Mäklare Emelie Ekholm

Emelie Ekholm

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2017 och förmedlar samt värderar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Jag är även utbildad inom nyproduktion. Som fastighetsmäklare är jag noggrann, lyhörd och tillmötesgående. För mig är viktigt med förtroende samtidigt som jag vill leverera en smidig tjänst där såväl säljare som köpare känner sig delaktiga i försäljningsprocessen. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, när du ska sälja eller värdera din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ås Brostaden 1, Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
  • Kommande

Ås Brostaden 1

Villa
Grästorp Landsbygd, Grästorps kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
3 100 000 kr
170 m²
7 rum
4 422 m² tomt

Ås Brostaden 1 är beläget på lantligt läge, i en fin gårdsmiljö med knappt 2 kilometer in till Grästorp. Här erbjuds en avstyckad gård där bostadshuset har anor från 1700-talet men som under senare år genomgående renoverats. Huset är rymligt på 170 kvm fördelade på sju rum och kök samt två badrum. Köket som är mycket smakfullt totalrenoverades 2021. Badrummen, som båda är helkaklade är från 2005 respektive 2015. I anslutning till husets baksida finns en nylagd altan. Huset har dränerats 2022 och försetts med nya fönster sedan hösten 2023. Tomten rymmer även ett garage, en redskapsbod samt en rymlig ladugård med nytt plåttak från 2015 där även solceller har installerats på båda sidor av taket. I ladugården finns mjölkrum, äldre del för djur, boxar samt öppen lada. I övrigt så erbjuds en magasinsbyggnad med kulvert in till huset och inrett kontor vilket är perfekt för dig som vill bedriva verksamhet hemifrån. Uppvärmning via nyinsatt luft/vattenvärmepump. Fiber finns anslutet. Besiktningsprotokoll kommer inom kort. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

  • Plus
Hamstervägen 2, Råda, Lidköpings kommun
  • Kommande

Hamstervägen 2

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 600 000 kr
107 m²
5 rum
662 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla med garage, belägen på ett eftertraktat läge i populära och barnvänliga Silverbyn i Råda. Ett lättskött boende som rymmer 107 kvm fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum samt två badrum. Här erbjuds en hall med klädkammare, ett ljust kök med plats för matbord och stolar vid fönsterparti, tvättstuga med groventré, vardagsrum med fint ljusinsläpp, fyra sovrum samt två badrum i neutral färgskala. Uppvärmning via Fjärrvärme och Fiber är anslutet. Här bor man med närhet till mataffär, förskola och gym. Fina cykelvägar leder till såväl skola som motionsspår och in till Lidköpings centrum.

  • Uteplats

Visar alla 2