Mäklare Artur ter Harkel

Artur ter Harkel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Simborgarvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun

Simborgarvägen 2

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
2 100 000 kr
127 + 50 m²
5 rum
930 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välvårdade enplansvilla på Simborgarvägen 2! Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt villakvarter med närhet till förskola och lekplats. Tilltalande planlösning som fördelar sig över fem rum och kök varav tre sovrum. Här finns goda sällskapsytor för familjen. Vidbyggt, isolerat garage som nås inifrån med förråd på baksidan. Välkommen på visning!

Ljungstigen 6, Vittaryd, Ljungby kommun

Ljungstigen 6

Villa
Vittaryd, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
690 000 kr
85 + 15 m²
2 rum
3 520 m² tomt

Välkommen till Ljungstigen 6 och denna 1-plansvilla med loft i Vittaryd! Stor tomt om totalt 3 520 kvm som erbjuder goda möjligheter för den som är trädgårdsintresserad. Här finns bland annat valnötsplantor, äppel- och körsbärsträd. Fastigheten har ett bra läge med närhet till Vittarydskolan och goda kommunikationer via E4:an till både Ljungby och Värnamo. På enbart några kilometers avstånd finns Sundets badplats och Vällingasjön med vacker natur och fina vandringsleder. På tomten finns ett mindre förråd och fastigheten är ansluten till fibernätet.

Skolgatan 17, Lagan, Ljungby kommun
  • Tis 5 mar kl 17:00

Skolgatan 17

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 595 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
953 m² tomt

Varmt välkommen till Skolgatan och denna välplanerade 1-plansvilla med källare! Huset ligger på hörntomt i ett mycket lugnt och trivsamt villakvarter centralt i Lagan. Här har du nära till skola, mataffär och fina promenadstråk längs Bergastigen. Friluftsbad och idrottsplats ligger på enbart ett par hundra meters avstånd. Bostaden fördelar sig över fyra rum och kök varav tre sovrum. Källarplanet är väldisponerad med stor tvättstuga, gillestuga med öppen spis med insats, badrum samt två gästrum/sovrum. Vidbyggt dubbelgarage och en stor altan på baksidan. Fastigheten värms upp med fjärrvärme och är ansluten till fibernätet.

  • Plus
Harabergsgatan 3C, Ljungby-centralt, Ljungby kommun

Harabergsgatan 3C

Lägenhet
Ljungby-centralt, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 056 kr/mån
15 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna tvårumslägenhet om 53 kvm på Harabergsgatan! En mycket ljus och trevlig bostad på andra våningen med inglasad balkong i söderläge. Köket byggdes om 2020 med marmormönstrat kakel mellan över- och underskåp. Här bor man centralt med närhet till centrum, mataffärer och naturområden. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 4