Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Detterberg

Rebecca Detterberg

Om mig

Eftersom jag bor och är uppvuxen i Lidköping känns det naturligt att jobba här och få hjälpa till med människors största affär i livet, köpa/sälja bostad! Med min långa erfarenhet som fastighetsmäklare, aktiv sen 2006, vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning! Jag beskrivs som noggrann, positiv och engagerad, egenskaper som jag har märkt att jag har stor nytta av. Trygghet, kommunikation och hög servicenivå är några av ledorden som jag arbetar efter! Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidåkersgatan 10d, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Lidåkersgatan 10d

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 075 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 759 kr/mån
14 828 kr/m²

Mycket fin renoverad trerummare där inget lämnats åt slumpen. Här möts vi av ett snyggt IKEA kök insatt 2016, helkaklat badrum med tvättmaskin och härlig inglasad balkong. Smarta förvaringslösningar genom skjutgarderober. Fina ytskikt och golv i hela lägenheten! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vändgatan 2b, Gamla Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vändgatan 2b

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 604 kr/mån
12 301 kr/m²

Söker du en inflyttningsklar tvåa med en låg avgift? Då är den här! lägg därtill stiligt vitt IKEA kök, generöst vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong, helkaklat badrum med både tvättmaskin och tumlare. Smart och bra förvaringslösningar i lägenheten. Föreningen är mycket god och stabil samt ett omtyckt område med närhet till det mesta! Välkommen på visning!

Regnbågsvägen 8b, Lidköping Norr, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Regnbågsvägen 8b

Lägenhet
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 695 000 kr
87,7 m²
3 rum
vån 1/2
6 115 kr/mån
19 327 kr/m²

I trivsamma Sjölunda finner man denna 3:a på första våning vilket skapar en "huskänsla" med gräsmattan nära inpå. Inglasad balkong och trädäck utanför samt en mindre uteplats på husets entrésida. Modernt boende med öppen planlösning mellan Vedum köket och vardagsrummet. Två sovrum i varierad storlek och kombinerat badrum/tvättavdelning. Carport o förråd. I området finns bra bussförbindelser, fina cykelvägar till bad och naturliv och skola/dagis. Lugnt område med fina vyer! Välkommen med din intresseanmälan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Parkgatan 11, Järpås Med Omnejd, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Parkgatan 11

Villa
Järpås Med Omnejd, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
825 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
859 m² tomt

Välhållet och trivsam enplansvilla med källare beläget i mysiga Järpås. På entréplanet finns generöst vardagsrum, två sovrum, kök med matplats och badrum. I källaren finns ett möjligt sovrum, rymlig tvättstuga och garage. Taket är omlagt 2021 och fasaden är i stort sett underhållsfri. Inglasad altan och uppvuxen trädgård. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Zettervallsgatan 7 B, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Zettervallsgatan 7 B

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
895 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
7 071 kr/mån
9 133 kr/m²

Fyrrummare med utmärkt läge vid fina Örthagsparken samt gångavstånd till centrum. Här möts vi av ett generöst vardagsrum, arbetskök med matplats, tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett. Ett stort plus är att lägenheten har två helkaklade badrum det ena med tvättpelare. Balkong i soligt söderläge.

Härenegatan 6d, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Härenegatan 6d

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
825 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
6 146 kr/mån
9 940 kr/m²

Genomgående ljus och trevlig trea om 83 kvm belägen högst uppe i huset! Här möts vi av ett stiligt kök från IKEA insatt 2017, helkaklad toalett/dusch med tvättmaskin och tumlare, generöst vardagsrum och två sovrum i god storlek samt balkong i syd/väst. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten genom klädkammare och garderober. Mycket skötsam förening, och här bor man nära natur i ett lugnt och omtyckt område. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tunnlandsvägen 5b, Råda, Lidköpings kommun

Tunnlandsvägen 5b

Lägenhet
Råda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 450 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/2
6 383 kr/mån
23 113 kr/m²

Nybyggt och trivsamt 2-plans boende i bostadsrättsform som genomsyrar en härlig huskänsla med uteplatser på vardera sida om huset. På entréplanet stiligt grått Vedumkök, vardagsrum och kombinerat helkaklat badrum/tvätt avdelning. Övre plan med fyra sovrum och helkaklat badrum. Solceller på taket, vattenburen golvvärme på entréplanet, p-plats vid huset samt lekplats nära inpå. Området är barnvänligt med flera cykelvägar, lekplatser och förskola. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 7