Mäklare Carina Jönsson

Carina Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kantor Edgrens väg 2 B, Lerum - Centralt, Lerums kommun
 • Lör 9 mar kl 11:45
Kantor Edgrens väg 2 B, Lerum - Centralt, Lerums kommun, bild 2
Kantor Edgrens väg 2 B, Lerum - Centralt, Lerums kommun, bild 3

Kantor Edgrens väg 2 B

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 000 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/4
7 024 kr/mån
39 604 kr/m²

Välkommen till Kantor Edgrens väg 2 B i attraktiva Villa Mascotte! I ett mycket centralt läge i hjärtat av Lerum står nu denna väldisponerade fyrarumslägenhet med två härliga uteplatser redo för nästa ägare. Bostaden omfattar hela 101 kvm där man öppnat upp mellan vardagsrum och ett av sovrummen för att få ännu större och öppen yta. Bostaden har högt i tak som ger känsla av rymd och ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns ett stilfullt inrett kök i ek-utförande med utgång till en trivsam uteplats mot den fina innergården, ett stort och rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt två sovrum av god storlek varav ett med egen klädkammare. Utöver detta finns också en helkaklad gästtoalett samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Här bor du i en lugn och välskött förening med egen parkeringsplats i varmgarage. På gångavstånd når du Lerums centrum med butiker, caféer och pendeln mot både Göteborg och Alingsås.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lagman Eskils väg 5 B, Lerum - Centralt, Lerums kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00

Lagman Eskils väg 5 B

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
6 625 kr/mån
36 420 kr/m²

Välkommen till Lagman Eskils väg 5 B! Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma bostad som nås smidigt med hiss och har en stor inglasad balkong! Bostaden som ligger högst upp är mycket ljus och luftig med genomgående härligt ljusinsläpp från alla fönster och gott om förvaring i många garderober samt en stor klädkammare. Den öppna planlösningen ger bostaden ett socialt intryck och plats för många gäster. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och intill vardagsrummet finns ett allrum där möjlighet finns att göra ett sovrum till. Sovrummet är placerat i ett lugnt läge i bostaden och badrummet är helkakalt och utrustat med egen tvättmaskin, torktumlare samt arbetsmöjligheter. Den inglasade balkongen som nås via vardagsrummet är stor och rymlig och placerad i fint läge med trevlig vy över närområdet. Här bor du mycket centralt med bekvämt avstånd till allt du kan tänkas önska.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Arfwedssons väg 9, Floda, Lerums kommun

Arfwedssons väg 9

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 950 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 659 kr/mån
26 712 kr/m²

Välkommen till Arfwedssons väg 9! Nu kan vi presentera denna mycket stilfulla trerumslägenhet placerad med ett bra läge i huset. Den härliga balkongen erbjuder eftermiddag/kvällssol och fin vy över närområdet. Ett genomgående smakfullt inrett hem där interiören har lyfts med känslan av kvalitet och rena materialval och där du kan flytta in och börja bo direkt. Bostaden erbjuder ett stort kök med tillhörande matplats och ett trivsamt vardagsrum som kan inredas på flera tänkbara sätt. Till detta erbjuds också två stora sovrum, helkaklat badrum samt en stor klädkammare med maxade förvaringsmöjligheter. Ett mycket trivsamt hem som också ligger med bekvämt gångavstånd till Flodas centrum, kommunikationer, barnomsorg och vackra naturupplevelser!

 • Balkong
Kring-Alles väg 34 B, Lerum, Lerums kommun

Kring-Alles väg 34 B

Radhus
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 495 000 kr
122 m²
5 rum
7 468 kr/mån
36 844 kr/m²

Välkommen till Kring-Alles väg 34 B! På en populär adress där bostäderna sällan är till salu ges nu chansen att bli nästa ägare av detta unika tvåplans parhus med fritt läge och fin utsikt! Här bor du med känslan av att vara ett med naturen då huset är placerat precis intill skogsbrynet och har två terrasser i härliga sollägen. Bostaden har en spännande design och planlösningen är riktigt bra med tre rejäla sovrum, två badrum, separat tvättstuga, gott om förvaring samt trivsamma sociala ytor. Bostadens stora fönsterpartier genererar ett generöst ljusinsläpp och bjuder på vacker vy mot närliggande område. I direkt anslutning till huset finns parkeringsplats i carport samt ett rymligt förråd. En perfekt bostad där interiör- och exteriör har lyfts med känslan av kvalitet och rena materialval och som är som gjord för socialt umgänge. Här bor man lugnt och stilla med naturen som närmsta granne men ändå närhet till Lerum centrum och hela dess utbud.

 • Balkong
 • Uteplats
Hejderidareslingan 24, Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
 • Sön 10 mar kl 10:15

Hejderidareslingan 24

Lägenhet
Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 590 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 1/1
5 467 kr/mån
33 506 kr/m²

Varmt välkommen till Hejderidareslingan 24! Nu har du möjligheten att bli nästa ägare av detta härliga BR-parhus. Läget i området är mycket bra och naturen finns precis runt hörnet. Bostaden rymmer allt som önskas på ett plan med öppna sociala ytor och stilsäkra materialval. Här finns ett fint inrett kök med matplats intill ett fönster, stort vardagsrum som utgör hjärtat av bostaden och med utgång till altan i söderläge. Två rymliga sovrum samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Genomgående härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter i både förråd, klädkammare och flera garderober. Stor altan med inglasat uterum i ogenerat läge. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till kommunikationer, barnomsorg och badsjöar!

 • Plus
 • Uteplats
Lerum Andersvägen 94, Lerum, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 94

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 790 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 288 kr/mån
24 189 kr/m²

Välkomna till en fin trea med centralt läge i Lerum! Bostaden är gott skick och har en härligt öppen planlösning. Det helkaklade badrummet med tvättmöjligheter renoverades i samband med föreningens stambyte -22. Med utgång från kök och det ena sovrummet når du den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården. Här bor du i ett mycket centralt läge med närhet till Lerum centrum, pendelstationen och badvänliga sjön Aspen!

 • Balkong
Hovgårdsvägen 8, Östad/sjövik, Lerums kommun
 • Ons 6 mar kl 18:00
Hovgårdsvägen 8, Östad/sjövik, Lerums kommun, bild 2
Hovgårdsvägen 8, Östad/sjövik, Lerums kommun, bild 3

Hovgårdsvägen 8

Lägenhet
Östad/sjövik, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 295 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 315 kr/mån
15 509 kr/m²

Välkommen till Hovgårdsvägen 8! I ett lugnt och naturnära läge i Sjövik finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma trerumslägenhet. Här erbjuds en välplanerad planlösning med mycket förvaring och trevliga sociala ytor. Två sovrum av god storlek samt två toaletter och badrum med tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Köket har gott om arbetsyta och har en stor matplats intill fönsterna. Från det väl tilltagna vardagsrummet når man bostadens stora inglasade balkong som ligger i ett fint söderläge. Vid matplatsen i köket finns även en fransk balkong.

 • Premium
 • Balkong
Bagarevägen 7, Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun

Bagarevägen 7

Lägenhet
Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 300 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/3
3 494 kr/mån
27 660 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet i centrala Stenkullen! Med en smart planlösning som inkluderar ett rymligt rum och en praktisk klädkammare finns här gott om plats för förvaring. Stort och helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Även köket är av god storlek och ger plats för matbord vid fönstret. Omgivningen erbjuder närhet till både naturen och mataffär och kommunikationer i form av tåg och allt ligger inom någon minuts promenad. Missa inte chansen att flytta in i detta fina boende med en optimal planlösning och ett centralt läge. Välkommen på visning!

Lindvägen 30 B, Lerum, Lerums kommun

Lindvägen 30 B

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 995 000 kr
56,8 m²
2 rum
vån 1/2
6 501 kr/mån
35 123 kr/m²

Varmt välkommen till Lindvägen 30 B! I ett lugnt och lummigt område och med närhet till allt du kan tänkas önska står nu denna trivsamma tvårumslägenhet med genomgående fint ljusinsläpp och en mysig uteplats i bra solläge redo för nästa ägare. Invändigt är bostaden bra planerad med rejäla ytor och ljusinsläpp från tre väderstreck. Här finns ett kök med gott om förvaringsmöjligheter och i direkt anslutning finns en matplats med utrymme för hela familjen. Det rymliga vardagsrummet ger plats för den stora soffan och sovrummet är av god storlek med plats för dubbelsäng och förvaring finns i en hel garderobsvägg. Badrummet totalrenoverades -21. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Lerum centrum och kommunikationer!

 • Uteplats
Sniken 22, Gråbo, Lerums kommun

Sniken 22

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 497 kr/mån
26 077 kr/m²

Varmt välkommen till Sniken 22! Nu finns möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma och välplanerade bostad i centrala Gråbo. Bostaden har en bra planlösning, ett genomgående fint ljusinsläpp och en härlig uteplats i perfekt solläge. Här finns ett bra arbetskök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor och en matplats intill ett fönster, ett trivsamt vardagsrum med utgång till den fina uteplatsen samt ett rymligt sovrum. Utöver detta finns ett stort badrum med tvättmaskin samt bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Detta är ett härligt boende med radhuskänsla och möjlighet till egna rabatter. Här bor du med ett centralt läge där du har gångavstånd till Gråbo centrum, skola och vacker natur! Varmt välkommen på ett besök!

 • Uteplats
Arfwedssons väg 5, Floda, Lerums kommun
 • Tis 5 mar kl 18:00
Arfwedssons väg 5, Floda, Lerums kommun, bild 2
Arfwedssons väg 5, Floda, Lerums kommun, bild 3

Arfwedssons väg 5

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 495 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 735 kr/mån
26 460 kr/m²

Varmt välkommen till Arfwedssons väg 5! Med ett bra läge i området på översta våningen med balkong under tak finns nu denna trivsamma tvårumslägenhet ute till försäljning. Bostaden är bra planerad med väl tilltagna rum och generöst ljusinsläpp. Invändigt erbjuds ett praktiskt kök med en trivsam matplats i direkt anslutning, vardagsrum med härlig rymd och vacker originalekparkett, rofyllt sovrum samt badrum med plats nog för tvättmaskin. Här bor du i en populär Riksbyggenförening med välskött och god ekonomi i en eftertraktad del av Floda samt med närhet till såväl Floda centrum som kommunikationer och barnomsorg.

 • Premium
 • Balkong
Stenhagenvägen 51, Tollered, Lerums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenhagenvägen 51

Radhus
Tollered, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 495 000 kr
126 m²
4 rum
5 635 kr/mån
19 802 kr/m²

Detta välplanerade radhus i Tollered har allt som en familj kan önska sig. Med sin generösa boyta på 126 kvm erbjuder den gott om utrymme för hela familjen att trivas. Köket med matplats inbjuder till mysiga middagar tillsammans, och den underbara uteplatsen med en liten trädgårdstäppa är perfekt för trevliga sommarkvällar. Bostaden har ett fördelaktigt gavelläge, vilket ger gott om ljus och en härlig atmosfär i hemmet. Området runt Brf Stenhagen i Tollered är idylliskt och barnvänligt. Här finns det gott om grönområden att njuta av, perfekt för picknickar och lek. För den som önskar en aktiv fritid finns det fina möjligheter till natursköna promenader och löprundor i närområdet. Detta är en unik möjlighet att skapa ett drömhem för hela familjen. Här bor du i ett idylliskt och barnvänligt område med gångavstånd till vackra sjön Torskabotten och med närhet till skola och förskola.

 • Uteplats
Arfwedssons väg 7, Floda, Lerums kommun

Arfwedssons väg 7

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 375 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån -1/3
2 128 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till Arfwedssons väg 7! Med ett väldigt centralt läge i populära Floda finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma etta med genomgående fina materialval och bra ljusflöde. Bostaden har en rymlig och luftig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, ett fint kök i vinkel med goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både säng och soffmöblemang och med utgång till den härliga altanen med möjlighet till skön kvällssol. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin i tidlösa materialval. Bostaden är smart planerad där man tagit tillvara på varje kvadratmeter på ett optimalt sätt. Här bor du lugnt och barnvänligt med gångavstånd till såväl barnomsorg som Floda centrum, kommunikationer och härliga naturområden.

 • Uteplats
Bryngelsvägen 1, Stenkullen, Lerums kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bryngelsvägen 1, Stenkullen, Lerums kommun, bild 2
Bryngelsvägen 1, Stenkullen, Lerums kommun, bild 3

Bryngelsvägen 1

Lägenhet
Stenkullen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 242 kr/mån
30 556 kr/m²

Välkommen till Bryngelsvägen 1! På en central adress i omtyckta Stenkullen står nu denna ljusa och välplanerade tvårumslägenhet i fint skick redo för nästa ägare. Bostaden har ett genomgående fint ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och en härlig balkong i bra solläge. Här finns ett smakfullt inrett kök med gott om förvaring- och bänkyta, ett trivsamt vardagsrum med möjlighet för flera olika inredningsalternativ samt ett sovrum av god storlek. Badrummet är helkaklat och utrustat med egen tvättmaskin. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, mataffär och fina naturområden.

 • Premium
 • Balkong
Kristina Wahlfeldts väg 5 A, Floda, Lerums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kristina Wahlfeldts väg 5 A

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
3 808 kr/mån
26 600 kr/m²

Med ett centralt och bra läge ges nu möjligheten att bli ägare till denna superfina trea med genomgående härligt ljusinsläpp och en stor inglasad balkong. Bostaden har en genomtänkt planlösning och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Här finns ett ljust och inbjudande kök med en given matplats intill fönstret och ett rymligt vardagsrum med ett stort fönsterparti där ljuset strömmar in och breder ut sig över det fina golvet. Utöver detta finns två sovrum, badrum som är helkaklat och har naturligt ljus via ett fönster. Här bor du i en välskött förening med promenadavstånd till mataffär, bra kommunikationer, vacker natur samt populära Floda torg med hela dess utbud.

 • Balkong
Timmeråsvägen 6H, Lerum - Södra Lerum, Lerums kommun
Timmeråsvägen 6H, Lerum - Södra Lerum, Lerums kommun, bild 2
Timmeråsvägen 6H, Lerum - Södra Lerum, Lerums kommun, bild 3

Timmeråsvägen 6H

Lägenhet
Lerum - Södra Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 250 000 kr
106,2 m²
4 rum
9 163 kr/mån
40 019 kr/m²

Välkomna till Timmeråsvägen 6H! Nu finns en unik möjlighet att förvärva en av de fantastiska bostäderna i Brf Timmeråsvägen som stod inflyttningsklara i april -22. Bostaden som är fördelad över två plan med de stora öppna sociala ytorna på entréplan och den mer privata sovrumsdelen på övre plan med härlig takhöjd. Dessutom finns två fantastiska uteplatser med utsikt över de närliggande lantliga omgivningarna. På entréplanet finns ett smakfullt inrett kök med gott om förvaringsmöjligheter i lådor- och skåp samt bra arbetsytor, ett trivsamt vardagsrum med generöst ljusinsläpp i öppen planlösning mot köket samt ett stort helkaklat badrum med fina påkostade materialval. På övre plan finns två sovrum av god storlek, ett trivsamt allrum som kan nyttjas på flera tänkbara sätt samt ytterligare ett stilfullt inrett badrum. Här bor du i ett mycket naturskönt läge i en attraktiv del av Lerum.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lerum Andersvägen 88, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 88

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 291 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till Lerum Andersvägen 88! I ett mycket centralt läge med gångavstånd till det mesta finns nu denna trevliga tvårumslägenhet redo för nästa ägare. Bostaden erbjuder genomgående ljusinsläpp och en härlig inglasad balkong med trevlig vy mot närliggande Nyebroparken och sjön Aspen. Interiört bjuder bostaden på ett smakfullt inrett kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt och ljust vardagsrum, ett stort sovrum samt ett nyrenoverat och helkaklat badrum som är utrustat med egen tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i en väl tilltagen klädkammare. Här bor du med närhet till badvänliga Aspen, Lerum centrum och kommunikationer!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stenkullenvägen 74 B, Stenkullen, Lerums kommun

Stenkullenvägen 74 B

Lägenhet
Stenkullen, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 985 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
5 243 kr/mån
36 402 kr/m²

Välkommen till Stenkullenvägen 74 B! Med ett eftertraktat läge i Stenkullen och den vackra naturen precis runt hörnet finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna trivsamma bostad med villakänsla och en rejält stor balkong. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök- och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar samt ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare där ni enkelt tar hand om de dagliga sysslorna. För den som önskar ett extra sovrum går det lätt att sätta upp en vägg vid vardagsrummet. Huset går i stilsäker New England stil och är placerat i ett lugnt område i Stenkullen, men ändå inom bekvämt avstånd till det mesta du kan tänkas önska så som pendelstation, matvaruaffär samt grundskola/förskola. I närområdet finns dessutom de populära naturreservaten som bjuder på fina promenadstråk och vackra naturmiljöer.

 • Balkong
Wilhelm Thams väg 9, Floda, Lerums kommun

Wilhelm Thams väg 9

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 350 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/5
5 301 kr/mån
35 075 kr/m²

Välkommen till Wilhelm Thams väg 9! I ett mycket lugnt och centralt läge finns nu chansen att förvärva denna trivsamma tvårumslägenhet om 67 kvm. Här bor du fördelaktigt och bekvämt på första plan. Bra och genomtänkt planlösning med öppna sociala ytor vilket bidrar till en luftig karaktär. Bostadens är smakfullt inredd med genomgående fina materialval och fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare och från hallen når du bostadens stora klädkammare. Rymligt sovrum med gott om plats och förvaring i en hel garderobsvägg samt kök- och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till bostadens underbara uteplatser. Parkering finns i garage som när smidigt med hiss!

 • Uteplats
 • Hiss
Lerum Andersvägen 98, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 98

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
6 288 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkommen till Lerum Andersvägen 98! Med ett bra läge mitt i centrala Lerum och med närhet till sjön Aspen står nu denna smakfullt inredda och välplanerade trerumslägenhet redo för nästa ägare. Här erbjuds ett superfint kök i vinkel från -22 med gott om förvaring i lådor och skåp, ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera stora fönster, två sovrum av god storlek samt separat badrum och gäst-wc som nyligen renoverats i samband med föreningens stambyte. Utöver detta har bostaden en härlig inglasad balkong man kan njuta av från tidig vår till sen höst. Här bor du med gångavstånd till Lerum centrum, kommunikationer och härlig natur.

 • Balkong
Lerum Andersvägen 134, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 134

Lägenhet
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 675 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
5 291 kr/mån
27 917 kr/m²

Välkommen till Lerum Andersvägen 134! Med ett centralt läge i Lerum och med närhet till allt du kan tänkas behöva står nu denna trivsamma tvårumslägenhet med genomgående ljusinsläpp redo för nästa ägare. Bostaden erbjuder en bra planlösning, fina ytskikt samt en vacker vy mot både sjön Aspen och vackra Säveån. Här finns ett bra arbetskök i vinkel med en tillhörande matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong, ett väl tilltaget sovrum samt ett nyrenoverat badrum -22 med tvättmöjligheter. Här finns dessutom maxade förvaringsmöjligheter i en stor klädkammare som är placerad intill sovrummet. Ett trivsamt hem i mycket gott skick med bekvämt avstånd till Lerums centrum, tågstation med pendel till både Alingsås och Göteborg samt på gångavstånd till mataffärer och sjön Aspen med badplats.

 • Balkong
 • Hiss
Stamhusvägen 1, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun

Stamhusvägen 1

Lägenhet
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
3 250 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/5
6 186 kr/mån
40 625 kr/m²

Varmt välkommen till Stamhusvägen 1! Med ett eftertraktat läge i natursköna Norra Hallsås erbjuds nu denna smakfullt inredda fyrarumslägenhet med gavelläge och ett genomgående fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök- och vardagsrum ger ett socialt intryck och de tre sovrummen ligger bra placerade i bostaden. Här finns dessutom ett smakfullt inrett badrum i neutral färgsättning och med tvättmöjligheter samt en gästtoalett i samma tidlösa färgsättning. Till detta erbjuds även två härliga balkonger som bjuder på såväl sol som vacker vy över trädtoppar och närområdet. Då bostaden stod inflyttningsklar under 2019 så är den i mycket fint skick vilket passar utmärkt för dig som vill bo bra och bekvämt. Dessutom finns hiss vilket ger en snabb och smidig access till bostaden. Här bor du med naturen som närmsta granne och med gångavstånd till Lerums puls och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Åsenvägen 12B, Lerum, Lerums kommun
 • Sön 17 mar kl 10:30

Åsenvägen 12B

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
3 650 000 kr
85,4 m²
4 rum
vån 2/4
6 812 kr/mån
42 740 kr/m²

Varmt välkomna till Åsenvägen 12 B! Nu finns möjligheten att bli nästa ägare av denna mycket trivsamma fyrarumslägenhet i nybyggda Brf Söderåsen. Bostaden har en mycket bra planlösning och bjuder på bland annat öppna och sociala ytor, ett genomgående fint ljusinsläpp samt en härlig utsikt som sträcker sig över Lerum och mot sjön Aspen. Smakfullt inrett kök med fina materialval och goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp, ett rymligt och ljust vardagsrum med hörnfönster samt tre bra sovrum varav ett med egen utgång till bostadens stora balkong. Utöver detta finns ett stilfullt inrett och helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt en gäst wc. I samtliga golv finns skön golvvärme. Här bor ni centralt i Lerum med närhet till det mesta man kan tänkas önska så som kommunikation, fin natur samt Lerum centrums hela utbud inom några minuters promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Riddarstenshöjden 2, Lerum, Lerums kommun

Riddarstenshöjden 2

Lägenhet
Lerum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 500 000 kr
70 m²
3 rum
vån 0/5
5 877 kr/mån
35 714 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på markplan erbjuder en trivsam och luftig atmosfär med högt i tak. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social och inbjudande yta för umgänge och avkoppling. Parkering erbjuds i den egna carporten. Här bor ni naturnära men ändå med bekvämt avstånd till hela Lerum centrums utbud samt goda kommunikationsmöjligheter.

 • Uteplats
 • Hiss
Floda Allé 7 A, Floda, Lerums kommun

Floda Allé 7 A

Lägenhet
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
8 850 kr/mån
19 000 kr/m²

Välkommen till Floda Allé 7 A! I ett mycket trivsamt läge i centrala Floda finns nu möjligheten att bli nästa ägare av denna stora 4 rumslägenhet. Här erbjuds bland annat tre sovrum som är bra storleksmässigt, ett rymligt vardagsrum, ett fint kök med goda förvaringsmöjligheter och bänkytor samt en egen tvättstuga där ni smidigt sköter vardagsbestyren. Vardagsrummet som utgör kärnan i bostaden har utgång till balkongen som är placerad i ett solsäkert läge. Badrum, tvättstuga och toalett är under renovering i samband med föreningens pågående stambyte. Här bor man i ett lugnt område med trevliga innergårdar, grönytor och lekplatser med endast ett par minuters promenad till Floda centrum.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 30