Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Angsparr Skoglund

Frida Angsparr Skoglund

Om mig

Under mitt vuxna liv har jag arbetat med människor och service där främsta resultatet varit att få kunden att känna sig prioriterad, sedd och hörd - vilket är en kunskap jag bär med mig. Jag erbjuder en trygg och säker tjänst med vägledning till båda parter. Det viktigt att ni känner er trygga genom hela processen, oavsett om ni ska sälja eller köpa. Med våra verktyg synliggör vi alla steg under hela förloppet vilket ger er bättre insyn och inflytande i processen, från början till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnvägen 11, Råda, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björnvägen 11

Radhus
Råda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 500 000 kr
117 m²
4 rum
282 m² tomt

På insynsskyddad och uppväxt hörntomt finner ni detta fina och trivsamma hem om 117 kvadratmeter. Stenlagd uteplats vid entré och altan på baksidan ger möjlighet att följa solen från morgon till kväll. Huset har genomtänkta sociala ytor på entréplan i form av kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matsal. Tre bra sovrum på övervåning. Härifrån är det nära till skola och förskola, mataffär, vackra naturområden och kommunikationsförbindelser. Genom den fina gång- och cykelbanan tar ni er enkelt in till centrum på 10 minuter. Med ett garage för bekymmersfri parkering och en härlig uteplats finns allt du behöver för en bekväm vardag. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Uteplats
Selvéns väg 35, Filsbäck, Lidköpings kommun

Selvéns väg 35

Fritidshus
Filsbäck, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
950 000 kr
26 m²
1 138 m² tomt

Varmt välkomna till Filsbäck och detta enklare lilla sommarhus! Huset består idag av ett charmigt kök, allrum och en ljus inglasad veranda med utsikt över trädgården. Sovdel och badrum finns i stugan några meter nedanför. På friköpt tomt finns alla möjligheter till flera uteplatser och soltimmar. Här erbjuds en fantastisk trädgård som är perfekt för dig som tycker om att odla. På tomten finns också ett praktiskt förråd, idealiskt för trädgårdsredskap och annan förvaring samt en utedusch och en mindre jordkällare. Tomten ligger i ett stugområde. Inom ett par hundra meter finns båthamn och badplats för boende i området. Filsbäcks badplats ligger ca 500 m från huset. Det är ca 5 km till Lidköping på belyst cykelväg, buss och tågförbindelse in till stan på gångavstånd från huset. Drygt 1 km bort ligger Lidköpings golfklubb. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Uteplats
Braxenvägen 33, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 33

Radhus
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 850 000 kr
106 m²
5 rum
4 928 kr/mån
17 453 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus med gavelläge. Huset är färdigställt år 2021 och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil med sina 106 kvm. Entréplan med kök, vardagsrum och badrum. Utgång till altan och baksida. Övre plan med allrum och tre sovrum samt fräscht badrum. Golvvärme på hela nedervåning och i båda badrummen. Området präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till förskola, lekplats, badplats och grönområden. I Källby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, förskola och badplats. På endast 15 minuters bilresa tar ni er in till Lidköping.

  • Energieffektiv
Förmansvägen 27, Lidköping Norr, Lidköpings kommun

Förmansvägen 27

Lägenhet
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 400 000 kr
114 m²
5 rum
8 616 kr/mån
21 053 kr/m²

I familjevänliga Sjölunda kan du nu flytta in och bo bekvämt i ett nyproducerat kedjehus. Här bor du med närhet till natur, Vänern och skolor. Ett välplanerat och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet är vad som ges i detta kedjehus. Med en egen entré och trädgård får man känslan av att bo i ett hus men fördelarna av att bo i en bostadsrätt. Egen uteplats finns på baksidan där du kan skapa din egna oas och njuta av kvällssol. Parkering intill huset i carport och praktiskt beläget förråd. Visningsanmälan krävs, varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4