Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

Mäklare

Hotellgatan 58B, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Idag kl 13:00

Hotellgatan 58B

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

795 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 753 kr/mån

13 361 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga tvårummare på Hotellgatan 58 i Ljusdal. Här erbjuds en lägenhet om 59,5 kvm som fördelar sig på rymlig hall, sovrum, vardagsrum, duschrum och kök. Lägenhetens mysiga balkong nås från vardagsrummet, ett extra rum som förlänger vår och höst! Här bor man med centralt läge och i ett trivsamt område.

 • Plus
 • Balkong
Näsberg Losvägen 241, Färila, Ljusdals kommun

Näsberg Losvägen 241

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 100 000 kr

105 m²

4 rum

3,8 ha tomt

Välvårdad villa på en stor tomt och ca 3,8 ha mark fördelat på tre områden för dig som vill ha häst och bo med skogen som granne där du kan ta en lugn promenad bland bärmarkerna. Stort fint uterum 15 kvm och uteplats med tak. Trevlig planlösning med ljust vardagsrum som har vedkamin samt utgång till inglasade altanen. Jakträtt i Gårdsjökölens Vvo ca 1877 ha. Kontaktperson Pär Ferm 070-7279202 Fiber är installerat. (Eventuellt kan endast Storbyn 4:28 säljas men den har då ej jakträtt i Vvo).

 • Plus
JÄRVSÖ, Bergsstigen 5A, 5B, Järvsö, Ljusdals kommun

JÄRVSÖ, Bergsstigen 5A, 5B

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

6 795 000 kr

158 m²

9 rum

608 m² tomt

Fulltimmervilla med två bostäder som man lätt kan hyra ut , ski in, ski out med bästa läge mitt i pisten inom Järvsös alpina område! Huset är byggt med kvalitet och noggrannhet. Stilrena materialval i lugnande naturton och genomgående hög standard. Välplanerad planlösning gör att den större familjen eller fler familjer lätt får plats. Sommartid njuter man av härlig kvällssol och solnedgång på balkong och altan. Nära till toppen och Järvsö Bergscykelpark med sin downhillanläggning. Samtidigt byggs ett nytt nätverk av CX (cross country)-leder med milslång rolig cykling. I anslutning till CX lederna finns vidare fina vandringleder som utvecklas kontinuerligt. Tex Kramstaleden, Öjeleden och Gruvleden som ger er en flera timmars vandring i vacker miljö. Utmärkta tågkommunikationer från Järvsö station. P-plats och laddstation för bil. Fastigheten har ej taxerats om från tomt. Meddela lånhandläggare om taxeringskoden.

Råggärdevägen 44, Ljusdal, Ljusdals kommun

Råggärdevägen 44

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 495 000 kr

98 m²

4 rum

710 m² tomt

Enplansvilla med vidbyggt isolerat garage och souterrängvåning. Här på entréplanet möts du av en öppen planlösning som bjuder in till generösa sällskapsytor som passar för att umgås med släkt och vänner. Fönstren ger mycket ljus och har milslång utsikt mot Växnan och bergen. Ta en promenad ca 400 m längs grusvägen ner till sjön så finns där en badplats för sköna sommardagar.

 • Plus
Härjedalsvägen 149, Färila, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Härjedalsvägen 149

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 375 000 kr

151 m²

4 rum

1 234 m² tomt

Rymlig villa med stora möjligheter mitt i Färila! På Härjedalsvägen 149 finns denna fastighet där du kan bedriva egen verksamhet i kombination med boende, uthyrning eller ett boende med plats för den större familjen. Byggnaden har en spännande historia och har inhyst både Erikssons Slakteri, Knapps skoaffär och Kvist Manufaktur m fl. På fastigheten finns även en byggnad med förråd, garage och dubbelgarage/verkstad. Närhet till skola, affär, kommunikationer mm. Välkommen på visning.

 • Balkong
Tällegatan 4C, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tällegatan 4C

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

595 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 361 kr/mån

10 171 kr/m²

Trivsam 2:a om 58,5 kvm i Bfr Örnen i Ljusdal. Bostaden erbjuder ljust trivsamt kök med plats för matbord, sovrum med garderober samt rymligt vardagsrum med fransk balkong. Här på Tällegatan bor du i centrala Ljusdal, endast ett stenkast från busshållplats, matbutiker, restauranger mm. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning.

 • Hiss
Enbergsgatan 19, Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Tis 7 feb kl 16:00

Enbergsgatan 19

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 485 000 kr

107 m²

4 rum

812 m² tomt

Det här fina tegelhuset ligger i ett lugnt och grönskande bostadsområde mitt i de centrala delarna. Mysig tomt inramad av uppvuxen häck och stenmur. Inglasat uterum och en stenlagd uteplats gör att du kan välja plats för kaffet eller middagen. I källaren finns ett varmgarage.

 • Plus
Åkernvägen 12, Ljusdal, Ljusdals kommun

Åkernvägen 12

Villa
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 900 000 kr

132 m²

4 rum

2 201 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga familjevilla på Åkernvägen 12 i centrala Ljusdal. Villan är uppförd år 1930 och på trädgårdstomten om 2 201 kvm finns växthus, gästhus och förråd. Villan erbjuder två våningsplan och de 132 kvm omfattar 4–5 rum och kök. På entréplanet finns de sociala ytorna med rymlig hall med öppen spis, vardagsrum, kök med matplats, gäst-wc samt husets första sovrum. På det övre planet finns 2–3 sovrum, hall med utgång till balkong samt badrum med badkar. En trevlig familjevilla endast några minuters promenad från Ljusdals centrum med butiker, kafé och övriga bekvämligheter. Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
JÄRVSÖ, Skästra byväg 36, "Disponentbostaden", Järvsö, Ljusdals kommun

JÄRVSÖ, Skästra byväg 36, "Disponentbostaden"

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

2 995 000 kr

151 m²

7 rum

2 112 m² tomt

Drömmer ni om att bo på landet men samtidigt ha endast 5 minuters bilväg från Järvsö? Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen och förvärva denna välskötta familjevilla med ett lantligt läge och utsikt över Ljusnandalen! Bostadshuset är på hela 151 kvm och har upp till 7 rum fördelat på 2 plan. Här bor man på rymlig trädgårdstomt med frukträd, buskar och en trevlig damm, utsikt över älven och skolbussen går alldeles utanför huset. Bostaden har även kostnadseffektiv uppvärmning via jordvärmepump - låg driftskostnad! Cykel- och gångavstånd till Järvsö centrum med bl a skola, mataffär, tågstation, restauranger och såklart bergcykelparken och skidbacken! Kort sagt en villa som kommer saknas av nuvarande ägare och älskas av kommande. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bondarv Myragatan 23, Järvsö, Ljusdals kommun

Bondarv Myragatan 23

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

545 000 kr

1 710 m² tomt

Tillfälle att utforma ditt nya boende med ett naturnära läge strax söder om Järvsö. Tomten om 1710 kvm ligger knappt 5 kilometer från centrala Järvsö som har mycket att erbjuda. I Järvsö finns Järvsöbacken samt Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning, flertalet fina vandringsleder och vacker natur, i Järvsö finns även Järvsö Padel med två banor, Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och mycket mer. Beviljat bygglov finns, se mer info under dokument. Välkomna till Bondarv!

 • Plus
Lilla Järnvägsgatan 6, Ljusdal, Ljusdals kommun

Lilla Järnvägsgatan 6

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

900 000 kr

56 m²

2 rum

3 724 kr/mån

16 071 kr/m²

Endast en halv trapp upp finner ni denna nyrenoverade & välplanerade tvåa med genomgående smakfulla färg- och materialval. Här har du inglasad balkong, fräscht badrum, modernt kök, rymligt sovrum och ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och arbetshörna. Alla rum utom badrummet har smart belysning där du enkelt kan styra den dimbara belysningen från din vanliga knapp eller via appen Plejd. Brf Gärde är en gammal förening med god ekonomi. Lummig omgivning med skogsparti och trevliga gångvägar åt flera håll. Med en kort promenad når du Ljusdals Centrum som erbjuder allt från mataffär, restauranger, shopping, bussar samt service. Anmäl ditt intresse redan idag. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
2-plansvilla Kläppa by, null, Ljusdals kommun

2-plansvilla Kläppa by

Villa
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

3 395 000 kr

135 m²

5 rum

Nu startar försäljningen av nybyggda villor om 135m2 vardera i det centrumnära området Kläppa by. Passa på att köpa en av tomterna med färdigplanerat boende som tillverkas och säljs av det lokala byggföretaget Engbergs. -Pris: 3395000 kr som fördelas enligt nedan. - Tomterna förmedlas av Fastighetsbyrån för 495000kr/st inkl anslutningskostnader för kommunalt VA och el. (Lagfart- och pantbrevskostnad tillkommer). Fiber finns i området. Köpare bekostar anslutning av fiber. -Husen kostar 2900000 kr/st. Avtal om att uppföra respektive hus skrivs med entreprenören Engbergs. Boarean är 135 kvm med fullplan på våning två. Moderna väl genomtänkta ytskikt med vissa val du kan göra avseende färg. Du parkerar praktiskt under tak i den vidbyggda carporten vid entrén. Entréplanet rymmer kök, matrum och vardagsrum med öppen planlösning. Toalett med dusch. Tvättstuga. Utgång från vardagsrummet till tomten. Övervåning med 4 sovrum och ett badrum med dubbeldusch. Har du behov av ytterligare ett sovrum så är dessutom vardagsrummet så stort att du kan dela av det. Vidbyggd carport med förråd. -Vattenburen golvvärme på båda planen, värmepump. - Mekanisk ventilation med värmeåtervinning. - Tomtarea ca 330 till 400 m2 kvm (Lantmäteriet fastställer). - 5-6 rum (varav 4-5 sovrum) samt kök, två badrum och tvättstuga. -Kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift är betald av säljaren. - Upplåtelseform: Friköpt, avstyckning pågår och betalas av säljaren. -Tillträde/slutbetalning gällande tomten kan ske när avstyckningen är klar. Hustillverkaren/säljaren Engbergs sköter frågor kring huset och vissa färgval gällande inredning. Kontaktuppgifter till Peter och Olof Engberg: [email protected] 070-6713061

 • Nyproduktion
Järvsö, Kåsjö 8:31, null, Ljusdals kommun

Järvsö, Kåsjö 8:31

Tomt
Ljusdals kommun
Fastighetsbyrån Ljusdal/ Järvsö

1 275 000 kr

1 302 m² tomt

Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare för info ang bygglov, 0651-18000. Beskrivning av tomten: Tomten är svagt lutande med rinnande vatten på två sidor och har bra grund för byggnation. - Högt soligt läge. Hela dagen sommartid. - Närmast tomten finns en åker med vallodling och betande kor och kalvar - Utsikt över Ljusnandalen - Utsikt mot Järvsö Kyrka på Kyrkön - Utsikt mot Järvsö samhälle med affärer och restauranger mm. - Utsikt mot Öjeberget med skidbackar, hotell och utsiktsplatser På östra sidan om Ljusnan ca 1,6 km från Järvsös centrum ligger den här stora tomten om 1302 kvm delvis förberedd för byggnation. Den ligger naturskönt och erbjuder fina möjligheter för dig som vill bygga eget från grunden. Gångavstånd till restaurang på Helsingegården med bra boende och rum i olika prisklasser. I området finns även härliga gångstigar och populära bärmarker. Vägen är klar till tomten och vatten är framdraget till tomtgräns. Äldre positivt förhandbesked finns. Kontakta Ljusdals kommuns bygglovhandläggare Per-Anders Stolt för info, 0651-18320. På södra delen av Öjeberget ca 2,8 km från tomten finns Järvsö alpina anläggning och Järvsö Bergscykelpark med sin downhill anläggning. Samtidigt byggs ett nytt nätverk av CX (cross country)-leder där målet är att ha ca 30 km roliga leder att cykla på. I anslutning till CX lederna finns vidare fina vandringleder som utvecklas kontinuerligt. Strax väster om Hotell Järvsöbaden hittar du Kramstaleden, Öjeleden och Gruvleden som ger er en flera timmars vandring i vacker miljö. Det finns även flera härliga badplatser i Järvsö med omnejd. I Järvsö finns bland annat Järvsöbadens Golfbana (9 hål) och Järvsö Padel med två banor. Finns även fina inomhusbanor vid Strandvallen. Järvsö Skola ligger centralt i Järvsö. På skolan finns också fritidsgården Metro och Järvsö Bibliotek. Järvsögymnasiet är en ny fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Utmärkta tågkommunikationer från Järvsö station. Även snabbussar till och från Stockholm. Ni är också välkommen att kontakta säljaren, Lars-Göran Berglin 070-261 31 90, för mer info om ett hus i ”Järvsö-stil” och för att få svar på frågor inför just Ert husbygge. Bygglov söker man hos Ljusdals kommun 0651-18000. Kontakta Ljusnet för information ang fiber 0651-760750. Fiber, avlopp och el ingår ej i köpeskillingen.

 • Plus

Visar alla 13