Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Merna Majid

Merna Majid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 11:00
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Gamla Tanneforsvägen 62

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 149 000 kr
21 + 6 m²
1 rum
vån 3/3
1 319 kr/mån
54 714 kr/m²

Toppmodern etta med coola vinklar och låg månadsavgift! Det perfekta boendet för studenten eller pendlaren. Högst upp i huset finner ni denna totalrenoverade lägenhet med fönster i två väderstreck, ljus interiör och modern standard som passar den kräsne. Genomgående vita ytskikt, stilrent kök fullt utrustat med det du kan tänkas behöva samt ett helkaklat duschrum med bl.a. skön golvvärme. Helt klart är detta ett boende du inte vill gå miste om! Trivsam förening med gemensam innergård till medlemmarnas förfogande endast ett stenkast från city! Ett utmärkt boende för dig som önskar bo bra och billigt utan att tumma på kvalitet. Bra läge in till citykärnan samt cykelavstånd till Universitetet, US och många andra delar av Linköping. Tannefors erbjuder god närservice i form av bl.a. matbutik, restauranger, bageri och gym. Även närhet till Stångån med dess glittrande promenadstråk. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Lärdomsgatan 21 A, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:30
Lärdomsgatan 21 A, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 21 A, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 21 A

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
3 000 kr/mån
43 971 kr/m²

Denna välutformade bostad erbjuder ett modernt kök med generösa arbetsytor. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönstren som släpper in mycket naturligt ljus och det finns även ett extra rum för sovplats separat från kök och vardagsrum. Dessutom finns ett rymligt badrum med smakfulla materialval. För extra bekvämlighet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Som inneboende i detta fantastiska bostadsområde har du en rad exklusiva förmåner att ta del av. Först och främst har du tillgång till en gemensam vinterträdgård högst upp i huset, en plats där du kan njuta av grönskande omgivningar och stillhet året runt. Intill fastigheten finns även det charmiga Felleshuset, som erbjuder en mängd möjligheter för gemenskap och bekvämlighet. I Felleshuset finns övernattningsrum, perfekt när du har gäster på besök som du vill erbjuda en bekväm plats att bo. Dessutom finns en samlingslokal med kök, perfekt för festligheter, möten eller andra sociala aktiviteter med grannarna. Vallastaden är en stadsdel som på ett fascinerande sätt fortsätter att växa i popularitet och attraktionskraft med åren. Dess charm och tillgänglighet gör den till ett eftertraktat område. I det omgivande närområdet finner du enkel tillgång till Linköpings universitetssjukhus (US) samt ett rikt utbud av mataffärer, restauranger, butiker, gym och apotek. Dessutom är Vallastaden välsignad med vackra och fridfulla promenadstråk, vilket ger möjlighet till avkoppling och naturnära upplevelser mitt i stadens puls. Det är verkligen en plats där det bästa av stads- och naturliv möts. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drabantgatan 31, T1/valla, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:15
Drabantgatan 31, T1/valla, Linköpings kommun, bild 2
Drabantgatan 31, T1/valla, Linköpings kommun, bild 3

Drabantgatan 31

Lägenhet
T1/valla, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 495 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 118 kr/mån
29 900 kr/m²

Snart till salu! Detta boende är perfekt för studenter eller unga par som vill bo i en av Linköpings bästa föreningar med ett lugnt läge nära stadens puls. Här bor ni i ett attraktivt område, perfekt placerat mellan centrum, universitetet och sjukhuset. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster med utsikt över grönska och himmel. Den känns rymlig och öppen med ett ljust och välplanerat kök, ett rymligt vardagsrum och en mysig sovalkov. Loftgången utanför köket fungerar som en balkong där man kan njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till mataffär, restauranger och snabb busskommunikation till centrum, sjukhuset och tågstationen samt bilpool. Föreningen är stabil och erbjuder en trevlig innergård samt många faciliteter: privat spa med relax, bubbelpool och bastu, välutrustat gym, stor samlingslokal, övernattningslägenhet, snickerilokal och fem tvättstugor, alla bokningsbara via mobilapp. Här finns också lättillgänglig sopsortering, ett bytesrum, cykel- och barnvagnsförråd samt garage. Innergården har en altan med utemöbler och grillar för middag och umgänge. Nära finns fina grönområden som Vallaskogen och Gamla Linköping. T1 erbjuder gång- och cykelavstånd till city, universitetet, universitetssjukhuset och Mjärdevi Science Park. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Hiss
Havregatan 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:45
Havregatan 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun, bild 2
Havregatan 5A, Tannefors/centralt, Linköpings kommun, bild 3

Havregatan 5A

Lägenhet
Tannefors/centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 195 000 kr
35,9 m²
1 rum
vån 1/2
2 552 kr/mån
33 287 kr/m²

Varmt välkommen till Havregatan 1B i Tannefors, ett av områdets mest charmiga kvarter! Här bor du i en lägenhet där charmen har bevarats. Inget har lämnats åt slumpen – det är bara att flytta in och börja trivas direkt! Bostaden har en inbjudande hall med enhetligt ovh ljust laminatgolv som sträcker sig genom hela lägenheten, förutom i badrummet och vardagsrummet där den klassiska ekparketten har bevarats. Badrummet renoverades 2022 - bilder uppdateras inom kort. Vardagsrummet är rymligt och flexibelt för olika möbleringar, och köket är ljust och modernt. Det bekväma badrummet kompletterar den fina standarden. Lägenheten har en ljus interiör och modern standard som tilltalar den kräsne! Genomgående ljusa ytskikt, fina parkett och laminatgolv, ett stilrent kök och ett bekvämt duschrum skapar en trivsam atmosfär. Detta är ett boende du inte vill missa! Här bor du i en trivsam förening med en gemensam innergård till medlemmarnas förfogande, endast ett stenkast från city! Ett utmärkt val för dig som vill bo bra och prisvärt utan att tumma på kvalitet. Läget är perfekt med närhet till citykärnan, cykelavstånd till Universitetet, US och många andra delar av Linköping. Tannefors erbjuder god närservice med matbutiker, restauranger, bagerier och gym. Dessutom finns Stångåns glittrande promenadstråk i närheten. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Kungsberget 6, Tannefors/centralt, Linköpings kommun

Kungsberget 6

Lägenhet
Tannefors/centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
995 000 kr
27,3 m²
1 rum
vån 5/5
2 033 kr/mån
36 447 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna pärla högst upp i huset! Här kan du njuta av kvällssolen samtidigt som du blickar ut över Linköpings innerstad. Högt belägen på Kungsberget i det grönskande och stadsnära Tannefors hittar du denna etta högst upp i byggnaden (med hiss). Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift! Lägenheten har ett luftigt och funktionellt kök, ett helkaklat och fräscht badrum/duschrum, samt ett luftigt vardagsrum med fint ljusinflöde. Som boende på Kungsberget har du mataffärer, vårdcentral, bagerier och gym på gångavstånd. Det är även cykelavstånd till Universitetet, SAAB, sjukhuset och den medicinska fakulteten. Till lägenheten hör två förråd, ett i källarplan och ett på vinden. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Hiss
Munkhagsgatan 54 C, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 54 C

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
850 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1
1 650 kr/mån
30 909 kr/m²

Välkommen till Munkhagsgatan 54 C och denna charmiga 1 ROK lägenhet med en mysig sovalkov. Perfekt för den som är förstagångsköpare, student eller pendlare. Belägen i den välkända BRF Trumspelaren föreningen, erbjuder denna bostad en fantastisk möjlighet till ett prisvärt och bekvämt boende. Den välplanerade lägenheten, belägen på markplan, sträcker sig över 27,5 kvadratmeter och bjuder in till ljus och trivsel. Det rymliga allrummet drar nytta av naturligt ljus som strömmar in från fönstren mot den grönskande trädgården. En praktisk sovalkov ger optimal användning av utrymmet och möjliggör en flexibel möblering. I anslutning till allrummet finns en funktionell kokvrå och i hallen finner ni ett badrum med dusch, wc samt handfat. Förvaringsmöjligheter finns gott om i anslutning till vardagsrummet med möjlighet att sätta eget prägel. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar, inklusive bastu, hobbyrum och tvättstugor. Närheten till Johannelunds centrum gör vardagen smidig med en välsorterad matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek och vårdcentral på bekvämt avstånd. För de som arbetar på SAAB är läget idealiskt, med bara en kort promenad till en av Linköpings största arbetsplatser. Förbindelser till och från centrum är enkla med täta bussförbindelser från den närliggande busshållplatsen. Dessutom finns det populära Johannelundsbadet inom bekvämt räckhåll, perfekt för avkoppling och rekreation. Med fina cykelvägar längs Stångån kan du enkelt ta dig till centrala Linköping eller utforska andra delar av staden på två hjul. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Uteplats
Nygatan 40, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00

Nygatan 40

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Fastighetsbyrån Linköping
1 795 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 897 kr/mån
42 738 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en renoverad lägenhet i centrala Linköping. På Nygatan 40 presenteras en etta, smakfullt inredd med högkvalitativa materialval. Bostaden är i toppskick och har en välplanerad boyta. Lägenheten är belägen på våning två i en fastighet med hiss. På våningsplanet finns vädringsbalkong i söderläge.Bostaden har genomgående målade väggar, vilket gör det enkelt att sätta egen prägel. Den sobra designen kompletteras med golv i laminat respektive klinker. Köket är välplanerat med plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel samt säng. Bostaden har ett helkaklat badrum som dessutom är förberett för tvättmaskin. Här bor ni med ett toppenläge på en utav Linköpings attraktivaste centrumgator. Med en minuts promenad tar ni er till Stora torget med alla trevliga butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Runt hörnet finner ni hela stans utbud av nöjen och kultur. Ett stenkast bort finns den trevliga Trädgårdsföreningen med dess sköna park för rekreation och härlig grönska. Närhet till Stångån med dess sköna promenadstråk samt till Tinnerbäcksbadet. Välkommen att boka din visning eller en digital visning via ansvarig fastighetsmäklare!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 7