Mäklare Emelie Ekholm

Emelie Ekholm

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2017 och förmedlar samt värderar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Jag är även utbildad inom nyproduktion. Som fastighetsmäklare är jag noggrann, lyhörd och tillmötesgående. För mig är viktigt med förtroende samtidigt som jag vill leverera en smidig tjänst där såväl säljare som köpare känner sig delaktiga i försäljningsprocessen. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, när du ska sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hamstervägen 2, Råda, Lidköpings kommun

Hamstervägen 2

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 800 000 kr
107 m²
5 rum
662 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla med garage, belägen på ett eftertraktat läge i populära och barnvänliga Silverbyn i Råda. Ett lättskött boende som rymmer 107 kvm fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum samt två badrum. Här erbjuds en hall med klädkammare, ett ljust kök med plats för matbord och stolar vid fönsterparti, tvättstuga med groventré, vardagsrum med fint ljusinsläpp, fyra sovrum samt två badrum i neutral färgskala. Uppvärmning via Fjärrvärme och Fiber är anslutet. Här bor man med närhet till mataffär, förskola och gym. Fina cykelvägar leder till såväl skola som motionsspår och in till Lidköpings centrum.

  • Uteplats
Wennerbergsvägen 7A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 7A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 075 000 kr
76,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 885 kr/mån
14 052 kr/m²

Välkomna till Wennerbergsvägen 7A, en trivsam och renoverad gavellägenhet praktiskt belägen på första våning. Lägenheten rymmer fyra rum och kök fördelat på 76,5 kvm. Här är det bra takhöjd, fönster i tre vädersträck vilket ger ett fint ljusinsläpp samt genomgående fräscha ytskikt. Bostaden erbjuder ett renoverat kök från 2016, renoverad toalett/dusch från 2014, matrum med charmiga skjutdörrar in till vardagsrummet samt två sovrum på lugnt läge mot innergården. Bra månadsavgift där även bredband ingår. Centralt och attraktivt läge med en kort promenad in till centrum med dess utbud i form av butiker, restauranger och caféer.

Flo Sneppetorp 2, Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun

Flo Sneppetorp 2

Villa
Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
700 000 kr
106 + 30 m²
5 rum
4 515 m² tomt

Söker du en äldre fastighet med stor trädgårdstomt och uthusbyggnader? Då är denna fastighet något för dig! Strax utanför Grästorps samhälle, längs väg 44 mot Trollhättan med adress Flo Sneppetorp 2 är denna fastighet belägen. Här erbjuds en stor och härlig trädgårdstomt om 4515 kvm som rymmer ett 1 1/2-planshus med fem rum och kök samt två uthutbyggnader med ett fd. hönshus som är lämpligt som förråd och en lekstuga. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA via förening och huset värms upp genom vedpanna samt en nyinsatt luft/luft-värmepump. Taket till bostadshuset byttes 2013, i övrigt är huset i genomgående äldre skick med renoveringsbehov, vilket passar dig som söker efter en fastighet att renovera och inreda efter eget tycke och smak. På entréplan möts vi av kök och vardagsrum, vidare ett badrum som tar oss till garaget med duschrum, bastu och pannrum. En trappa upp finns en hall med plats för mindre möblemang och fyra sovrum. Säljaren är ett dödsbo och fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot alla fel och brister. Som köpare bör man därför utöva sin rättighet att besiktiga/undersöka fastigheten. Säljaren har utfört grovstädning av hus, uthus och tomt men kommer inte att utföra någon ytterligare städning. Köpare får därmed överta fastigheten i det skick den är vid visningstillfället.

Skibergsvägen 8, Götene Tätort, Götene kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skibergsvägen 8

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 350 000 kr
117 + 38 m²
760 m² tomt

Välkommen till Skibergsvägen 8 och denna praktiska enplansvilla belägen i lugnt och trivsamt villakvarter i Götene. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett ljust kök som renoverades 2005 med en rymlig del för matplats, stort vardagsrum, uterum samt toalett. Resterade del av huset erbjuder två sovrum där det ena går att delas av till två för den som har behovet av ett sovrum till, en toalett/dusch renoverad 2010 samt en tvättstuga. Utöver detta finns även ett förråd samt verkstad/garage. Uppvärmning via Fjärrvärme och Fiber finns indraget. Ett lämpligt boende för barnfamiljen eller för den som söker ett boende med allt samlat på ett plan.

  • Uteplats
Skaragatan 22A, affärslokal, Gamla Staden, Lidköpings kommun
Skaragatan 22A, affärslokal, Gamla Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Skaragatan 22A, affärslokal, Gamla Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Skaragatan 22A, affärslokal

Övrigt
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
675 000 kr
91 m²
4 rum
5 605 kr/mån

På attraktivt och centralt läge i Gamla staden är denna affärslokal på första våning belägen. Lokalen säljs som ett objekt men utgörs av två lägenheter. Total yta på 91 kvm varav butiksytan utgör 48 kvm och en trappa upp finns ytterligare rum för affärsrörelse om totalt 43 kvm. Stora fönsterpartier mot Skaragatan och gavelläge mot Zettervallsgatan vilket ger goda möjligheter för bra exponering och marknadsföring. Lättskött klinkergolv och målade väggar. Helkaklad toalett/dusch. Gemensam tvättstuga är belägen i källaren. Inre fond på ca 21 500 kr finns att nyttja och följer med i köpet. Välkomna på visning!

  • Premium
Sjögrässtigen 19, Källby, Götene kommun

Sjögrässtigen 19

Villa
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
2 000 000 kr
121 m²
5 rum
466 m² tomt

På lugn gata i Källby välkomnas du till denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med fem rum och kök, uterum samt garage. Här möts vi av ett familjevänligt boende i två plan med trevlig planlösning. Huset erbjuder ett kök i bra storlek, goda sällskapsytor, två badrum som båda renoverades 2010, separat tvättstuga och tre sovrum på övre planet. I anslutning till huset finns även ett isolerat uterum och en stor trälagd altan på västerläge vilket ger sol från morgon till kväll. Utmärkt läge med närhet till både skola och buss/tågstation för bra kommunala förbindelser till Lidköping eller vidare mot Göteborg. Varmt välkommen att kontakta 0510-60220 för visning!

  • Uteplats
Trädgårdsvägen 10, Grästorps Tätort, Grästorps kommun

Trädgårdsvägen 10

Lägenhet
Grästorps Tätort, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
750 000 kr
107 m²
4 rum
6 679 kr/mån
7 009 kr/m²

På Trädgårdsvägen 10 är denna fina fyrarummare i två plan belägen. Här bor du på lugnt läge med egen trädgård och närhet till skola, idrottsområde och motionsspår. Bostaden erbjuder ett renoverat ljust kök, stort vardagsrum, två badrum, separat tvättstuga samt tre sovrum i bra storlek. I trädgården finns även en trälagd altan under tak med gott om plats för bord och stolar. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 7