Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Lang

Jimmy Lang

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkelundsvägen 8, Gråbo, Lerums kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Björkelundsvägen 8

Villa
Gråbo, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 300 000 kr
127 + 85 m²
5 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem med en fantastisk möjlighet att bo centralt i Gråbo på en stor tomt! Här erbjuds du ett fint skick och en bekväm livsstil. Med en boyta på 127 kvadratmeter och en biyta på 85 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas. Eldstaden skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kyliga dagar. Uteplatsen är perfekt för att njuta av soliga dagar utomhus med möjlighet till trevliga grillkvällar och sociala sammanhang. Närområdet erbjuder lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Ta en promenad i den vackra naturen eller besök lokala butiker och restauranger. Lerums kommun har mycket att erbjuda med bra skolor och bra kommunikationer. Denna bostad med stor tomt, centralt läge och i fint skick är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem.

  • Plus
Lärkvägen 4, Floda - Drängsered, Lerums kommun
  • Idag kl 17:00
Lärkvägen 4, Floda - Drängsered, Lerums kommun, bild 2
Lärkvägen 4, Floda - Drängsered, Lerums kommun, bild 3

Lärkvägen 4

Villa
Floda - Drängsered, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
5 500 000 kr
164 + 98 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till populära Drängsered där detta stora hus från 1958 väntar på att välkomna dig hem! Med bevarad 50-tals charm och stora fönsterpartier löper potentialen som en röd tråd genom denna bostad. Här märks det att samma ägare sedan det byggdes leder till ett mycket välbevarat och välvårdat hus. Belägen nära sjön Sävelången kan du njuta av svalkande dopp, paddelturer och kajakturer inom någon minuts gångavstånd. Med hela 164 kvadratmeter boyta finns det gott om plats för både vänner och familj. Här finner du 5 rum idag varav 2 sovrum. Möjlighet att skapa flera rum till finns för den med stor familj. Flera härlig uteplats finns för ljumma sommarkvällar, båda idag under tak. Bostaden är inte bara stor - den är också omgiven av en generös tomt på 1050 kvadratmeter där potentialen för trivsel är oändlig. Drömmer du om att bo i ett attraktivt och barnvänligt villaområde samtidigt som du har nära till allt viktigt? Denna bostad har det bästa av två världar! Närområdet bjuder på lugn och ro i en pittoresk miljö samtidigt som Floda centrum ligger några minuter bort. Varifrån du tar pendeltået till Göteborg på ca 27min. Inom gångavstånd finns flera skolor, affärer, restauranger och vackra naturområden för långa promenader. Så, om du är på jakt efter ett charmigt hem med stora möjligheter så väntar detta hus på dig. Hör av dig för visning så skall jag visa den stora charmen med denna bostaden samt berätta varför Drängsered är en fantastisk plats att bo på! Varmt välkomna!

  • Premium
Lerum Andersvägen 6B, Lerum - Centralt, Lerums kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Lerum Andersvägen 6B

Villa
Lerum - Centralt, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
5 700 000 kr
100 m²
4 rum
746 m² tomt

Denna nyare enplansvilla i Lerum erbjuder en perfekt kombination av bekvämt boende och närhet till naturen. Tre rymliga sovrum och gott om ljusinsläpp gör att boyta på 100 kvm upplevs inbjudande och luftigt. Här finns även ett stort förråd för extra förvaringsmöjligheter. Beläget i centrala Lerum med utsikt över Nyebroparken har du nära till allt du kan tänkas behöva, samtidigt som du har naturen på bekvämt avstånd. Elbilsladdare finns tillgänglig för de som behöver, och en mysig uteplats erbjuder möjligheten att njuta av vackra soliga dagar utomhus. Med närhet till sjön och en lugn omgivning är detta det perfekta hemmet för den som önskar en avslappnad livsstil. Missa inte chansen att bo centralt samtidigt som du har naturen runt hörnet.

  • Plus
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun, bild 2
Högsboholmsvägen 86, Floda - Lensjön, Lerums kommun, bild 3

Högsboholmsvägen 86

Villa
Floda - Lensjön, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 975 000 kr
150,7 m²
6 rum
1 332 m² tomt

Njut av denna naturnära och nybyggda villa med gångavstånd till Lensjön och sjön Uspen. Här bor man omgiven naturen och skogen som erbjuder kantareller, blåbär, lingon m.m. Här finns även vackra vandringsstråk för den som önskar långa promenader. Denna nybyggda villa ger låga driftkostnader och en smart planlösning som skapar öppna och sociala ytor. Det perfekta huset för den moderna familjen. De närbelägna sjöarna Lensjön och Uspen erbjuder en fridfull oas för avkoppling och rekreation. Med sin klara vatten och omgivande grönska är detta en plats att älska och njuta av. Dessutom finns möjligheten till både båtliv eller en tur med kanot eller vilket ger en aktiv och spännande fritid för hela familjen. Den genomtänkta planlösningen har skapats för att maximera utrymmet och samtidigt skapa en öppen och luftig atmosfär. Ett generöst kök som smälter samman med vardagsrummet ger dig möjlighet att umgås och njuta av sällskapet samtidigt som ni har naturen som er närmsta granne. Fastigheten har bygglov för ett dubbelgarage med högt i tak och vindsvåning, se ritning under dokument och länkar.

  • Premium
  • Energieffektiv
Beckmans väg 20, Lerum - Hulan, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Beckmans väg 20

Radhus
Lerum - Hulan, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 950 000 kr
127 m²
5 rum
166 m² tomt

Denna välskötta bostad erbjuder ett perfekt hem för den barnfamiljen som söker en trygg och funktionell tillvaro. Med sitt rymliga utrymme på 127 kvadratmeter erbjuder detta friköpta hem en fantastisk möjlighet att skapa sin drömboende. Byggt år 1968 har denna pärla behållit sina originella detaljer och ger en vintage charm till varje rum. Den bra planlösningen ger gott om plats för hela familjen att leva och växa. Med flera lekplatser inom bekvämt avstånd kan barnen njuta av en aktiv och lekfull fritid. Dessutom är närheten till mataffärer och skolor en stor fördel för en smidig vardag. Om du värdesätter en trevlig atmosfär på din bostad har du hittat rätt! Denna frestande bostad erbjuder inte bara ett tryggt och familjevänligt område, den ger också en fantastisk möjlighet att utforska den underbara omgivningen. Lerum kommun har mycket att erbjuda med sin vackra natur och närhet till Göteborg.

Johannebergsvägen, Floda - Drängsered, Lerums kommun

Johannebergsvägen

Tomt
Floda - Drängsered, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
5 246 240 kr
655 m² tomt

2-plansvilla i villaidyll! Nyproduktion där ni blir först att kliva in i bostaden som ägare. Denna Myresjövilla om 132,8kvm är mycket smakfull med genomtänkt planlösning och ligger med gångavstånd till badsjö, natur och flera skolor. I priset är övervåningen inred och villan lämnas grundmålad. Pendeltåg nås inom 10min gång och tar endast ca 27 min till Göteborg! Under dokument och länkar finns hela kalkylen och mer information om vad som ingår i köpet.

  • Nyproduktion

Visar alla 6