Mäklare Lars Johansson

Lars Johansson

Om mig

Jag arbetar som mäklare och franchisetagare i västra Skaraborg. Efter mina 31 år i yrket har jag en gedigen erfarenhet. Jag har arbetat hos Fastighetsbyrån sen 1992, vilket i stort sett motsvarar hela min yrkesbana. Sen 1999 har jag varit franchisetagare inom Fastighetsbyrån och driver nu verksamheten i Götene, Skara. Jag är engagerad och fokuserad på det jag håller på med. Genom åren har jag lärt mig att det är mycket viktigt att lyssna på personer och att det man lovar skall man hålla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brännebrona Ernst Skarps väg 1, null, Götene kommun

Brännebrona Ernst Skarps väg 1

Villa
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 990 000 kr
155 + 60 m²
7 rum
2 756 m² tomt

Huvudentré på långsida till stilfull hall med magnifik svängd ektrappa till övervåning. Tvådelat vardagsrum med enhetligt ekparkettgolv. Exklusivt kök från Epoc installerad 2018 då även golvvärme och klinkergolv lades in i köket. Stora biutrymmen i källaren som även innehåller två garage. Exteriört väntar en tomt om 2756 kvm med möjlighet till egen odling. intilliggande E 20 planeras bli lokalväg då byggnation av ny motortrafikled planeras länge från fastigheten 2024.

 • Balkong
 • Uteplats
Friggagatan 10, Götene Tätort, Götene kommun

Friggagatan 10

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 600 000 kr
132 m²
7 rum
655 m² tomt

Välutnyttjad och välunderhållen 1 ½-plans villa med hela 7 rum och kök varav upp till 6 sovrum. Det stilrena nya köket från Ikea (2021) hänger samman med en öppen planlösning till hall och vardagsrum där man har utgång till insynsskyddad uteplats på trälagd innergård och vidare till trädgård som bjuder in till lek och avkoppling. På entrésidan i anslutning till allrummet finns ytterligare en solig altan i söderläge. Bredvid huset finns en carport med cykelförråd samt stor asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar. Bostadens lite större förråd är placerad mot trädgården. Fiber finns anslutet.

 • Uteplats
Dalavägen 9, Lundsbrunn, Götene kommun

Dalavägen 9

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 675 000 kr
85 + 50 m²
4 rum
3 333 m² tomt

Idyllisk 1930-talsvilla i 1 ½-plan med källare. Trivsamma detaljer som burspråk, trägolv och braskamin. Modernt kök med klinkergolv och helkaklat badrum. Ca 85 kvm stort gårdshus med garage, förråd, tillkommer gör kallvind och inrett rum på loftet. Friköpt tomt på över 3 000 kvm som till hälften består av naturtomt med flera stora träd.

 • Uteplats
Klövervägen 6, Hällekis, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Klövervägen 6

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
950 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
5 154 kr/mån
9 135 kr/m²

Topprenoverad bostadsrätt i Hällekis med villakänsla. Det perfekta valet för dig som söker en harmonisk och bekväm bostad i ett lugnt område. Med sin lättskötta trädgård, den stora altan, det nya välutrustade köket, rymliga hallen och ett mycket ljust och luftigt vardagsrum erbjuder detta hem allt du kan önska dig och mer därtill. Dessutom ett stort fräscht badrum med både dusch och badkar. Utöver detta ny tvättstuga från 2023 och tre härliga sovrum. Alltsammans med nya stilrena, moderna ytskikt. Fristående garage med laddare för el-bil samt parkering på garageuppfarten. Fiber är indraget! Nära till tågstation, mataffär och badplats samt säker skolväg. Närhet till idrottsanläggning och motionsspår.

 • Uteplats
Ledsjövägen 20B, lgh 1002, Lundsbrunn, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ledsjövägen 20B, lgh 1002

Lägenhet
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
135 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
5 163 kr/mån
1 849 kr/m²

Väldisponerad med centralt och naturnära läge i klassiska, pittoreska och fridfulla Lundsbrunn. Här bor du på 73 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök i marknivå, med närhet till både elljusspåret och Lundsbrunns golfklubb. Perfekt för ett par eller dig som vill bo lättillgängligt nära naturen!

Gullregnsvägen 8, Lundsbrunn, Götene kommun

Gullregnsvägen 8

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 800 000 kr
80 m²
3 rum
680 m² tomt

Lättskött enplanshus med Carport och förråd. Ett smidigt boende utan trappor för den som inte vill ha mycket underhåll. Bostaden utgörs av hall, tvättstuga, toalett/dusch, två sovrum, vardagsrum och kök. Lugnt område nära skola F-6 i Lundsbrunn.

Slanthagsvägen 10, Hällekis, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Slanthagsvägen 10

Villa
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
795 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
1 041 m² tomt

I det här huset har en familj bott sen det byggdes 1958 och det är dags för försäljning. Huset ligger på en lugn gata och angränsar till skogsområde öster om tomten. Trädgårdstomt med buskar, träd och trädgårdsland med växthus. Bra med extra utrymmen i källaren som garage/förråd, tvättstuga och torkrum. Uppvärmning genom fjärrvärme.

Sjustjärnorna 4, Kinnekulle, Götene kommun

Sjustjärnorna 4

Villa
Kinnekulle, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 350 000 kr
136 m²
5 rum
1 513 m² tomt

I Kinne Kleva på Kinnekulles första klev ligger detta 1 ½-plans hus med fem rum och kök. Sjustjärnorna nås via en slingrande grusväg och huset ligger naturskönt på rad utmed idyllisk bygata. Gäststuga inredd i gårdshus utrustat med kök, sovrum och toalett. Fristående dubbelgarage med förråd samt tvättstuga i gårdshus. Soldäck utanför köket där en fika i solen är som skönast.

Skyttegatan 14 A och B, null, Götene kommun

Skyttegatan 14 A och B

Villa
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
2 150 000 kr
162 m²
1 200 m² tomt

Friköpt fastighet med två separata bostäder på vardera tre rum och kök ca 81 kvm stora. Båda är uthyrda till privatpersoner. Total hyresintäkt uppår till 160 200 kr. Garage och trädgård samt inglasat uterum med västerläge finns till respektive lägenhet.

 • Uteplats
Linnégatan 11E, Götene Tätort, Götene kommun

Linnégatan 11E

Radhus
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
595 000 kr
82 m²
3 rum
233 m² tomt

För dig som söker ett centralt och lugnt läge är Linnégatan ett utmärkt val. Ta möjligheten nu när detta trevliga radhus i ett plan saluförs! Bostaden erbjuder oss tre rum och kök om 82 kvadratmeter med stora möjligheter att sätta egen prägel då de mesta ytskikten är av äldre standard. Uteplatser går att få på båda sidor vilket gör att man kan fånga solens strålar stora delar av dagen, morgon som kväll. När vi kliver in finner man hall med hatthylla, kök med bra arbetsytor på vår högra sida. Ljust vardagsrum med takfönster. Härifrån når man den lättskötta trädgården med tillhörande trädgårdsbod. Vidare inrymmer bostaden två sovrum, varav ett med klädkammare i nära anslutning, badrum med badkar samt separat toalett. Radhuset ingår i en samfällighet. Bla. ingår i avgiften värme via jordvärme, VA, sopor mm. Fiber finns installerat. Varmt välkommen!

 • Uteplats
Duhagsvägen 10, Hällekis, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Duhagsvägen 10

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
295 000 kr
74 m²
3 rum
5 294 kr/mån
3 986 kr/m²

Lägenhet i markplan. Del av ett parhus med tillgång till altan. Ljus hall, rymligt kök, vardagsrum, två sovrum, fin toalett/dusch med renoverad 2010 samt tvättavdelning. Parkering finns att hyra gm föreningen. Separat kö till garage. Fiber finns installerat.

Mandelblomsvägen 1, Hällekis, Götene kommun

Mandelblomsvägen 1

Tomt
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
158 620 kr
1 133 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Hällekis på den nordliga sidan av Kinnekulle. Ett område angränsande till naturmed närhet till promenadvägar, idrottsanläggningar och gångavstånd till skola. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Vikingagatan 9B, Götene Tätort, Götene kommun

Vikingagatan 9B

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
275 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 819 kr/mån
4 264 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och centrala lägenhet på andra våning i etablerad och välskött bostadsrättsförening med parkeringstillstånd och tillhörande förråd. Med kort promenadavstånd tar du dig enkelt till Götene centrums utbud av affärer, apotek och allmänservice! Här disponerar du en yta om 64,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Det första som möter oss är en bra hall med förvaring. Vidare har bostaden ett snyggt och praktiskt kök med nyare köksluckor och bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar. Det rymliga och sociala vardagsrummet ger fin fördel, ett stilrent badrum och sovrum där vi även har utgång till den inglasade balkongen. En av de lägsta månadsavgifterna gör också att man bor förmånligt billigt. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Furuvägen 2, Lidköping Norr, Lidköpings kommun

Furuvägen 2

Övrigt
Lidköping Norr, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
7 000 000 kr
315 m²
1 700 m² tomt

Välskött hyresfastighet med tre lägenheter fördelat på två 3:or i entréplanet på 90 resp 95 kvm. På övre planet finns en 4:a på 130 kvm. Totala hyresintäkter är 321 000 kr/år. Möjlighet till ägarlägenhet kan finnas.

 • Plus
Skälvums kyrkby Raggegården 1, Skälvum, Götene kommun

Skälvums kyrkby Raggegården 1

Villa
Skälvum, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
975 000 kr
242 + 121 m²
8 rum
2 760 m² tomt

Några kilometer väster om Götene i Skälvums kyrkby finner vi detta stora hus med uthyrningsmöjligheter för att effektivt kunna finansiera sitt boende. Stor tomt med om hela 2760 kvm och uthus med förvaringsmöjligheter vilken angränsar till mysig beteshage. Entréplanet erbjuder oss ett mysigt vardagsrum, ett arbetsvänligt kök med matrum smidigt intill men även badrum, sovrum och ett TV-rum som givetvis även kan användas som ytterligare ett sovrum. En trappa upp är det 3 st sovrum samt en liten hall. I andra ändan av bostaden har vi en extra lägenhet med separat ingång med renoveringsbehov. Goda förvaringsmöjligheter i husets källare genom flertalet rum samt tvättstuga. I Skälvum bor du med närheten till naturen och inte långt från centralorten Götene samt bra pendlingsläge till Lidköping och närheten till Kinnekulle.

 • Plus
 • Uteplats
Linnégatan 9F, Götene Tätort, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Linnégatan 9F

Radhus
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
700 000 kr
82 m²
3 rum
248 m² tomt

Smidigt och friköpt enplansboende uppfört 1963 med inglasat uterum mot lättskött trädgård. Utmärkt och lugnt hörnläge. 82 kvm fördelas enligt två sovrum samt en bra klädkammare, toalett, badrum i kakel/klinker, vardagsrum och ett kök med intilliggande matplats. Möblerbart uterum mot insynsskyddad trädgård. Robotgräsklippare ingår i överlåtelsen. Renoveringsbehov föreligger. Luftig känsla ges av högt i tak där ljusinsläpp bl.a. kommer från takfönster. Uppvärmning och mycket mer ingår i den månatliga kostnaden till samfällighetsföreningen - ett boende med låga driftkostnader! Fiber finns installerat. Ett garage tillhörande fastigheten samt gemensam tvättstuga finns därtill. Centralt läge i Götene där man har gångavstånd affärer, allmänservice och skolverksamhet F-9.

Spjutgatan 4, Götene Tätort, Götene kommun

Spjutgatan 4

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 075 000 kr
103 + 115 m²
3 rum
977 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad och trivsam villa med inglasat uterum i attraktiva och lugna Sil med ett bra läge vid lugn återvändsgata, perfekt för barnfamiljen! Bostaden erbjuder oss bland annat ett hemtrevligt kök med nya köksluckor från Vinninga Snickeri (2017), renoverat badrum från 2012, luftigt vardagsrum med matsalsdel, två sovrum varav ett med utgång till uterum samt källarvåning med gillestuga och tvättstuga med klinker och duschmöjligheter samt flertalet förvaringsmöjligheter. Ursprungligen byggdes huset med tre sovrum och det går med enkla medel att göra om till tre om man önskar ett rum ytterligare istället för matsal på entréplanet. Uppvärmning via luft/vatten-värmepump. Vidbyggt isolerat enkelgarage och därtill en stenlagd uteplats på framsidan som badar i sol hela dagen. Här har man också närheten till skog, lekplats och skolverksamhet F-6.

 • Uteplats

Visar alla 17