Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madelen Frödfält

Madelen Frödfält

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Kommande
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Turkosvägen 6, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Turkosvägen 6

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 350 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 2/8
2 360 kr/mån
51 648 kr/m²

I populära Brf Utsikten ges nu ges chansen att förvärva en smakfull och generös 1:a med inglasat uterum och förmånlig månadsavgift. Här bor man med naturen inpå och kan njuta av årstidens alla skiftningar. Interiört erbjuds genomgående stilren design och ljus interiör. Den genomtänkta planlösningen skapar trivsamma sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en ljus och öppen planlösning samt en stilren avskärmning till sovplatsen. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör även en parkeringsplats utomhus. Bostadsrättsföreningen jobbar aktivt för att få en lägre lånebild och en mer hållbar ekonomisk prognos för hela föreningen. Nuvarande ägare har betalt in kapitaltillskott om 132 000kr. Från den 1 juli 2024 kommer föreningens belåningsgrad vara ca 7500kr/kvm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Kommande
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Gårdskullavägen 37B, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Gårdskullavägen 37B

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
1 850 000 kr
35 m²
1.5 rum
2 700 kr/mån
52 857 kr/m²

Trivsam etta i populära Gårdskulla med uteplats i bästa sydvästläge. Välplanerad med sovalkov som erbjuder fönster, fina materialval, smakfullt kök, helkaklat badrum samt rikligt ljusinsläpp. Boendet bjuder på ett rofyllt och grönlummigt gårdsläge i en populär föreningen med gångavstånd till allt vad Kungsbacka innerstad har att erbjuda. Promenera fem minuter och nå Kungsbacka station varifrån pendeln tar dig till Göteborgs Central på endast 26 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Gnejsvägen 30, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Kommande

Gnejsvägen 30

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
5 188 kr/mån
52 708 kr/m²

Stilrena trerumslägenhet, vars läge i Kolla Parkstad är något utöver det vanliga. Här bor ni i populära Brf Solstenen med garagemöjligheter. Underbar solig och inglasad balkong som erbjuder en fri och trivsam vy mot innergården. Interiört väntar bland annat ett trendriktigt kök, trivsamt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning samt bra förvaringsmöjligheter. Med en skön harmoni av ljusa ytor, parkettgolv, fönsterbräden i sten, kakel och klinker är detta ett modernt hem. Adressen ligger i ett trivsamt område nära natur, fritidsaktiviteter och kommunikationer till Kungsbacka station. Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum är Kolla Parkstad en perfekt plats för dig som vill ha närhet till staden utan att för den skull bo mitt i. Inom området kan du njuta av Kungsbackaån som flyter förbi intill, vackra gröna parker samt Kungsbackaskogen som ligger inom synhåll. Här hittar du bl. a. vårdcentral, tandläkare, förskola, skola å.k. 1-9, pizzeria och en livsmedelsaffär med generösa öppettider. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3