Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Lang

Jimmy Lang

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uddaredsvägen 35, Floda, Lerums kommun
  • Tor 30 maj kl 17:00
Uddaredsvägen 35, Floda, Lerums kommun, bild 2
Uddaredsvägen 35, Floda, Lerums kommun, bild 3

Uddaredsvägen 35

Villa
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 975 000 kr
117 + 36 m²
4 rum
976 m² tomt

Välkommen till denna vackra villa från 1927 med ett centralt läge i Floda. Här finns många bevarade originaldetaljer vilket skapar en mycket charmig och vacker villa. Lummig trädgård med en stor och vacker ek i tomtgräns. Centralt läge med gångavstånd till Floda centrum varifrån pendeltåget tar ca 27 min till Göteborg. Här har nyligen nya v/a ledningar dragits intill fastigheten vilket ger nya stammar. Badrummet på övre plan renoverades med vackra materialval 2023. Bergvärme som finns här bidrar till låga driftkostnader. Altanen som omges av en insynsskyddad och stor häck är en ljuvlig plats att njuta på.

  • Premium
Klockliden 7, Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
Klockliden 7, Lerum - Rydsberg, Lerums kommun, bild 2
Klockliden 7, Lerum - Rydsberg, Lerums kommun, bild 3

Klockliden 7

Villa
Lerum - Rydsberg, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
7 000 000 kr
153 + 15 m²
7 rum
1 151 m² tomt

Välkommen till denna moderna bostad i Lerum med unika fördelar som stora fönsterpartier, en öppen planlösning och golvvärme i båda planen. Den generösa boytan om 153 kvm ger gott om utrymme för familjen med sina 4 sovrum (möjligt att skapa 5 sovrum för den som önskar). Balkongen är perfekt för att njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. Ett högt och insynsskyddat läge vilket ger en privat känsla samtidigt som man har nära till grannar. Den stora tomten om 1 151kvm ger gott om yta att umgås på. Villan har många påkostade materialval som tex vinkyl, marmorbänkar och ekparkettsgolv. Villan har även byggts så den är energisnål vilket ger lägre driftkostnader. Rydsbergsområdet i Lerum är ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen och vacker omgivning, flera sjöar inom gångavstånd. Många fina promenadstråk och cykelvägar. Bra förbindelser till både Göteborg och Alingsås med pendeltåg. Lerums centrum erbjuder ett brett utbud av service, restauranger och butiker. Denna bostad är perfekt för den som söker en modern och bekväm livsstil i en lugn och familjevänlig miljö. Här kan du skapa ditt drömhem med rymliga ytor, högt i tak och en funktionell planlösning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lerum Andersvägen 6B, Lerum - Centralt, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 6B

Villa
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
5 700 000 kr
100 m²
4 rum
746 m² tomt

Denna nyare enplansvilla i Lerum erbjuder en perfekt kombination av bekvämt boende och närhet till naturen. Tre rymliga sovrum och gott om ljusinsläpp gör att boyta på 100 kvm upplevs inbjudande och luftigt. Här finns även ett stort förråd för extra förvaringsmöjligheter. Beläget i centrala Lerum med utsikt över Nyebroparken har du nära till allt du kan tänkas behöva, samtidigt som du har naturen på bekvämt avstånd. Elbilsladdare finns tillgänglig för de som behöver, och en mysig uteplats erbjuder möjligheten att njuta av vackra soliga dagar utomhus. Med närhet till sjön och en lugn omgivning är detta det perfekta hemmet för den som önskar en avslappnad livsstil. Missa inte chansen att bo centralt samtidigt som du har naturen runt hörnet.

  • Plus
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun, bild 2
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun, bild 3

Högsboholmsvägen 86

Villa
Floda - Lensjön, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 975 000 kr
150,7 m²
6 rum
1 332 m² tomt

Njut av denna naturnära och nybyggda villa med gångavstånd till Lensjön och sjön Uspen. Här bor man omgiven naturen och skogen som erbjuder kantareller, blåbär, lingon m.m. Här finns även vackra vandringsstråk för den som önskar långa promenader. Denna nybyggda villa ger låga driftkostnader och en smart planlösning som skapar öppna och sociala ytor. Det perfekta huset för den moderna familjen. De närbelägna sjöarna Lensjön och Uspen erbjuder en fridfull oas för avkoppling och rekreation. Med sin klara vatten och omgivande grönska är detta en plats att älska och njuta av. Dessutom finns möjligheten till både båtliv eller en tur med kanot eller vilket ger en aktiv och spännande fritid för hela familjen. Den genomtänkta planlösningen har skapats för att maximera utrymmet och samtidigt skapa en öppen och luftig atmosfär. Ett generöst kök som smälter samman med vardagsrummet ger dig möjlighet att umgås och njuta av sällskapet samtidigt som ni har naturen som er närmsta granne. Fastigheten har bygglov för ett dubbelgarage med högt i tak och vindsvåning, se ritning under dokument och länkar.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 4