Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Lundin

Caroline Lundin

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Dalarna och har jobbat på Fastighetsbyrån sedan sommaren 2018. Med en tidigare karriär inom hästhoppning på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis. Genom att anlita Sveriges ledande mäklarkedja har du de bästa förutsättningarna på marknaden, det i kombination med mitt engagemang och min drivkraft kommer generera dig en lyckad bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar eller enbart vill fråga om råd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Tansvägen 50, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Södra Tansvägen 50

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 500 000 kr
43 m²
2 rum
2 814 m² tomt

Välkommen till detta charmiga sommarparadis med sjötomt belägen vid sjön Tansen i Gagnef kommun. Timmerstugan är uppförd 1977 med anor från 1817 i gedigen gammal stil, fungerande eldstäder och vackra trägolv. Närområdet bjuder på vacker natur med skogar och sjöar, perfekt för dig som älskar friluftsliv. Här finns möjlighet till fiske, vandring och bär/svampplockning. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet i en pittoresk fäbodmiljö. Boningshuset erbjuder en gedigen gammal stil med ryggåstak, vedspis i köksdelen, öppen spis i allrummet samt tarrsäng i storstugan. På tomten finns även två gäststugor i samma gamla charmiga stil med sovloft, gediget utedass byggt i timmer samt två förrådsbodar. På tomten finns även en grävd brunn för egen vattenförsörjning. På denna lättskötta naturtomt kan du njuta av en vacker utsikt över sjön Tansen och omgivande natur. Bryggan vid sjön erbjuder en perfekt plats för avkoppling och bad. En unik chans att förvärva en bostad med karaktär och charm. Ta steget och upplev lugnet och harmonin som detta fantastiska fritidsboende har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Fritidsboende vid Snötjärn, Dala-järna, Vansbro kommun

Fritidsboende vid Snötjärn

Fritidshus
Dala-järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
600 000 kr
20 m²
1 rum
7,4 ha tomt

Denna fastighet är en riktig idyll för dig med drömmar om ett fritidshus med enskilt läge, helt utan intilliggande grannar. Vackert belägen med utsikt över Snötjärn och omkringliggande natur. Till fastigheten tar du dig med bil över åkrarna i Högosta och promenerar sista 300m fram till stugan. På fastigheten, ett stenkast från Snötjärn, finns huvudstugan bestående av storstuga med pentry och sovloft, här finns eldstad för uppvärmning samt solcell för lamporna i stugan. Intill huvudstugan finns en gäststuga för övernattande gäster samt utedass. Efter en kort promenad genom naturen, finner du nästa stuga innehållande pentry och utrymme för sovplats med vacker altan och utsikt över Sjötjärn, intill stugan finns ett utedass. Naturskönt läge där du direkt utanför stugan kan plocka hjortron. Brygga vid vattnet finns och kanot ingår i fastighetsköpet. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Norra Tansvägen 215, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Norra Tansvägen 215

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
800 000 kr
53 m²
4 rum
1 580 m² tomt

I norra Tansbuan finns den här välhållna timrade stugan i ett plan med sjöutsikt och gångavstånd till den gemensamma badplatsen med sandstrand. Entré till stugan via takad altan där du kan sätta dig ned och finna lugnet och beskåda de vackra vyerna. Stugans 53 kvadratmeter fördelas på hall, enklare köksavdelning med fungerande vedspis, storstuga med öppen spis och tre stycken sovhytter som rymmer 6 sängplatser. Solpanel finns för belysning och förmånsservitut för gemensam vattenbrunn. Vidare finns ett timrat uthus med gästrum och förråd samt timrat utedass.

Källbacken 6, Vansbro, Vansbro kommun

Källbacken 6

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
350 000 kr
46 + 40 m²
2 rum
1 180 m² tomt

Välkomna till Källbacken 6! Här finns en mindre villa för permanent -eller fritidsboende, lättillgängligt belägen strax utanför centrala Vansbro med gångavstånd till bad vid Panntjärn och alla faciliteter på byn som Vansbro har att erbjuda. Huset har en väl tilltagen och takad altan vid entrén. Vidare finns hall, ett fint och välhållet kök, vardagsrum, sovrum och badrum på entréplanet. På källarplanet finns extra rum, pannrum samt tvättstuga. Huset har ett vattenburet värmesystem samt är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Storsvevägen 5, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Storsvevägen 5

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 700 000 kr
103 m²
4 rum
1 654 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med hörntomt belägen på populära Högsveden i Mockfjärd. Naturnära, lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till mataffär, förskola, skola, idrottshall och kommunikationer. Praktisk villa för familjen, disponerad på 103kvm om 4 rum och kök byggt 1991. Bostadshuset har vacker glasveranda, hall, vardagsrum med täljstenskamin, ljust och trevligt kök med utgång till inglasad altan, tre sovrum, tvättstuga samt badrum. På tomten om 1 654kvm finns gott om utrymme för lek, umgänge och odling. Intill bostadshuset finns vidbyggt carport för två bilar samt varmbonat förråd. Vidare på baksidan av tomten finns förrådsbod om 32kvm med gjuten platta. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A, fibernätet och värms upp via frånluftvärmepump med vattenburet värmesystem. Digital visning och besiktningsprotokoll finns att ta del utav, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Uteplats
Tansas gattu 8, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Tansas gattu 8

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 300 000 kr
57 m²
2 rum
9 392 m² tomt

Med vacker utsikt över takåsar, skog och sjön Tansen ligger denna stuga högt belägen i Södra delen av Tansbodarna. Vackert belägen med naturen inpå knutarna som erbjuder fina bär- och svampstråk och en gärdesgård som avgränsar mot grusvägen. En kortare promenad genom den gemytliga fäboden leder oss ner till den gemensamma badplatsen vid sjön Tansen. Välskött och gediget boningshus byggt 1950 i timmer med vackra trägolv och detaljer interiört. Köket är ett enkelt arbetskök med, gasol kyl-/spis, vedspis samt handfat, vardagsrummet har en öppen spis samt Diselkamin för uppvärmning. Även i sovrummet på övre planet finns en kamin och i logian njuter du av en kopp kaffe och den vackra utsikten över sjön Tansen. Lättskött naturtomt om 9 392kvm där en grävd brunn för vatten finns där finns även två förrådsbyggnader samt utedass. Digital visning finns att ta del utav, kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Industri-/verkstadslokal, Djurås, Gagnefs kommun
  • 15 lediga bostäder

Industri-/verkstadslokal

Övrigt
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
fr. 900 000 kr
72 m²

Fastighetsbyrån Gagnef presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler på ett strategiskt och centralt läge i Djurås Industriområde. I etapp 1 kommer 16 enheter, samlade i en byggnad, uppföras där varje enhet består av egen friköpt fastighet med andel i samfällighetsförening. Varje enhet består av en öppen lokalyta om ca 72 kvm (ca 6x12m) med generös takhöjd på 5,70 meter vid nock. Varje enhet har en 4-blads vikport om 4,2 x 4,0 meter (b*h) med fönster för bra ljusinsläpp och kommer att vara förberett för wc och handfat. Kommunalt VA, fiber samt el är framdraget till varje enhet. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Din fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnad för fastighetsförsäkring, yttre skötsel samt ekonomisk förvaltning av samfällighetsförening. Observera att visualiseringsbilderna för lokalerna exempel och uppritade digitalt innan byggnaden är uppförd. På bilderna finns detaljer och utrustning som inte ingår i standardutförande. Under processens gång kommer möjlighet ges att välja och köpa tillval. Bilder och text kan skilja sig mot verkligheten.

  • Nybyggnadsprojekt
Aspvägen 1 B, Vansbro, Vansbro kommun

Aspvägen 1 B

Lägenhet
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
350 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 2/2
5 080 kr/mån
5 766 kr/m²

Välkommen till denna genomgående smakfullt renoverade lägenheten med gavelläge på andra våningen vilket ger en känsla av avskildhet. Lägenheten är en välplanerad 2 ROK med fönster i tre väderstreck och dess 60,7 kvadratmeter fördelas på: Hall med flertalet garderober, vitmålad köksinredning med nyare vitvaror, väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen med söderläge och vy över intilliggande skogsparti samt nyrenoverat badrum/tvättstuga. Fiber ingår i avgiften.

  • Balkong
Movägen 14D, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 14D

Lägenhet
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 795 000 kr
117 m²
4 rum
5 470 kr/mån
15 342 kr/m²

Trevligt och rymligt parhus med hörnläge i bostadsrättsform. Bostadsrätten är belägen längs Movägen i trivsamma Djurmo. Barnvänligt bostadsområde med både förskola och skola, bra kommunikationer till både Borlänge, Leksand och Falun. Här finns Djurmo IP med idrottsplats, motionsspår och gymanläggning. Närhet finns också till lummiga skogsvägar som sträcker mot Älvsjön och Dalälven. Bostadsrätten innehåller 4 rum och kök i 2 plan. På entréplan finns hall, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till balkong, fullt utrustat kök samt ett sovrum. I suterrängvåningen finns hall med förråd intill, två sovrum, badrum med badkar, kontor (möjligt sovrum) samt tvättstuga/groventré med utgång till trädgården. Lättskött trädgårdstomt med möjlighet till odling av grönsaker eller blommor. Vidbyggt med huset finns garage för en bil samt i källarplan gott om förrådsutrymme för diverse redskap och trädgårdsverktyg. Bostadsrätten värms kostnadseffektivt och miljövänligt upp via en frånluftsvärmepump i kombination med föreningen solcells-anläggning. Här finns även fiber installerat.

Flotarvägen 1, Björbo, Gagnefs kommun

Flotarvägen 1

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
136 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Praktfull villa med trevligt läge nära västerdalälven i Björbo. I närområdet finns vacker natur, välbevarad kulturbygd, långa vackra vandringsleder, forspaddling och mycket mer. Perfekta villa för barnfamiljen med promenadavstånd till skola och fritidsaktiviteter för barnen. Boningshuset fördelar sig i 1,5plan med bibehållet i charmigt och gammalt stuk. Entrén utgörs av en mysig, väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Interiören består av bevarade detaljer såsom trägolv, tak och väggpanel i furu samt ett stort äldre lantkök med vedspis, toalett, tvättstuga ett vardagsrum med fungerande eldstad och utgång till inglasad altan samt badrum och 3 sovrum på övre plan. Insynsskyddad och väl uppväxt trädgårdstomt om 1 220kvm där även komplementbyggnad utgörande garage för en bil samt förrådsutrymmen finns. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och 2017 byttes fönster på boningshuset från Mockfjärdsfönster. Digital visning och besiktningsprotokoll finns att ta del utav hos mäklaren.

Norra Grönalidsvägen 1, Vansbro, Vansbro kommun

Norra Grönalidsvägen 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
55 + 55 m²
2 rum
1 013 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna enplansvilla med källare på trevlig hörntomt i änden av Norra Grönalidsvägen. Grönalid är ett lugnt och barnvänligt område ca 1,5km från centrala Vansbro. Villan består på entréplanet av hall med öppen spis, kök med plats för matbord, allrum eller möjligt sovrum, vardagsrum med fint trägolv samt badrum. I källarplanet finns hobbyrum, matkällare, pannrum samt förråd. Uppvärmning sker i dagsläget med kombipanna med vattenburet värmesystem och fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. På tomten finns utöver boningshuset även gäststuga och äldre garagebyggnad. Digital visning finns att ta del utav !

Gröntuv 236, Gagnef, Gagnefs kommun

Gröntuv 236

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 750 000 kr
69 + 30 m²
3 rum
3 027 m² tomt

En underbar idyll belägen i Gröntuv (Sörbyn) med fritt läge invid åkerkanten där det vackra landskapet breder ut sig mot älven och bergen i sydväst. Fastigheten består av en praktisk, plan trädgårdstomt med köksträdgård, drivbänk, ängsmark och generöst med parkeringsytor, och det trevliga gårdstunet är kringbyggt med välskötta faluröda byggnader; ett charmigt och lagom stort bostadshus fördelat på 1,5 plan där gedigna materialval med en stor portion charm genomsyrar hela bostaden. Vidare på tomten finns en fullutrustad gäststuga med breda golvtiljor, ett härligt kök med plats för flera middagsgäster samt ett vackert renoverat badrum och ett trivsamt sovrum med vedkamin. Denna byggnad lämpar sig väl för gäster, uthyrning eller för generationsboende. Fastigheten är även bebyggd med en två välrenoverade uthusbyggnader som bland annat innehåller en stor loge om ca 100 kvm, snickarbod samt vidbyggt isolerat dubbelgarage med klinkergolv och rejält med förvaringsytor i vindsplanet.

  • Uteplats
Storbygatan 2A, Äppelbo, Vansbro kommun

Storbygatan 2A

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 995 000 kr
140 m²
5 rum
4 747 m² tomt

Gårdsfastighet bestående utav tre lägenheter med stora fina uthus i Äppelbo, Vansbro kommun! Fastigheten ligger med promenadavstånd till Berghedens skola, för barn i förskoleklass till årskurs 6. Genom farstun till bostadshuset möts du utav två dörrar in, den första dörren leder till lägenheten på entréplanet och den andra dörren leder in till en hall med trapp upp till den andra lägenheten. Lägenheten på entréplan består utav hall, två sovrum, vardagsrum, kök samt badrum. Lägenheten på det övre planet består utav hall, kök, badrum, vardagsrum samt ett sovrum. Resterande del utav övre planet är oinredd kallvind. Komplementbyggnad i form av uthuslänga i vinkel bestående utav förrådsutrymmen, kallgarage för en bil, uppvärmt garage för två bilar (indraget vatten finns) samt en lägenhet bestående utav hall, badrum, kök, vardagsrum samt två sovrum. Lägenheten har egen ingång och parkering. Ytterligare en uthuslänga finns med stora förrådsutrymmen, perfekt för t.ex. uthyrning vintertid för bilar, husvagn, båt m.m. Lägenheten i uthuset är idag uthyrd och avtalet med hyresgästen kommer inte att sägas upp av nuvarande fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka in visning!

Flobergets fäbodar 17, Mockfjärd, Gagnefs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flobergets fäbodar 17

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
495 000 kr
18 m²
2 rum
6 682 m² tomt

Upplev den autentiska fäbodskänslan i denna charmiga skogsgård belägen på idylliska Floberget i Mockfjärd, Dalarna. Här finns möjligheten att skapa ditt drömboende med naturen som närmsta granne. Denna gård med skog erbjuder en underbar fäbodmiljö med timrade byggnader som andas historia. Byggnaderna är i behov av omvårdnad både interiört och exteriört, vilket ger dig friheten att sätta din egen prägel på fastigheten. Med en naturtomt på 6 682 kvm finns gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Området runt Floberget är perfekt för naturälskare. Här kan du njuta av bär- och svampplockning, skidåkning, vandring och bad i den närliggande Flobergs tjärn. Skogen runt omkring ger en tyst och avskild atmosfär samtidigt som det finns närhet till grannar med liknande charmiga fäbodar. Denna fastighet erbjuder något för alla – från sommarparadis för familjen till en plats för den som söker avskildhet. Vintertid förvandlas området till ett paradis för skoteråkning och vintersport. Huvudbyggnaden består av ca 39 kvm byggnadsyta, varav 21 kvm är ett oinrett rum med potential för sovrum eller annat ändamål. På tomten finns dessutom ytterligare två timrade uthuslängor som kan inredas och ett oinrett härbre. För den odlingsintresserade finns möjligheter att skapa sin egen trädgård. Vatten hämtas från en källa ur berget, och modern teknik som solcellspaket med batterier kan enkelt installeras för elförsörjning. Fastigheten är bebyggd med fyra byggnader, en timrad fäbod med tillbyggt förhus, en timrad bod med lada och utedass, ett timrat härbre och en storstuga med vedbod. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visar alla 14