Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Eriksson Hylander

Anna Eriksson Hylander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyvägen 9, null, Ljusdals kommun

Nyvägen 9

Villa
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 200 000 kr
150 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till denna välskötta sutterängvilla i Tallåsen, 7,5 km utanför Ljusdal. Villan som är byggd år 1977 har en boarea om 150 kvm och fördelar sig på sex rum varav fyra sovrum. Här erbjuds en stor tomt på 1140 kvm med gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete. En av höjdpunkterna med detta hem är den härliga balkongen där du kan njuta av utsikten mot Växnan eller uterummet i anslutning till vardagsrum och trädgård. Dessutom finns i bostadens vardagsrum en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. Närområdet erbjuder lugn och ro samt närhet till skola, restaurang Torget och fin natur alldeles runt knuten. Denna bostad är det perfekta valet för den som vill bo bekvämt med gott om plats för hela familjen. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Marmavägen 1, Ljusdal, Ljusdals kommun

Marmavägen 1

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
4 500 000 kr
135 + 135 m²
5 rum
4 498 m² tomt

Rymlig och välplanerad villa med sjönära läge på Marmavägen 1 i Borr strax utanför Ljusdal. Här bor du med närhet till Borrsjön samtidigt som Ljusdals centrum finns på bekvämt cykelavstånd. Den stilfulla villan som byggdes år 1966 erbjuder med sina 135 kvm boyta och 135 kvm biyta gott om plats för den stora familjen. Fina sociala ytor på entréplanet med vardagsrum som har gott om ljusinsläpp tack vare de större fönsterpartierna med utsikt mot Borrsjön. Matplatsen har utgång till det inglasade uterummet där svala sommarkvällar gärna tillbringas. Här är det lätt att trivas! Ytterligare sällskapsyta finns i det stora allrummet en trappa ner - perfekt som mysigt tv-rum för familjens filmkvällar eller som umgängesyta för barnen och deras kompisar. Fyra rymliga sovrum finns på övre planet, ett badrum, gäst-wc samt kök. Trevlig trädgårdstomt om 4 498 kvm med generösa gräsytor med plats för både odling och lek . Stensatt uteplats intill det inglasade uterummet. På fastigheten finns även ett gästhus, garage och carport för tre bilar. Varmt välkommen.

  • Uteplats
Älvvägen 27, Färila, Ljusdals kommun
  • Tor 2 maj kl 13:00
Älvvägen 27, Färila, Ljusdals kommun, bild 2
Älvvägen 27, Färila, Ljusdals kommun, bild 3

Älvvägen 27

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 200 000 kr
98 + 60 m²
4 rum
1 675 m² tomt

Varmt välkomna till Älvvägen i Färila. Trivsamt boende om 98 m² med ett perfekt läge med närhet till natur och centrala Färila. Huset har en praktisk planlösning på entréplan med kök, matrum som enkelt kan bli ett extra sovrum, samt vardagsrum med öppen spis med insats. På övre plan finns två sovrum och rymliga förråd. Källarplanet har en area om 60 m² med ett påbörjat duschrum, tvättstuga och ett större allrum med vedspis. Trivsam trädgård om 1 675 m² med gott om plats för lek och odling, på fastigheten finns även en carport. Uppvärmning sker med jordvärme och fiber finns.

  • Premium
  • Balkong
Per-Ersvägen 29, Ljusdal, Ljusdals kommun

Per-Ersvägen 29

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 975 000 kr
133 + 7 m²
5 rum
593 m² tomt

Bostaden på Per-Ersvägen 29 är en välplanerad 1,5 plansvilla med 5 rum varav 3 sovrum, härliga sociala ytor och i ett trivsamt område. Vill ni bo med låga uppvärmningskostnader och ett redan smakfullt renoverat hem är detta något för er! Socialt och öppet entréplan med hall, vardagsrum, matrum med braskamin, kök samt inglasat uterum och rymlig trätrall i anslutning till matplats och kök. På entréplan finns även wc rum och tvättstuga med utgång till husets framsida. På övre plan nås du direkt av ett allrum perfekt för barnen, extra tv-rum eller varför inte kontor! Tre sovrum, klädkammare och ett badrum. Trädgårdstomten om 593 kvm har ett insynsskyddat läge med en allmänning som närmaste granne till vänster. Trätrallen i anslutning till uterummet ger gott om plats. Här finns gräsmatta för lek, äppelträd, hallonbuskar, vinbärsbuskar, rabarber och praktiska odlingslådor. Det inglasade uterummet förlänger utesäsongen och är ett utmärkt rum att nyttja under svala sommarkvällar. Området i Kläppa är fantastiskt på alla sätt och vis, och vi kan förstå varför området lockar par och familjer i alla åldrar. Här bor du med närhet till Ljusdals golfbana, närhet till skog, natur och lekpark samt en kort promenad in till centrala Ljusdal. En bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Museivägen 10, Ljusdal, Ljusdals kommun

Museivägen 10

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 800 000 kr
129 + 80 m²
6 rum
1 284 m² tomt

Vill du bo på en lugn återvändsgata med en attraktiv och centralt belägen adress? På Museivägen 10 finner du detta charmiga hus om 129 kvm fördelat på fem sovrum, vardagsrum och kök. Här blandas generösa ljusinsläpp och trivsam rymd med en lummig trädgård, inglasat uterum samt garage i källarplan. Fiber finns installerat. Läget är familjevänligt, ostört och passar utmärkt för en barnfamilj då förskola, skola, kommunikationer, matbutiker och restauranger ligger inom gångavstånd. Dessutom är det en kort cykeltur till Norebadet om man blir sugen på ett svalkande bad! Varmt välkommen till Museivägen 10!

  • Balkong
  • Uteplats
Härjedalsvägen 149, Färila, Ljusdals kommun
  • Mån 29 apr kl 15:00
Härjedalsvägen 149, Färila, Ljusdals kommun, bild 2
Härjedalsvägen 149, Färila, Ljusdals kommun, bild 3

Härjedalsvägen 149

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
995 000 kr
151 + 134 m²
4 rum
1 234 m² tomt

Rymlig villa med stora möjligheter mitt i Färila! På Härjedalsvägen 149 finns denna fastighet där du kan bedriva egen verksamhet i kombination med boende, uthyrning eller ett boende med plats för den större familjen. Byggnaden har en spännande historia och har inhyst både Erikssons Slakteri, Knapps skoaffär och Kvist Manufaktur m fl. På fastigheten finns även en byggnad med förråd, garage och dubbelgarage/verkstad. Närhet till skola, affär, kommunikationer mm. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Balkong
Borgsvägen 20, Färila, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borgsvägen 20

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 300 000 kr
90 + 32 m²
3 rum
2,6 ha tomt

Varmt välkomna till Borgsvägen 20! Denna trevliga fastighet om ca 2,6 hektar är det perfekta boendet för dig som är ute efter en mindre gård på landet med närheten till naturen. Bostadshuset om 90 kvm och en biarea om 32 kvm erbjuder ett kök med plats för matsalsmöbel och fin utsikt mot åkrar, rymligt vardagsrum och två sovrum. Stor hall vid groventrén som ger gott om plats för förvaring. På fastigheten finns även en lada som har garage, snickarbod och mycket plats. Här bor ni i ett naturnära och lugnt läge, där Färila endast ligger 4,5 km bort. I Färila finns matbutik, café, badhus, grundskola, hälsocentral mm. Här är det lätt att trivas! Välkomna på visning!

Sundsvägen 151, null, Ljusdals kommun

Sundsvägen 151

Fritidshus
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
865 000 kr
68 + 15 m²
3 rum
2 000 m² tomt

Söker ni en plats att få koppla av på, en plats att njuta med närhet till natur och sjö? Då kan detta vara något för er. Ett charmigt fritidshus med naturskönt läge och med närhet till Hennansjön, servitut för båt- och badändamål. Huset som står på en naturtomt om 2 000 kvm har genomgått större renoveringar de senaste åren, här ges en boarea på ca 68 kvm. Huset är smakfullt renoverat då man fint kombinerat klassisk och modern stil. Fastigheten är omgiven av rogivande skog, perfekt för långa skogspromenader. Till fastigheten tillhör bl.a. även en gäststuga, utedass, förråd samt utekök. Ett fritidshus för dig som längtar efter natur och avkoppling. Visningar i vår, för mer information välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Hedenlundsvägen 1, Järvsö, Ljusdals kommun

Hedenlundsvägen 1

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
3 400 000 kr
172 + 90 m²
6 rum
7 968 m² tomt

Med bara några minuter till Järvsöbackens norrsida ligger Hedenlundsvägen 1. En ståtlig villa med byggår 1909. Boarean om 172 kvm fördelar sig på två lägenheter, en på övre planet och en på entréplanet, med separata ingångar på vardera långsida huset. Trädgården erbjuder fina ytor för social samvaro och den stora tomten om 7968 kvm har många möjligheter för odling och plantering. Här är det perfekta boendet för er som vill bo centralt och ha närhet till allt Järvsö har att erbjuda. Denna villa passar både för generationsboende eller om du vill hyra ut en del och på så vis finansiera ditt egna boende, möjligheterna är många. På fastigheten finns ett varmgarage/verkstad om 136 kvm med två fjärrstyrda portar, bra möjligheter att bedriva verksamhet. Visning sker enligt överenskommelse, välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Uteplats
Härjedalsvägen 38, Färila, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 38

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 445 000 kr
94 m²
3 rum
1 389 m² tomt

Fin enplansvilla med garage på Mon, Färila. Här möts vi av ett hem i bra skick med välplanerade kvadratmeter. Planlösningen är modern med fina sällskapsutrymmen. Här är det bara att flytta in! Trädgård med insynsskyddat läge. Med 12 km till Ljusdal, 21 km till Järvsö och endast 2,4 km till Färila har ni här närhet till det allra mesta. Järvsö med Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur. Ljusdal som är kommunens centralort för handel och service och Färila med badhus och bara ett kort promenad från bostaden finns Färila Padels nya padelhall. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Uteplats
Furugatan 86, Ljusdal, Ljusdals kommun

Furugatan 86

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 450 000 kr
116 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Välkommen hem till Furugatan 86 och denna hemtrevliga villa belägen sist på återvändsgata i ett lugnt och centrumnära område. En välskött 1 1/2-plansvilla med fina sociala ytor. Husets boarea om 116 m² är välplanerad och erbjuder fyra sovrum, vardagsrum och matsalsrum. Trädgården har en area om 1 009 m², här spenderar man gärna lediga dagar. Här finns takad altan med anslutning till bostadens matsalsrum, altan med inbyggt spabad samt en lekstuga/förråd. På fastigheten finns också två garage och en uppfart med plats för parkering. Här bor man med närhet till det mesta och i ett barnvänligt område.

  • Uteplats
Losvägen 43, Färila, Ljusdals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Losvägen 43

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
495 000 kr
200 + 126 m²
6 rum
1 980 m² tomt

På Losvägen 43 ges nu chans att förvärva en fastighet med två separata lägenheter. Här har ni möjlighet att förverkliga drömmarna om uthyrning eller generationsboende. Exteriört väntar fin trädgård med gräsytor och goda odlingsmöjligheter samt garage och förrådsbyggnader. Fiber finns installerat. Hjärtligt välkomna att kontakta mäklare för visning!

  • Balkong
Långgatan 3, Ljusdal, Ljusdals kommun

Långgatan 3

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
6 250 000 kr
360 + 100 m²
8 rum
3 745 m² tomt

Med sin bevarade sekelskiftescharm är det lätt att bli förälskad i denna pampiga direktörsvilla med byggår 1901 namngivet Tomtebo på Långgatan 3 i centrala Ljusdal. Endast 8 minuter gångavstånd till Resecentrum, till populära Järvsö är det mindre än 15 minuters restid med bil eller 9 minuter med regionaltåg. Villan stoltserar med sina 360 kvm boarea där det naturliga ljuset strömmar in i varje vrå tack vare de generösa fönstren och den härliga takhöjden vilket skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Huset inrymmer 6 kakelugnar som smyckar många rum och dessutom med full funktion. Trädgården är i en klass för sig. Här finns möjligheter för den odlingsintresserade med ett generöst, till hälften murat, växthus med bäddar för tomater/gurka men som också nyttjas som sällskapsrum. Villan har en uppvuxen, lummig trädgårdstomt med ädelträd som ekar, hästkastanj, japansk Dodongrönn m.m. Trädgården är ritad och anlagd av ägaren som är utbildad trädgårdsmästare. Fruktträd i form av äpple, körsbär och plommon är bara några av alla godbitar som finns på fastigheten. I trädgården får ni njuta av en fantastisk utsikt över den grönskande tomten som ger både insynsskydd och en naturlig fridfullhet. Ner mot gatan finner vi orangeriet Pomeranshuset som byggdes år 2011 med inspiration från ett orangeri i Toscana, Italien. Byggnaden har använts som café och restaurangverksamhet med flertalet event. Endast fantasin sätter gränser för nyttjandet av denna vackra byggnad. Välkommen hem till Tomtebo på Långgatan. Fastigheten visas enbart genom privata visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare för att boka er visningstid eller vid frågor gällande fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
Bondarv Myragatan 23, Järvsö, Ljusdals kommun

Bondarv Myragatan 23

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
545 000 kr
1 710 m² tomt

Tillfälle att utforma ditt nya boende med ett naturnära läge strax söder om Järvsö. Tomten om 1710 kvm ligger knappt 5 kilometer från centrala Järvsö som har mycket att erbjuda. I Järvsö finns Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur, i Järvsö finns även Järvsö Padel med två banor, Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och mycket mer. Beviljat bygglov finns, se mer info under dokument. Välkomna till Bondarv!

  • Plus

Visar alla 14