Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Angsparr Skoglund

Frida Angsparr Skoglund

Om mig

Under mitt vuxna liv har jag arbetat med människor och service där främsta resultatet varit att få kunden att känna sig prioriterad, sedd och hörd - vilket är en kunskap jag bär med mig. Jag erbjuder en trygg och säker tjänst med vägledning till båda parter. Det viktigt att ni känner er trygga genom hela processen, oavsett om ni ska sälja eller köpa. Med våra verktyg synliggör vi alla steg under hela förloppet vilket ger er bättre insyn och inflytande i processen, från början till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ås Åstorp 11, Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun

Ås Åstorp 11

Villa
Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 075 000 kr
85 + 30 m²
4 rum
3 040 m² tomt

I lantligt läge med Lannaån som närmsta granne kan ni nu förvärva denna fastighet med stor tomt på 3040 kvm med många möjligheter. Huset passar både som permanent- eller som fritidsboende. Villan består av; på entréplan - kök som i renoveringen fått behålla detaljer som skafferi och vedspis, vardagsrum med braskamin, matsal, badrum och 2 sovrum på övre plan. Enskilt vatten (djupborrad brunn - ny pump 4/5 år sedan) och enskilt avlopp (godkänt). Fiber finns. På den uppväxta och lummiga tomten hittar man allt från äppleträd, syrener och fläderbuskar. På fastigheten ligger även ett stort uthus med festlokal, förråd och verkstadsdel. På baksidan av uthuset finns en altan där ni njuter av kvällssol och utsikt över ån som rinner ut i Dättern.

  • Uteplats
Flo Logården 2, Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
  • Idag kl 16:30

Flo Logården 2

Villa
Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 250 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
1 913 m² tomt

Välkommen till Flo Logården 2! Med sina 6 rum och kök finns här gott om plats för familjen. Entréplan består av ett rymligt kök, wc, vardagsrum som kan stängas igen till två separata rum samt ett sovrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum och ett badrum. Tomten på närmre 2000kvm har ett fint öppet läge med utrymme för ex odling och lek för barnen. Huset är beläget 5 minuter från Grästorps centrum och 2 minuter bort har ni påfart på 44:an, smidigt för den som pendlar. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Björnvägen 11, Råda, Lidköpings kommun

Björnvägen 11

Radhus
Råda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 500 000 kr
117 m²
4 rum
282 m² tomt

På insynsskyddad och uppväxt hörntomt finner ni detta fina och trivsamma hem om 117 kvadratmeter. Stenlagd uteplats vid entré och altan på baksidan ger möjlighet att följa solen från morgon till kväll. Huset har genomtänkta sociala ytor på entréplan i form av kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matsal. Tre bra sovrum på övervåning. Härifrån är det nära till skola och förskola, mataffär, vackra naturområden och kommunikationsförbindelser. Genom den fina gång- och cykelbanan tar ni er enkelt in till centrum på 10 minuter. Med ett garage för bekymmersfri parkering och en härlig uteplats finns allt du behöver för en bekväm vardag. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Uteplats
Selvéns väg 35, Filsbäck, Lidköpings kommun

Selvéns väg 35

Fritidshus
Filsbäck, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
950 000 kr
26 m²
1 138 m² tomt

Varmt välkomna till Filsbäck och detta enklare lilla sommarhus! Huset består idag av ett charmigt kök, allrum och en ljus inglasad veranda med utsikt över trädgården. Sovdel och badrum finns i stugan några meter nedanför. På friköpt tomt finns alla möjligheter till flera uteplatser och soltimmar. Här erbjuds en fantastisk trädgård som är perfekt för dig som tycker om att odla. På tomten finns också ett praktiskt förråd, idealiskt för trädgårdsredskap och annan förvaring samt en utedusch och en mindre jordkällare. Tomten ligger i ett stugområde. Inom ett par hundra meter finns båthamn och badplats för boende i området. Filsbäcks badplats ligger ca 500 m från huset. Det är ca 5 km till Lidköping på belyst cykelväg, buss och tågförbindelse in till stan på gångavstånd från huset. Drygt 1 km bort ligger Lidköpings golfklubb. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Uteplats
Braxenvägen 33, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 33

Radhus
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 850 000 kr
106 m²
5 rum
4 928 kr/mån
17 453 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus med gavelläge. Huset är färdigställt år 2021 och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil med sina 106 kvm. Entréplan med kök, vardagsrum och badrum. Utgång till altan och baksida. Övre plan med allrum och tre sovrum samt fräscht badrum. Golvvärme på hela nedervåning och i båda badrummen. Området präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till förskola, lekplats, badplats och grönområden. I Källby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, förskola och badplats. På endast 15 minuters bilresa tar ni er in till Lidköping.

  • Energieffektiv
Jon Jespersgatan 3, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Jon Jespersgatan 3

Villa
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 850 000 kr
155 + 80 m²
6 rum
1 016 m² tomt

I centrala Grästorp ligger detta välplanerade och renoverade hus i sutteräng. Smakfullt inre med gott om plats för hela familjen. Här erbjuds du en trevlig planlösning med sociala ytor, detta i kombination med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck som skapar en gemytlig levnadsmiljö. På övre plan finns de centrala umgängesytorna med kök och vardagsrum samt 3-4 sovrum. I detta hus kan man följa och ta vara på solens alla timmar! Från balkongen som sträcker sig längsmed husets långsida i norr till altanen och trädgård i söder. Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med närhet till både mataffärer, butiker, skolor och grönområden.

Förmansvägen 27, Lidköping Norr, Lidköpings kommun

Förmansvägen 27

Lägenhet
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 400 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
21 053 kr/m²

I familjevänliga Sjölunda kan du nu flytta in och bo bekvämt i ett nyproducerat kedjehus. Här bor du med närhet till natur, Vänern och skolor. Ett välplanerat och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet är vad som ges i detta kedjehus. Med en egen entré och trädgård får man känslan av att bo i ett hus men fördelarna av att bo i en bostadsrätt. Egen uteplats finns på baksidan där du kan skapa din egna oas och njuta av kvällssol. Parkering intill huset i carport och praktiskt beläget förråd. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7