Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Bettina Walter

Bettina Walter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ström övra 161, Ström, Lilla Edets kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ström övra 161

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
1 590 000 kr
128 + 65 m²
5 rum
955 m² tomt

Här bor du i ett lantligt läge men ändå närhet till Lilla Edet centrum, skola och natur. Uppvärmning sker via bergvärmepump. Stora social utrymmen där familj och vänner får plats. Trädgård med plats för planteringar och här finns en gäststuga. Grusad uppfart för flertal bilar. Busshållplats precis utanför som tar dig mot Lilla Edet centrum och Trollhättan. Närhet till skola och förskola. Välkommen på visning !

Bigården 158, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Bigården 158

Lägenhet
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
1 475 000 kr
98,5 m²
5 rum
5 787 kr/mån
14 975 kr/m²

Radhus med 5 rum & kök. Tidigare en fyra som nu byggts om till en femma. Lätt att återställa om man vill få ett större vardagsrum igen. Bra solläge med sol hela dagen. 5 min promenad till busshållplats. Nyare kök och badrum. Solig uteplats. En nyare luft/luftvärmepump håller nere driftskostnaderna.

  • Uteplats
Hedevägen 3, Lödöse, Lilla Edets kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hedevägen 3

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
4 195 000 kr
160 + 76 m²
8 rum
1 385 m² tomt

I centrala Lödöse på Hedevägen 3 hittar vi denna välskötta och charmiga villa. Här bor du yteffektivt och luftigt med generös ytor, härlig atmosfär och mycket karaktär. Gång och cykelavstånd till barnomsorg, grundskola (F-6), affärer och tågstationen som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Den äldre karaktären är bevarad samtidigt som man uppdaterat med luft/vattenvärmepump, kamin, nya fönster, tak från 2016, omdränering 2010, fasad är tilläggsisolerad är några exempel av renoveringar som gjorts. Här får den stora familjen plats efter grill och poolparty på altan. Dubbelgarage och bra plats för parkering av bilar på tomten. Trädgård erbjuder plats för mycket lek och umgänge.

Göteborgsvägen 13, Centralt, Lilla Edets kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00

Göteborgsvägen 13

Villa
Centralt, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
3 595 000 kr
176 + 88 m²
7 rum
873 m² tomt

Större villa i centrala Lilla Edet. Huset är invändigt renoverat med bla nytt Kvikk-kök från 2021. Installerad bergvärmeanläggning. Stora generösa rum med hög takhöjd. Huset ligger centralt med nära till allt tex, bussar, skolor, butiker osv. 35 minuter till Gbg och ca 15 minuter till Trollhättan med bil.

  • Plus
Södra Granliden 8, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Södra Granliden 8

Villa
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
1 780 000 kr
168 + 42 m²
8 rum
2 065 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! Ett stort och hemtrevligt boende om åtta rum och kök, 5 sovrum . Huset står på en 2065 kvadratmeter stor tomt. Fristående garage med plats för 2 bilar. Husets generösa storlek gör att hela familjen kan bo bekvämt och det finns bra plats för släkt och vänner att komma på besök. En unik möjlighet att skapa ditt drömhem i natursköna omgivningar. Med närhet till sjöar och vacker natur erbjuder denna bostad en fridfull tillvaro bort från stadens brus. Härifrån har du gångavstånd till busshållplats och närhet till badsjö och skola. Här bor du med vacker utsikt mot Göta älv. Pelletskamin. Någon minut med bil så är du på påfarten av motorväg. Välkommen på visning!

Biodlarvägen 12, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 12

Radhus
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
1 995 000 kr
117 m²
5 rum
5 153 kr/mån
17 051 kr/m²

Här finner du ett hem i två plan om 117 kvm som idag rymmer 5 rum och kök i två plan. . Idag finns här tre sovrum men det kan lätt utökas till fyra om behovet finns. Bostadsrätten är välplanerad och med trevliga materialval som ger en hemtrevlig känsla. Stora altan med plats för utegrupp och grill på baksidan. Utanför altanen har man en egen liten trädgårdsyta. På uppfarten till bostaden finns plats för parkering av bil och ett förråd. Här kan man bara flytta in och njuta. Området är populärt och barnvänligt. Närhet till skog, natur och bad i Ryrsjön. Gångavstånd till skola, förskola och bussförbindelser. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Löddestorp 234, null, Lilla Edets kommun

Löddestorp 234

Tomt
Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet
450 000 kr
2 182 m² tomt

Nytt lägre pris! Tomt i ett fantastiskt läge på landet. 2017 fanns ett bygglov klart för 1 1/2-plansvilla med dubbelgarage men man färdigställde aldrig byggnationen. Platta schaktad för dubbelgarage. Schakt för bostadshus påbörjad. Förberett för avlopp, el mm. Kanske är det här du ska bygga din drömbostad på landet!

Visar alla 7