Mäklare David Johansson

David Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstadsvägen 14F, null, Örebro kommun
 • Sön 3 dec kl 16:00
Tingstadsvägen 14F, null, Örebro kommun, bild 2
Tingstadsvägen 14F, null, Örebro kommun, bild 3

Tingstadsvägen 14F

Lägenhet
Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
112 m²
5 rum
6 690 kr/mån
17 813 kr/m²

Detta rymliga bostadsrättradhus i Stora Mellösa erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med en yta på 112 kvadratmeter och fem rum har du gott om plats för hela familjen. Bostadsdetaljer: Boarea: 112 kvm Förråd: Ja Skick: Mycket bra (Byggnaden är cirka 2 år gammal) Hörnläge med stor gräsmatta: Perfekt för lek och avkoppling Parkering: Plats för två bilar utanför Detta bostadsrättradhus är i utmärkt skick, tack vare att det är nybyggt. Det har all modern komfort och bekvämligheter som du behöver för en bekväm vardag. Den generösa gräsmattan och hörnläget gör det till en idealisk plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Beläget i Stora Mellösa har du närhet till både natur och stadsliv. Området erbjuder lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till bekvämligheter och service. Det här är en unik möjlighet att bo i ett nytt och välskött bostadsrättradhus. Kontakta mäklare David Johansson idag för mer information och bokning av visning!

 • Premium
Lunna Oskarsborg 409, null, Askersunds kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Lunna Oskarsborg 409, null, Askersunds kommun, bild 2
Lunna Oskarsborg 409, null, Askersunds kommun, bild 3

Lunna Oskarsborg 409

Villa
Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 695 000 kr
125 + 80 m²
4 rum
2 639 m² tomt

Denna fantastiska villa är belägen i en idyllisk lantlig miljö som erbjuder en perfekt plats för dig och dina hästar att kalla hem. Med en rymlig tomt, stall med två boxar, ett garage och en mängd andra bekvämligheter, kommer du att älska att bo här. På tomten så finns de garage och ett stall med 2 boxar i ( en ponny och en stor) Nuvarande ägare arrenderar marken som hästarna använder vilket är rakt över gatan. I huset så har vi en lantlig stil och vissa moderna drag. Det finns 3 eldstäder i huset varav en är vedspisen i köket. Runt huset på ena sidan så finns ett trädäck som leder till en altan som är inglasad, och med en fin utsikt över den lantliga miljön. Denna villa är perfekt för dem som söker lugn och ro på landet samtidigt som de har bekvämligheten att vara nära Askersund och dess bekvämligheter (med bil tar de 12min till Askersund). Med 125 kvadratmeter boyta finns gott om utrymme för familjen och möjligheten att utveckla egendomen enligt dina önskemål. Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson.

 • Premium
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Sättervägen 38

Fritidshus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
59 + 44 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Ett riktigt mysigt fritidshus nära vattnet i området Kvarsätter vid Tisaren. Ett fritidshus att nyttja från tidig vår till långt in på hösten. Gäststuga med eget kök ger lite distans till besökarna. Stor och gemytlig altan med eldstad förlänger även den sommarsäsongen! Källaren har tagit in lite vatten. Säljaren kommer lämna kvar de lösören som säljaren vill lämna kvar. Kommunalt VA kommer behöva anslutas till tomten under 2023-2024 mot en anslutningskostnad om ca 150 000 kr (exkl markarbete, rör samt eventuell pump på den egna fastigheten) Kontakta mäklare David Johansson vid intresse.

 • Premium
Hållet 2, null, Laxå kommun
Hållet 2, null, Laxå kommun, bild 2
Hållet 2, null, Laxå kommun, bild 3

Hållet 2

Villa
Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 895 000 kr
110 + 15 m²
3 rum
1 587 m² tomt

Välkommen till Hållet 2! Denna unika bostad ligger mellan Laxå och Askersund. Till Laxå centrum så tar det 12min och till Askersund så tar det 16min. Från fastigheten så ser man östra laxsjön. Här bor du väldigt nära laxsjöarna där man kan bada fiska och åka båt. Kontakta mäklare David Johansson redan idag vid intresse!

 • Premium
Hagendalsvägen 15D, null, Kumla kommun
Hagendalsvägen 15D, null, Kumla kommun, bild 2
Hagendalsvägen 15D, null, Kumla kommun, bild 3

Hagendalsvägen 15D

Lägenhet
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 250 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 420 kr/mån
14 124 kr/m²

Denna rymliga 4-rumslägenhet på 88,5 kvadratmeter erbjuder en bekväm och centralt belägen bostad i Kumla. Lägenheten har en praktisk planlösning med två separata toaletter, vilket är idealiskt för familjer eller delade boenden. Den inglasade balkongen ger möjlighet till avkoppling och utsikt året om. Föreningen är välskött och erbjuder trygghet och bekvämlighet för de boende. Dessutom finns det två förråd som ger extra förvaringsutrymme för dina ägodelar. Lägenheten har ett utmärkt läge med närhet till Kumlas centrum, vilket innebär att du har bekväm tillgång till shopping, restauranger, och kollektivtrafik. Det här är en perfekt möjlighet att bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll. Det finns ingen hiss i denna byggnad men denna lägenhet ligger bara en halvtrappa upp. kontakta mäklare David Johansson

 • Premium
Algrena Kosegård 474, Askersund, Askersunds kommun
Algrena Kosegård 474, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Algrena Kosegård 474, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Algrena Kosegård 474

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
795 000 kr
3 rum
1 079 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fastighet som ligger belägen 15 minuter från Askersund, fastigheten ligger vid Algrena där du har nära till vatten. På övervåningen i huset så finner du 2 sovrum och på nedre plan finner du kök och vardagsrum. Utanför fastigheten så finns de en uteplats på ett berg där man kan njuta av utsikten och av solen. Vid parkering av bil så finns även en liten byggnad som används idag som toa dass och förrådsdel. Taket byttes för cirka 7år sedan. kamin och vedspis finns. Inget varmvatten finns Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson

 • Premium
Stenvägen 30D, Mosås, Örebro kommun
 • Mån 4 dec kl 17:30
Stenvägen 30D, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 30D, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 30D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 250 000 kr
115 m²
5 rum
5 690 kr/mån
19 565 kr/m²

Välplanerad och stilrent radhus på trivsamma, trygga och härliga Stenvägen. Lägenheten är i mycket fint skick och har bra planlösning, sociala ytor och härlig atmosfär. Här bor man naturnära, lugnt och familjevänligt med skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och golfbana i närområdet. Här har du parkeringsplats precis vid ytterdörren och även carportplats som följer med. Även möjlighet att ladda din elbil vid parkeringen. Väldigt fin uteplats med lagom stor gräsmatta, på övervåningen finns även en balkong. Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson.

 • Premium
Rådmansgatan 6, Centralt Öster, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:30

Rådmansgatan 6

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 750 000 kr
67,3 m²
2 rum
vån 2/3
3 636 kr/mån
40 862 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna underbara tvåa på en av Örebros mest attraktiva adresser, Rådmansgatan. Här erbjuds en charmig lägenhet i gott skick med utmärkt planlösning, generös takhöjd och stora fönster med fint ljusinsläpp. Balkong mot lummig innergård. Bostaden är centralt belägen, i lugna och populära kvarter med närhet till allt Örebro har att erbjuda! Här finns en trygg och stabil förening. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson.

 • Plus
Masmästarvägen 1, null, Laxå kommun

Masmästarvägen 1

Villa
Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
750 000 kr
106 + 51 m²
4 rum
1 065 m² tomt

Här finner du en enplansvilla i Röfors med hörntomt. Fastigheten är fördelad på 106kvm och har 3 sovrum. På fastighetens baksida så finns en tomt på 1061kvm som ger fina möjligheter. Det finns ett garaget kopplat till fastigheten. Tidigare detta år så gick köket igenom en lättare renovering. I huset så finns även tillgång till bastu, två toaletter och två duschar. På husets baksida finns en inglasad altan. Robotgräsklippare kommer att följa med i köpet. Vid frågor och funderingar kontakta mäklare David Johansson.

Dalgatan 32, Finnerödja, Laxå kommun

Dalgatan 32

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
990 000 kr
120 + 70 m²
4 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till Finnerödja och Dalgatan 32. Här bor man lugnt och stillsamt med mycket fin natur. Bostaden ligger gångavstånd till närmsta matbutik men även med närhet till Laxå där det erbjuds allt från tågstation, restauranger och livsmedelsbutiker. Denna villa är fördelad över fyra rum och kök på 120kvm med ett inglasat uterum. För att nämna några av bostadens höjdpunkter så inkluderas bergvärme och garage. I Finnerödja finns skola F-6 matbutik och idrottsplatser. Varmt välkommen att kontakta David Johansson vid intresse!

Hynneberg 204, Hällabrottet, Kumla kommun

Hynneberg 204

Fritidshus
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
495 000 kr
2 rum
1 851 m² tomt

Här finner du en liten stuga med en förrådsbyggnad. Tomten är på 1851kvm så potential finns det gott om. I stugan idag så finns inte el eller vatten, men på tomten så finns det ett elskåp. Över vägen så finns det även kommunalt vatten och möjlig att koppla in sig på fiber. Stugan befinner sig i en väldigt lugn och fin miljö med skog och öppna landskap. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare David Johansson vid intresse.

Norrköpingsvägen 626, null, Hallsbergs kommun

Norrköpingsvägen 626

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
3 rum
2 105 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende som ligger belägen i Svennevad. Här finner du ett fritidshus med två sovrum ett vardagsrum och kök. På tomten finns även 2 förråd ett som är mer som en vedbo och ett som är mer som ett garage. Det finns även en liten gäststuga. Toaletten är en multoa och det finns bara sommarvatten. På Cykel tar de bara 8min till badviken som är ett av Sveriges bästa badvatten enligt sydnärkenytt. Marieberg Ligger 20min bort. 14 min till hjortkvarn glass. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. finns möjlighet till fiber. Anmäl ditt intresse idag till mäklare David Johansson.

Visar alla 12