Fastighetsbyrån Lilla Edet

Fastighetsbyrån Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bengt Ivarsgatan 9, Centralt, Lilla Edets kommun

Bengt Ivarsgatan 9

Villa
Centralt, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 800 000 kr

72 m²

3 rum

860 m² tomt

Centralt belägen villa i ett högt läge. Fastigheten är väl omhändertagen och har en fin blomstrande trädgård. Litet uterum på tomten och garage under huset. Härifrån har du gångavstånd till centrum, skola och bussförbindelser. 35 min med bil till Göteborg!

Ryrsboholmvägen 3, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Ryrsboholmvägen 3

Villa
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

5 500 000 kr

260 m²

7 rum

935 m² tomt

Välkommen till denna magnifika nybyggda villa i ett barnvänligt bostadsområde, perfekt för den stora familjen att trivas i. Här får du en härlig känsla av rymd tack vare takhöjden i hela huset och stora fönsterpartierna som släpper in naturligt ljus. På neder plan finner du en praktisk entré med flera skjutgarderober för smidig fövaring, två sovrum varav ett med eget helkaklat badrum, en tvättstuga, ett stort kök med rejäl matplats och ett rymligt vardagsrum. På övre plan finns ett allrum, badrum och tre sovrum med gott om garderober och förvaring på båda plan. Gångavstånd till skola, badsjö, vackra promenadstigar, busshållplats och med bil tar du dig till Gbg på 35 minuter. Platta för garage är redan gjuten på tomten och huset är redo för att flytta in i.

Kedjegatan 13, Centralt, Lilla Edets kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kedjegatan 13

Villa
Centralt, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

2 100 000 kr

109 m²

6 rum

687 m² tomt

Centralt belägen villa i ett trivsamt och barnvänligt bostadsområde. Inglasat isolerat uterum med utgång mot altan där det finns gott om plats för grill och umgänge. Luft/vattenvärmepump. 2019 renoverades badrum och köket gjordes under 2016. Här bor du med gångavstånd till skola, centrum och bussförbindelser. Närhet till vackra promenadvägar runt Göta Älv. Garage under huset. Med bil tar du dig till Göteborg på 35 minuter.

Utby 202, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Utby 202

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 375 000 kr

47 m²

3 rum

1 391 m² tomt

Välkommen till Utby 202. Litet rött hus på landet. Fristående garage med isolerat gästrum/kontor. Fastigheten har idag ett helkaklat badrum, sovrum, kök med vacker vedspis, litet kontor el sovrum. Vardagsrum med öppen spis. Groventré med garderober och bra plats för ytterkläder och förvaring. Luft/luftvärmepump i både fastighet och garage. Tomt med plats för lek och planteringar. Fiberanslutet. Många vackra promenadvägar runt Utby. Här bor du mellan Lilla Edet och Trollhättan och har ca 13 min med bil åt båda håll.

Mårten Torsgatan 8, Centralt, Lilla Edets kommun

Mårten Torsgatan 8

Villa
Centralt, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 995 000 kr

66 m²

4 rum

1 383 m² tomt

Centralt läge i Lilla Edet. Baksida med insynsskyddat läge. Härifrån har du gångavstånd till centrum och bussförbindelser.

  • Plus
  • Uteplats
Skogsvägen 5, Västersjön, Lilla Edets kommun

Skogsvägen 5

Fritidshus
Västersjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 695 000 kr

56 m²

4 rum

1 124 m² tomt

Mysig och välplanerad stuga. Härifrån har du gångavstånd till bad i Västersjön. Allrum med braskamin och köksdel. 3 sovrum och ett badrum. Friggebod på 7 kvm. Altan på baksidan av stugan i ett skyddat och fritt läge. Är det här du ska tillbringa sommaren kanske? Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skeppningsgatan 8, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Skeppningsgatan 8

Villa
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

3 500 000 kr

209 m²

8 rum

1 693 m² tomt

Fastighet som idag består av 2 lägenheter. Vackert läge vid Göta Älv. Bottenplan på ca 90 kvm. Sparade vackra detaljer med vardagsrum som har fiskbensparkett och en öppen spis(ej besiktigad) burspråk med utsikt över Göta Älv , 2 sovrum varav ett tar dig ut mot altan. Badrum med plastmatta och kaklad dusch. Wc, Kök med separat matplats. Stor altan. Lägenhet på plan 2 idag uthyrd på ca 110 kvm. Innehållande 3 sovrum, badrum, vardagsrum och ett kök. Hall en trappa ner. Balkong med utsikt över Göta Älv. Garage och tvättstuga under huset. Stor trädgård. Vid intresse kontakta mäklare!

Gamla Götavägen 4, Högstorp, Lilla Edets kommun

Gamla Götavägen 4

Villa
Högstorp, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

3 750 000 kr

173 m²

7 rum

1 040 m² tomt

Gedigen påkostad villa i ett trevligt läge i utkanten av centrum. Huset är omfattat renoverat/uppgraderat under de senaste åren. Nya badrum, kök mm. Huset har stora öppna ytor med bra plats för familj och vänner. Badrum i källarplan med bastu och bubbelbadkar. Stort sovrum med klädkammare och utgång till altan. Stor infart med bra plats för flera bilar. På bara några minuters promenad tar du dig till elljusspår, busshållplats, och badsjö.

Glässnäs 266, Tunge/glässnäs, Lilla Edets kommun

Glässnäs 266

Villa
Tunge/glässnäs, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

2 895 000 kr

97 m²

6 rum

2 125 m² tomt

Bo lantligt på insynsskyddad tomt. Högt läge med naturen runt omkring. Huset är helrenoverat de senaste åren. Huset är inflyttningsklart men det återstår lite att färdigställa utvändigt tex entrétrappa, altandörr trädgård osv. Renoveringen omfattar bla nytt tak, fönster, fasad, dränering. Invändigt renoverat med nya ytskikt, kök, badrum, el- och vvs installationer mm.

Södra Granliden 8, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Södra Granliden 8

Villa
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

2 395 000 kr

168 m²

8 rum

2 065 m² tomt

Nytt lägre pris! Ett stort och hemtrevligt boende om åtta rum och kök. Huset står på en 2065 kvadratmeter stor tomt. Fristående garage med plats för 2 bilar. Husets generösa storlek gör att hela familjen kan bo bekvämt och det finns bra plats för släkt och vänner att komma på besök. Härifrån har du gångavstånd till busshållplats och närhet till skog, badsjö och skola. Här bor du med vacker utsikt mot Göta älv. Pelletskamin. Någon minut med bil så är du på påfarten av motorväg. Välkommen på visning!

Hästskovägen 4-3 ÖV, Ström, Lilla Edets kommun

Hästskovägen 4-3 ÖV

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 650 000 kr

72 m²

3 rum

4 100 kr/mån

22 917 kr/m²

  • Nyproduktion
Timotejvägen 1, Berg Östra, Lilla Edets kommun

Timotejvägen 1

Villa
Berg Östra, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

3 195 000 kr

103 m²

6 rum

673 m² tomt

Totalrenoverad villa i lugnt område. Huset har renoverats både in- och utvändigt under de senaste åren. Nytt tak -21, nya fönster, nytt kök & badrum 2018. Bergvärme med vattenburen golvvärme i våningsplan. Huset ligger i ett barnvänligt område med stor lekplats i närheten. Garage.

Hästskovägen 5-2 BV, Ström, Lilla Edets kommun

Hästskovägen 5-2 BV

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 870 000 kr

81 m²

4 rum

4 800 kr/mån

23 086 kr/m²

  • Nyproduktion
Hästskovägen 1-3 ÖV, Ström, Lilla Edets kommun

Hästskovägen 1-3 ÖV

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 650 000 kr

72 m²

3 rum

4 100 kr/mån

22 917 kr/m²

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Brf Ryttarstigen, Ström, Lilla Edets kommun

Brf Ryttarstigen

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

fr. 1 650 000 kr

72-81 m²

3-4 rum

4 100 kr/mån

Nyproduktion av bostadsrätter I kvarteret Ryttarstigen på Hästskovägen på populära Ström planerar FB Bostad nu att uppföra 24 bostadsrätter. Det blir sex vackra trähus med fin färgsättning i två våningar. Här kan du välja mellan tre och fyra rum och kök på 72 respektive 81 genomtänkta kvadratmeter. Samtliga bostäder kommer att få härliga uteplatser i söderläge och i kvarteret kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Det blir ett bekvämt och enkelt boende där du har möjlighet att sätta din personliga prägel genom att göra egna inredningsval. Husen kommer byggas hållbart och miljömässigt samt planeras att miljömärkas med Svanen. I Brf Ryttarstigen bor du med naturen som granne mitt i ett lugnt bostadsområde strax väster om Göta Älv. En kort promenad bort hittar du Lilla Edets centrum som du når via gångbron över älven. Ett stenkast från kvarteret Ryttarstigen hittar du Solgatans förskola och Strömskolan F-6. Strax söder om kvarteret ligger Ströms Slottspark med streetbasket, beachvolley, frisbeegolf och utegym samt en lekplats och stora gräsytor för picknick, lek och spel. Pendlingsavstånd till Göteborg är omkring 40 minuter och Trollhättan når du på cirka 20 minuter. Hör av dig till oss på Fastighetsbyrån i Lilla Edet Fastighetsmäklare / Niclas Grönvall / 0708-281404 / [email protected] Fastighetsmäklare / Bettina Walter / 0709-626438 / [email protected] Mäklarassistent / Elin Karlsson / 0520-181 44 / [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt
Ryrsjön 216, Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Ryrsjön 216

Fritidshus
Göta Och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

495 000 kr

19 m²

1 rum

1 995 kr/mån

Välkommen till Ryrsjön. Här har ni ett fritidsboende bara ett stenkast till vackra Ryrsjön. Stugan har i dag ett allrum med enklare kök. Badrum med dusch. Ny altan med bra plats för möblering och umgänge. Härifrån har du utsikt över Ryrsjön. Ett fritidshus i ett vackert läge med det mesta man önskar när man vill ha lite avkoppling. Åretruntstandard så man kan nyttja stugan året om om man så önskar. Närhet till vackra promenadstigar, bad och fiske i Ryrsjön.

Löddestorp 234, null, Lilla Edets kommun

Löddestorp 234

Tomt
Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

450 000 kr

2 182 m² tomt

Nytt lägre pris! Tomt i ett fantastiskt läge på landet. 2017 fanns ett bygglov klart för 1 1/2-plansvilla med dubbelgarage men man färdigställde aldrig byggnationen. Platta schaktad för dubbelgarage. Schakt för bostadshus påbörjad. Förberett för avlopp, el mm. Kanske är det här du ska bygga din drömbostad på landet!

Visar alla 17