Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Ekholm

Emelie Ekholm

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2017 och förmedlar samt värderar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Jag är även utbildad inom nyproduktion. Som fastighetsmäklare är jag noggrann, lyhörd och tillmötesgående. För mig är viktigt med förtroende samtidigt som jag vill leverera en smidig tjänst där såväl säljare som köpare känner sig delaktiga i försäljningsprocessen. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, när du ska sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveagatan 31B, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Borttagen före visning

Sveagatan 31B

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 513 kr/mån
11 786 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Kvarnegårdsgatan 13A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 13A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
690 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 885 kr/mån
11 897 kr/m²

Nyrenoverad tvåa om 58 kvm med nytt, smakfullt kök och genomgående fina materialval i form av nytt enhetligt laminatgolv, nymålade väggar samt nymålat tak. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte 2008. Lägenheten är praktiskt belägen på första våning och har ett fint gavelläge. Utöver detta erbjuds en stor inglasad balkong. Lugnt område med en närhet till matbutik och gångavstånd till centrum. Här är det bara att flytta in. Snabbt tillträde möjligt!

  • Balkong
Majorsallén 42A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Majorsallén 42A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 771 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och hemtrevliga lägenhet belägen högst upp i huset vilket ger dig en fin utsikt över vyerna runt omkring. När du kliver in i hallen möts du av en trevlig planlösning och det härliga ljuset som strömmar in genom fönster i två väderstreck. Smakfullt kök med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva som ger en fin kontrast. Badrummet är helkaklat i neutral färgskala och utrustad med egen tvättmaskin vilket ger ytterligare bekvämligheter. Vidare nås ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både en större matgrupp samt soffa och TV. Från vardagsrummet nås även lägenhetens inglasade balkong på soligt söderläge som är rymlig och lätt att möblera. Balkongen blir som ett extra rum till lägenheten under årets varmare månader. I anslutning till vardagsrummet nås ett sovrum med plats för en dubbelsäng och med bra förvaringsyta genom en rymlig klädkammare. Från hallen nås ett sovrum till, detta med plats för en säng eller perfekt lämpat som kontor för dig som arbetar hemifrån. Här bor du i mycket välskött HSB-förening med låg avgift. Lugnt läge med endast en kort promenad in till centrum.

  • Balkong
Wennerbergsvägen 7B, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Wennerbergsvägen 7B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 940 kr/mån
12 523 kr/m²

På mycket centralt läge, med endast en kort promenad in till centrum är denna tvårummare på tredje våning belägen. Här erbjuds en generös takhöjd på 2,65 m, genomgående fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt en balkong på sydvästläge. Lägenheten är 56 kvm stor och rymmer hall, vardagsrum, kök, toalett/dusch, sovrum samt en klädkammare. Stabil HSB-förening med bra månadsavgift där även bredband ingår. Snabbt tillträde möjligt - välkomna på visning!

  • Balkong
Stenportsgatan 26C, Nya Staden, Lidköpings kommun

Stenportsgatan 26C

Lägenhet
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 096 kr/mån
11 393 kr/m²

På mycket centralt läge, mitt emot De la Gardiegymnasiet är denna lägenhet om 61 kvm beläget. Här bor man praktiskt på första våning med inglasad balkong på västerläge. Lägenheten är charmig med högt i tak och fina fönsternischer i Kolmårdsmarmor. Skicket är i genomgående äldre vilket passar dig som själv vill vara med och påverka renovering och materialval. Lägenheten är registrerad som en tvåa, men matrummet vid köket kan byggas om för att få ett sovrum till eller öppnas upp för ett större kök. Här finns goda möjligheter till olika inredningsalternativ samt ändring av planlösning. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 5