Mäklare Anna Eriksson Hylander

Anna Eriksson Hylander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggargatan 4C, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Tor 14 dec kl 16:00

Bryggargatan 4C

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
980 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 635 kr/mån
12 895 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong på våning 1 av 3. Bostaden om 76 kvm bjuder på ett trivsamt kök med plats för matbord samt ett luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen - ett extra rum som förlänger vår och höst! Här finns även två sovrum, hall med plats för förvaring och duschrum. Här bor man med centralt läge och i ett trivsamt område. Välkommen på visning!

 • Plus
Kyrkstugevägen 1, Ljusdal, Ljusdals kommun

Kyrkstugevägen 1

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 490 000 kr
165 + 80 m²
3 rum
956 m² tomt

På Kyrkstugevägen 1 i Nore strax utanför centrala Ljusdal finns nu tillfälle att förvärva en välplanerad, rymlig och smakfullt renoverad villa. Boarean om 165 kvadratmeter är fördelad på två plan. För närvarande är huset uppdelat på två lägenheter vilket ger en mycket bra boendeekonomi. Här finns möjlighet för den stora familjen att nyttja hela huset alternativt hyra ut ena lägenheten. Här är flera av de stora renoveringarna gjorda såsom exempelvis kök, inglasat uterum och duschrum i båda lägenheterna. Huset är placerat på en tomt om 956 kvm med endast 4 minuters promenad till Norebadet och närhet till Ljusnan, natur, fiske och motionsspår. På tomten finns en trivsam paviljong, trätrall i anknytning till det inglasade uterummet samt gott om plats för att gå barfota i gräset. Ni tar er lätt in till centrala Ljusdal via gång och cykelvägen som går strax utanför fastigheten eller med buss. Från centrala Ljusdal finns Järvsö 18 km med bla Järvsöbacken och Färila 13 km bort med Färila Badhus. Till fastigheten finns ett större garage med plats för tex husvagn eller hobby samt ett mindre garage för personbil.

 • Balkong
 • Uteplats
Bjuråkersvägen 5A , Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bjuråkersvägen 5A

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
350 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
1 721 kr/mån
12 069 kr/m²

På Bjuråkersvägen 5 hittar ni denna enrumslägenhet i Brf Örnen. De låga driftskostnaderna gör att lägenheten passar perfekt som ett första boende. Lägenheten har en boarea om 29 kvm där vardagsrum med fransk balkong, sovalkov och köksdel finns. Duschrum med kakel och klinker. Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd. På Bjuråkersvägen bor du centralt med närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning.

 • Hiss
Furugatan 86, Ljusdal, Ljusdals kommun

Furugatan 86

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 600 000 kr
116 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Välkommen hem till Furugatan 86 och denna hemtrevliga villa belägen sist på återvändsgata i ett lugnt och centrumnära område. En välskött 1 1/2-plansvilla med fina sociala ytor. Husets boarea om 116 m² är välplanerad och erbjuder fyra sovrum, vardagsrum och matsalsrum. Trädgården har en area om 1 009 m², här spenderar man gärna lediga dagar. Här finns takad altan med anslutning till bostadens matsalsrum, altan med inbyggt spabad samt en lekstuga/förråd. På fastigheten finns också två garage och en uppfart med plats för parkering. Här bor man med närhet till det mesta och i ett barnvänligt område.

 • Uteplats
Tällegatan 4E, Ljusdal, Ljusdals kommun

Tällegatan 4E

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
390 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 3/4
2 357 kr/mån
9 824 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1:a om ca 40 kvm i trivsamma Bfr Örnen i Ljusdal. Bostaden är välplanerad och erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, duschrum och kök med bra arbetsyta och plats för matbord. Vardagsrum med fransk balkong samt alkov för sovplats. Här på Tällegatan bor du i centrala Ljusdal, endast ett stenkast från busshållplats, matbutiker, restauranger mm. Varmt välkommen på visning

 • Hiss
Bryggargatan 1A, Ljusdal, Ljusdals kommun

Bryggargatan 1A

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
845 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 765 kr/mån
10 696 kr/m²

Fin delvis renoverad bostadsrätt med tre rum och kök nära ICA och centrum. Tredje våningen med inglasad balkong. Nya köksluckor. Stort helkaklat badrum med elgolvvärme, fönster och plats för egen tvättmaskin. Nya fönster och helglasad balkongdörr under 2018.

 • Balkong
Losvägen 43, Färila, Ljusdals kommun

Losvägen 43

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
495 000 kr
200 + 126 m²
6 rum
1 980 m² tomt

På Losvägen 43 ges nu chans att förvärva en fastighet med två separata lägenheter. Här har ni möjlighet att förverkliga drömmarna om uthyrning eller generationsboende. Exteriört väntar fin trädgård med gräsytor och goda odlingsmöjligheter samt garage och förrådsbyggnader. Fiber finns installerat. Hjärtligt välkomna att kontakta mäklare för visning!

 • Balkong
Långgatan 3, Ljusdal, Ljusdals kommun

Långgatan 3

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
6 950 000 kr
360 + 100 m²
8 rum
3 745 m² tomt

Med sin bevarade sekelskiftescharm är det lätt att bli förälskad i denna pampiga direktörsvilla med byggår 1901 namngivet Tomtebo på Långgatan 3 i centrala Ljusdal. Endast 8 minuter gångavstånd till Resecentrum, till populära Järvsö är det mindre än 15 minuters restid med bil eller 9 minuter med regionaltåg. Villan stoltserar med sina 360 kvm boarea där det naturliga ljuset strömmar in i varje vrå tack vare de generösa fönstren och den härliga takhöjden vilket skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Huset inrymmer 6 kakelugnar som smyckar många rum och dessutom med full funktion. Trädgården är i en klass för sig. Här finns möjligheter för den odlingsintresserade med ett generöst, till hälften murat, växthus med bäddar för tomater/gurka men som också nyttjas som sällskapsrum. Villan har en uppvuxen, lummig trädgårdstomt med ädelträd som ekar, hästkastanj, japansk Dodongrönn m.m. Trädgården är ritad och anlagd av ägaren som är utbildad trädgårdsmästare. Fruktträd i form av äpple, körsbär och plommon är bara några av alla godbitar som finns på fastigheten. I trädgården får ni njuta av en fantastisk utsikt över den grönskande tomten som ger både insynsskydd och en naturlig fridfullhet. Ner mot gatan finner vi orangeriet Pomeranshuset som byggdes år 2011 med inspiration från ett orangeri i Toscana, Italien. Byggnaden har använts som café och restaurangverksamhet med flertalet event. Endast fantasin sätter gränser för nyttjandet av denna vackra byggnad. Välkommen hem till Tomtebo på Långgatan. Fastigheten visas enbart genom privata visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare för att boka er visningstid eller vid frågor gällande fastigheten.

 • Balkong
 • Uteplats
Härjedalsvägen 38, Färila, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Härjedalsvägen 38

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 650 000 kr
94 m²
3 rum
1,5 ha tomt

Fin enplansvilla med garage på Mon, Färila. Med en tillhörande tomt som sträcker sig ända ner till älvkanten är detta boende något alldeles speciellt. Här möts vi av ett hem i bra skick med välplanerade kvadratmeter. Planlösningen är modern med fina sällskapsutrymmen. Här är det bara att flytta in! Trädgård med insynsskyddat läge och dessutom sträcker sig fastigheterna ända ner till älvens kant. Med 12 km till Ljusdal, 21 km till Järvsö och endast 2,4 km till Färila har ni här närhet till det allra mesta. Järvsö med Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur. Ljusdal som är kommunens centralort för handel och service och Färila med badhus och bara ett kort promenad från bostaden finns Färila Padels nya padelhall.

 • Uteplats
Näsvägen 6, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Näsvägen 6

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
250 000 kr
78 m²
3 rum
1 917 m² tomt

På Näsvägen 6 i Ramsjö finns nu denna villa till salu. Bostaden i ett plan har en boarea om 78 kvm som fördelar sig på två sovrum, duschrum, kök med matplats och ett vardagsrum med utgång till altanen. På gården finns jordkällare, ett mindre växthus och en förrådsbyggnad med garage och vedbod. För den trädgårdsintresserade lämpar sig den större tomten om 1 917 kvm bra för odling. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Uteplats
Bondarv Myragatan 23, Järvsö, Ljusdals kommun

Bondarv Myragatan 23

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
545 000 kr
1 710 m² tomt

Tillfälle att utforma ditt nya boende med ett naturnära läge strax söder om Järvsö. Tomten om 1710 kvm ligger knappt 5 kilometer från centrala Järvsö som har mycket att erbjuda. I Järvsö finns Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur, i Järvsö finns även Järvsö Padel med två banor, Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och mycket mer. Beviljat bygglov finns, se mer info under dokument. Välkomna till Bondarv!

 • Plus

Visar alla 11