Mäklare Carina Jönsson

Carina Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Häradsdomarevägen 32, Stenkullen, Lerums kommun

Häradsdomarevägen 32

Radhus
Stenkullen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 150 000 kr

105 m²

4 rum

7 993 kr/mån

20 476 kr/m²

Välkommen till Häradsdomarevägen 32! På en populär adress i Stenkullen och med ett bra läge i området finns nu chansen att förvärva detta trivsamma parhus om 4 rum och kök, fördelat över två våningsplan. Bostaden har en bra planlösning med genomgående fint ljusinsläpp, generösa och sociala ytor och med bra storlek på samtliga rum. På entréplanet finns ett rymligt vardagsrum med plats för flera olika möbleringsalternativ och med utgång till bostadens härliga altan, ett bra kök med goda förvaringsmöjligheter i lådor- och skåp samt ett badrum med tvättmöjligheter. På övre plan finns tre rofyllda sovrum varav två med flera stora garderober, ett badrum med badkar samt en rymlig klädkammare för maxade förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till det mesta du kan tänkas önska samt den fina naturen precis runt hörnet!

 • Uteplats
Gottfrids väg 3, Floda, Lerums kommun

Gottfrids väg 3

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 100 000 kr

72 m²

2 rum

4 816 kr/mån

29 167 kr/m²

Varmt välkommen till Gottfrids väg 3! På en central adress i Floda där bostäderna sällan är till salu finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma lägenhet med genomgående fint ljusinsläpp och med två härliga uteplatser att njuta av. Här finns ett fint kök med gott om förvaringsmöjligheter och en tillhörande matplats, ett rymligt vardagsrum med möjlighet till flera olika möbleringsalternativ samt ett sovrum av god storlek. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare där du enkelt tar hand om de dagliga bestyren. Bostaden har även gott om plats till förvaring i både klädkammare och flera garderober. Ett par meter utanför ytterdörren ligger ditt egna garage, mycket bekvämt! Inom bara några minuters promenadavstånd ligger Floda torg med pendlingsmöjligheter, restauranger samt barnomsorg!

 • Balkong
 • Uteplats
Riddarstenshöjden 2, Lerum, Lerums kommun

Riddarstenshöjden 2

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

4 150 000 kr

95 m²

5 rum

6 728 kr/mån

43 684 kr/m²

Varmt välkommen till Riddarstenshöjden 2! På en populär adress i Lerum finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna fina bostad med genomgående härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och två stora balkonger. Med utgång från kök och vardagsrum når du den ena balkongen som är inglasad och bjuder på underbar vy mot närområdet och bort mot Aspen! Här finns ett stilfullt inrett kök i ek-utförande med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor, ett stort och rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt två sovrum av god storlek där båda har direktaccess till bostadens ena balkong med härlig vy mot den närliggande skogen.. Utöver detta finns ett allrum som också kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas samt två helkaklade badrum varav det ett med egen tvättavdelning.

 • Balkong
 • Hiss
Göteborgsvägen 18, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Göteborgsvägen 18

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 595 000 kr

78 m²

3 rum

5 564 kr/mån

33 269 kr/m²

Varmt välkommen till Göteborgsvägen 18! Nu utbjuds denna välplanerade trerumslägenhet med ett attraktivt läge i centrala Lerum! Bostaden har en bra planlösning och en trivsam uteplats med vy mot Säveån. Här finns ett väldisponerat vardagsrum som ger plats för flera olika möbleringsalternativ, ett inbjudande kök i vinkel med gott om förvaring och med utgång till den stenbelagda uteplatsen, ett stort badrum med egen tvättavdelning samt två bra sovrum. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter i både garderober och en rymlig klädkammare. Här bor du på en central adress med hela Lerums utbud av affärer, kommunikationer och service precis utanför dörren.

 • Uteplats
 • Hiss
Göteborgsvägen 18, Lerum, Lerums kommun

Göteborgsvägen 18

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 595 000 kr

75 m²

3 rum

5 350 kr/mån

34 600 kr/m²

Varmt välkommen till Göteborgsvägen 18! På en central adress i populära Lerum står nu denna ljusa och trivsamma lägenhet redo för nästa ägare! Bostaden som är fördelad över 75 kvm har ett genomgående fint ljusinsläpp och en inglasad balkong som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Här erbjuds ett bra arbetskök med goda förvaringsmöjligheter bakom lådor- och skåp och en tillhörande matplats med fönster i vinkel, ett öppet vardagsrum med fransk balkong samt två sovrum av god storlek. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin- och torktumlare, en helkaklad gästtoalett samt maxade förvaringsmöjligheter i flera garderober och en rymlig klädkammare. Här bor du centralt med hela Lerums utbud av affärer, kommunikationer och service precis utanför dörren.

 • Balkong
 • Hiss
Bryngelsvägen 3, Stenkullen, Lerums kommun

Bryngelsvägen 3

Lägenhet
Stenkullen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

1 590 000 kr

54 m²

2 rum

4 082 kr/mån

29 444 kr/m²

I centrala Stenkullen finns nu denna välplanerade tvåa om 54 kvm ute till försäljning. Här finns en bra planlösning med ett praktiskt kök, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Med access från det väl tilltagna vardagsrummet når man bostadens balkong i skönt solläge. Här bor man i en bra och välskött förening med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

 • Balkong
Surbrunnsvägen 6 C, Floda - Kyrkmossen, Lerums kommun

Surbrunnsvägen 6 C

Lägenhet
Floda - Kyrkmossen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 250 000 kr

65 m²

3 rum

4 000 kr/mån

34 615 kr/m²

Varmt välkommen till Surbrunnsvägen 6 C! Med ett centralt läge i populära Floda står nu denna trivsamma bostad med villakänsla redo för nästa ägare! Bostaden har genomtänkt planlösning med fina materialval, öppen planlösning samt vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Det smakfullt inredda köket har bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor, i öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som är av god storlek och bjuder in till flera olika möbleringsalternativ. Utöver detta finns två sovrum av god storlek och med bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt ett stilfullt inrett badrum med egen tvättavdelning. Avgiften är låg och ingår det mesta! Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till såväl barnomsorg som Floda centrum, kommunikationer och härliga naturområden.

 • Uteplats
Åsenvägen 12 D, Lerum, Lerums kommun

Åsenvägen 12 D

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

3 375 000 kr

74,3 m²

3 rum

5 843 kr/mån

45 424 kr/m²

Varmt välkomna till Åsenvägen 12 D! Nu finns chansen att bli den första som flyttar in i denna härliga trerumslägenhet i den helt nybyggda Brf Söderåsen. Bostaden är smart planerad och bjuder på ett genomgående fint ljusinsläpp, vacker vy samt öppna och sociala ytor. Här finns ett fint kök med gedigna materialval och bra förvaringsmöjligheter i lådor- och skåp, ett ljust och stort vardagsrum i social och öppen planlösning mot köket samt två bra sovrum varav det ena med egen utgång till bostadens trivsamma balkong. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt gästtoalett. Här bor man centralt i Lerum med närhet till det mesta man kan önska så som kommunikation, fin natur samt Lerum centrums hela utbud. Just denna lägenheten bjuder dessutom på vacker utsikt över Lerum och sjön Aspen. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Adelstorpsvägen 9 A, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Adelstorpsvägen 9 A

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 300 000 kr

76 m²

3 rum

4 648 kr/mån

30 263 kr/m²

Varmt välkommen till Adelstorpsvägen 9 A! Nu presenteras denna superfina och smakfullt inredda trerumslägenhet i en populär förening där bostäderna sällan är till salu! Bostaden om hela 76 kvm är fint renoverad och håller genomgående hög standard med stilsäkra materialval. Utmärkt planlösning med god storlek på samtliga rum och återkommande ljusinsläpp som ger luftig karaktär. Här finns ett stilrent kök som är nytt från 2020 med en härlig matplats för flera sittande gäster samt ett stort vardagsrum som blir en naturlig samlingsplats i hemmet och med utgång till en stor inglasad balkong. Två mycket fina sovrum samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och ytterligare ett wc-utrymme. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i en rymlig klädkammare och flera garderober. Ett mycket trivsamt hem i hjärtat av Lerum!

 • Balkong
Lerum Andersvägen 134, Lerum, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 134

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 150 000 kr

80 m²

3 rum

7 195 kr/mån

26 875 kr/m²

Välkommen till Lerum Andersvägen 134! Nu erbjuds en av få treor i Brf Åkanten med hiss! Med ett centralt läge och närhet till allt du kan tänkas behöva finns nu denna trivsamma trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning, ljusa fina ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter via en stor klädkammare. Här finns ett trevligt kök med matplats, ljust vardagsrum som blir en naturlig samlingsplats i hemmet, två bra sovrum samt nyrenoverat badrum med egen tvättavdelning och wc-utrymme. Här finns också en stor inglasad balkong i fint läge som vetter mot föreningens innergård. Ett mycket trivsamt hem med bekvämt avstånd till Lerums centrum, tågstation med pendel till både Alingsås och Göteborg samt på gångavstånd till mataffärer och sjön Aspen med badplats.

 • Balkong
 • Hiss
Kantor Edgrens väg 14 B, Lerum, Lerums kommun

Kantor Edgrens väg 14 B

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

1 850 000 kr

57 m²

2 rum

4 013 kr/mån

32 456 kr/m²

Välkommen till Kantor Edgrens Väg 14 B! Med ett mycket centralt läge i omtyckta Lerum finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma och välskötta bostad belägen på första våningen. Lägenheten har ett genomgående fint ljusinsläpp och en trevlig balkong där man kan njuta av den sköna kvällssolen. Här finns ett smakfullt inrett kök med goda förvaringsmöjligheter i lådor- och skåp och bra arbetsytor samt ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Vidare finns ett stort sovrum med mycket ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter i en stor garderobsvägg samt ett helkaklat badrum av hög standard med egen tvättmaskin. Här bor du med alla bekvämligheter såsom Lerum centrums hela serviceutbud, kommunikationer och fina naturomgivningar inom gångavstånd.

 • Balkong
Arfwedssons väg 5, Floda, Lerums kommun

Arfwedssons väg 5

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

995 000 kr

26 m²

1 rum

2 231 kr/mån

38 269 kr/m²

Välkommen till Arfwedssons väg 5! Med ett väldigt centralt läge i populära Floda finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma och kvadratsmarta etta. Bostaden har en rymlig och luftig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, ett fint mindre kök i vinkel med goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp samt ett trivsamt vardagsrum med plats för både säng i en sovalkov och soffmöblemang. Utöver detta finns ett halvkaklat badrum med badkar. Bostaden är smart planerad där man tagit tillvara på varje kvadratmeter på ett optimalt sätt. Här bor du lugnt och barnvänligt med gångavstånd till såväl barnomsorg som Floda centrum, kommunikationer och härliga naturområden.

Arfwedssons väg 5, Floda, Lerums kommun
 • Imorgon kl 13:00

Arfwedssons väg 5

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 075 000 kr

73 m²

3 rum

5 552 kr/mån

28 425 kr/m²

Välkommen till Arfwedssons väg 5! På en populär adress i hjärtat av Floda står nu denna fina och välplanerade trea med en ljuvlig balkong redo för nästa ägare. Bostaden är i genomgående fint skick med bra storlek på samtliga rum samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare. trevligt kök som ligger med matplats i direkt anslutning. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för flera olika möbleringsalternativ, två sovrum av god storlek samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin för att underlätta de dagliga bestyren. Här bor du lugnt och barnvänligt med en fantastisk innergård och lekplats direkt utanför huset och med gångavstånd till såväl barnomsorg som Floda centrum, kommunikationer och härliga naturområden.

 • Plus
 • Balkong
Floda Allé 7 B, Floda, Lerums kommun

Floda Allé 7 B

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 500 000 kr

105 m²

4 rum

7 376 kr/mån

23 810 kr/m²

Varmt välkommen till Floda Allé 7 B! På en populär adress i centrala Floda finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna stora och välplanerade 4:a om hela 105 kvm! Planlösningen är mycket tilltalande med tre bra sovrum, snyggt helkaklat badrum och gästtoalett, separat tvättstuga och öppen planlösning mellan de sociala ytorna. Här finns också goda förvaringsmöjligheter i två väl tilltagna klädkammare. Här finns också ett trivsamt kök fördelat över två sidor och med en egen matsalsdel precis intill. Bostaden har ett genomgående fint ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier vilket skapar en härlig atmosfär. Detta är ett mycket trivsamt boende i ett eftertraktat läge och med bekvämt gångavstånd till Floda torg, kommunikationer och förskolor/skolor!

 • Balkong
Lerum Andersvägen 96, Lerum, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 96

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

1 595 000 kr

44 m²

1 rum

4 243 kr/mån

36 250 kr/m²

Välkommen till Lerum Andersvägen 96! På en central adress i hjärtat av Lerum presenteras nu denna trivsamma och välplanerade enrumslägenhet med inglasad balkong. Bostaden har en bra planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter på bästa sätt. Här finns ett välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera stora fönster som breder ut sig över parkettgolvet samt ett helkaklat och nyrenoverat badrum med egen tvättmaskin. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare. Från bostaden har du gångavstånd till badvänliga Aspen, kommunikationer, Lerums centrum samt förskolor- och skolor.

 • Balkong
Skallsjö Ekåsväg 21 C, Stenkullen, Lerums kommun

Skallsjö Ekåsväg 21 C

Lägenhet
Stenkullen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

1 995 000 kr

66 m²

3 rum

4 305 kr/mån

30 227 kr/m²

Välkommen till Skallsjö Ekåsväg 21 C! Nu ges chansen att förvärva denna unika takvåning med två stora egna balkonger. Interiören präglas av välplanerade kvadratmetrar, effektfulla snedtak med infällda spotlights, modern design samt genomgående bra standard. Redan vid ankomst noterar ni den natursköna atmosfär som präglar adressen. Här genererar tre traditionellt rödmålade fastigheter och skogens omslutande grönska gemytlig gårdskänsla, beläget i en idylliskt lantlig miljö endast 30 min med bil från centrala Göteborg. Bostaden är smart planerad och har gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och en rymlig klädkammare. Det smakfullt inredda köket har goda förvaringsmöjligheter i lådor- och skåp samt utgång till bostadens balkong. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och blir en central och social del i bostaden. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ett trivsamt sovrum samt en rymlig sovalkov där möjligheten finns att bygga om detta till ytterligare ett sovrum.

 • Balkong
Ekegårdsvägen 51, Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ekegårdsvägen 51

Radhus
Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

2 995 000 kr

84 m²

3.5 rum

4 835 kr/mån

35 655 kr/m²

Välkommen till Ekegårdsvägen 51! På en populär adress i omtyckta Lerum står nu detta fina Br-radhus i mycket fint skick redo för nästa ägare! Invändigt erbjuds ett stilrent kök som är helt nytt från -19 och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är bra planerad med inredd vind och två ljuvliga uteplatser som ger dig stora förutsättningar att bo bra och bekvämt. Här finns ett fint kök med matplats intill ett fönster, ett stort vardagsrum, sovrum i bra storlek samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter finns i en stor klädkammare som även kan användas som hemmakontor samt ett isolerat förråd på utsidan. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till det mesta!

 • Uteplats
Bergsslingan 31 C, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun

Bergsslingan 31 C

Lägenhet
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

3 300 000 kr

75 m²

4 rum

6 859 kr/mån

44 000 kr/m²

Välkommen till Bergsslingan 31 C! Med ett mycket bra läge i området och naturen alldeles runt hörnet står nu denna fina och välplanerade bostad redo för nästa ägare! Bostaden är bra planerad med öppna sociala ytor och stilsäkra materialval. Här finns ett smakfullt inrett kök med goda förvaringsmöjligheter och med en trivsam matplats, ett ljust och fint vardagsrum i öppen planlösning mot köket och med utgång till bostadens balkong som bjuder på fantastisk utsikt samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning för en bekvämare vardag. Utöver detta finns tre bra sovrum av god storlek. Bostaden har ett genomgående härligt ljusinsläpp och bjuder på en vacker vy mot den fina naturen. Brf Naturlyckan stod klart 2017 och är byggt mitt i den fina naturen på naturens villkor, men ändå med gångavstånd till Lerum centrum. Busshållplats finns mycket nära och tar dig enkelt vidare inom kommunen eller mot Göteborg. Bostaden är perfekt för dig som uppskattar det naturnära men ändå vill att livet ska vara enkelt och bekvämt.

 • Balkong
 • Hiss
Sophie Lökviks väg 6 A, Gråbo, Lerums kommun

Sophie Lökviks väg 6 A

Radhus
Gråbo, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum

3 350 000 kr

117,3 m²

5 rum

5 149 kr/mån

28 559 kr/m²

Varmt välkommen till Sophie Lökviks väg 6 A! Nu finns möjligheten att bli den första att bo i detta helt nybyggda radhuset med ett centralt läge mitt i Gråbo! Planlösningen är mycket bra med bra sällskapsytor, två badrum och en separat tvättstuga. Möjlighet finns att ha fyra bra sovrum. I direkt anslutning till huset finns plats för parkering av bilen, mycket bekvämt! Här har du nära till allt du kan tänkas behöva inom endast en kort promenad når du skola, förskola, kommunikationer och Gråbos torg med flera fina butiker.

 • Uteplats

Visar alla 19