Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Ekholm

Emelie Ekholm

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2017 och förmedlar samt värderar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Jag är även utbildad inom nyproduktion. Som fastighetsmäklare är jag noggrann, lyhörd och tillmötesgående. För mig är viktigt med förtroende samtidigt som jag vill leverera en smidig tjänst där såväl säljare som köpare känner sig delaktiga i försäljningsprocessen. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, när du ska sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wennerbergsvägen 7B, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 7B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 940 kr/mån
12 523 kr/m²

På mycket centralt läge, med endast en kort promenad in till centrum är denna tvårummare på tredje våning belägen. Här erbjuds en generös takhöjd på 2,65 m, genomgående fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt en balkong på sydvästläge. Lägenheten är 56 kvm stor och rymmer hall, vardagsrum, kök, toalett/dusch, sovrum samt en klädkammare. Stabil HSB-förening med bra månadsavgift där även bredband ingår. Snabbt tillträde möjligt - välkomna på visning!

  • Balkong
Stenportsgatan 26C, Nya Staden, Lidköpings kommun

Stenportsgatan 26C

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 096 kr/mån
11 393 kr/m²

På mycket centralt läge, mitt emot De la Gardiegymnasiet är denna lägenhet om 61 kvm beläget. Här bor man praktiskt på första våning med inglasad balkong på västerläge. Lägenheten är charmig med högt i tak och fina fönsternischer i Kolmårdsmarmor. Skicket är i genomgående äldre vilket passar dig som själv vill vara med och påverka renovering och materialval. Lägenheten är registrerad som en tvåa, men matrummet vid köket kan byggas om för att få ett sovrum till eller öppnas upp för ett större kök. Här finns goda möjligheter till olika inredningsalternativ samt ändring av planlösning. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 2