Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Lidköping

Fastighetsbyrån Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lavad Botorp 4, Lidköping Väster - Landsbygd, Lidköpings kommun
 • Tis 4 jun kl 16:30
Lavad Botorp 4, Lidköping Väster - Landsbygd, Lidköpings kommun, bild 2
Lavad Botorp 4, Lidköping Väster - Landsbygd, Lidköpings kommun, bild 3

Lavad Botorp 4

Fritidshus
Lidköping Väster - Landsbygd, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
995 000 kr
58 m²
2 rum
1 566 m² tomt

Välkomna till denna torpidyll! Här möts vi av ett mysigt hus som uppfördes 2009 och som därefter byggs ut i etapper. En mycket hemtrevlig, trivsam och väl omhändertagen fastighet med flertalet fina och inspirerande detaljer så väl interiört som exteriört. Huset, som präglas av genomgående fina trägolv och ljus färgsättning rymmer 58 kvm och består av ett öppet kök, ljust vardagsrum, sovrum med plats dubbelsäng och rymligt sovloft. I anslutning till huset finns en stor altan som sträcker sig i tre väderstreck - söder, väst och norr. På altanens söderläge finns gott om plats för utegrupp som ger goda möjligheter att samla familj och vänner på sommaren. Inventarier kan överlåtas enligt överenskommelse. Perfekt för dig som söker ett mindre hus på landet i mycket fint skick!

 • Premium
 • Uteplats
Rackeby Tomteliden 1, Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun

Rackeby Tomteliden 1

Villa
Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 500 000 kr
120 m²
5 rum
1 964 m² tomt

Mysigt rött hus med vita knutar beläget i Rackeby med anno 1870. Huset, ursprungligen en stuga som benämndes "Skräddarns" eller "Prästens" har varsamt renoverats under åran och byggdes till -84 för att möta en växande familjs behov. Köket är både modernt utrustat med en platsbyggd känsla och gamla detaljer och matplats med utsikt över den rymliga gården, fyra möjliga sovrum, vardagsrum och fräsch tvättstuga samt helkaklat badrum. Den rymliga ekonomibyggnaden som tidigare inhyst såväl butik som elfirma med lager, rymmer idag en uthyrningslägenhet med 2-3 rok och en rymlig förråd/verkstadsdel där bara fantasin sätter gränser, samt pannrum och trädgårdsförråd. Därtill finns två fristående mindre byggnader som rymmer en trivsam gäststuga med altan i kvällssol och motorcykelgarage samt bastu och badrum. Fastigheten har kommunalt VA o fiber samt förmånlig uppvärmning via luft/vatten värmepump.

Mårdvägen 19, null, Lidköpings kommun

Mårdvägen 19

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
3 500 000 kr
119 + 50 m²
6 rum
699 m² tomt

Enplansvilla i barnvänligt område nära lekplats och cykelvägar. Efter ombyggnad 2013 och framåt, då även taket lades om, är huset i gott skick och erbjuder fyra sovrum, två allrum och uterum med altan i anslutning. Från altan och trädgård kan solen avnjutas under större delen av dagen.

 • Uteplats
Vallgatan 24c, Nya Staden, Lidköpings kommun

Vallgatan 24c

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 075 kr/mån
15 179 kr/m²

I Nya Staden, en kortpromenad från torget nås denna välplanerade tvårummare. Bostaden ligger bekvämt på första våning och har en härlig inglasad balkong som förstärker lägenheten med ett extra rum. Rymligt och stiligt IKEA kök från 2018 med gott om matplats samt generöst vardagsrum. Lägenheten har fina detaljer att erbjuda, såsom fina bevarade parkettgolv och takhöjd utöver det vanliga. Välkommen på visning och upplev känslan själv!

Långgatan 18, null, Lidköpings kommun

Långgatan 18

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
895 000 kr
77 + 40 m²
4 rum
718 m² tomt

Fastighet med lång historia! Har du alltid drömt om att ha din egna lilla verksamhet/ hobbyrum i ditt hus? Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet byggd 1929 som tidigare delvis varit ett bageri. Idag kan man bedriva hobbyverksamhet i lokalerna. I huset finns idag två sovrum i godstorlek, ljust kök, helkaklat badrum m.m.

 • Balkong
Friel Gerskagården 3, null, Lidköpings kommun

Friel Gerskagården 3

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
950 000 kr
79 + 79 m²
4 rum
5 548 m² tomt

Underbart hus från mitten av 1800-talet med avskilt läge i Friel, ca 25 minuter från Trollhättan/Lidköping, 10 minuter från Grästorp och ca 1 timma från Göteborg. Här bor du med utsikt över vacker åkermark, på en tomt på ca 5 550 kvm med möjligheter till odling, lek, mm. och närhet till klippbad i Vänern. I huset finns ett vitt kök i lantlig stil, badrum med dusch, WC och tvättmaskin, 2-3 rymliga sovrum med gott om ljusinsläpp. På tomten finns även en isolerad gäststuga, lusthus och garage med plats för 3 bilar. 4 km till skola (F-6), förskola och Ica i Tun. I

 • Uteplats
Hästhovsvägen 5, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Hästhovsvägen 5

Villa
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 175 000 kr
113 m²
873 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga enplansvilla i omtyckt område. Fristående garage med två möjliga parkeringsplatser framför. Hör av er för mer information, här är ett hem att trivas i!

Djurgårdsgatan 29a, Nya Staden, Lidköpings kommun
Djurgårdsgatan 29a, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Djurgårdsgatan 29a, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Djurgårdsgatan 29a

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 400 kr/mån
10 326 kr/m²

Välkommen till en mysig tvårummare belägen på andra våning i Nya Staden. Våningshuset är från 40-talet med detaljer såsom takhöjd utöver det vanliga. Gavelläge ger fin karaktär samt härlig balkong mot innergård. Fräscht vitt kök med mindre matplats, sovrum och vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord. Här bor man med närhet till Lottkällsparken, ICA och en kort promenad till centrum.

 • Premium
Prostgatan 5a, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Tor 30 maj kl 17:20

Prostgatan 5a

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 629 kr/mån
10 484 kr/m²

På Prostgatan 5a ligger denna stilrena lägenhet med optimalt planerade ytor. Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. Här disponerar du en yta om 62 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Här möts vi av ett vitt kök insatt 2017, generös takhöjd och goda sällskapsytor i vardagsrummet. Fint bevarat parkettgolv och fräscha ytskikt. Området är lugnt och våningshuset ligger på en innergård med ingen störande biltrafik. En kort promenad till centrum.

 • Plus
 • Balkong
Bengt Olovsgatan 16, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Bengt Olovsgatan 16

Villa
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 395 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
677 m² tomt

På centralt läge i Grästorp är denna välplanerade villa belägen som är ett perfekt boende för det mindre hushållet. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar som byte av värmesystem till luft/vatten samt att man gjort en omfattande renovering invändigt där planlösningen öppnats upp, ett nytt ljust kök har satts in och toalett/dusch har totalrenoverats. Genomgående fina ytskikt med enhetligt laminatgolv och smakfulla färger på väggarna. Entréplanet rymmer förutom kök och toalett/dusch, även ett vardagsrum, två sovrum samt en stor inglasad altan. Utöver detta finns en vind med stor potential att inreda ett rum till samt en källare med pannrum, förråd, matkällare, tvättstuga med dusch och bastu samt garage. Närhet till såväl skola som idrottsanläggning, elljusspår samt bra buss- och tågförbindelser från resecentrum.

 • Uteplats
Slädene Måns Olofsgården 4, null, Vara kommun
 • Idag kl 13:00

Slädene Måns Olofsgården 4

Fritidshus
Vara kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
60 m²
3 rum
2 738 m² tomt

Nu kan vi presentera ett fritidshus med skönt avskilt läge i rofylld omgivning. Vardagsrum med köksdel och dubbeldörr ut mot trädgården. Två sovrum, möblerbar hall samt toalett med dusch. Veranda under tak och tillbyggd förrådsdel på baksidan. Här kan man koppla av utan grannar alldeles inpå knuten. Godkänt avlopp och fiber finns. Avstånd till Lidköping 2,5 mil, Trollhättan 4,5 mil. Välkommen att höra av dig vid intresse!

 • Plus
Östbygatan 7A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Östbygatan 7A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
495 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 169 kr/mån
12 857 kr/m²

Rymlig etta i mycket fint skick. Snyggt kök med matplats, moderniserat badrum och gott om förvaring i lägenheten. Här bor man i en ekonomiskt stabil förening med låg månadsavgift där även bredband ingår.

Furuhällsvägen 74, Villa Giacomina/Vänerblick, Lidköpings kommun
 • Fre 31 maj kl 14:00

Furuhällsvägen 74

Lägenhet
Villa Giacomina/Vänerblick, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
3 200 000 kr
97,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 524 kr/mån
32 821 kr/m²

Den magnifika sjöutsikten från denna bostad är i toppklass och kan avnjutas från hela den representativa lägenheten såväl som från den inglasade balkongen. Med naturen utanför fönstret kommer man nära inpå djurlivet. Ljuset strömmar in genom den öppna moderna planlösningen som har plats för flera möblemang. Den rymliga balkongen har begränsad insyn och erbjuder sol under större delen av dagen och en bit in på kvällen. I sovrumsavdelningen finns både wc/duschrum med tvättmaskin och separat gästtoalett. Till lägenheten erbjuds extra komfort med varmförråd, utöver lägenhetsytan, precis intill bostaden och tillgång till garageplats. Dessutom finns fria parkeringsplatser i området samt ladd-stolpar för el-bil. Furuhäll är ett lugnt och tryggt område med sjönära läge. Ett stenkast från lägenheten finns närmsta badplats och vackra promenadstråk längs Vänerns strand. Omgivningen präglas av orörd natur likväl som välansade grönytor och planteringar runt husen. Busshållplats med avgångar till centrum finns i anslutning till området.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Wennerbergsvägen 8E, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 8E

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 025 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
6 047 kr/mån
14 437 kr/m²

Trevlig 3:a i populära Bonnierhuset, med grönskande Örthagsparken alldeles utanför huset och gångavstånd till centrum. Fantastisk inglasad balkong om ca 14 kvm i soligt söderläge, med skjutglasfönster som gör att balkongen kan öppnas upp efter önskemål. Fint kök från 2020 med grå inredning och burspråk.

 • Balkong
Braxenvägen 33, Källby, Götene kommun

Braxenvägen 33

Radhus
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 850 000 kr
106 m²
5 rum
4 928 kr/mån
17 453 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus med gavelläge. Huset är färdigställt år 2021 och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil med sina 106 kvm. Entréplan med kök, vardagsrum och badrum. Utgång till altan och baksida. Övre plan med allrum och tre sovrum samt fräscht badrum. Golvvärme på hela nedervåning och i båda badrummen. Området präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till förskola, lekplats, badplats och grönområden. I Källby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, förskola och badplats. På endast 15 minuters bilresa tar ni er in till Lidköping.

 • Energieffektiv
Lilleskogsvägen 30, null, Lidköpings kommun

Lilleskogsvägen 30

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 100 000 kr
115 + 112 m²
6 rum
570 m² tomt

Denna villa i Lilleskogsområdet har ett mycket efterfrågat läge med många möjligheter. Huset har två sovrum i bra storlek med möjlighet till ett tredje rum och helkaklat badrum. I källaren finns allrum med öppen spis, bra förvaringsutrymmen och tvättstuga med dusch/bastu. Huset är väl omhändertaget såväl invändigt som utvändigt trots sin ålder.

Lindenavägen 7, Lidköping Norr, Lidköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lindenavägen 7

Villa
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
3 275 000 kr
130 + 26,8 m²
6 rum
434 m² tomt

I ett mycket barnvänligt och populärt område i Ulriksdal finner man denna välskötta och trivsamma 1-1/2 plansvillan. Huset erbjuder idag fyra sovrum, allrum, generöst vardagsrum med utgång till härligt inglasat uterum och stiligt kök från 2015. Badrum på vardera plan varav det ena är nyrenoverat även nyrenoverat tvättstuga. Garage, växthus och lättskött trädgård som angränsar till allmänningen där gemensam lekplats finns och ett lugnt läge i inre delen av området. Här bor man nära naturen, förskola/skola, samt badplats vid Skogshyddan och fina cykelvägar in till centrum. Välkommen på visning!

 • Plus
Kvarnegårdsgatan 22, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 22

Villa
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 700 000 kr
142 + 130 m²
7 rum
682 m² tomt

Välkomna till denna rymliga familjevilla belägen på lugn gata i Gamla Staden. Bostaden rymmer 142 + 130 kvm fördelat på två våningsplan samt källare. På entréplanet möts vi av ett äldre kök, renoverat helkaklat badrum, två sovrum i bra storlek samt ett stort vardagsrum med plats för både matgrupp, soffa och loungedel. Övre planet erbjuder ett allrum, toalett och två sovrum. På detta våningsplan finns även gott om förvaringsutrymme genom flera sidovindar och garderober. I källaren finns tvättstuga, torkrum, diverse förrådsutrymmen, toalett samt helkaklat duschrum med bastu. Utöver detta erbjuder fastigheten ett inglasat uterum på söderläge, intilliggande altan samt ett enkelgarage i källarplan. Huset har försetts med nytt tak och nya 3-glas fönster. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat.

 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 44, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Storgatan 44

Lägenhet
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
850 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 1/1
4 855 kr/mån
11 348 kr/m²

Letar du efter en fin trea i markplan, missa inte den här! Mycket inbjudande bostad med moderna färgsättningar. Ljust kök, två sovrum i god storlek, vardagsrum med plats för såväl soffhörna som matsalsmöbel och mot baksidan finns ett trevligt uterum med öppet soldäck utanför. Garage ingår i månadsavgiften! Här bor man med närhet till förskola och skola samt idrottsområde och man har gångavstånd till resecentrum som erbjuder bra buss- och tågförbindelser.

Jon Jespersgatan 14, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Jon Jespersgatan 14

Villa
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 625 000 kr
101 + 66 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till Jon Jespersgatan 14 och till ett välvårdat enplanshus på hörntomt. Genom åren har huset uppdaterats med bland annat kök och golv. Altan under tak i söderläge med utgång till trädgården. Boytan på 101kvm rymmer kök, vardagsrum, tre-fyra sovrum och tvättstuga i anslutning till garaget. Den rymliga tomtytan på 1000 kvm är välplanerad med altan och gott om trädgård. Beläget i ett bra område nära mataffär, butiker, skolor-och förskolor är detta det perfekta hemmet till familjen. Med en välplanerad layout och personlig prägel är detta en bostad som kan bli ert drömhem. Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning!

Flakeberg Annedal 1, Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Flakeberg Annedal 1

Villa
Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 650 000 kr
94 + 24 m²
4 rum
2 855 m² tomt

Välkommen till Annedal strax utanför Grästorp. Här innanför stengärdsgården i ligger en fin 30-talsvilla med brutet tak och man ser redan från utsidan att de stora renoveringarna redan är gjorda. På tomten står även ett nybyggt garage med rent och snyggt utrymme för förvaring och fritidsintressen och en tvättstuga med separat ingång. Välkommen att anmäla intresse!

Snödroppsvägen 8, null, Lidköpings kommun

Snödroppsvägen 8

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 495 000 kr
126 + 126 m²
9 rum
1 319 m² tomt

Stort hus på lugn gatan i centrala Vinninga! Enplansvilla med källare! Fint och välbehållet hus med stor potential. Garage finns i anslutning till huset. Stor och välskött tomt om 1319 kvm. Här bor man med närhet till skola, matbutik och busshållplats som åker mot Lidköping och Skövde.

 • Uteplats
Kållandsö Eke 1, Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun

Kållandsö Eke 1

Villa
Kålland - Kållandsö, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 250 000 kr
150 m²
5 rum
3 362 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plans villa från 1909. Bostaden är inredd med tre-fyra sovrum, badrum, wc, vardagsrum och kök. Vackra kakelugnar finns i två utav rummen. Här bor du med lantlig känsla 20 min bort från stadskärnan så den som söker lugn och ro i en idyllisk miljö bör titta hit! Stor och grönskande tomt med plats för aktiviteter, på tomten finns även ett gästhus och ett magasin samt en gjuten platta förberedd för garage. Busshållplatsen precis utanför tomten tar er vidare till bla Otterstad skola och centrum. Detta är en riktig pärla för dig som söker ett lantligt beläget hem med rymlig tomt, goda förvaringsmöjligheter i uthus och bra kollektivförbindelser!

Rådagatan 33b, Nya Staden, Lidköpings kommun

Rådagatan 33b

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
350 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 512 kr/mån
9 859 kr/m²

Fräsch och mysig vindsvåning med tilltalande planlösning belägen i Nya Staden! De 35,5 kvm är väl fördelade mellan, Marbodal kök insatt 2015 med matplats, kaklat badrum och ljust vardagsrum som är lättmöblerat. I månadsavgiften ingår bredband. Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till det mesta.

Kvarnegårdsgatan 11 B , null, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 11 B

Lägenhet
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
895 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 577 kr/mån
12 878 kr/m²

Välkomna till Kvarnegårdsgatan 11B! Här väntar ett tilltalande hem med ljusa och fina materialval samt välplanerade ytor. Kärnpunkten i bostaden är vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp från fönsterparti och balkong. Den inglasade balkongen tidigläger våren och förlänger hösten, här kan du avnjuta många fina kvällar. I vardagsrummet finns plats för både matplats och soffgrupp. I det helkaklade badrummet väntar en snygg och tidlös inredning och för bekvämlighetens skull finns här även en tvättmaskin.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 52