Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Lundin

Caroline Lundin

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Dalarna och har jobbat på Fastighetsbyrån sedan sommaren 2018. Med en tidigare karriär inom hästhoppning på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis. Genom att anlita Sveriges ledande mäklarkedja har du de bästa förutsättningarna på marknaden, det i kombination med mitt engagemang och min drivkraft kommer generera dig en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fiolvägen 12 C, Djurås, Gagnefs kommun

Fiolvägen 12 C

Lägenhet
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
995 000 kr
66,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 994 kr/mån
14 985 kr/m²

Trevlig och lättskött bostadsrätt med gavelläge i markplan. Bostadsrätten är belägen på centralt läge i Djurås med gångavstånd till vårdcentral, förskola, skola samt Djurås centrum där affärer, pizzerior och Apotek finns. Bostadsrätten består interiört av en välkomnande hall, ett ljust och trevligt kök med matplats och fönster i två väderstreck, ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort sovrum, rejäl klädkammare samt badrum med egen tvättmaskin. För föreningens medlemmar finns en fräsch, välutrustad gemensam tvättstuga samt besöksparkering intill bostadsrättshusen. Därutöver finns trevliga gemensamhetsytor mellan huskropparna, dessa är mycket välskötta och bidrar till föreningens fina gemenskap. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Movägen 14D, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 14D

Lägenhet
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 795 000 kr
117 m²
4 rum
5 470 kr/mån
15 342 kr/m²

Trevligt och rymligt parhus med hörnläge i bostadsrättsform. Bostadsrätten är belägen längs Movägen i trivsamma Djurmo. Barnvänligt bostadsområde med både förskola och skola, bra kommunikationer till både Borlänge, Leksand och Falun. Här finns Djurmo IP med idrottsplats, motionsspår och gymanläggning. Närhet finns också till lummiga skogsvägar som sträcker mot Älvsjön och Dalälven. Bostadsrätten innehåller 4 rum och kök i 2 plan. På entréplan finns hall, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till balkong, fullt utrustat kök samt ett sovrum. I suterrängvåningen finns hall med förråd intill, två sovrum, badrum med badkar, kontor (möjligt sovrum) samt tvättstuga/groventré med utgång till trädgården. Lättskött trädgårdstomt med möjlighet till odling av grönsaker eller blommor. Vidbyggt med huset finns garage för en bil samt i källarplan gott om förrådsutrymme för diverse redskap och trädgårdsverktyg. Bostadsrätten värms kostnadseffektivt och miljövänligt upp via en frånluftsvärmepump i kombination med föreningen solcells-anläggning. Här finns även fiber installerat.

Industri-/verkstadslokal, Djurås, Gagnefs kommun
  • 15 lediga bostäder

Industri-/verkstadslokal

Övrigt
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
fr. 900 000 kr
72 m²

Fastighetsbyrån Gagnef presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler på ett strategiskt och centralt läge i Djurås Industriområde. I etapp 1 kommer 16 enheter, samlade i en byggnad, uppföras där varje enhet består av egen friköpt fastighet med andel i samfällighetsförening. Varje enhet består av en öppen lokalyta om ca 72 kvm (ca 6x12m) med generös takhöjd på 5,70 meter vid nock. Varje enhet har en 4-blads vikport om 4,2 x 4,0 meter (b*h) med fönster för bra ljusinsläpp och kommer att vara förberett för wc och handfat. Kommunalt VA, fiber samt el är framdraget till varje enhet. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Din fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnad för fastighetsförsäkring, yttre skötsel samt ekonomisk förvaltning av samfällighetsförening. Observera att visualiseringsbilderna för lokalerna exempel och uppritade digitalt innan byggnaden är uppförd. På bilderna finns detaljer och utrustning som inte ingår i standardutförande. Under processens gång kommer möjlighet ges att välja och köpa tillval. Bilder och text kan skilja sig mot verkligheten.

  • Nybyggnadsprojekt
Flotarvägen 1, Björbo, Gagnefs kommun

Flotarvägen 1

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
136 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Praktfull villa med trevligt läge nära västerdalälven i Björbo. I närområdet finns vacker natur, välbevarad kulturbygd, långa vackra vandringsleder, forspaddling och mycket mer. Perfekta villa för barnfamiljen med promenadavstånd till skola och fritidsaktiviteter för barnen. Boningshuset fördelar sig i 1,5plan med bibehållet i charmigt och gammalt stuk. Entrén utgörs av en mysig, väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Interiören består av bevarade detaljer såsom trägolv, tak och väggpanel i furu samt ett stort äldre lantkök med vedspis, toalett, tvättstuga ett vardagsrum med fungerande eldstad och utgång till inglasad altan samt badrum och 3 sovrum på övre plan. Insynsskyddad och väl uppväxt trädgårdstomt om 1 220kvm där även komplementbyggnad utgörande garage för en bil samt förrådsutrymmen finns. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och 2017 byttes fönster på boningshuset från Mockfjärdsfönster. Digital visning och besiktningsprotokoll finns att ta del utav hos mäklaren.

Norra Grönalidsvägen 1, Vansbro, Vansbro kommun

Norra Grönalidsvägen 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
55 + 55 m²
2 rum
1 013 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna enplansvilla med källare på trevlig hörntomt i änden av Norra Grönalidsvägen. Grönalid är ett lugnt och barnvänligt område ca 1,5km från centrala Vansbro. Villan består på entréplanet av hall med öppen spis, kök med plats för matbord, allrum eller möjligt sovrum, vardagsrum med fint trägolv samt badrum. I källarplanet finns hobbyrum, matkällare, pannrum samt förråd. Uppvärmning sker i dagsläget med kombipanna med vattenburet värmesystem och fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. På tomten finns utöver boningshuset även gäststuga och äldre garagebyggnad. Digital visning finns att ta del utav !

Gröntuv 236, Gagnef, Gagnefs kommun

Gröntuv 236

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 750 000 kr
69 + 30 m²
3 rum
3 027 m² tomt

En underbar idyll belägen i Gröntuv (Sörbyn) med fritt läge invid åkerkanten där det vackra landskapet breder ut sig mot älven och bergen i sydväst. Fastigheten består av en praktisk, plan trädgårdstomt med köksträdgård, drivbänk, ängsmark och generöst med parkeringsytor, och det trevliga gårdstunet är kringbyggt med välskötta faluröda byggnader; ett charmigt och lagom stort bostadshus fördelat på 1,5 plan där gedigna materialval med en stor portion charm genomsyrar hela bostaden. Vidare på tomten finns en fullutrustad gäststuga med breda golvtiljor, ett härligt kök med plats för flera middagsgäster samt ett vackert renoverat badrum och ett trivsamt sovrum med vedkamin. Denna byggnad lämpar sig väl för gäster, uthyrning eller för generationsboende. Fastigheten är även bebyggd med en två välrenoverade uthusbyggnader som bland annat innehåller en stor loge om ca 100 kvm, snickarbod samt vidbyggt isolerat dubbelgarage med klinkergolv och rejält med förvaringsytor i vindsplanet.

  • Uteplats
Storbygatan 2A, Äppelbo, Vansbro kommun

Storbygatan 2A

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 995 000 kr
140 m²
5 rum
4 747 m² tomt

Gårdsfastighet bestående utav tre lägenheter med stora fina uthus i Äppelbo, Vansbro kommun! Fastigheten ligger med promenadavstånd till Berghedens skola, för barn i förskoleklass till årskurs 6. Genom farstun till bostadshuset möts du utav två dörrar in, den första dörren leder till lägenheten på entréplanet och den andra dörren leder in till en hall med trapp upp till den andra lägenheten. Lägenheten på entréplan består utav hall, två sovrum, vardagsrum, kök samt badrum. Lägenheten på det övre planet består utav hall, kök, badrum, vardagsrum samt ett sovrum. Resterande del utav övre planet är oinredd kallvind. Komplementbyggnad i form av uthuslänga i vinkel bestående utav förrådsutrymmen, kallgarage för en bil, uppvärmt garage för två bilar (indraget vatten finns) samt en lägenhet bestående utav hall, badrum, kök, vardagsrum samt två sovrum. Lägenheten har egen ingång och parkering. Ytterligare en uthuslänga finns med stora förrådsutrymmen, perfekt för t.ex. uthyrning vintertid för bilar, husvagn, båt m.m. Lägenheten i uthuset är idag uthyrd och avtalet med hyresgästen kommer inte att sägas upp av nuvarande fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka in visning!

Flobergets fäbodar 17, Mockfjärd, Gagnefs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flobergets fäbodar 17

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
495 000 kr
18 m²
2 rum
6 682 m² tomt

Underbar fäbod med timrade huskroppar i vackert kulturlandskap i Dalarna. Samtliga byggnader är i behov av omvårdnad både interiört och exteriört, perfekt för dig som själv vill skapa ditt eget paradis med naturen inpå knuten. Den tysta, kringliggande naturen inbjuder till både bär- och svampplockning, skidåkning, vandring eller varför inte bad i Flobergs tjärn. Fastigheten ligger idylliskt och avskilt på Floberget i fantastisk fäbodmiljö men ändå med närhet till grannar av liknande timrade fäbodar. Vatten erhålls från källa ur berget, som man promenerar för att hämta. El kan enkelt lösas idag eftersom solcellspaket med batterier blivit alltmer ekonomiskt. Den totala arean för huvudbyggnaden är ca 39kvm varav 21kvm utgörs av ett oinrett rum med möjlighet att inreda till sovrum etc. samt vedbod. På den stora naturtomten om 6 682kvm finns utöver huvudbyggnaden två uthuslängor samt ett oinrett härbre. Här finns även utrymme för den odlingsintresserade. Man kan under vår, sommar och höst ta sig fram till fastigheten med bil och utrymme för parkering finns direkt i anslutning till gårdsplan. På vintern när snön kommer parkeras bilen enklast en bit ifrån fastigheten med promenadavstånd fram. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visar alla 8