Mäklare Caroline Lundin

Caroline Lundin

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Dalarna och har jobbat på Fastighetsbyrån sedan sommaren 2018. Med en tidigare karriär inom hästhoppning på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis. Genom att anlita Sveriges ledande mäklarkedja har du de bästa förutsättningarna på marknaden, det i kombination med mitt engagemang och min drivkraft kommer generera dig en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eldforsen 18, Vansbro, Vansbro kommun

Eldforsen 18

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

53 m²

4 rum

1 030 m² tomt

Trevlig villa belägen i Eldforsen ca 10 minuter söder om Vansbro. Villan används idag till permanentboende och kan med fördel även användas som fritidshus för den som önskar ett boende med närhet till Säfsen med sin alpina anläggning endast 5 mil bort. I närområdet finns vacker natur och bra fiskevatten. Bostadshuset består på entréplan utav hall, kök med fungerade vedspis och vattenmantlad kökspanna, allrum/sovrum, badrum samt vardagsrum. Det övre planet består utav allrum med öppen spis samt ett sovrum. Huset har även en grovkällare där vattenbrunnen är placerad. Vatten i form av grävd brunn, avlopp i form av trekammarbrunn samt uppvärmning genom vattenburen värme via kökspanna, eldstad, el-element, luft/luft-värmepump. Digital visning finns att ta del utav, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Fritidsboende vid Galtåsen, Vansbro, Vansbro kommun

Fritidsboende vid Galtåsen

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

350 000 kr

20 m²

1 rum

1 540 m² tomt

Med en kort promenad om 250m genom skogen nås denna fritidsfastighet med med enskilt och naturnära läge i Galtåsen cirka två mil utanför Vansbro. Vacker och avskild plats som ger möjlighet till utmärkt avkoppling, här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt eget paradis. Gångavstånd till tjärn där du både kan bada och fiska, båt ingår i fastighetsköpet. På fastigheten finns idag en stuga om cirka 20kvm disponerat på enkel köksavdelning med vedspis samt allrum med tarrsäng och eldstad. Den naturbeklädda tomten om 1 540kvm kräver minimalt med skötsel vilket ger tid till att njuta av tystnaden och den omgivande naturen. Perfekt miljö för den friluftsintresserade. På tomten finns uthus, utedass, matkällare samt brunn för vatten. Fastigheten kan tillträdas i stort sett omgående.

Fritidsboende vid nedre Gruckåtjärn, Vansbro, Vansbro kommun
Fritidsboende vid nedre Gruckåtjärn, Vansbro, Vansbro kommun, bild 2
Fritidsboende vid nedre Gruckåtjärn, Vansbro, Vansbro kommun, bild 3

Fritidsboende vid nedre Gruckåtjärn

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

425 000 kr

15 m²

1 rum

2 150 m² tomt

En kort promenad på ca 5 minuter genom skogen längs vattnet nås denna fritidsfastighet med dess natursköna läge vid nedre Gruckåtjärn - Vansbro. Vacker och avskild plats som ger möjlighet till utmärkt avkoppling, här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sin egen idyll. På fastigheten finns idag en stuga med vackert trägolv och vedspis (ej kontrollerad), förrådsbyggnad, grillstuga samt ett utedass. Samtliga byggnader har renoveringsbehov. Den naturbeklädda tomten om 2 150kvm kräver minimalt med skötsel vilket ger tid till att njuta av tystnaden och den omgivande naturen. Fastigheten är inte ansluten till V/A och elnät. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
Gamla vägen 10, Vansbro, Vansbro kommun
  • Ons 14 jun
Gamla vägen 10, Vansbro, Vansbro kommun, bild 2
Gamla vägen 10, Vansbro, Vansbro kommun, bild 3

Gamla vägen 10

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

123 m²

5 rum

1 295 m² tomt

Naturnära läge med gång/cykel-avstånd in till centrala Vansbro där matbutik, restauranger, skolor och affärer finns. Boningshuset disponeras på 123kvm består på entréplan av hall, badrum, tvättstuga, sovrum, kök, allrum/matsal samt vardagsrum. Övre planet består av hall samt två sovrum. Tomtarea om totalt 1 295kvm, där finns även ett uthus i stort renoveringsbehov. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt fibernätet. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Premium
Vanåvägen 12, Vansbro, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 14 jun

Vanåvägen 12

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

795 000 kr

32 m²

2 rum

2 660 m² tomt

Fritidsboende med strandtomt i Saltvik, gångavstånd in till centrala Vansbro där matbutik, restauranger, skolor och affärer finns. Boningshuset består utav ett sovrum och kök/vardagsrum. Förbränningstoalett finns i separat uthus på tomten där även övrig förvaring för t.ex. trädgårdsredskap finns. Tomtarea om totalt 2 660kvm varav 1200 kvm land och 1460 kvm vatten. Här sköts gräsmattan praktiskt genom gemensam robotgräsklippare med grannen. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Plus
Fastighet på Bastberget, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Fastighet på Bastberget

Tomt
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

60 000 kr

9 284 m² tomt

Bastbergets fäbod är en riktig pärla i fäbodsammanhang och har utpekats som riksobjekt för naturvården. Bastbergets fäbod är en av två levande fäbodar i Mockfjärd och här tillverkas av mjölken från fäbokorna både smör, ost och messmör. I området betar får, kor och hästar under sommaren. I denna trivsamma fäbod med välbevarad bebyggelse och med gärdesgårdar runt så gott som alla gårdarna är det lätt att, i sann sommaridyll, verkligen finna ett inre lugn. Hit finns även väg som plogas vintertid via vägsamfälligheten. Bastberget består av ca 150 stugor och har ett kolag som ser till att föra fäbodens traditioner vidare vilka har bedrivits kontinuerlig i minst 450 år. Här anordnas klassiskt midsommarfirande enligt tradition med spelmän och dans och även bastbergsdagen som är en välbesökt tillställning med tillverkning, försäljning och andra aktiviteter i fäboden.

Anders Frisells väg 9, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Anders Frisells väg 9

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

885 000 kr

90 m²

4 rum

1 435 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevlig familjevilla med älvutsikt belägen på Heden i Mockfjärd. Mockfjärd erbjuder en enkel vardag med närhet till västerdalälven, fritidsaktiviteter, affär, restaurang samt gångavstånd för barnen till skola som har klasser från F-9. Bostadshuset består på entréplan av hall, badrum, kök med sparspis/vedspis, vardagsrum samt ett sovrum. Övre planet består av hall, äldre kök (möjligt sovrum), toalett, samt ett sovrum. I källarplanet finns jordkällare, förrådsutrymmen, garage, tvättstuga samt pannrum. Tomten består av en plan och lättskött gräsmatta samt förrådsbyggnad. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. Fastigheten värms med fördel upp via vedpanna samt äldre luftvärme idag. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Rännarhedsvägen 41, Gagnef, Gagnefs kommun

Rännarhedsvägen 41

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 795 000 kr

97 m²

3 rum

916 m² tomt

Trevlig familjevilla om totalt fyra sovrum i två plan. Villa är belägen i populärt område med närhet till Kyrkskolan, fin badsjö, motionscentral med skid/elljusspår, matbutik samt resecentrum för tåg och buss. Perfekt pendlingsavstånd till Leksand, Falun och Borlänge. Boningshuset består på entréplan utav hall, toalett, kök, vardagsrum/matsal, två sovrum samt ett badrum. Källarplan består utav gillestuga, två sovrum, förrådsutrymmen, matkällare, pannrum, tvättstuga samt badrum och separat bastu. I anslutning till bostadshuset finns ett enbilsgarage med källare. Gräsmattan om 916kvm sköts praktiskt utav en robotgräsklippare som ingår i fastighetsköpet. Praktisk uppvärmning via luftvattenvärmepump som installerades 2017 samt kommunalt V/A.

Uppsälje 512, Dala-järna, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår

Uppsälje 512

Villa
Dala-järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

349 000 kr

40 m²

2 rum

4 791 m² tomt

Charmigt gammalt torp i Uppsälje med anor från 1800-talet. Fantastiskt fint beläget bland åkrar i mysig bymiljö. Boningshuset är i behov av genomgående renovering både exteriört och interiört, perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ett fritidsboende alternativt permanentboende. Byggnaden består på entéplan utav hall, äldre kök med vedspis samt ett sovrum/vardagsrum med eldstad. Övre planet består utav hall, ett sovrum samt resterande del oinredd vind. Eldstäderna i byggnaden är ej använda eller kontrollerade av sotare på många år, fastigheten är inte ansluten till kommunalt V/A, elanslutning till fastigheten finns. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Uppsälje 515, Dala-järna, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår

Uppsälje 515

Villa
Dala-järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

849 000 kr

90 m²

3 rum

4 315 m² tomt

Charmig gårdsfastighet i Uppsälje beläget bland åkrar i fantastisk bymiljö! Boningshuset består på entréplan utav hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Källarplan består bland annat utav garage, tvättstuga, pannrum samt diverse förrådsutrymmen. På tomten finns, utöver boningshuset, en väl tilltagen uthuslänga i vinkel innehållande bland annat loge, gamla stallet, snickarbod samt loft för förvaring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Övre Tjärnavägen 14, Gagnef, Gagnefs kommun

Övre Tjärnavägen 14

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

2 450 000 kr

105 m²

3 rum

2 233 m² tomt

Med ett lugnt och lantligt läge i Övre Tjärna finner du denna kringbyggda gård. Här är närheten till naturen påtaglig, och den vackra byn Övre Tjärna inbjuder till både promenader, skidåkning och skogsvandring. Närhet till affär samt resecentrum för buss och tåg. Bostadsbyggnaden består interiört av hall, ett stort och trevligt lantkök med matplats och vedspis, matsal med kakelugn, vardagsrum med kakelugn samt tvättstuga/dusch och toalett. Övre planet består utav hall, ett sovrum med fantastisk utsikt samt ett oinrett utrymme där möjlighet att inreda t.ex fler sovrum eller TV-rum finns. Bostaden värms idag upp via direktverkande el samt luft-luftvärmepump. Uthusen, byggda på ett sätt som ger denna fantastiska kringbyggda gårdskänslan nyttjas idag mestadels som förvaring. Uthusen består bland annat utav ett sommarrum med vedspis, loge, lider, snickarbod, vedbod, garage samt ett härbre. Här finns stora möjligheter att förvalta eller utveckla ett boende som passar just dig. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Gräv 6, Gagnef, Gagnefs kommun

Gräv 6

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

2 750 000 kr

106 m²

4 rum

7 446 m² tomt

I byn Gräv, ca 10km utanför Djurås med ett lugnt och ostört läge ligger denna idylliska hästgård med en praktisk familjevilla i 1,5-plan samt uthus med stall och gott om förvaringsmöjligheter. Gräv erbjuder härlig bymiljö med behagligt avstånd till affär, kommunikation, förskola och skola. Bostadshuset disponeras på 106kvm och består på entréplan utav hall, stilrent kök med kamin, badrum samt vardagsrum med pelletskamin. Övre planet består utav hall kombinerad tvättstuga/dusch samt tre sovrum varav ett sovrum har en öppen spis. Huset fick år 2014 ny takbeklädnad i form av betongpannor. Stallet har fem boxar och alla med gjuten platta, uppvärmd sadelkammare samt loft för förvaring. I bakkant av stall finns även carport. I övriga uthus finns gott om förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Hasselvägen 5, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Hasselvägen 5

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 750 000 kr

110 m²

4 rum

943 m² tomt

Villa belägen på Ersholn i Mockfjärd, ett lugnt och familjärt villaområde. Härifrån är gångavstånd till byns fotbollsplan och i Mockfjärd finns Mockfjärdsskolan för barn i förskoleklass till och med årskurs 9. Ursprungsskicket har varit traditionell 60-talsstandard men utgör nu ett modernt hem med milda färgval efter en större renovering under 2022. Större delen av villans fönster är bytta, ny el, ny rördragning samt byte av radiatorer. Villans entréplan har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök som skapar härlig yta för samvaro. Intill hallen är badrummet placerat med ytskikt i form av våtrumsmatta. På entréplan finns även ett sovrum. Övre planet består av en möblerbar hall, två sovrum och ett toalettutrymme. Källarplanet innehåller förrådsutrymmen, matkällare, pannrum samt tvättstuga. Tomten består idag av en stram trädgårdstomt med gräsmatta, fastigheten är utöver bostadshuset även bebyggd med kallgarage (el finns indraget) för en bil samt vidbyggd vedbod med förråd. Digital visning och besiktningsprotokoll finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren.

Storbygatan 2A, Äppelbo, Vansbro kommun

Storbygatan 2A

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

2 295 000 kr

140 m²

5 rum

4 747 m² tomt

Gårdsfastighet bestående utav tre lägenheter med stora fina uthus i Äppelbo, Vansbro kommun! Fastigheten ligger med promenadavstånd till Berghedens skola, för barn i förskoleklass till årskurs 6. Genom farstun till bostadshuset möts du utav två dörrar in, den första dörren leder till lägenheten på entréplanet och den andra dörren leder in till en hall med trapp upp till den andra lägenheten. Lägenheten på entréplan består utav hall, två sovrum, vardagsrum, kök samt badrum. Lägenheten på det övre planet består utav hall, kök, badrum, vardagsrum samt ett sovrum. Resterande del utav övre planet är oinredd kallvind. Komplementbyggnad i form av uthuslänga i vinkel bestående utav förrådsutrymmen, kallgarage för en bil, uppvärmt garage för två bilar (indraget vatten finns) samt en lägenhet bestående utav hall, badrum, kök, vardagsrum samt två sovrum. Lägenheten har egen ingång och parkering. Ytterligare en uthuslänga finns med stora förrådsutrymmen, perfekt för t.ex. uthyrning vintertid för bilar, husvagn, båt m.m. Lägenheten i uthuset är idag uthyrd och avtalet med hyresgästen kommer inte att sägas upp av nuvarande fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka in visning!

Flobergets fäbodar 17, Mockfjärd, Gagnefs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flobergets fäbodar 17

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

18 m²

2 rum

6 682 m² tomt

Underbar fäbod med timrade huskroppar i vackert kulturlandskap i Dalarna. Samtliga byggnader är i behov av omvårdnad både interiört och exteriört, perfekt för dig som själv vill skapa ditt eget paradis med naturen inpå knuten. Den tysta, kringliggande naturen inbjuder till både bär- och svampplockning, skidåkning, vandring eller varför inte bad i Flobergs tjärn. Fastigheten ligger idylliskt och avskilt på Floberget i fantastisk fäbodmiljö men ändå med närhet till grannar av liknande timrade fäbodar. Vatten erhålls från källa ur berget, som man promenerar för att hämta. El kan enkelt lösas idag eftersom solcellspaket med batterier blivit alltmer ekonomiskt. Den totala arean för huvudbyggnaden är ca 39kvm varav 21kvm utgörs av ett oinrett rum med möjlighet att inreda till sovrum etc. samt vedbod. På den stora naturtomten om 6 682kvm finns utöver huvudbyggnaden två uthuslängor samt ett oinrett härbre. Här finns även utrymme för den odlingsintresserade. Man kan under vår, sommar och höst ta sig fram till fastigheten med bil och utrymme för parkering finns direkt i anslutning till gårdsplan. På vintern när snön kommer parkeras bilen enklast en bit ifrån fastigheten med promenadavstånd fram. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visar alla 15