Mäklare Madeleine Hjul

Madeleine Hjul

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skidvägen 1, Hällefors, Hällefors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skidvägen 1

Lägenhet
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
295 000 kr
84,2 m²
3 rum
vån 1/1
3 881 kr/mån
3 504 kr/m²

Välkommen till Skidvägen 1, här möts du av en ljus och välskött bostadsrättsvilla som är belägen på härlig hörntomt! I detta lilla hus om tre rum och kök är det lätt att trivas, passar lika bra för den lilla familjen som till dig som söker ett lättskött boende utan trappor. Här finns ett ljust kök med utgång till uteplatsen med plats för matgrupp, här intas sommarens middagar allra bäst. På baksidan finns en altan där du kan sitta och njuta samtidigt som du blickar ut över trädgården som bjuder in till lek och bus, här finns både hallon och vinbär. Carport med plats för två bilar, förråd och fiber är stora plus! Här bor du på ett barnvänligt område med närhet till fin motionsanläggning och skogen. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Gillersvägen 21, Hällefors, Hällefors kommun

Gillersvägen 21

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
395 000 kr
124 m²
5 rum
1 840 m² tomt

Välkommen till Gillersvägen 21 och till denna 1½-plansvilla med källare! Med sina fem rum och kök passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha lite svängrum. I det rymliga köket och det ljusa vardagsrummet finns plats för umgänge med familj och vänner. Från tidig vår till sen höst kan du njuta av goda middagar på den inbyggda altanen samtidigt som du blickar ut över trädgården på husets baksida. På fastigheten finns ett rymligt uthus/garage. Med matbutiker, skola och vårdcentral bara en kort promenad bort samt närhet till bad och härliga skogspromenader har detta hus det perfekta läget. Uppvärmning via bergvärme är toppen! Visst renoveringsbehov finns. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Dalkarlsberg 310, Dalkarlsberg, Nora kommun

Dalkarlsberg 310

Villa
Dalkarlsberg, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
595 000 kr
48 + 42 m²
2 rum
965 m² tomt

Välkommen till ett gulligt hus med ett högt läge i den trevliga byn Dalkarlsberg! Detta hus om 2 rum och kök samt med ett extra rum i källaren passar perfekt för ensamhushållet eller kanske för den lilla familjen. Under det senaste året har huset tilläggsisolerats samt fått ny panel, fönster har renoverats och dränering har gjorts. Huset har ett härligt ljusinsläpp i både kök och vardagsrum. När sommaren kommer intas frukosten allra bäst på uteplatsen vid entrén samtidigt som du njuter av lugnet. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som Gyttorp där skola, restaurang och mindre matbutik finns nås på knappa 15 minuter med bil, ytterligare att par minuter bort nås den vackra trästaden Nora. Uppvärmning via vedpanna och luftvärmepump! Varmt välkommen på visning till detta hus som lämpar sig väl för både permanent- och fritidsboende.

 • Uteplats
Sikfors 41, Hällefors, Hällefors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sikfors 41

Fritidshus
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
450 000 kr
35 m²
1 rum
1 512 m² tomt

Välkommen till Skogsbrynet och till detta charmiga torp som gått i arv sedan början på 1900-talet och där nuvarande ägare bodde sina första 13 levnadsår. Torpet är väl omhändertaget och här har den äldre charmen bevarats och de djupa fönsternischerna ger stugan en mysig känsla. I köket finns en vacker vedspis som sprider härlig värme och i allrummet sprakar eldstaden gott samt ger extra mysfaktor. Välskött tomt som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns plats för dig som gillar att odla, längs tomten finns en porlande bäck. På fastigheten finns även ett uthus med vedbod, förrådsutrymmen samt ett dass i anslutning. Här bor du med skogen runt knuten och sjön Sör-Älgen ett stenkast bort. Söker du ett lantligt läge men ändå vill ha direkt anslutning till asfalterad väg, då är detta perfekt för dig. Vatten och avlopp saknas men el finns! Fastigheten säljes gärna med inventarier så varmt välkommen på visning till detta smultronställe där du bara kan vrida om nyckeln och börja njuta.

Rydellvägen 17, Hällefors, Hällefors kommun

Rydellvägen 17

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
495 000 kr
75 + 49 m²
4 rum
1 337 m² tomt

Välkommen till Rydellvägen 17! Här möts du av en ljus och hemtrevlig 1½-plansvilla med källare! Med sina fyra rum och kök passar detta boende perfekt för den lilla familjen, det unga paret eller om du bara vill ha lite svängrum. I det ljusa köket är det en fröjd att laga mat och sommartid intas middagen allra bäst på den härliga altanen på husets framsida. Härlig och lättskött trädgård som bjuder in till lek och bus, här finns ett växthus vilket är toppen för den odlingsintresserade. Bergvärme, fiber, nyare fönster och nyare dränering är stora plus! I källaren har nuvarande ägare påbörjat ett nytt badrum, här får nya ägaren färdigställa men inredning finns och följer med i köp. Här bor du med närhet till det mesta så som vårdcentral, skola, lekpark, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Klotstigen 4 C, Nora, Nora kommun

Klotstigen 4 C

Radhus
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
2 200 000 kr
120 m²
5 rum
4 876 kr/mån
18 333 kr/m²

Välkommen till Klotstigen 4C, här möts du av en fin bostadsrätt i den vackra trästaden Nora! Med sina fem rum och kök samt två badrum passar detta boende perfekt för barnfamiljen. Entréplanet är socialt där kök, matplats och allrum ligger i öppen planlösning, här finns plats för både familj och vänner. Sommartid är den rymliga altanen den bästa platsen för kvällens middagar. Övervåningen är mer privat, här finns en möblerbar hall, badrum och tre sovrum. Bostadsrätten som stod klar 2021 har genomgående fina och neutrala materialval med fina parkettgolv samt kök från Vedum. På framsidan finns parkering med plats för två bilar och på baksidan finns ett rejält förråd. Här bor du med ett centralt läge, men även med möjligheten att njuta av lugnet, kan det bli så mycket bättre? Matbutiker, restauranger, skola och Norasjön nås inom promenadavstånd, ett perfekt läge med andra ord! Missa nu inte chansen att bli ägare till detta enkla och fräscha boende! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Sirsjöberg 40, Hällefors, Hällefors kommun
Sirsjöberg 40, Hällefors, Hällefors kommun, bild 2
Sirsjöberg 40, Hällefors, Hällefors kommun, bild 3

Sirsjöberg 40

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
495 000 kr
99 + 50 m²
4 rum
2 818 m² tomt

Välkommen till Sirsjöberg 40 & 42 och till denna 1 1/2-plansvilla med källare. På fastigheten finns ett rejält uthus/garage, perfekt för dig som har en skrymmande hobby! Stor härlig tomt som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns gott om plats för dig som gillar att odla. Söker du ett hus med promenadavstånd till sjön och samtidigt med skogen runt knuten, då är detta något för dig! Huset ligger även med bekvämt avstånd från vägen där busshållplats finns. Lämpar sig lika bra till fritidshus som permanentboende. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Sikfors 66, Hällefors, Hällefors kommun

Sikfors 66

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
425 000 kr
99 + 63 m²
3 rum
1 333 m² tomt

Välkommen till Sikfors 66 och till denna väl omhändertagna villa om tre rum och kök! Här bor du med ett lantligt läge med skogen som granne och cykelavstånd till kvällsdoppet. På entréplanet finner du kök, allrum, vardagsrum och badrum. På övre plan som är mer privat finner du en möblerbar hall och ett sovrum. När sommaren kommer spenderas dagarna allra helst ute i den välskötta trädgården som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns gott om plats för dig som gillar att odla, här erbjuds många soltimmar. Med endast 5 km till Hällefors där mataffärer och skola finns har detta hus ett riktigt toppenläge! Detta boende lämpar sig lika bra som fritidshus som till permanentboende, det är endast dina behov och drömmar som styr. Uppvärmning via bergvärme och att fiber finns indraget är stora plus! Varmt välkommen på visning.

Fågelstigen 1C, Hällefors, Hällefors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fågelstigen 1C

Radhus
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
395 000 kr
87 m²
3 rum
450 m² tomt

Välkommen till Fågelstigen 1 C och till denna ljusa enplansvilla som är belägen på ett lugnt, barnvänligt område med närhet till fin motionsanläggning, skogen samt med promenadavstånd till centrum. Med sina 3 rum och kök är detta det perfekta boendet för den lilla familjen eller för dig som söker ett bekvämt boende utan trappor. Villan har ett ljust, rymligt kök och i vardagsrummet värmen kaminen gott ruggiga dagar samt ger extra mysfaktor. Den inbyggda altanen som vetter mot den privata baksidan är bästa platsen för vårens förmiddagsfika. Garage och luftvärmepump är två stora plus! Varmt välkommen på visning. Snabbt tillträde går att få om så önskas!

 • Uteplats
Tolvsbörd 308, Nora-Fåsjön, Nora kommun
Tolvsbörd 308, Nora-Fåsjön, Nora kommun, bild 2
Tolvsbörd 308, Nora-Fåsjön, Nora kommun, bild 3

Tolvsbörd 308

Villa
Nora-Fåsjön, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
4 782 m² tomt

Välkommen till Tolvsbörd 308! Missa inte denna chans att bli ägare till detta fina boende som stod klart våren 2021 och som erbjuder dagens alla bekvämligheter. Huset har ett högt och soligt läge i ett rofyllt område med promenadavstånd till Fåsjön där rätt till bad- och båtplats finns! Här njuter du av lugnet med skogen inpå knuten, tänk dig att börja dagen med frukost på altanen samtidigt som du njuter av den vackra utsikten, ljuvligt! Huset är ljust och smakfullt inrett så här är det lätt att trivas samtidigt som du enkelt kan sätta din personliga prägel. I det rymliga allrummet med öppen planlösning mot köket finns gott om plats för umgänge med familj och vänner, här sprakar och värmer kaminen gott samt ger extra mysfaktor. På den härliga altanen avnjuts sommarens middagar allra bäst och när dagen blir till kväll, vad kan då vara bättre än att få krypa ned i spabadet och bara njuta av lugnet? På fastigheten finns även ett garage! På den stora, härliga tomten finns gott om plats för spring och bus, samtidigt som det finns plats för odling. Den vackra trästaden Nora nås med en bilresa på knappa 20 minuter, ett riktigt toppenläge med andra ord! Denna bostad lämpar sig lika bra för dig som söker ett fint fritidshus, som till dig som vill bo med ett lantligt och sjönära läge. Varmt välkommen på visning till detta hus där du bara kan vrida om nyckeln och flytta in.

 • Premium
 • Uteplats
Tallvägen 11, Grythyttan, Hällefors kommun
 • Tis 5 dec kl 16:00

Tallvägen 11

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
695 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 11 och till denna villa om 6 rum och kök i mysiga Hammarn. Huset som fått mycket kärlek utvändigt med nytt tak, ny fasad och nya fönster, väntar nu på dig som vill ge invändig kärlek. Huset har genomgående äldre ytskikt, perfekt för dig som gillar att renovera och vill sätta din egen prägel på bostaden. Här bor du med närhet till skog och sjö samtidigt som du har både Hällefors och Grythyttan endast 5 km bort där mataffärer, skola och restauranger finns. Örebro och Karlstad nås med cirka en timmes bilfärd. Kommunalt vatten och avlopp samt uthus med garage är stora plus! Fritidshus eller permanentboende, det är endast dina behov och drömmar som styr. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Wahlströmsvägen 11, Hällefors, Hällefors kommun

Wahlströmsvägen 11

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
565 000 kr
87 m²
4 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Wahlströmsvägen 11, här möts du av en ljus och välskött enplansvilla om fyra rum och kök! Detta hus passar perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett lättskött boende på ett plan. I det ljusa och fräscha köket kan goda middagar tillagas och i vardagsrummet finns plats för umgänge med familj och vänner. När värmen kommer är altanen under tak den bästa platsen för sommarens middagar. Lättskött trädgård som bjuder in till spring och lek samtidigt som det finns gott om plats för dig som gillar att odla, här erbjuds många soltimmar. 2017 gjordes många renoveringar som bl a. kök, badrum, ytskikt och fönster. Fastigheten är belägen i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till grönområden och naturen samtidigt som du har promenadavstånd till skola och mataffär. Garage och fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Kyrkogatan 37, Grythyttan, Hällefors kommun

Kyrkogatan 37

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
395 000 kr
90 + 46 m²
4 rum
1 235 m² tomt

Välkommen till Kyrkogatan 37 och till mysiga Grythyttan! Här möts du av en trevlig 1½-plansvilla med källare, med sina fyra rum och kök passar detta boende perfekt för den lilla familjen eller om du bara vill ha lite svängrum. På entréplanet finner du kök, vardagsrum, sovrum och toalett. På det övre planet som är mer privat finner du två sovrum, äldre duschrum finns i källare. Huset har genomgående äldre ytskikt, perfekt för dig som gillar att renovera och vill sätta din egen prägel på bostaden. Den härliga och lättskötta tomten bjuder in till spring och lek, samtidigt som det finns plats för dig som gillar att odla. Här bor du med promenadavstånd till skola, restauranger, mataffär och busshållplats. Ett stort plus är den rymliga uppfarten, perfekt om du tex har husbil eller husvagn. Luftvärmepump och fiber är också toppen! Varmt välkommen på visning.

Tallvägen 6, Hällefors, Hällefors kommun

Tallvägen 6

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
490 000 kr
167 m²
6 rum
529 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 6, här möts du av en ljus och hemtrevlig 1½-plans villa med tillhörande garage! Med sina 6 rum och kök samt två badrum passar detta boende perfekt för barnfamiljen. Huset har en trevlig planlösning, här finns gott om plats för familj och vänner att umgås i det rymliga vardagsrummet samt i allrummet på övervåningen. I vardagsrummet finns en kamin som värmer gott kyliga dagar samt ger extra mysfaktor. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till matbutik, lekplats och skogen. När värmen kommer intas frukosten allra bäst på altanen på husets framsida och sommarens middagar avnjuta allra bäst på den insynsskyddade altanen på husets baksida. Huset är beläget på en lättskött hörntomt som bjuder in till lek och bus. Badrum med bastu 2017 och fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning till detta hus som väntar på sin nya ägare! Snabbt tillträde om så önskas!

 • Uteplats
Logvägen 12, Ås, Nora kommun

Logvägen 12

Villa
Ås, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 550 000 kr
72 + 104 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till Logvägen 12 och till denna ljusa och trivsamma villa i vackra Ås! Med sina tre rum och kök samt med ytterligare två sovrum i källaren där extra badrum finns passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett lättskött boende på ett plan med extra sovplatser när långväga gäster kommer. Huset har en trevlig planlösning, i vardagsrummet som öppnats upp mot matplatsen och köket finns en kamin som sprider härlig värme samt ger extra mysfaktor! På sommaren kan du njuta av eftermiddagskaffet på den rymliga altanen, här kan du välja att krypa in i skuggan under tak eller njuta av solens strålar på den öppna altandelen. Bergvärme, isolerat garage, nyare kök och nyare badrum är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Sundsbergsvägen 18, Nora - Hitorp, Nora kommun
 • Tor 14 dec kl 16:00

Sundsbergsvägen 18

Lägenhet
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 175 000 kr
134,1 m²
5 rum
6 381 kr/mån
8 762 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT DE FÖRSTA 12 MÅNADERNA! Välkommen till Sundsbergsvägen 18 och till denna superfina bostadsrättsvilla med ett högt och soligt läge i den populära föreningen Brf Sundsberget! Från 2019 och framåt har villan genomgått en smakfull renovering med bl. a. nya ytskikt i samtliga rum, nytt kök och ett nytt badrum, här kan du helt enkelt bara flytta in och börja njuta av ett härligt och stilrent boende. Med sina 3 sovrum, 2 badrum och ett härligt tornrum med utsikt mot den vackra trästaden Nora passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha ett lättskött boende med ett lugnt läge. Huset har stora fönsterpartier som inger en härlig naturkänsla samt golvvärme i alla rum. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner och på den härliga terrassen med eftermiddags- och kvällssol kan du njuta av sommarens alla middagar. Villan är belägen på ett barnvänligt område med en lättskött tomt, på baksidan har du skogen som granne och här finns en väl underhållen vandringsstig i direkt anslutning. Med närhet till skola, fin badplats och centrala Nora har detta boende ett perfekt läge. I närheten finns busshållplats med täta avgångar till Örebro, toppen för dig som pendlar till jobb eller skola! Garage med carport samt fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Bergslagsvägen 18, Hällefors, Hällefors kommun

Bergslagsvägen 18

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
450 000 kr
200 m²
7 rum
1 104 m² tomt

Välkommen till Bergslagsvägen 18 och till detta hus om hela 7 rum och 2 kök! Med sina 200 kvm passar huset perfekt för den stora familjen eller vill du kanske få ned boendekostnaderna och hyra ut en del av huset? Här bor du i centrala Hällefors med gångavstånd till förskola, skola, matbutiker och restauranger, samtidigt som du har närhet till skogen och fina badsjöar. Trädgården bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns plats för odling. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Bergslagsgatan 50, Grythyttan, Hällefors kommun

Bergslagsgatan 50

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 100 000 kr
144 m²
6 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till Bergslagsgatan 50, här möts du av en välskött och fint renoverad enplansvilla! Med sina 6 rum och kök passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller till er som söker ett lättskött boende på ett plan. I det rymliga och ljusa köket är det en fröjd att laga mat eller baka. När familj och vänner kommer på besök finns det gott om plats för umgänge, dels i vardagsrummet samt i sällskapsrummet. Ljumna sommarkvällar avnjuts middagen allra bäst på den härliga altanen. Härifrån blickar du ut över den välskötta och blomstrande trädgården som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns gott om plats för dig som vill odla, här erbjuds många soltimmar. När kylan kommer är det perfekt att krypa upp framför kaminen, bara njuta av värmen och sprakandet, mysigt! Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skola samt med närhet till naturen och sjön Torrvarpen. Nytt tak, flertalet nyare fönster och fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning till denna fina villa där du bara kan vrida om nyckeln, packa upp och börja trivas!

 • Uteplats

Visar alla 18