Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hedenlundsvägen 1, Järvsö, Ljusdals kommun

Hedenlundsvägen 1

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
4 450 000 kr
172 + 90 m²
6 rum
7 968 m² tomt

Med bara några minuter till Järvsöbackens norrsida ligger Hedenlundsvägen 1. En ståtlig villa med byggår 1909. Boarean om 172 kvm fördelar sig på två lägenheter, en på övre planet och en på entréplanet, med separata ingångar på vardera långsida huset. Trädgården erbjuder fina ytor för social samvaro och den stora tomten om 7968 kvm har många möjligheter för odling och plantering. Här är det perfekta boendet för er som vill bo centralt och ha närhet till allt Järvsö har att erbjuda. Denna villa passar både för generationsboende eller om du vill hyra ut en del och på så vis finansiera ditt egna boende, möjligheterna är många. På fastigheten finns ett varmgarage/verkstad om 136 kvm med två fjärrstyrda portar, bra möjligheter att bedriva verksamhet. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Härjedalsvägen 38, Färila, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 38

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 595 000 kr
94 m²
3 rum
1,5 ha tomt

Fin enplansvilla med garage på Mon, Färila. Med en tillhörande tomt som sträcker sig ända ner till älvkanten är detta boende något alldeles speciellt. Här möts vi av ett hem i bra skick med välplanerade kvadratmeter. Planlösningen är modern med fina sällskapsutrymmen. Här är det bara att flytta in! Trädgård med insynsskyddat läge och dessutom sträcker sig fastigheterna ända ner till älvens kant. Med 12 km till Ljusdal, 21 km till Järvsö och endast 2,4 km till Färila har ni här närhet till det allra mesta. Järvsö med Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur. Ljusdal som är kommunens centralort för handel och service och Färila med badhus och bara ett kort promenad från bostaden finns Färila Padels nya padelhall. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Uteplats
Skålbo Igeltjärnsvägen 6, Järvsö, Ljusdals kommun

Skålbo Igeltjärnsvägen 6

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
3 900 000 kr
200 + 15 m²
7 rum
7 672 m² tomt

Välkomna till Skålbo och denna hemtrevliga villa på Igeltjärnsvägen 6! Här är den perfekta bostaden för den större familjen som vill bo nära naturen men ändå med ett bekvämt avstånd till samhället. Villan är lugnt beläget längst en återvändsgata i byn Skålbo, 6 km utanför Järvsö. Villan uppfördes år 1929 och tillbyggnad har gjorts med ett övre plan år 2009. Bostadens boarea om 200 kvm disponeras på två plan. Entréplan bjuder på en väl tilltagen hall, badrum, tvättstuga, vardagsrum med öppens spis, kök med vedspis samt två mindre sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum med utgång till balkong och anslutning till övre planets tre sovrum varav ett är större och med ett wc rum. Ljusa ytskikt genomgående i hela huset. Här bor ni bekvämt med vattenburen golvvärme på båda plan. På fastigheten finns en större lada med gott om plats för förvaring och carport för bil, husvagn etc. Förråd/garage med plats för en bil, carport, förvaring samt bastu. På tomten finns gott om plats för den odlingsintresserade och med direkt närhet till naturen så är detta ett boende som passar många. Välkommen hem.

Näsberg Losvägen 228, Färila, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Näsberg Losvägen 228

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
495 000 kr
123 + 84 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Näsberg och denna mindre gårdsfastighet om 1,8 hektar. Bostadshuset om 123 m² erbjuder en rymlig inglasad altan i anslutning till entrén, vidare finns kök, vardagsrum med öppen spis, två sovrum samt ett renoverat duschrum med golvvärme. På övre plan finns ytterligare ett sovrum samt ett allrum. Husets källarplan har gott om förvaring, i källaren finns även tvättstuga och pannrum. Uppvärmning sker med pellets och solceller som installerades år 2007. På tomten finns stall med två boxar, förråd med gott om plats samt två hundgårdar. Här är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till naturen och som vill sätta din egen prägel på boendet. Till fastigheten hör jakträtt i Veckebo vvo. 11 km från Näsberg finns Färila med butiker, apotek, hälsocentral, grundskola mm. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Hotellgatan 56 C, Ljusdal, Ljusdals kommun

Hotellgatan 56 C

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
850 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 862 kr/mån
14 530 kr/m²

Välkommen till en stilfull tvårummare om 58,5 kvm med gott om ljusa sällskapsytor. Här finns både modern design med praktiska detaljer och stor hemtrevlighet. Den här pärlan är centralt belägen i Ljusdal med gångavstånd till allt du behöver som centrum, tågstationen, skolor och mataffärer.

 • Plus
 • Balkong
Järvsö, Uvås Norvägen 108, Järvsö, Ljusdals kommun

Järvsö, Uvås Norvägen 108

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 500 000 kr
94 + 105 m²
6 rum
3 378 m² tomt

Här finns en fin villa i Järvsös vackra landskap endast ca 2 km till Båtbackens friskola samt förskola och en kort bilresa till centrala delarna. Huset som har en praktisk och bra planlösning passar för både för året runt och fritid. Säljarna har senaste åren gjort stora renoveringar som att bygga om planlösningen på övre planet, helkaklad toalett med dusch, stor altan med tak, dränerad källare. Allt är i bra skick så det är bara att flytta in. (Spabadet ingår inte). Fiber är anslutet.

 • Plus
Sunnanås 3, Ljusdal, Ljusdals kommun

Sunnanås 3

Gård/Skog
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 795 000 kr
153 m²
5 rum
5,1 ha tomt

Gård om ca 5 ha mitt i öppet jordbrukslandskap och ett fritt avskilt läge strax utanför Ljusdal. Bilder inne kommer senare. Jakträtt i Vvo. Här bor du lugnt och skönt med grannar på avstånd. Bostadshus med nytt kök ca 2015, nya fönster och fasad ca 2015. Ladugård med goda utrymmen för djurhållning. Stor hall ca 50x15m byggd ca 2015 med betongplatta. Perfekt för lösdrift, stall, verkstad och maskinhall. Fiber är anslutet. Förvärvstillstånd krävs för person som ej varit skriven i Ljusdals kommun minst ett år. Ansökningsavgift 4600kr betalas av köpare. Mäklaren sköter ansökan.

 • Plus
Rombergsvägen 13, Ljusdal, Ljusdals kommun

Rombergsvägen 13

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 495 000 kr
138 m²
6 rum
557 m² tomt

Anmäl intresse! Helrenoverad familjevilla i barnvänligt centrumnära bostadsområde! Inglasad altan och tomt mot det gemensamma grönområdet med plats för lek. Här är det bara att flytta in och bo med den trevliga, öppna, ljusa planlösningen där köket möter matrum och vardagsrum. I mitten finns en mysig eldstad som sprider skön värme. Fiber är installerat. (Bilder invändigt kommer senare).

 • Plus
Furugatan 86, Ljusdal, Ljusdals kommun

Furugatan 86

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 450 000 kr
116 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Välkommen hem till Furugatan 86 och denna hemtrevliga villa belägen sist på återvändsgata i ett lugnt och centrumnära område. En välskött 1 1/2-plansvilla med fina sociala ytor. Husets boarea om 116 m² är välplanerad och erbjuder fyra sovrum, vardagsrum och matsalsrum. Trädgården har en area om 1 009 m², här spenderar man gärna lediga dagar. Här finns takad altan med anslutning till bostadens matsalsrum, altan med inbyggt spabad samt en lekstuga/förråd. På fastigheten finns också två garage och en uppfart med plats för parkering. Här bor man med närhet till det mesta och i ett barnvänligt område.

 • Uteplats
Långgatan 11, null, Ljusdals kommun

Långgatan 11

Villa
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
4 200 000 kr
220 + 110 m²
8 rum
1 594 m² tomt

Den Herrgårdsliknande villan på Långgatan 11 i Ljusdal är en imponerande fastighet med en boarea på 220 kvm samt biarea 110 kvm. Huset har en klassisk och tidlös arkitektur som ger en känsla av elegans och charm. Villan med den stora trädgårdstomten är en oas som ger en perfekt kombination av lugn atmosfär och närhet till köpingens bekvämligheter. Villan erbjuder flera rum med äldre genomgående detaljer som spegeldörrar och fiskbensparkett samt vedkamin som ger mysig och varm atmosfär under kallare månader. Att tända upp en brasa blir en mysig stund som bidrar till en avkopplande och trivsam atmosfär i hemmet.

Losvägen 43, Färila, Ljusdals kommun

Losvägen 43

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
495 000 kr
200 + 126 m²
6 rum
1 980 m² tomt

På Losvägen 43 ges nu chans att förvärva en fastighet med två separata lägenheter. Här har ni möjlighet att förverkliga drömmarna om uthyrning eller generationsboende. Exteriört väntar fin trädgård med gräsytor och goda odlingsmöjligheter samt garage och förrådsbyggnader. Fiber finns installerat. Hjärtligt välkomna att kontakta mäklare för visning!

 • Balkong
Långgatan 3, Ljusdal, Ljusdals kommun

Långgatan 3

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
6 950 000 kr
360 + 100 m²
8 rum
3 745 m² tomt

Med sin bevarade sekelskiftescharm är det lätt att bli förälskad i denna pampiga direktörsvilla med byggår 1901 namngivet Tomtebo på Långgatan 3 i centrala Ljusdal. Endast 8 minuter gångavstånd till Resecentrum, till populära Järvsö är det mindre än 15 minuters restid med bil eller 9 minuter med regionaltåg. Villan stoltserar med sina 360 kvm boarea där det naturliga ljuset strömmar in i varje vrå tack vare de generösa fönstren och den härliga takhöjden vilket skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Huset inrymmer 6 kakelugnar som smyckar många rum och dessutom med full funktion. Trädgården är i en klass för sig. Här finns möjligheter för den odlingsintresserade med ett generöst, till hälften murat, växthus med bäddar för tomater/gurka men som också nyttjas som sällskapsrum. Villan har en uppvuxen, lummig trädgårdstomt med ädelträd som ekar, hästkastanj, japansk Dodongrönn m.m. Trädgården är ritad och anlagd av ägaren som är utbildad trädgårdsmästare. Fruktträd i form av äpple, körsbär och plommon är bara några av alla godbitar som finns på fastigheten. I trädgården får ni njuta av en fantastisk utsikt över den grönskande tomten som ger både insynsskydd och en naturlig fridfullhet. Ner mot gatan finner vi orangeriet Pomeranshuset som byggdes år 2011 med inspiration från ett orangeri i Toscana, Italien. Byggnaden har använts som café och restaurangverksamhet med flertalet event. Endast fantasin sätter gränser för nyttjandet av denna vackra byggnad. Välkommen hem till Tomtebo på Långgatan. Fastigheten visas enbart genom privata visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare för att boka er visningstid eller vid frågor gällande fastigheten.

 • Balkong
 • Uteplats
Näsvägen 6, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Näsvägen 6

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
295 000 kr
78 m²
3 rum
1 917 m² tomt

På Näsvägen 6 i Ramsjö finns nu denna villa till salu. Bostaden i ett plan har en boarea om 78 kvm som fördelar sig på två sovrum, duschrum, kök med matplats och ett vardagsrum med utgång till altanen. På gården finns jordkällare, ett mindre växthus och en förrådsbyggnad med garage och vedbod. För den trädgårdsintresserade lämpar sig den större tomten om 1 917 kvm bra för odling. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Uteplats
Tallåsen, Kaffebrovägen 6, Ljusdal, Ljusdals kommun

Tallåsen, Kaffebrovägen 6

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
2 275 000 kr
148 + 25 m²
7 rum
2 742 m² tomt

Här tar charmen aldrig slut och varje dag kommer du att förundras över hur otroligt vacker bostad du äger! Njut av livets dagar i den här speciella 1920-talsvillan med sina bevarade detaljer som kakelugnar, spegeldörrar, spröjsade fönster, trägolv och pärlspont. Stor barfotatomt med gott om ytor för trädgård och lek.

Kavenvägen 243, Ljusdal, Ljusdals kommun

Kavenvägen 243

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
3 300 000 kr
130 + 40 m²
4 rum
2 492 m² tomt

Villa i bästa skick för dig som vill bo lantligt, lugnt och skönt strax utanför centrala Ljusdal. Här har allt renoverats och byggts om till nyskick senaste åren så det är bara att flytta in. Vattenburen golvvärme, kaklat badrum 2015 och platsbyggt kök från Hälsingekök 2018. På tomten finns ett fint gårdshus med gästrum, tvättstuga, toalett med dusch, förråd, garage för skoter eller fyrhjuling, vedbod, en jordkällare, grillstuga samt ett stort fristående garage för flera bilar.

Centrala Järvsö, Bergvägen, Öje 11:42, null, Ljusdals kommun

Centrala Järvsö, Bergvägen, Öje 11:42

Tomt
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
990 000 kr
1 354 m² tomt

Bygg ditt eget drömhus och lev ett aktivt liv mitt i Järvsö vid bergets fot. Gångavstånd till tåg med flera avgångar varje dag, bussar, butiker, mataffär, restauranger, skola och fritids, cykelparken samt till södra och norra nedfarterna mm. En av två nyligen bildade tomter som ligger centralt men avskilt. Upplev Järvsö alpina anläggning och Järvsö Bergcykelpark med sin downhillanläggning. I Järvsö byggs ett nytt nätverk av CX (cross country)-leder med flertalet roliga leder att cykla på. I anslutning till CX lederna finns vidare fina vandringleder som utvecklas kontinuerligt. I närheten hittar du Kramstaleden, Öjeleden och Gruvleden som ger er flera timmars vandring i vacker miljö. Förutom utförsåkning finns många olika fritidsaktiviteter sommar som vinter. Golfbana (9 hål), båtliv, spår för längdskidor och skoterleder. Bredvid Järvsö Hockey Arena finns uppskattade Järvsö Padel samt utomhusbanor mitt i centrum. Järvsö Skola ligger centralt i Järvsö. På skolan finns också fritidsgården Metro och Järvsö Bibliotek. Järvsögymnasiet mitt i byn är en fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Detaljplan finns och medger bostäder max 2 våningar. Länk till detaljplan: https://gis.gavle.se/pubs/smart/?karta=cx-ljusdal. Byggnadsstorlek framgår inte av planen och besvaras av Ljusdals kommun. Bygglov söker man hos Ljusdals kommun 0651-18000. Angående fiber. Kontakta Ljusnet för information 0651-760750. Köpare ordnar själv alla anslutningar och betalar anslutningskostnader avseende el, vatten och avlopp. Kontakta Ljusdals kommun ang anslutningskostnad för VA. Ellevio ang el.

 • Plus
Bondarv Myragatan 23, Järvsö, Ljusdals kommun

Bondarv Myragatan 23

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
545 000 kr
1 710 m² tomt

Tillfälle att utforma ditt nya boende med ett naturnära läge strax söder om Järvsö. Tomten om 1710 kvm ligger knappt 5 kilometer från centrala Järvsö som har mycket att erbjuda. I Järvsö finns Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur, i Järvsö finns även Järvsö Padel med två banor, Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och mycket mer. Beviljat bygglov finns, se mer info under dokument. Välkomna till Bondarv!

 • Plus
2-plansvilla Kläppa by, null, Ljusdals kommun

2-plansvilla Kläppa by

Villa
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
3 395 000 kr
135 m²
5 rum

Nu startar försäljningen av nybyggda villor om 135m2 vardera i det centrumnära området Kläppa by. Passa på att köpa en av tomterna med färdigplanerat boende som tillverkas och säljs av det lokala byggföretaget Engbergs. -Pris: 3395000 kr som fördelas enligt nedan. - Tomterna förmedlas av Fastighetsbyrån för 495000kr/st inkl anslutningskostnader för kommunalt VA och el. (Lagfart- och pantbrevskostnad tillkommer). Fiber finns i området. Köpare bekostar anslutning av fiber. -Husen kostar 2900000 kr/st. Avtal om att uppföra respektive hus skrivs med entreprenören Engbergs. Boarean är 135 kvm med fullplan på våning två. Moderna väl genomtänkta ytskikt med vissa val du kan göra avseende färg. Du parkerar praktiskt under tak i den vidbyggda carporten vid entrén. Entréplanet rymmer kök, matrum och vardagsrum med öppen planlösning. Toalett med dusch. Tvättstuga. Utgång från vardagsrummet till tomten. Övervåning med 4 sovrum och ett badrum med dubbeldusch. Har du behov av ytterligare ett sovrum så är dessutom vardagsrummet så stort att du kan dela av det. Vidbyggd carport med förråd. -Vattenburen golvvärme på båda planen, värmepump. - Mekanisk ventilation med värmeåtervinning. - Tomtarea ca 330 till 400 m2 kvm (Lantmäteriet fastställer). - 5-6 rum (varav 4-5 sovrum) samt kök, två badrum och tvättstuga. -Kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift är betald av säljaren. - Upplåtelseform: Friköpt, avstyckning pågår och betalas av säljaren. -Tillträde/slutbetalning gällande tomten kan ske när avstyckningen är klar. Hustillverkaren/säljaren Engbergs sköter frågor kring huset och vissa färgval gällande inredning. Kontaktuppgifter till Peter och Olof Engberg: [email protected] 070-6713061

 • Nyproduktion
Järvsö, Kåsjö 8:31, null, Ljusdals kommun

Järvsö, Kåsjö 8:31

Tomt
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
1 275 000 kr
1 302 m² tomt

Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare för info ang bygglov, 0651-18000. Beskrivning av tomten: Tomten är svagt lutande med rinnande vatten på två sidor och har bra grund för byggnation. - Högt soligt läge. Hela dagen sommartid. - Närmast tomten finns en åker med vallodling och betande kor och kalvar - Utsikt över Ljusnandalen - Utsikt mot Järvsö Kyrka på Kyrkön - Utsikt mot Järvsö samhälle med affärer och restauranger mm. - Utsikt mot Öjeberget med skidbackar, hotell och utsiktsplatser På östra sidan om Ljusnan ca 1,6 km från Järvsös centrum ligger den här stora tomten om 1302 kvm delvis förberedd för byggnation. Den ligger naturskönt och erbjuder fina möjligheter för dig som vill bygga eget från grunden. Gångavstånd till restaurang på Helsingegården med bra boende och rum i olika prisklasser. I området finns även härliga gångstigar och populära bärmarker. Vägen är klar till tomten och vatten är framdraget till tomtgräns. Äldre positivt förhandbesked finns. Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare Per-Anders Stolt för info, 0651-18320. På södra delen av Öjeberget ca 2,8 km från tomten finns Järvsö alpina anläggning och Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning. Samtidigt byggs ett nytt nätverk av CX (cross country)-leder där målet är att ha ca 30 km roliga leder att cykla på. I anslutning till CX lederna finns vidare fina vandringleder som utvecklas kontinuerligt. Strax väster om Hotell Järvsöbaden hittar du Kramstaleden, Öjeleden och Gruvleden som ger er en flera timmars vandring i vacker miljö. Det finns även flera härliga badplatser i Järvsö med omnejd. I Järvsö finns bland annat Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och Järvsö Padel med två banor. Finns även fina inomhusbanor vid Strandvallen. Järvsö Skola ligger centralt i Järvsö. På skolan finns också fritidsgården Metro och Järvsö Bibliotek. Järvsögymnasiet är en ny fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Utmärkta tågkommunikationer från Järvsö station. Även snabbussar till och från Stockholm. Ni är också välkommen att kontakta säljaren, Lars-Göran Berglin 070-261 31 90, för mer info om ett hus i ”Järvsö-stil” och för att få svar på frågor inför just Ert husbygge. Bygglov söker man hos Ljusdals kommun 0651-18000. Kontakta Ljusnet för information ang fiber 0651-760750. Fiber, avlopp och el ingår ej i köpeskillingen.

 • Plus
Kläppa by, Ljusdal, Ljusdals kommun

Kläppa by

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö
fr. 3 395 000 kr
135 m²
5 rum

Nu startar försäljningen av nybyggda villor om 135m2 vardera i det centrumnära området Kläppa by. Passa på att köpa en av tomterna med färdigplanerat boende som tillverkas och säljs av det lokala byggföretaget Engbergs. -Pris: 3395000 kr som fördelas enligt nedan. - Tomterna förmedlas av Fastighetsbyrån för 495000kr/st inkl anslutningskostnader för kommunalt VA och el. (Lagfart- och pantbrevskostnad tillkommer). Fiber finns i området. Köpare bekostar anslutning av fiber. -Husen kostar 2900000 kr/st. Avtal om att uppföra respektive hus skrivs med entreprenören Engbergs. Boarean är 135 kvm med fullplan på våning två. Moderna väl genomtänkta ytskikt med vissa val du kan göra avseende färg. Du parkerar praktiskt under tak i den vidbyggda carporten vid entrén. Entréplanet rymmer kök, matrum och vardagsrum med öppen planlösning. Toalett med dusch. Tvättstuga. Utgång från vardagsrummet till tomten. Övervåning med 4 sovrum och ett badrum med dubbeldusch. Har du behov av ytterligare ett sovrum så är dessutom vardagsrummet så stort att du kan dela av det. Vidbyggd carport med förråd. -Vattenburen golvvärme på båda planen, värmepump. - Mekanisk ventilation med värmeåtervinning. - Tomtarea ca 330 till 400 m2 kvm (Lantmäteriet fastställer). - 5-6 rum (varav 4-5 sovrum) samt kök, två badrum och tvättstuga. -Kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift är betald av säljaren. - Upplåtelseform: Friköpt, avstyckning pågår och betalas av säljaren. -Tillträde/slutbetalning gällande tomten kan ske när avstyckningen är klar. Hustillverkaren/säljaren Engbergs sköter frågor kring huset och vissa färgval gällande inredning. Kontaktuppgifter till Peter och Olof Engberg: [email protected] 070-6713061 Fastighetsbyråns uppdrag omfattar förmedling av tomterna. Säljaren Engbergs ansvarar för entreprenaden/hustillverkningen och upprättar avtal Abs 18 med köpare enligt villkor i köpekontraktet avseende tomten.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20