Mäklare Pontus Samuelsson

Pontus Samuelsson

Om mig

Pontus Samuelsson är född och uppvuxen i Lerums kommun och har därmed en stark lokalkännedom. Med en lång och gedigen erfarenhet inom försäljning, förhandling och kundservice brinner han för att överträffa förväntningarna hos både köpare och säljare. Pontus har en stor passion för att göra kunderna nöjda och lägger stor vikt vid att alla parter skall känna sig trygga genom hela bostadsaffären. Att få förtroendet att hantera en av de största affärerna i livet ser han som ett stort privilegium.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 10, Floda, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Granvägen 10, Floda, Lerums kommun, bild 2
Granvägen 10, Floda, Lerums kommun, bild 3

Granvägen 10

Villa
Floda, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
3 250 000 kr
70 + 70 m²
7 rum
1 688 m² tomt

Välkommen till Granvägen 10! Nu finns möjligheten att bli nästa ägare av denna naturnära- och väldisponerade villa med tillhörande stor tomt i omtyckta Floda. Villan har under de senaste åren rustats upp med en hel del stora och energieffektiva renoveringar så som nytt tak (2020), nytt värmesystem i form av luft/vatten-värmepump (-21/23) och luft/luft-värmepump (-18) samt inrett vinden som ett extra rum. Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Källarplanet är delvis inrett vilket är perfekt för de övernattande gästerna eller tonåringen. Området är barnvänligt och runt huset breder sig en stor trädgård och naturtomt där barnen kan leka fritt. Här finns bra möjligheter till planteringar i växthus, rabatter och pallkragar. Inte långt från huset ligger omtyckta Berghultsskolan som nyligen byggts om till F-9-skola och kommunikation i form av expressbuss till & från Göteborg. Inom promenadavstånd finner man även det populära naturreservatet, omtalade Gotaleden och ett omtyckt Floda centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lingonvägen 52, Floda - Uddared, Lerums kommun

Lingonvägen 52

Villa
Floda - Uddared, Lerums kommun
Fastighetsbyrån Lerum
3 200 000 kr
116 m²
4 rum
118 m² tomt

Varmt välkommen till Lingonvägen 52! Med ett attraktivt läge i omtyckta och barnvänliga Uddared står nu detta mycket välskötta, välplanerade och fina radhus redo för nästa ägare. Huset fördelar sig över tre plan varav ett av dessa är den smakfullt inredda och brandsäkrade vinden. Bostaden är bra planerad med de sociala ytorna så som kök- och vardagsrum på entréplan och den lugnare sovrumsdelen på de övre planen. Utvändigt finns en mysig uteplats- och trädgård som bjuder in till lek och umgänge. Det insynsskyddade läget gör detta till en riktig härlig oas som går att inreda med loungegrupp, matsalsbord och grill samt ljuslyktor och ljusslingor. Det solsäkra läget gör det också möjligt för den som önskar plantera sina egna bär, grönsaker och blommor i pallkragar m.m. När skugga efterfrågas finns en stor markis (-21) som smidigt kan fällas ut. Till fastigheten hör garage i länga precis utanför entrén. I Uddared bor du bilfritt och barnvänligt med flera lekplatser och den fina naturen alldeles intill. Inom promenadavstånd finns både förskola- och skola samt närhet till pendeltågsstation med tåg mot både Alingsås och Göteborg. I Floda centrum finns ett bra utbud och här finner du bland annat en välsorterad matvaruaffär, caféer- och restauranger, vårdcentral och gym. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 2