Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Laxå

Fastighetsbyrån Laxå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådjursstigen 12, Laxå, Laxå kommun
 • Sön 26 maj kl 15:50

Rådjursstigen 12

Villa
Laxå, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 150 000 kr
98 m²
5 rum
1 066 m² tomt

Enplansvilla i villaområdet Saltängen som ligger på gångavstånd från Laxå centrum, resecentrum mm. Här finner du takad uteplats, soldäck, vidbyggt garage, 4 sovrum och en tomt som vetter mot allmänning. Nära till fina gångstråk och natur. Huset har de senaste åren renoverats en hel del, bl a så har kök och yttertak bytts ut. Ny luft/luft värmepump 2022 Fiberbredband installerat

 • Plus
 • Uteplats
Lilla Hägghemmet 4, Tived, Laxå kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00
Lilla Hägghemmet 4, Tived, Laxå kommun, bild 2
Lilla Hägghemmet 4, Tived, Laxå kommun, bild 3

Lilla Hägghemmet 4

Villa
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
3 695 000 kr
170 + 11 m²
5 rum
12,3 ha tomt

Välkommen till en egen oas mitt i natursköna Tived! Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva fastighet med sjöutsikt och privat badplats. På denna lantbruksfastighet med ca 10 ha skog bor du med utsikt över sjön Stor-Ämten och förfogar dessutom över en ca 600 m lång strandlinje med egen brygga och badplats. Bostadshuset om 170 kvm har fungerande eldstäder, vackra trägolv samt fina originaldetaljer. Vattenburen värme via jordvärme. På gårdsplanen finns en äldre ladugård, två uthus samt en jordkällare. Huset kan användas som både permanent eller fritidsbostad och lämpar sig även för uthyrning för den som önskar. Här bor du mitt i Tivedsskogarna med närhet till såväl Askersund som den populära nationalparken! Välkommen på visning!

 • Premium
Riddarstigen 7, Laxå, Laxå kommun
 • Ons 5 jun kl 17:30
Riddarstigen 7, Laxå, Laxå kommun, bild 2
Riddarstigen 7, Laxå, Laxå kommun, bild 3

Riddarstigen 7

Villa
Laxå, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 095 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
947 m² tomt

Välkommen till Riddarstigen 7 ! Här finner du en villa på totalt 206kvm 103kvm boyta och 103 kvm källarvåning. Fastigheten har en äldre standard men är fint skött. Solceller blev satta på taket 2022. Dränering av fastigheten gjordes även 2021. Skorstenen är nyligen besiktad och godkänd. Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson.

 • Premium
Gropbäcken 718, null, Hallsbergs kommun
Gropbäcken 718, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Gropbäcken 718, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Gropbäcken 718

Gård/Skog
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Laxå
4 500 000 kr
157 m²
5 rum
30,5 ha tomt

I Gropbäcken finner du detta storslagna bostadshus med tillhörande ekonomibyggnader. 30 ha mark med hela 3000 kbm virkesförråd och att kalla ditt eget. Boendet är rymligt, ett hem för hela familjen att trivas i. En fin blandning av skog, betesmarker och åkermark omfamnar egendomen, med en porlande bäck och en egen damm som avslappnande inslag. Ekonomibyggnaderna är både praktiska och charmiga. Det lantliga läget skapar en fridfull atmosfär med naturen som granne. Njut av lugnet och rymden, perfekt för den som söker avskildhet och en nära kontakt med naturen. Här har du möjligheten att förverkliga din dröm om ett idylliskt liv på landet, samtidigt som du har närheten till bekvämligheter och samhällsservice. Välkommen till ditt eget privata paradis!

 • Premium
 • Uteplats
Stora Mosshult Björkbacken 3, Tived, Laxå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Stora Mosshult Björkbacken 3, Tived, Laxå kommun, bild 2
Stora Mosshult Björkbacken 3, Tived, Laxå kommun, bild 3

Stora Mosshult Björkbacken 3

Villa
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
2 600 000 kr
120 m²
4 rum
2 373 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende beläget i vackra Tived, Laxå kommun. Med en boyta på 120 kvadratmeter erbjuder detta hus fyra rum fördelat på tre sovrum. Här finns en härlig bastu och en mysig eldstad att koppla av vid. Trädgården är omsorgsfullt designad med en pool och ett uterum, perfekt för både avkoppling och underhållning. Detta hem präglas av en fräsch interiör och fin utsikt över den omgivande naturen. Ogenerat beläget kan du njuta av lugnet och friden här. Med solpaneler på taket är detta även ett hållbart val för dig som bryr dig om miljön. I närområdet finns möjligheter till sköna promenader och härliga utflykter. Tived erbjuder vacker natur med närhet till skog och sjöar, perfekt för den som älskar att vara utomhus. Välkommen till ditt nya drömhem i Tived!

 • Premium
 • Uteplats
Häggeboda 13, Tived, Laxå kommun

Häggeboda 13

Fritidshus
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 950 000 kr
50 + 29 m²
3 rum
1 387 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med väl tilltaget trädäck och en oemotståndlig eldstad för mysiga kvällar. Här kan du njuta av ett ogenerat läge ca 100 meter från sjön Unden, perfekt för avkoppling och naturupplevelser. Det rymliga uterummet erbjuder gott om plats för umgänge med vänner och familj. Ursprungsbostaden från 1960 som nu renoverats, byggts om och till på senare år bjuder på tre rum varav två sovrum, perfekt för den lilla familjen eller paret. Tomtytan på hela 1387 kvm ger gott om möjligheter för trädgårdsentusiasten eller lekstunden med barnen. Med närheten till sjön kan du ta härliga promenader längs vattnet eller kanske till och med ta ett dopp på sommardagarna. Detta är den perfekta platsen för dig som längtar efter lugn och ro i naturen, samtidigt som du har bekvämt avstånd till samhällets bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i detta idylliska och naturnära område. Fastigheten är ej ansluten till elnätet, dock finns elektrisk belysning osv som är batteridrivet. Välkommen hem!

 • Uteplats
Korsbacken 4, Bodarnesjön, Laxå kommun

Korsbacken 4

Fritidshus
Bodarnesjön, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
700 000 kr
89 + 51 m²
4 rum
1 798 m² tomt

Välkommen till Korsbacken 4! Här kan du flytta in och njuta av en rymlig tomt i ett omtyckt område med Borasjön som granne. Fritidsboende eller året runt boende du väljer! I trädgården finner du fruktträd på lättskötta ytor, ett nybyggt garage och förråd och invändigt i bostadshuset en trivsam planlösning. I närområdet finner du både badplats cirka 100 meter bort och fiske endast någon minut bort. Här kan du även under somrarna ta det lugnt vid det mysiga sommarcafet som ligger cirka 250 meter bort där även bergslagsleden går förbi intill. Är det fler fritidsaktiviteter du söker omges du av flera stilla promenadstigar eller varför inte ta dig in mot Laxå som du tar dig till via en bilfärd på ca 5 min, eller på säker cykelväg som leder både åt Finnerödja och Laxå.

 • Balkong
 • Uteplats
Rättarstigen 18, Oxhagen, Laxå kommun

Rättarstigen 18

Villa
Oxhagen, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 300 000 kr
116 + 146 m²
6 rum
957 m² tomt

Välkommen till detta vinkelhus beläget i det lugna villaområdet Oxhagen i Laxå kommun. Med en boyta på 116 kvm och en biyta på 146 kvm erbjuder denna bostad generösa sociala utrymmen för hela familjen att trivas i. Bostaden byggdes år 1975 och har en välplanerad layout som inkluderar ett fint kök och öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. För extra komfort finns en luft/luft värmepump för att hålla temperaturen behaglig året om. Det tillhörande garaget ger gott om plats för parkering och förvaring. Dessutom finns en uteplats där man kan njuta av lugnet och koppla av. För den som gillar bastu och eldstad finns även dessa bekvämligheter att tillgå. Närområdet erbjuder vacker natur och närhet till allt man kan behöva i vardagen. Med närhet till skolor, affärer och grönområden passar detta hus perfekt för den som söker en fridfull plats att kalla hemma. Besiktningsprotokoll och energideklartion kommer att läggas till. Tillsammans kan vi utforska denna underbara bostad och se om den kan bli ditt nya drömhem. Välkommen till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tottsjömo Solsidan 3, Skagern, Laxå kommun

Tottsjömo Solsidan 3

Fritidshus
Skagern, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
5 295 000 kr
135 m²
4 rum
980 m² tomt

Med västerläge, 25 meter från sjön Skagern ligger denna fastighet med den självklara adressen Solsidan. Full nyttjanderätt på de sista 25 metrarna ner till sjön (kan således inte bebyggas av någon annan) Nybyggt bostadshus på 135kvm, äkta falsat plåttak, vattenburen golvvärme, kompositskivor i HTH köket, helkaklat badrum med möbler från Gustafsberg. Stort tralldäck i västerläge. Möjlighet att uppföra komplementbyggnad på fastigheten. Djupborrad vattenbrunn samt trekammarbrunn med infiltration som delas med grannen . Fina uthyrningsmöjligheter, 2023 hyrdes huset ut från midsommar och framåt, inbringade ca 200000kr. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Otterkärrsvägen 2, Skagern, Laxå kommun
Otterkärrsvägen 2, Skagern, Laxå kommun, bild 2
Otterkärrsvägen 2, Skagern, Laxå kommun, bild 3

Otterkärrsvägen 2

Fritidshus
Skagern, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
4 500 000 kr
190 + 70 m²
5 rum
1 190 m² tomt

Ett stenkast från sjön Skagern finner du denna otroligt fina fastighet. Stort bostadshus i två plan byggt 2012 med väl tilltagna sociala ytor och plats för den stora familjen. Balkonger i Öst och väst. Tomten är välplanerad med plattläggningar och murar. På fastigheten finns även fristående garage/carport med gästdel som även kan lämpa sig för uthyrning. Bergvärme och fiberbredband installerat. Båtplats ingår i områdets lilla hamn, här finns även badland. Sommartid så finns en campingbutik i området. Varmt välkommen på visning, fysiskt och/eller digitalt.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun
 • Lör 1 jun kl 11:00
Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun, bild 2
Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun, bild 3

Tivedsvägen 25

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
850 000 kr
130 + 70 m²
4 rum
1 877 m² tomt

På Tivedsvägen 25 i natursköna Finnerödja presenteras en trivsam villa med bergvärme! Här bor du på en stor tomt om 1 877 kvm med baksida som angränsar mot skogsområde. Villan om fyra rum och kök har trevliga sällskapsytor, rymligt kök samt fungerade eldstad. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber installerat. Bra läge med närhet till skola (F-6), förskola, mataffär samt elljusspår. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Tivedsvägen 6, Finnerödja, Laxå kommun

Tivedsvägen 6

Övrigt
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 300 000 kr
425 m²
5 rum
1 569 m² tomt

Hyresfastighet i Finnerödja med driftnetto på ca 61000kr . Bergvärme installerat, Helt klart finns här möjligheter till utveckling då byggnaden innehåller en nyrenoverad lägenhet som med lite slutfix är redo att hyras ut. en lägenhet på 165 kvm, en vakant lokal på ca 90 kvm, en vakant lägenhet i soutterängplan samt två stora garage i nedre etaget, ytterligare intäkter går även att skapa då gårdshuset går att hyra ut för exvis förvaring och förråd. Nuvarande hyresintäkter är 132000kr/år Driftskostnader 71000 per år

Älgstigen 6, null, Laxå kommun

Älgstigen 6

Villa
Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
995 000 kr
97 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna enplansvilla i saltängen. Villan har yta på 97kvm fördelat på 4 sovrum vardagsrum och kök. På baksidan har du skogen som granne. garage finns. Nära till skola och Laxå centrum. Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson.

Ramundervägen 47, Laxå, Laxå kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00

Ramundervägen 47

Villa
Laxå, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 075 000 kr
65 + 60 m²
3 rum
973 m² tomt

Varmt välkommen till Ramundervägen 47 och detta energieffektiva hus, bostadshuset har genomgått stora renoveringar sedan 2020 såsom ny bergvärme 2022, nya fönster 2021, nytt badrum och kök 2022. Här erbjuds du ett bekvämt och ekonomiskt boende, perfekt för den lilla familjen. Robotgräsklippare ingår i köpet.

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kvarndammsvägen 12B, Finnerödja, Laxå kommun

Kvarndammsvägen 12B

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
500 000 kr
144 + 80 m²
7 rum
1 319 m² tomt

Rymlig villa i Finnerödja med en del renovering gjord, har använts som tvåfamiljshus de senaste åren. Möjlighet finns till snabbt övertagande. Köp och hyr ut lägenheter eller varför inte ha det som generationsboende. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Sannerudsgården 7, Tived, Laxå kommun

Sannerudsgården 7

Fritidshus
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 995 000 kr
73 m²
1 rum
1 077 m² tomt

Här, mitt i byn Sannerud, i hjärtat av Tiveden, finner du detta fantastiska hus som kan användas som både fritidshus och permanentbostad! Huset som är byggt 2010 har en lummig trädgård som angränsar mot kohage. Från tomten skymtar man dessutom sjön Unden. Huset har en öppen planlösning, braskamin och sovloft. Sannerud, som sjuder av liv och rörelse framförallt sommartid, med sin lanthandel, restauranger och café ligger granne med fastigheten. På nära håll når du nationalparken med fantastisk natur. Välkommen på visning!

 • Plus
Skogvaktarstigen 3, Laxå, Laxå kommun

Skogvaktarstigen 3

Villa
Laxå, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 190 000 kr
112 + 54 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Enplansvilla med utmärkt läge i populärt villaområde. Uterum med söder och västerläge. Enbilsgarage och carport. Dubbla Luftvärmepumpar och braskamin.

 • Uteplats
Nygatan 17, Hasselfors, Laxå kommun

Nygatan 17

Villa
Hasselfors, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 015 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 454 m² tomt

Nu saluförs denna välplanerade familjevilla med lättskött trädgård i natursköna Hasselfors. Bostaden som har genomgått flertalet renoveringar har ett fint kök från 2006, härliga umgängesytor samt två badrum. I vardagsrummet finns en godkänd eldstad. Vattenburen värme via vedpanna bidrar till låga driftkostnader. Husets tak byttes 2006. Fiber är installerat. I Hasselfors bor du med närhet till sjöarna Toften och Teen. Välkommen på visning!

Sanneruds bygata 28 och 30, Tived, Laxå kommun

Sanneruds bygata 28 och 30

Villa
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 950 000 kr
260 m²
4 541 m² tomt

Två fastigheter i underbara Sannerud försäljes, idag är fastigheterna bebyggda med två enplanshus med tot 4 uthyrda lägenheter i markplan. Potentialen i framtiden är obegränsad, ytterligare byggnation? omvandla till mer ferieuthyrning? skapa privat boende? Ja, många möjligheter finns. Driftnetto idag på 144105 kr/år. Här har du nära till sjön Unden, lanthandeln med sin bistro, restaurangen Luripompa, Sanneruds café, nationalparken mm.

 • Uteplats
Brunnsnäs Stigrundan 24, Brunnsnäs/Östra Laxsjön, Laxå kommun

Brunnsnäs Stigrundan 24

Fritidshus
Brunnsnäs/Östra Laxsjön, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 595 000 kr
54 m²
3 rum
1 073 m² tomt

Varmt välkommen till det gemytliga stugområdet Brunnsnäs. Här saluförs nu välskött fritidshus som även kan användas som permanentbostad om så önskas. Stugan om 54 kvm har ett trevligt kök, badrum samt vardagsrum med fungerade eldstad. Kommunalt vatten via samfällighetsförening. Nytt avlopp som delas med grannen från 2015. Fin tomt med sjöutsikt över Östra Laxsjön. Tillgång till egen brygga. Perfekt för dig som bara vill komma ut i naturen och njuta! Välkommen på visning!

Herrgårdsvägen 10B, Laxå, Laxå kommun

Herrgårdsvägen 10B

Övrigt
Laxå, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
13 500 000 kr
1,7 ha tomt

Nu saluförs ett stort lägenhetskomplex i Laxå. Driftnetto på 1 500 000kr per år 27 lägenheter, renoverade/byggda mellan 2019-2021 , samtliga uthyrda, förutom dessa finns stor potential i att skapa mervärden. Stor tomt med Laxån som avgränsar på ena sidan. Väldigt vackert beläget Avstyckning är påbörjad, dock kan även Herrgårdsbyggnaden köpas till. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning

Kungsbacken, Tived, Laxå kommun

Kungsbacken

Tomt
Tived, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
1 500 000 kr
8 680 m² tomt

Ca 150 meter från sjön Undens strand saluför vi nu denna stora tomt för nybebyggelse. Förutom närheten till sjön så finner du Tivedens nationalpark, fantastisk natur, den härliga byn Sannerud med kafferosteri, bistro och lanthandel i närheten. Möjlighet till servitut för båt/badplats kommer ges. Inga installationer är förberedda på fastigheten och förnyat förhandsbesked för nybyggnation kommer krävas.

Visar alla 22