Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Angsparr Skoglund

Frida Angsparr Skoglund

Om mig

Under mitt vuxna liv har jag arbetat med människor och service där främsta resultatet varit att få kunden att känna sig prioriterad, sedd och hörd - vilket är en kunskap jag bär med mig. Jag erbjuder en trygg och säker tjänst med vägledning till båda parter. Det viktigt att ni känner er trygga genom hela processen, oavsett om ni ska sälja eller köpa. Med våra verktyg synliggör vi alla steg under hela förloppet vilket ger er bättre insyn och inflytande i processen, från början till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kållandsö Eke 1, Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun

Kållandsö Eke 1

Villa
Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 250 000 kr
150 m²
5 rum
3 362 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plans villa från 1909. Bostaden är inredd med tre-fyra sovrum, badrum, wc, vardagsrum och kök. Vackra kakelugnar finns i två utav rummen. Här bor du med lantlig känsla 20 min bort från stadskärnan så den som söker lugn och ro i en idyllisk miljö bör titta hit! Stor och grönskande tomt med plats för aktiviteter, på tomten finns även ett gästhus och ett magasin samt en gjuten platta förberedd för garage. Busshållplatsen precis utanför tomten tar er vidare till bla Otterstad skola och centrum. Detta är en riktig pärla för dig som söker ett lantligt beläget hem med rymlig tomt, goda förvaringsmöjligheter i uthus och bra kollektivförbindelser!

Jon Jespersgatan 3, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Jon Jespersgatan 3

Villa
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 850 000 kr
155 + 80 m²
6 rum
1 016 m² tomt

I centrala Grästorp ligger detta välplanerade och renoverade hus i sutteräng. Smakfullt inre med gott om plats för hela familjen. Här erbjuds du en trevlig planlösning med sociala ytor, detta i kombination med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck som skapar en gemytlig levnadsmiljö. På övre plan finns de centrala umgängesytorna med kök och vardagsrum samt 3-4 sovrum. I detta hus kan man följa och ta vara på solens alla timmar! Från balkongen som sträcker sig längsmed husets långsida i norr till altanen och trädgård i söder. Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med närhet till både mataffärer, butiker, skolor och grönområden.

Lidåkersgatan 13 B, Gamla Staden, Lidköpings kommun
Lidåkersgatan 13 B, Gamla Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Lidåkersgatan 13 B, Gamla Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Lidåkersgatan 13 B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
6 146 kr/mån
11 988 kr/m²

Välkommen till Lidåkersgatan och denna stilfulla trerummare med en tilltalande planlösning. Är du på jakt efter ett hem i gott skick där du inte behöver åtgärda någonting kan den här lägenheten vara helt rätt. Fint kök, fräscha ytskikt i hela lägenheten samt helkaklat badrum - dessutom med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här är det bara att flytta in och börja trivas, välkommen på visning!

  • Premium
Förmansvägen 27, Lidköping Norr, Lidköpings kommun

Förmansvägen 27

Lägenhet
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
7 121 kr/mån
22 763 kr/m²

I familjevänliga Sjölunda kan du nu flytta in och bo bekvämt i ett nyproducerat kedjehus. Här bor du med närhet till natur, Vänern och skolor. Ett välplanerat och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet är vad som ges i detta kedjehus. Med en egen entré och trädgård får man känslan av att bo i ett hus men fördelarna av att bo i en bostadsrätt. Egen uteplats finns på baksidan där du kan skapa din egna oas och njuta av kvällssol. Parkering intill huset i carport och praktiskt beläget förråd.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4