Mäklare Josephine Strandfors

Josephine Strandfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ädelstensvägen 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Ädelstensvägen 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Ädelstensvägen 1, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Ädelstensvägen 1

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/2
3 675 kr/mån
52 262 kr/m²

Här presenteras en modern tvåa i populära Kolla Parkstad. Interiört väntar en stilren design och genomgående ljus interiör med smakfulla val. Kök, matplats och vardagsrum i en öppen och social planlösning samt ett sovrum. De generösa fönstren gör att lägenheten känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Helkaklat badrum med tvättmaskin/kombinerad torktumlare. Dessutom erbjuds ett extern förråd i nära anslutning till lägenheten. Flytta in i en välplanerad lägenhet med närhet till det mesta. Ädelstensvägen 1 bör upplevas på visning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Munins väg 3, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45
Munins väg 3, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Munins väg 3, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Munins väg 3

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 295 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 419 kr/mån
38 994 kr/m²

Med sitt lugna läge bara några minuter från centrum är Kolla Parkstad en perfekt plats för dig som vill ha närhet till staden utan att bo mitt i. Bostaden har genomgående ljusa materialval och erbjuder ett ljust kök med vita skåpsluckor och vitt kakel kök (renoverat 2021), två rejäla sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt sängbord, badrum med separat tvättavdelning samt en stor klädkammare med gott om plats för förvaring. Vidare finns det även en inglasad balkong med sol hela dagen. Till lägenheten hör även ett förråd som nås i förrådslänga på innergården. Inom området kan du njuta av naturen i form av vackra gröna parker, Kungsbacka ån som flyter förbi alldeles intill och Kungsbackafjorden som ligger inom synhåll. Här hittar du bl a vårdcentral, tandläkare, förskola, skola åk 1-9, pizzeria och livsmedelsaffär. Varmt välkommen med din intresseanmälan för att höra mer!

  • Premium
  • Balkong
Fjärås Lantmannaväg 2F, Fjärås, Kungsbacka kommun

Fjärås Lantmannaväg 2F

Lägenhet
Fjärås, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
3 295 000 kr
105 + 10 m²
4 rum
4 500 kr/mån
31 381 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett välunderhållet bostadsrättsradhus som bara måste upplevas på visning! Här bor ni på en återvändsgata med mysig och insynsskyddad trädgård samt soliga uteplatser + balkong. Bostaden har en genomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplanet och tre sovrum en trappa upp. Helrenoverat kök med smakfulla materialval, två helkaklade badrum jämt fördelade över våningsplanen, separat tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Parkering för bilar intill bostaden samt förråd. Här bor ni med natursköna omgivningar, cykelavstånd till småbåtshamn (Torkelstorp), Tjolöholms slott med blomsterpark och bad i närheten. Inom gångavstånd från bostaden finns järn-, färg-, djurtillbehörs-, fiske-, jakt- och trädgårdshandel, marsipanfabrik, och minilivs/kiosk, (Shell), bensinstation, bilservice, möbelvaruhus. Dessutom finns en ny cykelbana in till Kungsbacka och man tar sig snabbt ut på E6:an. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Vallgatan 4  , Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Vallgatan 4

Lägenhet
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Kungsbacka
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
3 149 kr/mån
51 190 kr/m²

Välkommen till en modern och tilltalande 2:a i centrala Kungsbacka med fransk balkong. Här bor man på en attraktiv adress med närhet till Kungsbackas mysiga butiker, shoppingcenter, caféer, restauranger och annan service. Här erbjuds ett kvalitétsboende med vackra omgivningar och fina promenadstråk längs Kungsbackaån. Bra kommunikationer med närhet till Kungsbacka station där pendeln tar dig smidigt till Göteborg. Helkaklat badrum med tvättmaskin, hiss finns. Perfekt läge med närhet till affärer, restauranger, caféer och nöjen samt gångavstånd till pendeln. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Hiss

Visar alla 4