Mäklare Elenor Fehrm

Elenor Fehrm

Om mig

Mitt namn är Elenor Fehrm och jag arbetar som fastighetsmäklare i Lerum. Att arbeta på hemmaplan ser jag som en otrolig fördel i mitt yrke då jag känner till kommunen mycket väl. Med mitt personliga engagemang, lyhördhet och höga känsla för service i hand med Fastighetsbyråns starka varumärke har jag de verktyg som krävs för att förverkliga husdrömmar för mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Elliots väg 89, Lerum - Hulan, Lerums kommun

Elliots väg 89

Radhus
Lerum - Hulan, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
3 100 000 kr
127 m²
5 rum
166 m² tomt

Välkommen till Elliots väg 89 beläget i det charmiga och barnvänliga området Hulan i Lerum! Detta trevliga 2- plans radhus är en pärla med sin närhet till både skolor, förskolor, kommunikationer, fina badsjöar samt till en stor ICA-Kvantum butik - allt inom bekvämt räckhåll för en smidig vardag med familjen. Barnen når dessutom Hulanskolan som är en F - 5 skola utan att behöva korsa någon bilväg! Radhuset som erbjuder en boarea om 127 kvm är fördelat om fem rum och kök, 3-4 sovrum, stort vardagsrum, badrum, gästtoalett samt bra med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Om varsin sida om huset erbjuds fina uteplatser. På entrésidan finns en mycket trevlig och insynsskyddad atriumgård där man njuter av förmiddagssolen och på baksidan av huset ytterligare en uteplats som blir den perfekta platsen att njuta av eftermiddagssolen. Till huset hör ett isolerat förråd beläget vid atriumgården, detta passar perfekt för att förvara familjens prylar i eller som en liten snickarbod, extra rum för tonårshäng, spelrum eller som ett hemma kontor. I anslutning till den andra uteplatsen finns ett mindre redskapsförråd. Till huset hör aven garage i länga.

Karl XII:s väg 14B, Lerum - Aspenäs, Lerums kommun

Karl XII:s väg 14B

Villa
Lerum - Aspenäs, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 490 000 kr
84 + 84 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Beläget på Karl XII:s väg 14B i villaidyllen Aspenäs finns nu denna villa att förvärva. Här bor man i ett ostört läge med en magisk utsikt över ängarna och det böljande landskapet. Huset som byggdes på 60- talet har precis fått ett nytt kök samt ett nytt badrum. Även källarplan har fått en uppfräschning i vissa rum. Här finns stora möjligheter för familjen eller paret som vill ha ett lagom stort hus med möjligheter. Huset värms upp med en bergvärmepump!

Valters väg 6, Gråbo - Olstorp/Stannum, Lerums kommun

Valters väg 6

Tomt
Gråbo - Olstorp/Stannum, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 555 000 kr
1 350 m² tomt

Inte allt för ofta saluförs en tomt som detta! Valters väg 6 är belägen inne på Stora Lundby golfbana i Gråbo - Stannum och erbjuder ett magisk läge för både golfälskaren såväl som för dig som vill ha en unik och fantastisk utsikt. Här blickar man mot golfbanan, ängarna och den vackra dalgången. En helt fantastisk plats som bör upplevas på plats. Här har man inte bara nära till golfbanan, här finns även en trevlig restaurang att besöka som bland annat serverar god luncher. Ute vid vägen går bussen som tar dig vidare inom kommunen såväl som in till Göteborg. Med en kort tur med bilen når man Gråbos centrala delar. Här finns allt man kan tänkas behöva så som matvarubutiker, gym, apotek, Take away möjligheter med mera. Här ligger även förskola och skola för barnen. Runt om finns fantastik natur att utforska och det är inte långt till kommunens största sjö Mjörn som erbjuder ett härliga bad och båt möjligheter. Nuvarande ägare har tillsammans med grannfastigheten anlagt en väg, förberett för att ansluta sig till befintlig avloppsbrunn, dräneringsbrunn gjort samt kanalisation för el och fiber. Med detta kommer en extra kostnad om 343.000. Husförslag från A- finns på deras populära modell Villa Tyresund med en totalkostnad om 5,7 miljoner. Här erbjuds hela 6 rum och kök och en boyta om 156 kvm. För mer information om husförslag från A-Hus, kontakta [email protected] eller via telefon 0708 34 69 21. Fastigheten överlåtes utan koppling till husleverantör. Fastighetsbyrån förmedlar enbart tomtmark. Det står köparen fritt att välja byggnation och köpa enbart tomtmark. Tomten ligger inom ett Landskapsbildsskyddat område se mer information under Dokument och Länkar nedan.

Visar alla 3