Mäklare Per Eliasson

Per Eliasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backen 6, Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun

Backen 6

Villa
Lerum - Norra Hallsås, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
6 995 000 kr
165 m²
7 rum
803 m² tomt

Välkommen till Backen 6 och detta fantastiska hem byggt år 2015, som erbjuder ett bekvämt och modernt boende på hela 165 kvadratmeter. Det här är drömhemmet för dig som söker en harmonisk kombination av stil, bekvämlighet och närhet till både natur och service. Den praktiska carporten och garaget ger inte bara skydd åt dina fordon utan ger även ytterligare förvaringsmöjligheter. Huset har en öppen planlösning med generösa sällskapsytor som ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som du njuter av den vackra naturen. Det stora vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för avkoppling eller underhållning. Access även till uterummet och vidare ut till altanen som tar dig än närmre naturen. Med hela fem rymliga sovrum finns gott om plats för den större familjen. Master bedroom är en fristad med gott om förvaringsutrymme. Varje sovrum är rymliga med gott om plats för möblemang.. Trädgården är lättskött med några odlingslådor för den som önskar det. Den stora altanen är en utmärkt plats för grillkvällar och avkoppling. Du har även tillgång till en naturskön omgivning med vandrings- och cykelleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftslivet. Denna fastighet ligger också nära service och bekvämligheter. Skolor, butiker och restauranger finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Bekvämt gångavstånd till den nya skolan som kommer byggas i Norra Hallsås inom kort. Varmt välkommen på visning!

Hedeforsvägen 14C, Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun
Hedeforsvägen 14C, Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun, bild 2
Hedeforsvägen 14C, Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun, bild 3

Hedeforsvägen 14C

Radhus
Stenkullen - Hedefors By, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 090 000 kr
128 m²
5 rum
233 m² tomt

Vackert beläget vid vattnet finner ni detta gavelradhus i idylliska Hedefors by. Helt underbar tomt och med flera uteplatser som sträcker sig till bara några meter ifrån Säveån. Inglasat uterum förlänger säsongen i lugnt och bra läge. Välplanerat hus med socialt entréplan med bl a ett ljust och rymligt vardagsrum, tre sovrum på det övre planet och ett allrum på den inredda vinden. Två badrum förenklar och gott om förvaringsmöjligheter. Huset är i bra skick med inredd vind som då gav ytterligare ett stort allrum/sovrum samt extra stor tomt tack vare gavelläget. I föreningen finns båt att låna för kortare turer och i trädgården finns bra odlingsmöjligheter. Fiber installerat. Åtta stycken laddplatser för elbil kommer finnas inom kort i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Alsjöliden 10, Gråbo - Alsjön, Lerums kommun

Alsjöliden 10

Villa
Gråbo - Alsjön, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 295 000 kr
67 + 24 m²
2 rum
1 772 m² tomt

Med ett högt och fint läge i det populära och barnvänliga området runt Alsjön ligger detta fina och välskötta hus. Husets 67 kvm är otroligt trivsamma och här har man också en stor tomt om 1772 kvm. Dränering har utförts runt huset, utfyllnad på baksidan samt nylagd gräsmatta. I huset finns bl a ett stort och charmigt kök med möjlighet till ett större bord med flera sittplatser. Vardagsrummet har en alldeles nyinstallerad insats i öppna spisen som sprider härlig värme och en luft/luft-värmepump för både värme och kyla. All el är även utbytt i huset. I källaren, som nås utifrån, finns ytterligare ett rum som idag används som förråd samt tvättstuga. På tomten finns även en fin gäststuga samt separat förråd. Området ligger naturskönt med närhet till natur, strövområden och motionsslinga samt flera sjöar inom kort avstånd varav just Alsjön med dess fina badplats är en av dom. Bra bussförbindelser till Lerum, Alingsås och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Svensjövägen 2C, Östad/sjövik, Lerums kommun

Svensjövägen 2C

Villa
Östad/sjövik, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
4 800 000 kr
154 m²
6 rum
2 062 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla uppförd 2011 med en stor tomt om hela 2 062 kvm samt ett fint dubbelgarage med en fullt inredd lägenhet ovanför som ex går att hyra ut. Lugnt beläget på återvändsgata med några få hushåll, nära kommunikationer och natur. Stor stenlagd infart med gott om plats för parkering samt insynsskyddad altan på baksidan med access mot trädgård. Välplanerat hus med gott om plats för den större familjen. Köket och vardagsrummet på entréplan har öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Två sovrum finns samt badrum och tvättstuga/groventré. Det övre planet erbjuder i dagsläget ytterligare två sovrum (går att göra fler), ett fint allrum samt badrum (båda badrummen är helkaklade och påkostade). Varmt välkommen på visning!

Torstövägen 18, Östad/sjövik, Lerums kommun

Torstövägen 18

Villa
Östad/sjövik, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
2 700 000 kr
120 + 34 m²
4 rum
857 m² tomt

Välkommen till natursköna Sjövik! Här bor du i ett mysigt samhälle ett stenkast till underbar natur och svalkande bad i sjön Mjörn. Huset är bra planerat med sina totala 154 kvm och du bor enkelt och bekvämt med allt i ett plan. Tre rymliga sovrum och kök/vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också en plan omgivande trädgård samt goda parkeringsmöjligheter och direktaccess till garage. Fiber finns vid tomtgräns, taket omlagt och fasad målad, båda för ca 7-8 år sedan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ryggebo åsväg 12, Lerum - Ryggebol, Lerums kommun
Ryggebo åsväg 12, Lerum - Ryggebol, Lerums kommun, bild 2
Ryggebo åsväg 12, Lerum - Ryggebol, Lerums kommun, bild 3

Ryggebo åsväg 12

Tomt
Lerum - Ryggebol, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
1 995 000 kr
1 500 m² tomt

På Ryggebo Åsväg 12 finns nu möjlighet att förvärva en härlig villatomt där det planeras inför kommande byggnation som ska göras på ett arkitektritat och välbyggt hus i lösvirke. Välplanerat och mycket bra utrustat med påkostade material, fabrikat och maskiner. Priset i annonsen avser köp av tomt, dock ej uppförande av hus. Möjlighet finns också att välja till garage för en extra kostnad. Här finns gott om plats även för den större familjen på hela 186 kvm fördelat på 1,5 plan. På entréplan återfinns tre av de fem sovrummen samt kök, vardagsrum, allrum, två badrum samt tvättstuga. Till varje sovrum finns en rymlig klädkammare. På det övre planet finns ytterligare två sovrum, ett större allrum samt wc. Varmt välkommen för en första kontakt via telefon eller mail!

  • Premium

Visar alla 6