbräden i sten, kakel och klinker är detta ett modernt hem. Adressen ligger i ett trivsamt område nära natur, fritidsaktiviteter och kommunikationer till Kungsbacka station. Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum är Kolla Parkstad en perfekt plats för dig som vill ha närhet till staden utan att för den skull bo mitt i. Inom området kan du njuta av Kungsbackaån som flyter förbi intill, vackra gröna parker samt Kungsbackaskogen som ligger inom synhåll. Här hittar du bl. a. vårdcentral, tandläkare, förskola, skola å.k. 1-9, pizzeria och en livsmedelsaffär med generösa öppetider. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Porfyrvägen 10, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 10

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 650 000 kr
55 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 007 kr/mån
48 182 kr/m²

Denna modernt planerade lägenhet med dess kvalitetsmaterial innehar färger som enkelt matchas enligt din egen smak. Med en skön harmoni av rena vita ytor, vackra golv, kakel och klinker är detta ett hem fyllt av utsökt designerkänsla. Den genomtänkta planlösningen med öppna ytor och flera fönster ger ett fantastiskt boende med ljus och rymd. Lägenhetens planlösning är öppen och social mellan kök och vardagsrum och vidare erbjuds ett väldisponerat sovrum och helkaklat badrum. Dessutom finns ytterligare ett mindre rum som passar perfekt som ett hemmakontor, barnrum eller varför inte som en lyxig walk-in closet. Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum är Kolla Parkstad en perfekt plats för dig som vill ha närhet till staden utan att för den skull bo mitt i. Inom området kan du njuta av Kungsbackaån som flyter förbi intill, vackra gröna parker samt Kungsbackaskogen som ligger inom synhåll. Du har gångavstånd till bl.a. vårdcentral, tandläkare, skola åk 1-9, pizzeria och nu även en livsmedelsaffär med generösa öppettider. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4