Mäklare Artur ter Harkel

Artur ter Harkel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Elfströmsgatan 13, Ljungby, Ljungby kommun

Elfströmsgatan 13

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby

1 800 000 kr

105 m²

5 rum

1 119 m² tomt

Familjär och hemtrevlig tegel- och träbeklädd 1½ plansvilla med källare på Elfströmsgatan. Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning med fem rum och kök med möjlighet till fler sovrum i källarplan. Inglasad altan som vetter mot söder och en lättskött trädgård med garage. Bostaden är mycket centralt belägen med närhet till skola, idrottsanläggningar och vackra promenadstråk. Uppvärmning med bergvärme.

Smultronvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun

Smultronvägen 2

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby

1 900 000 kr

104 m²

4 rum

912 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och renoverade 1-plans tegelvilla med källare på Smultronvägen! Här bor man i ett lugnt villakvarter som är centralt belägen med närhet till skola, mataffär och naturområden. Bostaden fördelar sig över fyra rum och kök varav tre sovrum. Källarplanet är väldisponerat med tvättstuga, torkrum och bra förvaringsutrymmen. Isolerat tvåbilsgarage och en lättskött trädgård. Fastigheten värms upp med fjärrvärme och är ansluten till fibernätet!

Yxkullssund 4, Lagan / Åby, Ljungby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Yxkullssund 4

Villa
Lagan / Åby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby

2 490 000 kr

156 m²

6 rum

4 326 m² tomt

Mitt i Yxkullssunds naturreservat, bland trädbevuxna betesmarker, ädellövskog och ett rikt växt- och djurliv hittar man denna gedigna 1½-plansvilla om 156 kvm. En mycket välplanerad bostad med generösa sällskapsutrymmen där det finns möjlighet att ha upp till fyra sovrum. Här har man närhet till sjöarna Flåren, Furen och flera vandringsleder genom naturreservatet. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3