Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Matilda Icho

Matilda Icho

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snödroppsvägen 8, null, Lidköpings kommun

Snödroppsvägen 8

Villa
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 495 000 kr
126 + 126 m²
9 rum
1 319 m² tomt

Stort hus på lugn gatan i centrala Vinninga! Enplansvilla med källare! Fint och välbehållet hus med stor potential. Garage finns i anslutning till huset. Stor och välskött tomt om 1319 kvm. Här bor man med närhet till skola, matbutik och busshållplats som åker mot Lidköping och Skövde.

  • Uteplats
Kvarnegårdsgatan 11 B , null, Lidköpings kommun

Kvarnegårdsgatan 11 B

Lägenhet
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
895 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 577 kr/mån
12 878 kr/m²

Välkomna till Kvarnegårdsgatan 11B! Här väntar ett tilltalande hem med ljusa och fina materialval samt välplanerade ytor. Kärnpunkten i bostaden är vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp från fönsterparti och balkong. Den inglasade balkongen tidigläger våren och förlänger hösten, här kan du avnjuta många fina kvällar. I vardagsrummet finns plats för både matplats och soffgrupp. I det helkaklade badrummet väntar en snygg och tidlös inredning och för bekvämlighetens skull finns här även en tvättmaskin.

  • Balkong
Gränsgatan 6, Järpås Med Omnejd, Lidköpings kommun

Gränsgatan 6

Villa
Järpås Med Omnejd, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
825 000 kr
70 + 80 m²
5 rum
930 m² tomt

1½-plansvilla med inredd källare beläget i barnvänliga och mysiga Järpås. Tilltalande planlösning med stora rum, vardagsrum med matsalsdel, ljust kök i äldre standard, två sovrum, fräscht helkaklat badrum och gästtoalett. Trädäck intill med trädgård med sol större del av dagen. Bilen ställer man på en grusad uppfart eller i garaget. I området finns förskola/skola, mataffär och bra kommunikationer med tåg och buss till både Lidköping och Vara.

  • Uteplats
Toftavägen 4C, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Toftavägen 4C

Radhus
Nya Staden, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
2 700 000 kr
101 + 45 m²
4 rum
182 m² tomt

Radhus med mycket efterfrågat läge med närhet till sjön, skogen och inte minst till köpcentrum. Här möts vi av ett renoverat vitt högblankt kök, två helkaklade badrum och vardagsrum med utgång till inglasad altan, altandäck samt mycket välskött trädgård. Källare med praktisk gillestuga och övervåning med tre rymliga sovrum. Bilen ställer man i garagelängan.

  • Balkong
  • Uteplats
Braxenvägen 16, null, Götene kommun
  • Tis 7 maj kl 13:30

Braxenvägen 16

Radhus
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 300 000 kr
109,5 m²
5 rum
6 025 kr/mån
11 872 kr/m²

Välkommen till ett rymligt enplansboende i BRF Sjökvarn om 5 rum och kök samt två badrum. Stor uteplats med tak och insynsskyddad trädgård med ett av de bästa lägena i området med eftermiddags- och kvällssol! Garage med plats för en bil i direkt anslutning till huset, stort förråd på tomten. Lekplats finns i närheten och fiber finns installerat. Strax intill bostadsområdet ligger Vänern och sköna promenadstråk.

  • Plus
  • Uteplats
Sveagatan 31A, null, Lidköpings kommun

Sveagatan 31A

Lägenhet
Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
2 571 kr/mån
17 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet med centralt läge på 28 kvm. En härlig bostad med optimal planlösning och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Genomgående ljus lägenhet med allt som kan tänkas behövas. Här bor du med närhet till centrum, skola, natur samt goda kommunikationer.

Portvaktsvägen 7D , Sjölunda, Lidköpings kommun

Portvaktsvägen 7D

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Fastighetsbyrån Lidköping
1 550 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 300 kr/mån
23 134 kr/m²

I det nybyggda området Sjölunda finns nu i den populära bostadsrättsföreningen Brf Sjölunda Lycka äntligen en av de treorna till salu! Lägenheten byggdes klart 2018 och endast en familj har bott i den sedan uppförandet. Här har man två härliga uteplatser på vardera sida om lägenheten. Kvalitetskänslan finns i hela lägenheten med enhetliga golv, kök i modern vit ton med rostfria vitvaror och helkaklad badrum med både tvättmaskin och tumlare. Husen, lägenheterna och miljön runtomkring är utformade för att du som bor där ska få en så bekväm och enkelt vardag som möjligt.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7