Mäklare Niclas Grönvall

Niclas Grönvall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trastvägen 4, null, Lilla Edets kommun

Trastvägen 4

Villa
Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

2 350 000 kr

86 m²

4 rum

835 m² tomt

Välskött villa i ett trivsamt och centralt läge i Lilla Edet. Fin trädgård med växthus samt förrådsbod. Här har du gångavstånd till centrum och skola. Garage. Nyare tak. Ny Luft/vattenvärmepump från 2020 ger otroligt låga driftkostnader.

Skogsvägen 5, Västersjön, Lilla Edets kommun

Skogsvägen 5

Fritidshus
Västersjön, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 695 000 kr

56 m²

4 rum

1 124 m² tomt

Mysig och välplanerad stuga. Härifrån har du gångavstånd till bad i Västersjön. Allrum med braskamin och köksdel. 3 sovrum och ett badrum. Friggebod på 7 kvm. Altan på baksidan av stugan i ett skyddat och fritt läge. Är det här du ska tillbringa sommaren kanske? Välkommen på visning!

  • Uteplats
Gamla Götavägen 4, Högstorp, Lilla Edets kommun

Gamla Götavägen 4

Villa
Högstorp, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

3 750 000 kr

173 m²

7 rum

1 040 m² tomt

Gedigen påkostad villa i ett trevligt läge i utkanten av centrum. Huset är omfattat renoverat/uppgraderat under de senaste åren. Nya badrum, kök mm. Huset har stora öppna ytor med bra plats för familj och vänner. Badrum i källarplan med bastu och bubbelbadkar. Stort sovrum med klädkammare och utgång till altan. Stor infart med bra plats för flera bilar. På bara några minuters promenad tar du dig till elljusspår, busshållplats, och badsjö.

Glässnäs 266, Tunge/glässnäs, Lilla Edets kommun

Glässnäs 266

Villa
Tunge/glässnäs, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

2 895 000 kr

97 m²

6 rum

2 125 m² tomt

Bo lantligt på insynsskyddad tomt. Högt läge med naturen runt omkring. Huset är helrenoverat de senaste åren. Huset är inflyttningsklart men det återstår lite att färdigställa utvändigt tex entrétrappa, altandörr trädgård osv. Renoveringen omfattar bla nytt tak, fönster, fasad, dränering. Invändigt renoverat med nya ytskikt, kök, badrum, el- och vvs installationer mm.

Timotejvägen 1, Berg Östra, Lilla Edets kommun

Timotejvägen 1

Villa
Berg Östra, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

3 195 000 kr

103 m²

6 rum

673 m² tomt

Totalrenoverad villa i lugnt område. Huset har renoverats både in- och utvändigt under de senaste åren. Nytt tak -21, nya fönster, nytt kök & badrum 2018. Bergvärme med vattenburen golvvärme i våningsplan. Huset ligger i ett barnvänligt område med stor lekplats i närheten. Garage.

Hästskovägen 5-2 BV, Ström, Lilla Edets kommun

Hästskovägen 5-2 BV

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

1 870 000 kr

81 m²

4 rum

4 800 kr/mån
23 086 kr/m²
  • Nyproduktion
Brf Ryttarstigen, Ström, Lilla Edets kommun

Brf Ryttarstigen

Lägenhet
Ström, Lilla Edets kommun
Fastighetsbyrån Lilla Edet

fr. 1 650 000 kr

72-81 m²

3-4 rum

4 100 kr/mån

Nyproduktion av bostadsrätter I kvarteret Ryttarstigen på Hästskovägen på populära Ström planerar FB Bostad nu att uppföra 24 bostadsrätter. Det blir sex vackra trähus med fin färgsättning i två våningar. Här kan du välja mellan tre och fyra rum och kök på 72 respektive 81 genomtänkta kvadratmeter. Samtliga bostäder kommer att få härliga uteplatser i söderläge och i kvarteret kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Det blir ett bekvämt och enkelt boende där du har möjlighet att sätta din personliga prägel genom att göra egna inredningsval. Husen kommer byggas hållbart och miljömässigt samt planeras att miljömärkas med Svanen. I Brf Ryttarstigen bor du med naturen som granne mitt i ett lugnt bostadsområde strax väster om Göta Älv. En kort promenad bort hittar du Lilla Edets centrum som du når via gångbron över älven. Ett stenkast från kvarteret Ryttarstigen hittar du Solgatans förskola och Strömskolan F-6. Strax söder om kvarteret ligger Ströms Slottspark med streetbasket, beachvolley, frisbeegolf och utegym samt en lekplats och stora gräsytor för picknick, lek och spel. Pendlingsavstånd till Göteborg är omkring 40 minuter och Trollhättan når du på cirka 20 minuter. Hör av dig till oss på Fastighetsbyrån i Lilla Edet Fastighetsmäklare / Niclas Grönvall / 0708-281404 / [email protected] Fastighetsmäklare / Bettina Walter / 0709-626438 / [email protected] Mäklarassistent / Elin Karlsson / 0520-181 44 / [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7